Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Kanat Güner
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Kanat Güner
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Edebiyat
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ucar

MesajTarih: Çrş 16.02.2005 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

okuyupta unutamadığım iki kitap var biri sofie nin dünyası diğeri de eroin güncesi.eroin güncesini en ilginç kılan yönü gerçek olması.ben opkuduğumda küçüktüm ve bu kitaptaki hatun gibi bir yaşamımın olmasını istiyordum ki taa kitabın sonuna gelene kadar.kitabın sonuında hatuınun etrafındaki herkesin bir bir ölmesi ve yalnız kalması beni olumsuz etkiledi ve böyle bir hayatı yaşamaktan vaz geçtim.ama o hikayenin bir film olması gerektiğini düşünüyorum
ZggyPop

MesajTarih: Pzr 19.02.2006 11:15    Mesaj konusu: .. Alıntıyla Cevap Ver

90'li yılların ilk yarısını çok güzel yaşamış bir insan.. İnsan kere insan diyebileceğim güzel insan. Ne istediğini bilen, sonundan korkmayan bir kahraman.. Ne denebilir ki başka?.. Kaybolması binlercesini doğurdu.. Fakat hepsinin sonu aynı, sağlık politikası aynı..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MUSE_fan

MesajTarih: Pzr 26.02.2006 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben de bu forumu yeni gördüm,daha önce yazmak isterdim,arkadaşın biri kitabı ablası yazdı demiş fakat kitabın hepsini kanat öldükten sonra kardeşi toparlayıp yazdı.ben de çok etkilendim,resmen kendimi gördüm,benm anne babam da aynı,bütün anne babalar aynı;para verip okula yollayınca,karnımızı doyurunca ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını zannediyorlar.halbuki hiç de öyle değil...

Yönetici Uyarısı: Mesajınız düzeltilmiştir. Yazım Kurallarına dikkat ediniz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
birmanya

MesajTarih: Pts 16.10.2006 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya abı şu ikinci kitabı ben bulamıorum "ada"yla başlayanı tükenmiş sanırsam bayaadırda arıyorum ama yok Sad
Molpadia

MesajTarih: Pzr 05.11.2006 4:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir arkadaşımındı elinden zorla alıp iade etmiştim ... Sonra aramalara giriştim. Konya da bir sahafta buldum Arka kapak kan lekeleri ile doluydu...

Yok demelerine aldırma depoya indir Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NeumA

MesajTarih: Cmt 10.02.2007 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ağlamıştım......
en cok etkilendiim kitap sanırım ya...
hatrladıkca hala gözlerim dolar.
kanat a şiir bile yazmıştım o derece yani....
Tanrı hepimizi o pis illetten korusun Crying or Very sad
birmanya

MesajTarih: Cum 16.02.2007 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ikinci kitabını ben hiçbiryerde bulamadım.hem istanbulda hemde bursada...of ya çok okumak istiyorum
guider

MesajTarih: Çrş 07.03.2007 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Idea Dün yasaklı kitabı okudum 2yıl sonra ve yine dağıldım 2 günde anca toparlarım..kitap ilk çıktıından beri belirli periyodlarla okurum ve her okuduumda daha çok vurur beni çünkü her ilerleyen yılda daha çok şey bulurum , daha çok yaklaşırım ve yaklaştıkça korkarım...Kanat a benzemenin iyi ve kötü yanlarını tartarım herseferinde...Kendi hayatımı düşünür ve herşeyde olduğu gibi fazla cesaretinde zararlarıyla ilgili kendime fırça kayarım...Bu kitabı depreştiğim zamanlarımda mı okurum okuyunca mı böle hissederim bağlantı taştışılır ama bu formu açmak için siteye girdiğimde ve çoktan açılmış olduğunu gördüğümde sewindim işin aslı o dönemin(herşeyin bundan daha asi ve elit yaşandığı ve o zamanlar içinde olmaktan mutlu olduğumuz ama şu an uzak durmamız gerektiği aşikar olan) kahramanları hala içimizde ve onları merak ediyorum..Çetin'i , Hakan'ı şazo'yu fındığı aradan geçen yıllarda akibetlerinin ne olduğunu ... Idea

Arrow Sizin daha yanına bile yaklaşamağınız bi dolu duyguyu dibine kadar yaşadığım için de memnunum Arrow
aimless

MesajTarih: Pzr 08.04.2007 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kitaba başlayınca dedim ki 'işte bu yaa benimde böyle özgür bi hayatım olmalı,içmeliyim,gezmeliyim,sıradan bi hayatım olmamalı' yavaş yavaş kitabı sindirmeye başlayınca çok üzüldüm.Özgür olmak benim en büyük tutkumdur (özgürlük kişiye göre değişiyo tabi)ama böyle özgür olmakta istemem...erken ölmek istemiyorum.ama kanat günere çok çok saygı duyuyorum.bazı hatalar yapmış,farkında da ama pişman değil.kendi istedği için bu hayatı seçti...hatalarını kendi yaptı.istediği gibi yaşadı (sonu kötü olsa da)en azından başkasının ona dayattığı hayatı yaşamadı...saygıyı çoğu insandan çok hakediyo.keşke yaşasaydı.onunla konuşabilmeyi,tanışabilmeyi öyle isterdimki...huzur içinde uyusun...
kanatt

MesajTarih: Cum 08.02.2008 1:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eroin güncesinden geçtim... ada 4-4910 kitabını bana satıcak bi vatandaş arıyorum.
Başa dön
fulya_m_o_r

MesajTarih: Cmt 09.02.2008 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sahaflara bakmak lazım aslında.
reddiye

MesajTarih: Pts 28.04.2008 1:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cyberknight demiş ki:
Ben kitabı okumadım daha!Neden mi?Çünkü ortalıkda çok adı geçtiği için!Neden güzel şeyler zamanla popüler olmak zorundadır?Ve neden ben de bu popüler şeylerden uzak kalmak zorundayım?Merak ediyorum bu kitabı bikaç yıldır!Ama bilmiyorum...Ama sanırım daha çok kızları etkiliyor!

hala güncel.yeni baskısının dağılmasını bekliyorum şehrime gelmedi daha
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Edebiyat Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız