Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Tüketici köşesi , Türkiyede alış - veriş ...
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Tüketici köşesi , Türkiyede alış - veriş ...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cash

Nerden: istanbul ve bursada periyodik olarak siper alırken görebilirsiniz

MesajTarih: Sal 15.02.2005 12:26    Mesaj konusu: Tüketici köşesi , Türkiyede alış - veriş ... Alıntıyla Cevap Ver

Müzik Tek forumuna sabit bi tane tüketici köşesi başlığı gerekli diye düşünüyorum , özellikle ülkemizin kötü şartlarında yaşanan tecrubeler , firmaların artıları ve eksileri burda bulunabilir , özellikle ilk alışverişini yapan yada yeni birşeyler almak isteyen arkadaşlarımızın bilinçlenmesi için iyi bir platform olacağının kanısındayım...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nienturi

MesajTarih: Sal 15.02.2005 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tam bu tarz harika bir başlığımız vardı ama bulamıyorum. Neler neler öğrenmiştim oradan. Hangi firmaların nasıl 3kağıtçılıklar yaptığını filan...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cash

MesajTarih: Sal 15.02.2005 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eğer varsa böyle bir başlık çıkartıp sabitleyelim gerçekten amatör arkadaşlar ve alış-veriş yapmak isteyen insanlar yararlansınlar...
en azından şu zamana kadar 4 kere çok büyük kazıklar yedim Mad çok üzüldüm herkes üzülmesin Exclamation tecrubeli arkadaşlar muzikshop'larda ne olaylar döndüğünü ve bu piyasada nasıl açık gözlü olmak gerektiğini edindikleri tecrubeler ışığında yazarlar...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nienturi

MesajTarih: Sal 15.02.2005 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Zaten sabitti. Ama ne oldu bilmiyorum, bulamadım. Herkes güzin abla misali yazıyordu kazıklarını hem de firma şirket edı vererek.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Jawbreaker

MesajTarih: Cmt 19.02.2005 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet o başlığı ben de hatırlıyorum, olması gerektiğine inandığım bir başlıktı. Hangi moderatör arkadaş sildiyse iyi etmemiş, aynı şekilde AC/DC başlığı da kayıp.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cash

MesajTarih: Cmt 19.02.2005 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben bi tane açayım o zaman çünkü gerçekten gerekli bir başlık Turkiyemizde rezalet olaylar oluyor arkadaşlar bilinçlensin...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız