| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
copadam

|
Tarih: Pts 17.01.2005 15:49 Mesaj konusu: Mersin Buluşması |
|
|
işte yapılamayan veya yapılıp da genelleşemeyen buluşma...hadi yapalım şunu _________________ Demolu Gruplara Destek: www.rockinrock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
daisy in black Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 05.02.2005 23:27 Mesaj konusu: |
|
|
Mersin buluşması için en uygun zaman yazın bence.
Biraz sıcak oluyor gerçi ama sahil taraflarında yapılan bir buluşma hoş olabilir.  _________________ The mind is its own place, and in itself Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n... |
|
| Başa dön |
|
 |
Storm_Warrior

Kayıt: Dec 12, 2004 Mesajlar: 693 Nerden: Fırtınanın Tam Ortasından (Ankara)
|
Tarih: Pts 07.02.2005 9:48 Mesaj konusu: |
|
|
ben aslen mersinliyim yazın gelecem mersine
punkreas mersin(emre) zati benim arkadaşım  _________________ The Sniff
The world is an illusion |
|
| Başa dön |
|
 |
copadam

|
Tarih: Pts 07.02.2005 19:27 Mesaj konusu: |
|
|
valla ortak fikir olmadan tarih yazamayız bu suralar hiç sıcak değil mersin... _________________ Demolu Gruplara Destek: www.rockinrock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1427 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
Tarih: Pts 07.02.2005 19:52 Mesaj konusu: |
|
|
Valla ben de Mersinliyim aslen. Tüm yazım orada geçiyor diyebilirim. 1 ay Mersin'in içinde ( Pozcu'da ) 1 ay da Susanoğlu'nda yazlıkta oluyorum. Şöyle yazın bir buluşma olsa, Kızkalesi'ne gidilese, denize girilse... Offf offfff... Bence de Mersin buluşması en iyi yazın yapılır.
Edit: Ya da şöyle bir şey olabilir. Buluşma şu 2 hafta içinde düzenlenirse gelebilirim ben de... Tamamen bana bağlı Mersin'e gelmem. Gelecektim ama ektim bizimkileri. Olursa bi buluşma gelirim ben de... _________________ http://pillikedi.deviantart.com/
www.boodergi.com <= Korkutmaya Gelmedik  |
|
| Başa dön |
|
 |
Storm_Warrior

|
Tarih: Sal 08.02.2005 15:21 Mesaj konusu: |
|
|
yazın gidin şöyle viranşehir sahiline için doyasıya
karışan falanda olmaz....
en fazla balıkçılar gelir sigara ister  _________________ The Sniff
|
| Başa dön |
|
 |
copadam

|
Tarih: Prş 10.02.2005 13:47 Mesaj konusu: |
|
|
aynen strom a katılıyorum içmeli olsun ama haftaya cumartesi olabilir mesela kaçı oluyor... _________________ Demolu Gruplara Destek: www.rockinrock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
Storm_Warrior

|
Tarih: Prş 10.02.2005 20:57 Mesaj konusu: |
|
|
deneyimli bir mersinli olarak söylüyorum(6 ay öncesine kadar oradaydım)
önce şöyle saat 15-16 gibi buluşun...oturun bir yerde laflayın yemek yiyin...daha sonra alın alkollerinizi....gidin viranşehir sahiline(öyle çimenlik falan da var orada...) oturun ateş yakın...alın klasik gitarı....olmadı discman alın kolon takın.....gece boyunca eğlenin...yalnız sıkı giyinmek gerekir saat 5-6 da insan uyuşabiliyor(ben donma tehlikesi atlattım)......
olay budur... _________________ The Sniff
|
| Başa dön |
|
 |
Storm_Warrior

|
Tarih: Prş 10.02.2005 21:03 Mesaj konusu: |
|
|
bu arada yazın mersin deyim bende ..... _________________ The Sniff
|
| Başa dön |
|
 |
eyeofshiva

|
Tarih: Cmt 12.02.2005 21:51 Mesaj konusu: |
|
|
| evet storm gitsinler o güzelim uzun parkta..sonra bir tane doğu kökenli adam gelsin gasp etsin bunları olmadı 3-5 doğulu serseri gelsin kızlara sarkıntılık yapsın kavga çıksın olmadı 1 kaç kişi bıçaklansın..bırakın ya o güzelim memleket mahvolmuş hiçbirşey yapılmaz orada..yazık yazık nede güzel bi sahili var öyle.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Storm_Warrior

|
Tarih: Pzr 13.02.2005 13:57 Mesaj konusu: |
|
|
| eyeofshiva demiş ki: | | evet storm gitsinler o güzelim uzun parkta..sonra bir tane doğu kökenli adam gelsin gasp etsin bunları olmadı 3-5 doğulu serseri gelsin kızlara sarkıntılık yapsın kavga çıksın olmadı 1 kaç kişi bıçaklansın..bırakın ya o güzelim memleket mahvolmuş hiçbirşey yapılmaz orada..yazık yazık nede güzel bi sahili var öyle.. |
ben o olayları çoktan aştığım için işleri biz sağlama alıyorduk(artık her türlü cephaneyi taşıyorduk) bazen gerçekten öyle durumlarda olay biliyor ama işte işi bileceksiniz...  _________________ The Sniff
|
| Başa dön |
|
 |
copadam

|
Tarih: Pts 14.02.2005 14:18 Mesaj konusu: |
|
|
yazın olsun o zaman _________________ Demolu Gruplara Destek: www.rockinrock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
laviniaa

|
Tarih: Sal 15.02.2005 16:01 Mesaj konusu: |
|
|
evet evet yazın olsun. şöyle güzel bi yerde olsun. denize falan girelim yapraklıda falan  _________________ ben toy bir mehtap kelimeler birer varsayım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Storm_Warrior

|
Tarih: Sal 15.02.2005 16:04 Mesaj konusu: |
|
|
yalnız duruma bakın bu mersin buluşması...herkes başka şehirden ..  _________________ The Sniff
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1427 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
Tarih: Sal 15.02.2005 17:50 Mesaj konusu: |
|
|
Èvet ya yazın olsun Yapraklı'ya gidelim. Buz gibi sularında yüzelim. Dipten kum çıkaralım falan fıstık Sonra akşamında Yapraklı'da ki retorantda balık-rakı yapalım. Fasıl eyleyelim. Olmadı Kız Kalesi'ne gidip güzel bir barda içeriz sonra da sahilde sayko oynayıp, karetta karettaların geleceğini tartışırız.
Süper olur ama ya... Limonlu'da da olur. Uyar bana neresi derseniz. Susanoğlu'nda olurum heralde. Gitmem Pozcu'ya. Her yol mübah yani  _________________ http://pillikedi.deviantart.com/
www.boodergi.com <= Korkutmaya Gelmedik  |
|
| Başa dön |
|
 |
Storm_Warrior

|
Tarih: Sal 15.02.2005 19:05 Mesaj konusu: |
|
|
bir saniye...ben yazın çoğu kısmını arkadaşımla susanoğluna dövme işinde çadırla beraber yaşayacağım sizde gelin müşteri olun  _________________ The Sniff
|
| Başa dön |
|
 |
copadam

|
Tarih: Çrş 16.02.2005 14:09 Mesaj konusu: |
|
|
tamam işte ne yapacağımız belli olmuş...yaz'ı bekle şimdi! _________________ Demolu Gruplara Destek: www.rockinrock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
copadam

|
Tarih: Pzr 20.02.2005 18:23 Mesaj konusu: |
|
|
bana her zaman uyar hem ortak konuları da konuşuruz. haftasonu tercihimdir... _________________ Demolu Gruplara Destek: www.rockinrock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
copadam

|
Tarih: Cum 04.03.2005 13:51 Mesaj konusu: |
|
|
hayda yaza kadar bekleyecek miyiz! ondan önce de yapalım _________________ Demolu Gruplara Destek: www.rockinrock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
denoktabenokta

Kayıt: Mar 07, 2005 Mesajlar: 1123 Nerden: müsait bi yerden!
|
|
| Başa dön |
|
 |
|