Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - NBA
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

NBA
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 158, 159, 160  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Cmt 03.01.2004 1:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Layne_Staley demiş ki:
abi sizce herhangibir oyuncu michael jordan kadar vasıflı bir oyuncu olabilecek mi?? her anlamda??

bence asla olamaz belki onun kadar iyi bir oyuncu oluna bilir ama onun gibisi bir daha gelmez diyorum ben her anlamd.mütevazilik hiçbir sansasyona karışmama,insani işleri,oyununu söylemeye gerek yok zaten.o dünyanın en iyi basketbolcusu bu çok açık her açıdan Tap Tap
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Layne_Staley

MesajTarih: Cmt 03.01.2004 1:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet aynen ben de böyle düşünüyorum taşıyıcı...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
DaYs_oF_PuRGaToRY

MesajTarih: Cmt 03.01.2004 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet belki yetenek olarak gelebilir ama yetenek bu sükse için gerekli olan dişlilerden sadece bir tanesi... Disiplin, şans, inanmak, kararlılık...

Utah serilerinin 2.sinde son saniyede şimdi Lakers'ta oynayan Bryon Russel'ın belini kırarak attığı basket sonucunda kupayı Salt Lake City den söküp aldığı an hala gözlerimin önünde... İşte böylesine birşey için sadece yetenek yetmez; yetenek haricinde olması gerekenlerin hepsi onda vardı, ondan birtane daha gelmez diyorum bende...

Birkaç sene önce bir haber seyretmiştim, Michael Jordan tüm dünya genelinde en çok tanınan insan olarak lanse edilmişti...

Eh, başka söze ne hacet; Bow To the Majesty ! taparim
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DaYs_oF_PuRGaToRY

MesajTarih: Pts 05.01.2004 0:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kidd yaptı yine yapacağını valla... Geceyi 28 sayı-11 asist-9 ribaund la birtirdi, bu oyun böyle oynanır dedi.

Hele 2. periyoddaydı galiba Cavs Savunmasından 3-4 elemanı Magic Johnsonvari bir hareketle pazara gönderişi vardıki daha yakından bakayım derken oturduğum sandalyeden düştüm...

Saha içi isabetleride %70 in üzerindeydi galiba, kanım dondu yemin ediyorum...
Başa dön
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Pts 05.01.2004 0:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eee jason kidd bu.2. periyotdaydı o hareket hakikaten süperdi ben inanamıyorum o herife zaten.hayır nasıl görüyosun nasıl bu kadar hızlı düşünüyorsun bazen balık olduğuna inanıyorum ama sonra kendimden utanıyorum.jason bu işin en iyisi şuan
DaYs_oF_PuRGaToRY

MesajTarih: Sal 06.01.2004 2:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Geçtiğimiz günlerde Suns ve Knicks arasında baya kapsamlı bir takas oldu beyler, haber vereyim dedim:

Suns, Antonio McDyess-Charlie Ward-Howard Eisley-Maciej Lampe-Milos Vujanic adlı genç oyuncunun hakları ve 2 adet 1.sıra Draft hakkı karşılığında Stephon Marbury-Anfernee Hardaway ve Cezary Trybansky' , Knicks' e Trade etti...
Başa dön
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Sal 06.01.2004 2:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DaYs_oF_PuRGaToRY demiş ki:
Geçtiğimiz günlerde Suns ve Knicks arasında baya kapsamlı bir takas oldu beyler, haber vereyim dedim:

Suns, Antonio McDyess-Charlie Ward-Howard Eisley-Maciej Lampe-Milos Vujanic adlı genç oyuncunun hakları ve 2 adet 1.sıra Draft hakkı karşılığında Stephon Marbury-Anfernee Hardaway ve Cezary Trybansky' , Knicks' e Trade etti...

evet bende biliyorum bu haberi bence suns çok karlı çıktı bu işten bunu zaman gösterir ama bence iyi oldu suns için knicks sadece şuana yatırım yapıyor knicks i çok seven biri olarak bu beni çok üzüyor anfernee hardaway allen houston ın yerine mi oynicak yani cezary zaten iyi bir oyuncu değil en azından ben beğenmiyorum gerçi knicks in verdiği oyuncularda yaşlı ama olsun draft hakları çok önemli.bu senede görüyoruz üst sıralarda seçilenlerin performansını (milicic hariç Very Happy).o yüzden bence suns bu işten karlı çıkacak zaten hala iyi bir takımı var suns ın Shocked
darthseth
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 06.01.2004 2:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ne bileyim ben minnesota'ya bayılıyorum. nedendir bilinmez
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Sal 06.01.2004 2:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

darthseth demiş ki:
ne bileyim ben minnesota'ya bayılıyorum. nedendir bilinmez

kevin garnett gibi bir süper starı,latrell sprewell,sam cassell,vally szczerbiak, m.olowokandi gibi bir 5 e sahip olduğu içindir bench i saymıyorum bile troy hudsun gibi bir geçen senenein en çok kademe kaydeden oyunculardan biri olduğu içindir Laughing
metakarp

MesajTarih: Sal 06.01.2004 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dallas en beğendiğim takımlardan biridir.. tamam belki avrupa basketboluna çok uzak bir oyun anlayışları var yani böle sete set hücümları çok kullanmıyolar,şutları girerse veya birebirleri tutarsa maç kazanıyorlar.... Cool
Ama oyuncularını teker teker örnek alıyorum çünkü çok yetenekli hepsi, özellkilede Dirk Nowitzki... ayrıca bu adam milli takıma gelincede sanki bir nba yıldızı gibi deilde takım içinden herhangi bir oyuncuymuş gibi davranıyor.. bu davranışları bizim mili takım oyuncularıda biraz örnek alsa iyi olurdu..... Wink
Başa dön
DaYs_oF_PuRGaToRY

MesajTarih: Çrş 07.01.2004 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende bu sene Minnesota' yı çok beğeniyorum ve onlardan Garnett gibi bir oyuncunun lige geldiğinden beri 7 senedir play-off ların ilk turunda elenmek zorunda kalmasından sonra çok umutluyum. Şöyle BoxScore lara bakıyorumda Garnett-Cassell-Sprewell üçgeninden her biri maç başına en az 25 sayıyla oynuyor. Cassell assistte ön plana çıkarken Garnett' se 18-33 rebound rakamlarında dolaşıyor. Sprewell ise dış şutlarda rakip takımlar için ölümcül. Bench' in yükünü Wally çekerken Oyunkurucu mevkiileride Hudson' la her geçen gün iyiye gidiyor. Tek hoşnut kalmadığım şey Tarrell Brandon' un Atlantaya gönderilmesi.

Kesinlikle bu senenin favorilerinden...
Başa dön
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Çrş 07.01.2004 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

minnesota bence bu sene 1. turu geçer playofflarda ama yinede şampiyonluk çok zor.eğer takımı bozmazlarsa seneye kesin favorilerden biri olur.ama nba bu ne olacağı belli olmaz Very Happy
DaYs_oF_PuRGaToRY

MesajTarih: Pts 12.01.2004 1:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar, bu haftaki maç ne oldu ve kimindi, istatistikler filan aklınızdaysa yazarsanız sevinirim; haftasonunu kampta geçirdiğim için bu haftasonu olan spor olayları içinde Man UTD - Newcastle maçı haricinde hiçbir şeyi bilmiyorum...
Başa dön
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Pts 12.01.2004 2:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

indiana-mavericks i yendi.skor u hatırlamıyorum maçı izledim ama Ron Artest ve jamal teansly süper oynadı.bu kadar söyliyeyim sana süper maç oldu valla.haftaya lakers-kings maçı var.en iyi 2 takım ve shaq la malone da dönecek diyorlar.süper maç olacak.acaip sabırsızım valla.
ayrıca a.jameson dallasa gitmekle çok büyük bir hata yaptı herif harcanıyor orda ya ben çok seviyorum o herifi boston a gelse keşke yaa boston çok kötü bu sene vin baker da formsuz şu aralar ahhg ahhg Shocked
Layne_Staley

MesajTarih: Pts 12.01.2004 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

indiana bu sene baya iyi...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
DaYs_oF_PuRGaToRY

MesajTarih: Sal 13.01.2004 1:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tasiyici_Cats demiş ki:
ayrıca a.jameson dallasa gitmekle çok büyük bir hata yaptı herif harcanıyor orda ya ben çok seviyorum o herifi boston a gelse keşke yaa

Abi sorma Antawn Jamison' u bende çok seviyorum gerçekten. NBA 2004 te sırf takımımda oynatabilmek için Kareem Rush-Bonzi Wells-2. sıra draft hakkını Dallas' a trade etmiştim Smile Dallas' ta harcanması normal o kadar adamın arasında, gerçi bazen iyi süreler alıp çift haneli rakamlara ulaşıyor ama Warriors da iken Jason Richardson ile izlenmesi çok keyifli bir ikili oluşturuyorlardı. Boston' a gelmesi konusunda pek heveslenme, Philadelphia' ya alıyorum ben onu Very Happy
Başa dön
Layne_Staley

MesajTarih: Sal 13.01.2004 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende jamison u seviyorum...
dallas ı da sevmiyorum...
düşünün ikilemi Razz
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Sal 13.01.2004 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

76ers a gelsede süper olurda iverson oynatmaz onu.ordada iş yapamaz o poul pierce gibi çok yönlü bir oyuncuyla oynamalı.a. walker ıda hiç sevmem bostondan gitmesine acayip sevindim valla koca kıçlı bir herif iğrenç Very Happy
DaYs_oF_PuRGaToRY

MesajTarih: Sal 13.01.2004 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence Antoine Walker çok yararlı bir adam.

Zamanında Kareem Abdul Jabbar şimdi Hook atışı dediğimiz o zamanların Çengel atış olayını çok kolaymış gibi gösterip bazı çevrelerce ukala olarak nitelendirilmiş ve halkın gözünde bir ara değer yitirmişti böyle aptalca bir olay yüzünden. Halbuki herif yetenekliydi ve gözü kapalı her yerden Hook sokuyordu.

Antoine Walker' ında 3 sayılık atışlarına dikkat edin, deyim yerindeyse çok yavşakça atar ama yüzdeli atar. Gelmek istediğim nokta şu; belki bu zamanda olmaz ama Walker Jabbar' ın zamanında böyle bir atış stiliyle oynuyor olsaydı bence aynı şey onunda başına gelirdi.

Alakasız bir noktaya değindim belki ama sadece aklıma geldi. Zaten başlık üçümüzün başlığı gibi oldu; gevezeliğimden dolayı kusura bakmazsınız inşallah Very Happy NBA olunca sabaha kadar konuşuyorum işte...
Başa dön
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Çrş 14.01.2004 0:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende konuşurum Very Happy konuşalım bişey olmaz Very Happy
ama bence walker la cabbar ın hiç alakası yok derim ben.walker yararlı br oyuncu ama sadece skora ribaund alamaz asist yapamaz kora kor mücadele edemez.ama cabbar inanılmaz özverili bir insanama walker öyle değil tembel bir oyuncu.sadece bileği düzgün o kadar bence bied kıçını iyi kullanıyor.ama bir 4 numaradan şahsen ben daha fazlasını beklerim ki nba de en güçlü olunan mevkidir power forvet.haksızsam söyle DAYS Very Happy
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 158, 159, 160  Sonraki
3. sayfa (Toplam 160 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız