Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Zonguldak'ta Rock&Metal ortamları
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Zonguldak'ta Rock&Metal ortamları
Sayfa 1, 2, 3 ... 15, 16, 17  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

zonguldak'ta takıldığınız ortamlardan hangisi sizce en iyi?
sıla cafe
22%
 22%  [ 11 ]
baron bar
30%
 30%  [ 15 ]
ece pub
18%
 18%  [ 9 ]
zoom bar
28%
 28%  [ 14 ]
Toplam Oylar : 49

Yazar Mesaj
truth_devil_666

MesajTarih: Pts 17.01.2005 18:05    Mesaj konusu: Zonguldak'ta Rock&Metal ortamları Alıntıyla Cevap Ver

Zonguldak'ta yaşayıp her zaman rock veya metalle iç içe yaşayan bir insan var mı?nedense zonguldak kültürel açıdan hiç gelişmemiş bir şehir ne yazık ki.burada rock&metal öldü mü?bunu bi açıklığa kavuşturalım ve artık bir kenarda öylece durmaktansa bir olup şu zonguldak'ı rock&metal şehri yapalım.bizim diğer şehirlerden farkımız ne?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
-GUITARIST-

MesajTarih: Pts 24.01.2005 17:58    Mesaj konusu: Re: Zonguldak'ta Rock&Metal ortamları Alıntıyla Cevap Ver

truth_devil_666 demiş ki:
Zonguldak'ta yaşayıp her zaman rock veya metalle iç içe yaşayan bir insan var mı?nedense zonguldak kültürel açıdan hiç gelişmemiş bir şehir ne yazık ki.burada rock&metal öldü mü?bunu bi açıklığa kavuşturalım ve artık bir kenarda öylece durmaktansa bir olup şu zonguldak'ı rock&metal şehri yapalım.bizim diğer şehirlerden farkımız ne?

haklısın zonguldakta metal müzik kültürü pek gelişme göstermedi.ereğlide daha iyi zonguldak merkeze göre.metal müzik bakımından hiç bi barda metal müzik yok yanılmıyosam.bende isterim zonguldakta rock we metal müziğin patlama yapmasını ama malesef pop kültürü yüzünden istediğimiz kitlelere pek ulaşabilmiş değildik.her ne kadar şu anda yawaş yawaş rock we metal müzik her ewe girmeye başladıysada yine de metal müzik deyince yüzünü buruşturan tiplerde war.rock grubu kurmak istiyordum ama zonguldakta weya ereğlide dilediğimce kişi bulamadım ne yazıkki
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
TerryBozzio

MesajTarih: Sal 25.01.2005 0:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vallaa ben karabükte lise oramımı geçirmiş olmama rağmen zonguldakta daha iyi buldum rock ortamını hiç yoktan müzikle uğraşan çok insan var yani istense gelişilebilir mesela biz karabükte bu eksikliği farkettik ve hemen bi safranbolu rock fest. yaptık tabii ne kadar kaliteli olduğu tartışılır (gruplar mükemmeldi tabii Smile festivalin ama sonuçta yaptık yani böyle şeyler yapabilirsin potansiyeli yakala gelir gerisi
yener

MesajTarih: Cum 04.02.2005 2:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zonguldakla ilgili bir organizasyon olursa haberim olsun.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
-GUITARIST-

MesajTarih: Cum 04.02.2005 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bi organizasyon düşündüğünüzde bende yardımcı olmaya çalışırım en azından ereğli için
yener

MesajTarih: Cum 04.02.2005 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zaman zaman bende zonguldak'ta oluyorum.ben de yardımcı olmaya çalışırım.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cihancobek

MesajTarih: Cum 04.02.2005 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende ereğliliyim ama izmitte ojutorum fest yada konser türü bişi olursa benden de hep desek tam destek..
Başa dön
shine

MesajTarih: Cum 04.02.2005 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zonguldakta aslında müzikle ilgilenen çok arkadaş vardı ama eskisi gibi değil artık. ben lisedeyken bir sürü arkadaşım vardı grupları vardı. konserler falan verirlerdi. her akşam b tipi'nde çalarlardı. artık herkes bir yerlere dağıldı gitti. ama şimdi hiç duymuyorum bu tür etkinlikler. çok dinleyen var ama icraat yok herhalde...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ottolexius

MesajTarih: Sal 08.02.2005 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Abi bende ereglideim ve biseyden cok sikayetciim burda bi müzik shop var böle gitar satan ve öküz bize gecirio fiati ben 500$ aldiim anfimi sordum it herif 700euro dedi ben sinirden fit oldum ayrica bu da yetmiomus gibi bide stüdyo eksik bitane var oda giren bin pisman keske adam gibi "iNSANLAR" acsaymis bize bi stüdyo cok ii olucakmis valla bize bi stüdyo acan olursa oraya abone bilem oluruz yeterkie öküzbi insan deil DELiKANLI bu isten "ANLAYAN" kendini bi bok sanmayan havali olmayan(ben calabiliom die artik orasida tartisilir)bi iNSAN evladi acsa onun elini bilem öperim ben bu Eregli kadar müzii öldürmek isteyen yer görmedim Biz metalciler resmen 2.sinif insanmis gibiyz olmaz böle ettiler metalin içine burda yaw:(Abimler(kuzen) ereglide metal müzik dalgasini baslatti biz devam ettirmek istedik ama herkes o hiphop ve rap denen bulasici hastalii dinlio biri bizi kurtarsin rock ve metali yeniden canlandirsin yoksa ölücez:....(
Between the time when the oceans drank Atlantis, and the rise of the sons of Aryas, there was an age undreamed of. And onto this, Conan, destined to wear the jeweled crown of Aquilonia upon a troubled brow
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ottolexius

MesajTarih: Sal 08.02.2005 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

truth_devil_666 demis ki
Zonguldak'ta yaşayıp her zaman rock veya metalle iç içe yaşayan bir insan var mı?nedense zonguldak kültürel açıdan hiç gelişmemiş bir şehir ne yazık ki.burada rock&metal öldü mü?bunu bi açıklığa kavuşturalım...

Evet abi durum feci cok az kisiyiz burda metal dinleen (Eregli) dediim gibi herkes hiphop ve rapte.ne bir jazz ne bir blues,rock,metal birak dinlemeyi gürültü diolar yaw hem bizim müziklerimiz sanat dolu onlarda oda yok bizim solo atalim die kiçimizdan ter aksin onlar bilgisayardan isi götürüo sonra sanki sanatmis gibi bize bok atiolar
Between the time when the oceans drank Atlantis, and the rise of the sons of Aryas, there was an age undreamed of. And onto this, Conan, destined to wear the jeweled crown of Aquilonia upon a troubled brow
Başa dön
Ottolexius

MesajTarih: Sal 08.02.2005 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

truth_devil_666 demis ki
Zonguldak'ta yaşayıp her zaman rock veya metalle iç içe yaşayan bir insan var mı?nedense zonguldak kültürel açıdan hiç gelişmemiş bir şehir ne yazık ki.burada rock&metal öldü mü?bunu bi açıklığa kavuşturalım...

Evet abi durum feci cok az kisiyiz burda metal dinleen (Eregli) dediim gibi herkes hiphop ve rapte.ne bir jazz ne bir blues,rock,metal birak dinlemeyi gürültü diolar yaw hem bizim müziklerimiz sanat dolu onlarda oda yok bizim solo atalim die kiçimizdan ter aksin onlar bilgisayardan isi götürüo sonra sanki sanatmis gibi bize bok atiolar
Başa dön
Reeve
"Türk Rock" mod

MesajTarih: Sal 08.02.2005 23:19    Mesaj konusu: Re: Zonguldak'ta Rock&Metal ortamları Alıntıyla Cevap Ver

....

En son Reeve tarafından Cmt 04.03.2006 0:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Ottolexius

MesajTarih: Sal 08.02.2005 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Reeve de sahit eregli ölü bize bu konuda yardim edin veya fikir verin
Başa dön
Reeve
"Türk Rock" mod

MesajTarih: Sal 08.02.2005 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

....

En son Reeve tarafından Cmt 04.03.2006 0:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Ottolexius

MesajTarih: Sal 08.02.2005 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Lem ii fikir ha adami uzun saclarindan dooru kavrayip bogazini keseriz sorada tükkan yagmalamaca oynariz
Başa dön
Reeve
"Türk Rock" mod

MesajTarih: Çrş 09.02.2005 0:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

....

En son Reeve tarafından Cmt 04.03.2006 0:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
-GUITARIST-

MesajTarih: Pts 14.02.2005 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

açıkçası muratı bende sevmem.ama ereğlide hiç kimsenin başaramadığı şeyi yaptı.müzik aletleri satan bi yer açtı.gerçi adam kazıklıyo.o yüzden ordan pena dışında hiç bişey almadım.
-GUITARIST-

MesajTarih: Pts 14.02.2005 16:29    Mesaj konusu: Re: Zonguldak'ta Rock&Metal ortamları Alıntıyla Cevap Ver

Reeve demiş ki:
-GUITARIST- demiş ki:

haklısın zonguldakta metal müzik kültürü pek gelişme göstermedi.ereğlide daha iyi zonguldak merkeze göre.metal müzik bakımından hiç bi barda metal müzik yok yanılmıyosam.bende isterim zonguldakta rock we metal müziğin patlama yapmasını ama malesef pop kültürü yüzünden istediğimiz kitlelere pek ulaşabilmiş değildik.her ne kadar şu anda yawaş yawaş rock we metal müzik her ewe girmeye başladıysada yine de metal müzik deyince yüzünü buruşturan tiplerde war.rock grubu kurmak istiyordum ama zonguldakta weya ereğlide dilediğimce kişi bulamadım ne yazıkki

Ereğli'de metali falan unutun, geçen anlaşıyorduk alp'le adam metal yapmak istiyoruz deyince yaşınız tutmuyor bilmem ne ayaklarına girdi sonra adını ağzıma almaya tenezzül bile etmediğim (ottolexius'un bahsettiği beş para etmez herif) müzik dükkanında karşılaştım adamla, bana yana yakına adam arıyoruz dedi kıraç duman çalar mısınız dedi bende hayır çalmayız dedim. Yani çalarız deseydim demin yukarıda bahsettiğim yaş olayını falan geçecekti adam.

Sonra geçenlerde dikmen pasajının önünden geçiyordum alp cafe'den sazlı türkülü müzik sesleri geliyordu.

Kısaca Ereğli'de metal & rock kültürü yoook. Olsaydı adam havada kapardı.

ya o zaman ereğlili olarak bi yerde buluşalım.rock ve metal müzik adına neler yapabiliriz bunları konuşalım.murata muhtaç diiliz ki.ne işimiz olurki muratla.
Ottolexius

MesajTarih: Sal 15.02.2005 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tamam bulusalim nerde ve nezaman istersen biz murata muhtac degiliz reeve ve ben geliriz
Başa dön
Reeve
"Türk Rock" mod

MesajTarih: Çrş 16.02.2005 0:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

....

En son Reeve tarafından Cmt 04.03.2006 0:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 15, 16, 17  Sonraki
1. sayfa (Toplam 17 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız