| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
By_Z

|
Tarih: Çrş 08.09.2004 19:51 Mesaj konusu: Asfalt Dünya |
|
|
Sevgili ustam Alp'in basını üstlendiği Asfalt Dünya ilginç aslında interaktif şovlarıyla tanınmış bir grup. Tarzları ise yine ilginç bir rock anlattıklar itibariyle rock diyorum ama alt aypılar. riffleri vokalleri ve işlerinde iyi elemanlarıyla Türkçe Rock'ın nasıl da güzel olabileceğini sergiliyor bizlere. Grup ALT'ı kardeş grup olarak ilan etti tabii ki ALT'ta onları. Albüm kayıtlarına başlayan grubun kadrosu şöyle;
M. Emrah Özdamar - Vokal, akustik gitar
Ertan Haktanır - Elektro gitar
Alp Erkin Çakmak - Vokal, bas
Serkan Modalı - Akustik gitar
Baran Yıldız - Davul
Onlar kendilerini böyle açıklyor;
"Yeni bir şeyi nasıl anlatabilirsin? Ya da yeni bir lisanı nasıl öğretebilrsin? Konuşulmayan, arakamızda sakladığımız sırlarımızı nasıl paylaşabiliriz?
Peki bizi ezen bir hayatın içinde kurtuluş savaşımızı nasıl verebiliriz, Asfalt bir Dünya'da?
Hayalperest maceracılarız, doğru yöne doğru, inatla ! " _________________ canlarım geri döndüm evet çalıştım her gece öldüm şimdi uyandım geri geldim aranızda olmaktan mutlu değilim ama damarlarımda kan aktığını hisset mek gerçekten güzel! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
umuT777

|
Tarih: Çrş 08.09.2004 22:00 Mesaj konusu: |
|
|
ya ALT'ı çok severim, ama asfalt dünya'yı bir türlü sevemedim. nedense hoşuma gitmiyo. yinede kaliteli bi topluluk diyebilirim. umarım arzuladıkları yerlere gelirler. başarılar... _________________ quid ad aeternum ?
www.siyah8.com (Nu Metal/Alt. Metal)
www.um-t.com (Personel Web Page) |
|
| Başa dön |
|
 |
By_Z

|
Tarih: Prş 09.09.2004 18:34 Mesaj konusu: |
|
|
Grup hakkında geniş bilgi edinmek ve şarkılarını dinlemek için;
www.ozdamar.org _________________ canlarım geri döndüm evet çalıştım her gece öldüm şimdi uyandım geri geldim aranızda olmaktan mutlu değilim ama damarlarımda kan aktığını hisset mek gerçekten güzel! |
|
| Başa dön |
|
 |
axlewurm

|
Tarih: Cmt 11.09.2004 10:31 Mesaj konusu: |
|
|
hııııııımmmmmmm dinledim
güzel amaadamınsesi biraz teo yu andırıyo gibi yani bana öyle geldi ama gene de güzel _________________ cerrahına iyi para öde,yaşlanmanın lanetini kaldırsın diye!cobain ses dalgalarını duyabiliyor musun..
gidenin ardından bakma-düşme peşine-kimden ne fayda gördün ki niye bu çile!
punk'n roll- |
|
| Başa dön |
|
 |
ErichFromm Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 30.12.2004 16:12 Mesaj konusu: |
|
|
| ormanlar kralını dinlemiştim daha önce çok güzel bir parçaydı. başarılar diliyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
chatlach

|
Tarih: Cum 31.12.2004 14:37 Mesaj konusu: |
|
|
Yazın Alt'ın siyah şarkısını dinlemiştim ve de süper bi şarkıydı bence destek verilmesi gereken,ilerde çok daha iyi işler yapabilecek bir grup _________________ Yorum yok... |
|
| Başa dön |
|
 |
salak

Kayıt: Aug 12, 2004 Mesajlar: 142 Nerden: zonguldak ama kömür çok pahalı
|
Tarih: Cum 31.12.2004 20:16 Mesaj konusu: |
|
|
bu adamlar albüm çıkardı mı ben bi ormanlar kralını biliom _________________ salağım öyleyse varım |
|
| Başa dön |
|
 |
siyahi

|
Tarih: Pzr 06.02.2005 0:17 Mesaj konusu: asfalt dunya |
|
|
album icin calismalar basladi, davul ve bas kayitlari bitti,
onumuzdeki bahar aylarinda diger kayitlari bitirip kısmetse eylul ayında piyasada olacak album...
alt albumu "ikinci donem" ise miks asamasinda.
okan / alt |
|
| Başa dön |
|
 |
Aerogatic

|
Tarih: Pzr 06.02.2005 2:03 Mesaj konusu: |
|
|
siyah ve ormanlar kralını dinledim bence basarılı bir grup.. _________________ www.myspace.com/aerogatic |
|
| Başa dön |
|
 |
RunRabbitRun

|
|
| Başa dön |
|
 |
backspace

Kayıt: Apr 27, 2004 Mesajlar: 105 Nerden: Eskiþehir/istanbul/türkiye
|
Tarih: Pzr 06.02.2005 11:26 Mesaj konusu: |
|
|
sakın parçasının sözlerini kim yazdı helal olsun başarılar... _________________ yeniHarman-Bas Gitar www.yeniharman.net gelecekte bir gün gelecek |
|
| Başa dön |
|
 |
che_funda

|
Tarih: Sal 21.06.2005 6:42 Mesaj konusu: |
|
|
evet sonunda buldum basligi.yaklasik iki senedir surekli dinliyorum ben "sakın"ı..elekrolit diye bi grup vardı sanırım onun vokalistinden sonra en cok begendigim ses-tını-ren uclemesi asfalt dunya'nın solistinde."yakın"demesine bayılırdım ayrıca..
cok cok guzel seyler bekliyorum ben..
bu arada daha fazla sarkı bulabilme imkanim varsa sevinirim zira surekli dinlemek cok daha zevkli olur kanımca..
alt'ın da siyahını dinlemistim evet,o da başarılı bi şarkı bence.. _________________ You'll follow me back With the sun in your eyes
And on your own Bedshaped legs of stone.. |
|
| Başa dön |
|
 |
ozgun1907

|
|
| Başa dön |
|
 |
ad_astra

|
Tarih: Cum 23.09.2005 23:21 Mesaj konusu: |
|
|
evvel zaman içinde yaşarmış bir dungangaaa
çok sevdim asfalt dünyayı..müziklerinin ruhunu bozmasınlar.profesyonel arenaya da çıkmasınlar(çünkü para müziği öldürüyor).evet evet iyiler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
CeKeS_DAWUL Kullanıcı siteden atılmış

|
|
| Başa dön |
|
 |
morvedelisi "Türk Rock" mod

|
|
| Başa dön |
|
 |
edasahin

Kayıt: Aug 14, 2004 Mesajlar: 133 Nerden: cehennemin dibi nasýl?
|
Tarih: Çrş 05.10.2005 17:45 Mesaj konusu: |
|
|
bende alt ı cok severim ama bunları hiç begenmedim _________________ <div>kaybetmenin keyfini yaşıyorum,tutunamama özgürlüğü bu,hayat farkında mısın,anlıyormusun durumu?beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
morvedelisi "Türk Rock" mod

|
|
| Başa dön |
|
 |
mbk Site Yöneticisi / Editörü

|
Tarih: Prş 06.10.2005 22:47 Mesaj konusu: |
|
|
| edasahin demiş ki: | | bende alt ı cok severim ama bunları hiç begenmedim |
hiç beğenmemekte değişik bir yorum, ben şüpheci kişiliğimdir, maksat ararım... neyse konumuza dönersek bende Ormanlar Kralı adlı hoş şarkılarının dışında bişi bilmem grup hakkında... şarkı oldukça iyi bence... umarım hortlarlar bir yerlerden  _________________ aRt Niyetlerim |
|
| Başa dön |
|
 |
guitar352

|
|
| Başa dön |
|
 |
|