Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 69, 70, 71  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
muz

MesajTarih: Sal 01.02.2005 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Nazar reklamları çok komik geliyodu bana mani falan oluyodu.Reklamları dedim de galiba bir tane reklam var.
''Nazar etme nolur çiyne seninde olur.''
1Place4MyHead

MesajTarih: Çrş 02.02.2005 0:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

WV Golf'ün reklamını çok severdim, arkadaki müzik çok iyiydi... Aynı şekilde Sony'nin dijital fotoğraf makinesi'nin reklamı onu müziğinden dolayı çok seviyorum...

Nefret ettiğim bi reklam var, o da Meşe Mobilya'nın reklamı "fantastük Meşe, ikimizeda vördü neşee" diyolar ya orda koyacan çemçüğü aazlarına... Evil or Very Mad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Genjuro

MesajTarih: Çrş 02.02.2005 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Reklamlar aştı artık yeni tartışma zaten

Reklamlar 7. sanatmı

Arrow Ne Dinliyorum? = Guano Apes - No Speech Arrow
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dream_cather

MesajTarih: Çrş 02.02.2005 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bi kaç aptal reklam dışında artık aştık olayı
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rubS

MesajTarih: Çrş 02.02.2005 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

delikanlı kızlar molped kullanır die bi reklam vardı o çok iğrençti ya
MorHatuN
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 02.02.2005 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hiçbir reklam izlenmeye değer değil.... ısrarla deterjan reklamlarında konuyu aynı tutuyorlar.. ben bildim bileli hikayeee aynı..

hele o ayşe teyze reklamlarııı ögkkk.. !....
SOAD

MesajTarih: Çrş 02.02.2005 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet yav ayşe teyze reklamları da cok gıcık...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
_Unforgiven__

MesajTarih: Çrş 02.02.2005 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Snickers reklamı bomba resmen ya (ama durakta serbest vuruş sahnesi)
Başa dön
erinch

MesajTarih: Prş 03.02.2005 0:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

erinch demiş ki:
Very Happy
Son bir iki yılda yapılan en iyi reklamlar hep otomobil reklamları, gercekten çok iyi işlere imza atılıyor, Özellikle en begendiğim şu eski ve dökük araba görünümündeki araba örtüsünün altından son model bir araba çıkması ve sloganı çok güzel ve yerine ulaşan bir reklamdı..

Mad
Sütaş reklamları, ne oldugu belirsiz yerine ulaşmayan hersaniyesine boşuna o kadar para verilen işler..
Baliç, Ayraniç, Balic, Ayraniç
Çok yaratıcısınınız "Reklam yazarıiÇ"..

Very Happy AAAA unuttum asıl bu aralar en sevdiğim reklam; HP'nin reklamı..
Üüff gercekten çok güzel bir reklam dijital makinelerimizin çektiği fotoğraf sizle aynı gerçekçilikte, printerlarımızdan aldığınız çıktılar gene sizin kadar gercek; o kadar ki; "elinize boş bir çerçeve alın ve yüzünüzün önüne tutun bu kadar gercek"
valla çok güzel reklam..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aNtOrOjEn

MesajTarih: Prş 03.02.2005 0:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Banka, otomobil ve bazı gazetelerin reklamları iyi oluyor. Hele eti nin reklamları yok mu bayılıyorum ordaki tiplere.'Bir eti gofreti alanaaa ikincisi aynı fiyataa' Smile 'Bitter' bitmez felan çok hoşlar..
Ayşe teyze den nefret ediyorum yeter artık ya.Bir yerde rastlarsam, o sürekli çantasında taşıdığı çamaşır suyunu içireceğim o kadına!Çık artık televizyonumdaaaaannn Smile
Başa dön
muz

MesajTarih: Cum 04.02.2005 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eskiden bi reklam vardı İbrahim Kutluayla bi zenci alışverişe gidiyolardı.Sinir olurdum o reklama zenci durmadan ''İbo buğda heşey vağ mı?'' diyodu.
Bi de ben çamaşır suyu reklamlarında bi gömleğin iki tarafına leke bulaştırıp bir tarafını başka bir tarafını başka markayla yıkamalarına sinir oluyorum.Bazen yoldan geçenlerin üstüne bişey fışkırtıyolar, onlar da 'aaa naaaaptttıınnn' diyolar yapmacık yapmacık sinir oluyorum...
Ben de ne çok şeye sinir oluyorum.
mat

MesajTarih: Cum 04.02.2005 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Donduyma varmı,donduyma...
mor_edream

MesajTarih: Cum 04.02.2005 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben en cok camasirlari yikamak icin kullanilan urunlere yapilan reklamlara guluyorum : BEYAZDAN DAHA OTE diyorlar ! cok komik ya beyazin otesi ne Allah askina !!!! Laughing Laughing Laughing
alcoholicsunflower

MesajTarih: Cum 04.02.2005 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben şu biskrem reklamına kılım...kız hem evlenme teklifi ediyo hem de şart koşuyo....nası oluyosa.... bi de fon müziğini özellikle mi öyle yapmışlar....Smile
ama zuzu ya hastaydım...
bi de eti gofreti çok iyi...
molped reklamlar1 konusunda kesinlikle kat1l1yorum rubS...kafiye yapm1şlar....
Başa dön
SOAD

MesajTarih: Cmt 05.02.2005 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bide Vestelin bi televizyon reklamı vardı o çok gıcık...hani bilmem ne özelliği olan bi vestel tvniz varsa vardır......yoksa yoktur......Sinir bu reklamda...

Gene o kadının olduğu bi vestel reklamında adam özelliklerini sayıyo ürünün kadında evet devam mhhhh falan dio utanmasa ohhhhh devam yiğidim mhhh ohh falan dicek!!Hatta adam reklamın sonunda kadından öpücük falan istiyo....... uyuz bi reklam.....
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
öz!em
Site Yöneticisi / Editörü
Site Yöneticisi / Editörü

MesajTarih: Cmt 05.02.2005 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çoğunluğun beğendiği reklamlar benim de favorim genelde...
Doritos Alaturka ve otomobil reklamları mesela. Eskilerden ama hala yayınlanan chewident reklamı var bi de çok hoşuma giden, "cak cık , cak cık, açıyoruz kapıyoruz,kayboluuyoooor sakızzz kayboluyoooor" Smile

Bunlar dışında, son günlerdeki favori reklamım Beko'nun şu tüm beyazların çekildiği reklamı. Estetik unsurların ön planda olduğu çok güzel bir film bence. Mantığı da çok çarpıcı geldi bana.

Özellikle embesil bulduğum ve izleyenlerin de embesil yerine koyulduğunu düşündüğüm 2 reklam var ki;

Bunlardan biri
"Deniz atına binmiş kısmet çıktı falımda" şeklindeki falım yeşil çaylı mıdır nedir, o. Kaldı ki,tüm falım reklamlarına gıcığım zaten..

Diğeri ve falım reklamlarından bile daha fazla gıcık olduğum

Kapı eşiğinde oturmuş 3-5 hatunun ayaklarına yakın plan giren ve Emm-piiii Emm-piiiiiii şeklinde ayaklar aşağı yukarı tribindeki MP ayakkabı reklamı da başlı başına bi olay zaten . Feciii.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
dream_cather

MesajTarih: Cmt 05.02.2005 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Herkez nefret ettiği reklamları yazmış bende ençok sevdiğim reklamı yazayım bari
Cem yılmazın Alaturka reklamı ve Ata'nın vestel reklamı süperdi.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SLAYER31

MesajTarih: Cmt 05.02.2005 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence gavurlar o işte bi numara adamlar bomba gibi reklam yapıyo
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nikka

MesajTarih: Pzr 06.02.2005 4:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

light cola'nın reklamlarını çok seviyorum ben, hem o bi ton tipin çıkıp gülümse, hisset bıdı bıdı dediği reklam çok iyiydi, hem de elemanın tekinin bi mağazada gömlek baktığı sonra camın arkasındaki hatunla göz göze gelip flört ettiği reklam süperdi.

vestelin vestel bıdı bıdınız varsa vardır, yoksa yoktur reklamını sevmiştim bu arada.. Smile

sonraaa.... sinemalarda çıkan simensin patlamış mısırlı reklamını da seviyorum...

sevmediğim dolu reklam var... saymakla bitmez.. ama özellikle ev temizlik ürünlerinin reklamlarıyla hiç hoşlaşmıyoruz... bu kadar zevksiz, sinir bozucu reklamlar olamaz Evil or Very Mad
hayatları boyunca sadece bir kez seven insanlar gerizekalıdır. onlara sorarsanız bunu sadakatleri ve dogrulukları ile izah ederler. bana kalırsa, tembellikleri ve hayalgücü yoksunluklarındandır. -oscar wilde-
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Atalay

MesajTarih: Pzr 06.02.2005 5:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Günümüzde artık "saçlarınızın en iyi arkadaşınız" olduğu, "cips yemenin adalarda tatilden daha çok keyif verdiği" veya "içince herşeyi unutup, en güzel kızların yanınızda biterek sizi eğlendirdiği" gerçekleri!!! beynimize kazınmaya çalışılırken, yine de arada bir iki araba reklamı var ki onlar çok keyifli. Arabalar lükstür ve vermesi gereken his te keyif, rahatlık, sürekli performans ve dayanıklılıktır. Bunları çok güzel dile getiriyorlar. Diğerleri tam şamata. Doritoslar da iyi, esprili tabi.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 69, 70, 71  Sonraki
2. sayfa (Toplam 71 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız