| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
SOAD Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 31.01.2005 16:39 Mesaj konusu: Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri... |
|
|
Bu başlığı ben daha öncede açmıştım ama heryeri gezdim bulamadım...Bir daha buraya açıyorum, eğer bu başlık hala bir yerlerde varsa özür diliyorum şimdiden... (bu arada başlıkları doğru yere açmakta zorluk çekiorum açıkçası... inşallah doğru yere açmışımdır bu sefer yok ama yok doğru
Neyse ben bi tane reklamdan bahsedeyim.Çok gıcık kapıyorum o reklamdan.Bi bez reklamı markasını hatirlamıyorum.İki tane çocuk var sanırım Serdar Ortaç'ın bi şarkısının sözlerinin değiştirerek söylemişler falan...sinir o reklam ya bide o incecik sesleriyle kulağınızı tırmalarlar ya !!! öööööeeeeeeeğğ!! _________________ ben SOAD fanı değilim leeeyn!!
ogame'yi oynayın derim ben!!!! [url=http://www.burasbizimcoplu.forumkurdu.com/] |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
rubS

|
Tarih: Pts 31.01.2005 19:20 Mesaj konusu: Re: Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri... |
|
|
| SOAD demiş ki: | Neyse ben bi tane reklamdan bahsedeyim.Çok gıcık kapıyorum o reklamdan.Bi bez reklamı markasını hatirlamıyorum.İki tane çocuk var sanırım Serdar Ortaç'ın bi şarkısının sözlerinin değiştirerek söylemişler falan...sinir o reklam ya bide o incecik sesleriyle kulağınızı tırmalarlar ya !!! öööööeeeeeeeğğ!! |
cidden bende sinir oluyordum o reklama ya.. allahtan artık fazla verilmiyor televizyonlarda birkaç ay önce panda'nın reklamı vardı "donduğma vaamı donduğma" onu seviyordum ben.. bu aralar yok fazla güzel reklam bana göre. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 31.01.2005 19:35 Mesaj konusu: |
|
|
Bir ara Cem Yılmaz çok komik ve eğlenceli reklamlar çıkarmıştı art arda.Onların arkasının gelmesini istiyorum ben yav.... _________________ ben SOAD fanı değilim leeeyn!!
ogame'yi oynayın derim ben!!!! [url=http://www.burasbizimcoplu.forumkurdu.com/] |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 31.01.2005 20:25 Mesaj konusu: |
|
|
Bir de bir reklam var ya!Gene marka hatırlamıyorum bir araba robota dönüşüyo sonra dans ediyo falan.. oda güzel bak! : ) _________________ ben SOAD fanı değilim leeeyn!!
|
| Başa dön |
|
 |
grinder

|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 01.02.2005 16:24 Mesaj konusu: |
|
|
Evet onlarda güzel aslında  _________________ ben SOAD fanı değilim leeeyn!!
|
| Başa dön |
|
 |
Genjuro

Kayıt: Jan 12, 2005 Mesajlar: 554 Nerden: İzmir'in Bornova çukurundan...
|
Tarih: Sal 01.02.2005 17:03 Mesaj konusu: |
|
|
| SOAD demiş ki: | | Bir de bir reklam var ya!Gene marka hatırlamıyorum bir araba robota dönüşüyo sonra dans ediyo falan.. oda güzel bak! : ) |
Citroen C4 un reklamı o bende çok beyendim ama araba Rap yapiyo kafa sallasaydı daha güsel olurdu
ben en çok peugeot un reklamına hastayım hani hintli genç arabayı çarpıp yamultup gazatedeki peugeot a benzettiği reklam süperrrr... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 01.02.2005 17:23 Mesaj konusu: |
|
|
| Genjuro demiş ki: |
Citroen C4 un reklamı o bende çok beyendim ama araba Rap yapiyo kafa sallasaydı daha güsel olurdu
ben en çok peugeot un reklamına hastayım hani hintli genç arabayı çarpıp yamultup gazatedeki peugeot a benzettiği reklam süperrrr... |
Valla ya eski diye aklıma gelmedi ama oda güzel... _________________ ben SOAD fanı değilim leeeyn!!
|
| Başa dön |
|
 |
Rage_Against_The_Machine

|
Tarih: Sal 01.02.2005 17:34 Mesaj konusu: |
|
|
bencede genelde araba reklamları her zaman eğlenceli ve güzel olur _________________ Since MCMIII |
|
| Başa dön |
|
 |
kenny

|
Tarih: Sal 01.02.2005 18:53 Mesaj konusu: |
|
|
cunku reklam cekimi ve tanıtım için en buyuk butceyi onlar ayırır  _________________ Pull me down again and guide me into pain... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 01.02.2005 19:39 Mesaj konusu: |
|
|
| kenny demiş ki: | cunku reklam cekimi ve tanıtım için en buyuk butceyi onlar ayırır  |
Peki böyle bir kanıyanerden vardın? _________________ ben SOAD fanı değilim leeeyn!!
|
| Başa dön |
|
 |
Genjuro

|
Tarih: Sal 01.02.2005 20:38 Mesaj konusu: |
|
|
abi dur dur asıl bomba reklam ETİ Puf ya öğrencilikyıllarım aklıma geldiya reklamı süperolmuş Yerim Seni Eti Pufffffffff  |
|
| Başa dön |
|
 |
aykan80

|
Tarih: Sal 01.02.2005 20:44 Mesaj konusu: |
|
|
| garanti.com.tr reklamları iğrenç ötesi bide Turkcell G:Birsel'in oynadığı gıcık ötesi..sinirimi bozuyo |
|
| Başa dön |
|
 |
aykan80

|
Tarih: Sal 01.02.2005 20:45 Mesaj konusu: |
|
|
| Genjuro demiş ki: | abi dur dur asıl bomba reklam ETİ Puf ya öğrencilikyıllarım aklıma geldiya reklamı süperolmuş Yerim Seni Eti Pufffffffff  |
abi bide çokomel köyü vardı.trenler çokomeller falan severdim .. |
|
| Başa dön |
|
 |
Genjuro

|
Tarih: Sal 01.02.2005 20:46 Mesaj konusu: |
|
|
abidur dur aklımagelip duruyo ya
Dışbank reklamları
BBg evini yapmışlardı her izlediğimde kopuyorum
yeter ya yeter hep oynuyosunuz kameralara
Ne Dinliyorum ? = Rammstien - İch Will  |
|
| Başa dön |
|
 |
thulsa_doom

Kayıt: Nov 18, 2004 Mesajlar: 487 Nerden: izmir\ bu aralar zonguldak
|
Tarih: Sal 01.02.2005 20:51 Mesaj konusu: |
|
|
ya ben bu arçelik demek yenilik demek dırı dıt dıt olayına acaip sinir oluyorum..o acaip konuşan ufak yaratık ayrı bi olay yani..
hoşuma giden peugeot 307 reklamı vardı hani başka arabası olan onu görünce utanıyodu falan..hatta sonunda bi araba çalıların arasından kaçıyodu...  _________________ thulsa_doom & Galthor |
|
| Başa dön |
|
 |
erinch

|
Tarih: Sal 01.02.2005 22:57 Mesaj konusu: |
|
|
Son bir iki yılda yapılan en iyi reklamlar hep otomobil reklamları, gercekten çok iyi işlere imza atılıyor, Özellikle en begendiğim şu eski ve dökük araba görünümündeki araba örtüsünün altından son model bir araba çıkması ve sloganı çok güzel ve yerine ulaşan bir reklamdı..
Sütaş reklamları, ne oldugu belirsiz yerine ulaşmayan hersaniyesine boşuna o kadar para verilen işler..
Baliç, Ayraniç, Balic, Ayraniç
Çok yaratıcısınınız "Reklam yazarıiÇ".. _________________ KelleKoltukta tayfasıyla tanısın;
www.kellekoltukta.com |
|
| Başa dön |
|
 |
thulsa_doom

Kayıt: Nov 18, 2004 Mesajlar: 487 Nerden: izmir\ bu aralar zonguldak
|
Tarih: Sal 01.02.2005 23:01 Mesaj konusu: |
|
|
evet bak o örtü olayını unutmuşum,güzeldi...bide böyle ayran içerken konuşan iki salak tip vardı ya..(içiyolar ama şişe boş!kimse bunların boş olduğu belli oluyo falan demiyomu..neyse..)  _________________ thulsa_doom & Galthor |
|
| Başa dön |
|
 |
thorax

|
Tarih: Sal 01.02.2005 23:16 Mesaj konusu: |
|
|
bi biskrem versem!!!
nefret ediyorummmmmm............. _________________ sometimes i feel like screamin'... |
|
| Başa dön |
|
 |
giggle

|
Tarih: Sal 01.02.2005 23:28 Mesaj konusu: |
|
|
Çoğu reklam gerçekten inanılmaz güzel... _________________ Let me sleep all night in your soul kitchen! |
|
| Başa dön |
|
 |
|