Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - The Strokes
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

The Strokes
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
grindstone

MesajTarih: Cmt 17.07.2004 17:20    Mesaj konusu: The Strokes Alıntıyla Cevap Ver

2001 tarihli debut albümleri "Is This It" ile büyük bir başarı yakaladılar.Basit ama güzel ve eğlenceli bir müzik yapıyorlar.2. albümleri "Room On Fire" da gayet başarılı bence.
Aslında anlatacak bir çok şey var.Eğer Strokes'la ilgili görüşleriniz varsa buyrun yazın...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chamaeleon

MesajTarih: Pts 19.07.2004 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yeni albümden bi tek reptilia'yı dinledm ve çok beğendim.albümleri alınır ama nerde..bulamıyorm izmitte istanbul'a gitmek lazım
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Four

MesajTarih: Pts 19.07.2004 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

the strokes hayattan kesitleri anlatan bir grup. hayatın kendisini aslında...
vokal julian casablancas miss world güzellik yarışmasını düzenleyen herifin oğlu, amma velakin kendi yolunu seçmiş ve gerçekten grup elemanlarıyla hoş şeyler çıkarmışlardır... şu an ntv de lifestyle moda adlı programın müziği onlara ait... çıkış parçaları last nite (ki sum 41 klibiyle dalga geçmiştir)
fazla söze gerek yok, alınıp dinlenilmesi lazım...
Pedro

MesajTarih: Pts 19.07.2004 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

son yıllarda çıkmış en süper grupların başında geliyo,room on fire is this it tadı vermiyo.üzerlerinde çok büyük baskı olduğundandır belki de.new york ta takılırlar bu herifler.türkiye ye falan da gelmezler hayatta.çok bekleriz.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
portishead

MesajTarih: Pts 19.07.2004 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

strokes çok iyi millet...hatta şu an strokes dinliyorum...dün açtım the strokes başlığını kilitlenmiş,benden önce açan birisi olmuş görmemiştim yaw Smile...neyse is this it albümü baya iyi...favori şarkılarım 1-5-6-10 uncu şarkılar...rock'n roll'un kurtarıcıları diyorlar ama bilemiyorum...haydi millet rock'n roll zamanı Smile...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
grindstone

MesajTarih: Pts 19.07.2004 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence room on fire da en az is this it kadar iyi.gerçekten bu grubu sevenlere tavsiye ederim.ilk başta bana da sıkıcı gelmişti ama dinledikçe güzelleşiyor.sanki ilk albüme göre biraz daha depresifler,en azından bana öyle geldi.
Başa dön
Noel_Gallagher

MesajTarih: Sal 20.07.2004 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok iyi bir grup...5 tane New Yorklu gençten oluşuyor...Zengin çocukları..Ramones'un bugünkü hali gibi bir şey...Is This It albümü Room On Fire albümünden daha iyi...
"I told Our Kid the band was shite, but he definitely had something as a frontman. Then I said, 'You either let me write the songs and we go for superstardom or else you stay here in Manchester for the rest of your sad lives...' "
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
chirkeF

MesajTarih: Cmt 14.08.2004 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende room on fire var biraz sıkıyo dinledikçe ama hoş bence müzikleri..sum 41 la ikisi hep yarış halinde sanırım birbirleriyle da.ak geçme konusunda..vokaller çok iyi bence..
pist

MesajTarih: Cum 21.01.2005 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

strokes iyi gruptur.last night,new york city cops,someday vs. dinlenesi şarkılardır.ikinciyi bilmem ama ilk albümleri çok iyiydi.
Başa dön
Evh

MesajTarih: Pts 24.01.2005 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"the end has no end" parçası oldukça hoşuma giden,basit ama hoş müzik yapan bir grup gerçekten.
Başa dön
idyllic

MesajTarih: Pts 24.01.2005 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

someday cok elenceli =)
hollowtone

MesajTarih: Sal 25.01.2005 1:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok iyi 2 albüme sahip, hele room on fire'da bence hiç "of bitsede kurtulsam" dediğim bir şarkı yok, çaldıkları şeyler çok basit olsada acayip yaratıcı ve eğlenceli müzik yaptıklarını düşünüyorum.
Başa dön
thulsa_doom

MesajTarih: Sal 25.01.2005 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

is this it bence en iyi albümleri...albümdeki her şarkının ayrı bi güzelliği var...hele trying your luck...of..ne çok dinlerdim bi ara...
kucusnac

MesajTarih: Pzr 17.04.2005 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cok begendigim bir grup .. hele is this it, reptilia, someday, the end has no end, 12:51 ve ilk dinledigim sarkilari automatic stop a bayiliyorum
Başa dön
Hope

MesajTarih: Prş 20.07.2006 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Son yıllarda çıkan en iyi gruptur bana göre şu koca ülkede bu adamların albümünü alıp dinleyen 50 kişi yoktur strokes a ilgi gösteren herkes saolsun
maverick_999

MesajTarih: Cum 21.07.2006 0:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

son albümlerinden you only live once şarkısı gayet başarılı.
Başa dön
mystery_

MesajTarih: Cum 21.07.2006 1:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sadece juicebox parçasını dinledim.iyi gruba benziyor..
lamb

MesajTarih: Cmt 22.07.2006 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hope demiş ki:
Son yıllarda çıkan en iyi gruptur bana göre şu koca ülkede bu adamların albümünü alıp dinleyen 50 kişi yoktur strokes a ilgi gösteren herkes saolsun

Satın alan diyorsan belki ama grubu tanıyan sandığından dah fazla olduğuna eminim.

New Yorke'dan sağlam gruplar çıkıyor, yeah yeah yeahs ile beraber turne yapıyolardı sanırım Strokes. Rock'N'Roll 'un kurtarıcısı gözüyle bakıylardı ilk çıktığında.

Is This It? albümleri baya sükse yapmıştı. Grubu yeni keşfedenler öncelikle bu ilk albümlerini dinlemeliler. Sanırım NME'de yılın grubu seçilmişlerdi, Roll tayfası da öve öve bitirememişti bu albümü zamanında.

"You Only Live Once" şarkısının klibini ilk izlediğimde şarkıyı pek tutmamıştım ama dinleye dinleye kulağa hoş geliyor...

dum dum dum
get out!!!
çı çı çı

Smile
www.britrocktr.com > Brit, Indie, Alternative, Post Punk, Punk Rock, Synthpop, Krautrock, New Wave, Progressive, Industrial, Psychedelic, Trip Hop, Drum&Bass, Electronic, Lo-Fi, Downtempo, Ambient, Chill Out, Psychill, World, New Age, Ethnic, Jazz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
CoVeR_RoLL

MesajTarih: Pzr 23.07.2006 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Is this it bence en iyi yaptıkları iş...First Impressions Of Earth albümüde gerçekten başarılı albüm...Ama bu albüm Is this it'e göre daha ''yakalayıcı(catchy)'' şarkılarla bezenmiş...The Strokes iyidir severiz...Is this it le bizi tekrar canlandırmışlardı...
New York'un Dünya platformuna en büyük armağanlarından biri Wink
phoenixb

MesajTarih: Pts 24.07.2006 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

And I am
Stop
And go
In your eyes
See I am
Stop
And go
In your eyes

Let's go/Oh, darling, let me go..

Last nite,Hard to explain,Someday,Soma..diyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız