Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Sal 18.01.2005 6:43 Mesaj konusu:
case ile gelirken bagaja vermen gerekebilir, eger bagaja verme olayini kurtarirsan ucakta ufak ozel bolmeler oluyor oraya koyarsin, tepeye koyamassin sigmaz zaten. eger gig bag tarzi birsey alirsan case yerine onu tepeye rahatca koyabilirsin. gitarini yanina alirsan amerikadan cikarken kontrolde acip icine bakacaklardir nasil birsey bu diye.. baska da birsey yok.. _________________ dinle: www.download.com/rest
italyadan gitar getirdim ucak ta yanimdaydi bi bok demediler.alip bi koseye koydular inerken aldim.sadece koltukta bacaklarimin arasina getirmeme izin vermediler .ama bence hangi sirketle gelceene de baali.turkish de sorun cıkarmazlar mesela....
Gelirken bana da bi Gibson SG getir. Bir keresinde MTV TRL programında stüdyoya gelen herkese ücretsiz Epiphone Les Paul kasa gitar dağıtmışlardı. Öyle bir çığlık kopmuştu ki.. Gitarını alan stüdyodan çıkıyordu ve içerisi tıklım tıklım insan doluydu. Ulen dedim ben bu şansımı s******. _________________ ->Birisi bana anlatsın, neden rüyalarım uyanık halimden daha gerçek gibi? Duyularım gerçek mi nasıl anlarım?
<-Gerçeklerinde biraz hayal, hayallerinde biraz gerçek var.Gerçeği bilmek istiyorsan herşeyi riske atmalısın.
->Sen de kimsin?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız