Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - JEM tasarımlarım
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

JEM tasarımlarım
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nienturi

MesajTarih: Çrş 29.12.2004 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

programı hangi flash indiricisiyle aldın?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Skull_KruSher

MesajTarih: Çrş 29.12.2004 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dosya 3D Studyo Max dosyası (*.3ds)
Ben Autocad ile açtım ama fretler bir yerde, gövde başka yerde, pick guard uçmuş falan Very Happy Yarın 3dmax'ımla gelecem işe onunla açacam bakalım. Sonra başka uzantıyla kaydedip Solidworks Photoworks'te render yapacam. Wink ölme eşşeğim ölme bu adamlar delirmiş olmalı !
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Jeff_Loomis
"Müziktek" Mod / Crossfire Gitaristi

MesajTarih: Çrş 29.12.2004 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende eskiden 3dstudio max ile gitar tasarımı yapardım benimkiler custom modellerdi gerçi. Eski bilgisayarın harddiskide kaldı hepsi.(3-4 yıl önce).

Zevkli bir uğraş aslında. Fakat uğraştan öteye götürmek biraz zor.
Satılık Ibanez RGT42, Seymour Duncan SH4 http://www.turkrock.com/post1478716.html#1478716

Crossfire - Sınıf 64 - Since Yesterday
Cem Saydam
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nienturi

MesajTarih: Prş 30.12.2004 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Zor ama çok iyi işler çıkaranlar da var...

En azından hoşça vakit geçiriyor insan Smile
Başa dön
Jeff_Loomis
"Müziktek" Mod / Crossfire Gitaristi

MesajTarih: Prş 30.12.2004 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Öyle ya, baksana kızın biri topu topu bir "ateş topu" tasarladı GORA filmi için, yığınla para götürmüştür şimdi. Sırf tutorial'lara bakarak 5 dk.da ateş topu yapılır.

Ama işte çevre önemli böyle işlerle geçinebilmek için. Nette yığınla adam var şahane 3d modelleme yapan, pek azı gerçekten bu işin içinde...

Ben 3d studio max 3.1 ile çalışıyordum eskiden. 4 falan çıktı o sıralarda ben de bırakmıştım. Tam da gerçekten birşeyler yapabilmeye başlamışken bırakıtım. Şimdi çok üzülüyorum keşke bırakmasaydım diye, her şeyi unuttum resmen. Şimdi de tekrar başlayım diyorum 3d Max bulamıyorum.

Özledim yav 3d modelleme işini. Çok zevkli bir iş cidden Smile
Satılık Ibanez RGT42, Seymour Duncan SH4 http://www.turkrock.com/post1478716.html#1478716

Crossfire - Sınıf 64 - Since Yesterday
Cem Saydam
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nienturi

MesajTarih: Cum 31.12.2004 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben de istiyorum ama şimdilik ne bil. var evde, ne de vaktim...fotoşoptur triidimeks tir çok hoşuma gidiyor olsada...
Başa dön
Skull_KruSher

MesajTarih: Cum 31.12.2004 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Genelleme yapmak pekte mantıklı değil aslında???

Yani 3d işinin eğlenceli olanıda var sıkıcı olanıda var. Ben meslek gereği plastik enjeksiyon kalıp tasarımı arada birde ürün tasarımı yapıyorum. Ama bunu zevk için seve seve değilde para için S..e si.. yapınca iş eğlenceli halini yitiriyor(iş için şimdiye kadar hiç müzikle ilgili birşey modellemedim, pena bile modellesem mutlu olacam valla). Hatta sürekli birşeyleri döndürüp sürekli aynı şeyleri görmekten bıkabiliyor insan.(Bkz. Ben)

Birde işin en nalet yeri, Güzel yurdumuzda hiçbir firma sahibi, bize iş getiren hiçkimse bize tasarım yapma imkanı sunmuyor.Devamlı kendini kanıtlamış başka markaların ürünlerini kopyalayıp duruyorlar. Düşünün şimdi elinizin altındaki mouse'u size getirip onu birebir çizmenizi istiyorlar...........hırrrrrrrr..Nalet şeyden en az 1000 tane farklı ölçü alıyorsun, printerdan çıktı alıp kesip mastar yapıyorsun, mouse'un üzerine koyuyorsun, baktın büyük küçültüyorsun ve bunun x,y ve z eksenlerindeki mastarlarıyla beraber her eksende 360 tane mastar yapmanız gerektiğini düşünürseniz . Yaptığım işten direk nefret edersiniz ,en azından bu ülkede.

Ama zevk için bi ara jackson RR çizmeye başlamıştım. Ama detaylı ölçüleri lazım yada kendi Very Happy

Yinede para kazanmak için yapılacak birçok işten daha eğlencelidir.Kolay gelsin
Başa dön
nienturi

MesajTarih: Cum 31.12.2004 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Peki sana gitar planları yollasam bana bunları modelleyebilir misin?

Ayrıca ej.kalıp modelleyicisi olmak fena bir iş değil, en azından çeşitli disiplinlere uyum sağlayabilirsin. Ayrıca uluslararsı işler de ypabilirsin.
Bahsettiğin konuda da haklısın...Bir işi yapmak ile yapmak zorunda olmak arasında iş sabit olsa bile ÇOK fark oluyor...
Başa dön
Skull_KruSher

MesajTarih: Pts 03.01.2005 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gitarın teknik detaylı çizimini yollarsan modellerim tabii ki, hiç sorun olmaz. Bir ara böyle çizimleri araştırdım ama bulamamıştım. Sen nereden buldun?
Başa dön
nienturi

MesajTarih: Pzr 09.01.2005 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bunlar da en tazeler:)

Başa dön
nienturi

MesajTarih: Prş 13.01.2005 13:11    Mesaj konusu: Zappa Alıntıyla Cevap Ver

Bu da Zappa jem

eğer üsttekileri göremiyorsanız, sağ tıklayın. Orada yazılı olan adresi kopyalayp, boş bir safyaya yapıştırın.
Başa dön
Skull_KruSher

MesajTarih: Prş 13.01.2005 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başa dön
Skull_KruSher

MesajTarih: Prş 13.01.2005 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nienturi'nin bana gönderdiği teknik detaylı ibanez jem resminden yararlanarak modellediğim birkaç resim bunlar. Tabi görüldüğü gibi bitmedi(uzun bir sürede bitmez sanırım Sad ) Ama şimdilik kasayla idare edilebilir. Takılıyoruz işte Very Happy
Başa dön
nienturi

MesajTarih: Prş 13.01.2005 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vaayyy..Eline sağlık.
Başa dön
Rockman1

MesajTarih: Pzr 23.01.2005 4:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Güzel çalışmalar elbette Bunları yapabilmek ayrı bir yetenek. Ama biraz Türk motifleri var sanki
Şöyle biraz daha Metalik duygu taşıyan renkler ve desenler daha iyi olabilir diye düşünüyorum
Ve şöyle üzerine sevdiğin bir grubun ismini orjinal logosuyla yazarak, veya kendi kurmak istediğin
grubun adınıda yazabilirsin tabi o zaman daha etkileyici olur herhalde
Ama burda onu sergileme yoksa senden önce o grup ismini kullanan uyanıklar çıkabilir:)
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız