Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - eMule
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

eMule
Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sir-hot

MesajTarih: Prş 20.01.2005 16:56    Mesaj konusu: eMule Alıntıyla Cevap Ver

Adsl bağlantım var ama emule da low id veriyo bana dosyaları çok yavaş indiriyo makine.Modemim Datron RTA230.Denedim ama olmadı.Ayrıca dinamik ip var ondan mı acaba? Nasıl Hi id yapabilirim...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaxtraDamuS

MesajTarih: Prş 20.01.2005 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dinamik İP'den değildir sanırım ama başka program kullansan derim kazaa fln..
thriller3
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 21.01.2005 0:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ares e hızlı diyorlar.
Başa dön
Cursed-One

MesajTarih: Cum 21.01.2005 1:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet ares hızlıdır çünkü çalışma mantığı farklı. firewall arkasından bile gayet güzel download yapılabilir. ama aresde emuledeki gibi herşeyi bulamazsın...
Heep_Purple

MesajTarih: Cum 21.01.2005 3:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

internal ve extarnal ip olmak üzere 2 tane ip var..external olan senin görünen ip, diğeri modemin sana verdiği ip. Bu modemin verdiği IP ile yani internal olan yardımı ile modemden port açacaksin. Modemin markasına göre google'dan arat ve kolayca yaparsın.basit bi iş yani..

kolay gelsin
Başa dön
sir-hot

MesajTarih: Cum 21.01.2005 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dur ya aklıma bişi geldi kopyalıcam?
Şimdi modeme explorer dan 192.168.1.1 yazıp giriyom Virtual Server/port forwardin e girdim şunlar çıkıyor.

External Packet Internal Host Delete
Application Name Protocol Port IP Address Port
Add

Burada add dedim sonra

Add New Port Forwarding Rule

Application Name:

Pre-defined: FTP Server

User defined:

Forwarded to Internet Host IP Address:

Add

Bunlar var şimdi Pre-defined da bir sürü server var doom3 kazaa half life... falan ama emule yok! Şimdi buralara neler yazcam? Kafayı yicem ya!
Başa dön
Autopsy_table

MesajTarih: Cum 21.01.2005 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende aynı modemi kullanıyorum High id olmak için port ayarlarını yapman lazım. Bunun içinse Advanced a giriyosun sonra yan taraftan Virtual server'a giriyorsun. External Packet kısmına istediğin port numarasını yazıyorsun 2 kere sonra aynı numarayı Internal Host a yzıyosun. Tabi bu yazma işlemi sırasında TCP yi seçicen.. sonra alt tarafa incen ordan UTP yi seçip diğer portu yazcan.. Sonra ip olarak da 192.168.1.2 yazacaksın. Application Name ise önemli ne istersen yaz.. Artık bu tür programlarda hem high id hemde dc++ da aktif olabilirsin.

Ben ise External Packet ve Forward to Internet Host bölümü 3033 kullanıyorum TCP sini UDP sini ise 3034..
Kolay gelsin.. Bu arada Biramı isterim haberin olsun Smile
Autopsy_table

MesajTarih: Cum 21.01.2005 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu arada Emule iyi program değil Dc++ kullanarak dünyaya kapı açabilirsin hemde ne istersen.. Şu an Spastic Ink geliyor Smile grind
sir-hot

MesajTarih: Cmt 22.01.2005 0:00    Mesaj konusu: Ohh be Alıntıyla Cevap Ver

HAY ALLAH RAZI OLSUN! Sonunda yaptım olay bu mudur yani? Kafayı yedirtti bana ya.Neyse Tamam bira ne kelime fıçısını alayım. Bu arada dc++ var ama çözemedim ? Arama yapmıyo bi connect bi disconnect olup duruyo? Garip program...
Başa dön
sir-hot

MesajTarih: Cmt 22.01.2005 0:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iyide bi işe yaramadı bu hala 1 yada 2 ile indiriyo bu alet. Ares 20 ile indiriyo be pehhh... portlara 4662 ve 4672 yazdım ondan olabilir mi ki!

En son sir-hot tarafından Cmt 22.01.2005 0:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
themiracle

MesajTarih: Cmt 22.01.2005 0:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Autopsy_table demiş ki:
Bu arada Emule iyi program değil Dc++ kullanarak dünyaya kapı açabilirsin hemde ne istersen.. Şu an Spastic Ink geliyor Smile grind

bencede en iyisi dc++ bulamayacagınız şey yok Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sir-hot

MesajTarih: Cmt 22.01.2005 0:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dc++ denedim o daha da uyuz etti beni...
Başa dön
Kont_De_La_Fere

MesajTarih: Cmt 22.01.2005 0:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

buradan herkese kesin bir cevap veriyorum.
emule tabii ki en iyi p2p programı değil. ama biraz araştırıp sabır etseniz emule'den indiremeyeceğiniz dosya yok. zaten bir dosyayı edonkey networkunde bulamazsanız o dosya kimsede yoktur. dc++ ise kastırır o tip (irc tabanlı) p2p dosya transferi için biraz bilgisayar başında dirsek çürütmek gerekir. emule'de ise doğru modu yakalarsanız ve high id alabilirseniz (programın kullandığı portların açık olması gerekiyor) istediğiniz dosyaları kesinlikle indirebilirsiniz. üstelik fake yeme olasılığınız da çok düşük.
hadi kolay gelsin
Başa dön
Cursed-One

MesajTarih: Cmt 22.01.2005 1:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kont_De_La_Fere kardeşim çok doğru söylemiş. dc++da çok zaman harcamak lazım aramakla bulmakla sonra indirdiğiniz adam çıkmış mı çıkmamış mı kontrol ediyosun falan filan. emule ile ise insan herbişeyi indirebiliyor. mesela program indirme konusunda dc++ gayet zayıf gördüğüm kadarıyla. bu arada emule için de Gokhan Mod diye bişey var biraz araştırıp bulun oldukça faydalı bişey.
Autopsy_table

MesajTarih: Cmt 22.01.2005 4:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende emule un bütün modları yavaş çalışıyor ama dc++ öyle değil. Hızlı bir adam buluyorum ve pc sinde ne varsa albüm halinde sömürüyorum. Emule ü 8 saat açık bıraktım sürekli 4 kb ile çekti anlamadım halbuki High id idim. Neyse kısa sözün kısası dc+ diyorum ama karışıktır o doğru ama öğrendikten sonra DC++ Ekber diyenlerde dah çoktur.
Autopsy_table

MesajTarih: Cmt 22.01.2005 4:42    Mesaj konusu: Re: Ohh be Alıntıyla Cevap Ver

sir-hot demiş ki:
HAY ALLAH RAZI OLSUN! Sonunda yaptım olay bu mudur yani? Kafayı yedirtti bana ya.Neyse Tamam bira ne kelime fıçısını alayım. Bu arada dc++ var ama çözemedim ? Arama yapmıyo bi connect bi disconnect olup duruyo? Garip program...

Arama yapmak için hub lara bağlanman lazım. Msn varsa ekle sana dünyanın kapısını zorlayım enamaldi@hotmail.com burdan anlatmak olmaz şimdi Embarassed
akinu

MesajTarih: Cmt 22.01.2005 5:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok komik ya, normalde Ares kullanıyorum, dün bir Emule deniyim dedim, normalde bir mp3'ü Ares ile ortalama 4-5 dakikada indirirken Emule ile 4 saatte 77 kb indirdim!!!! Ne güzel değil mi? Teknoloji..
thorax

MesajTarih: Cmt 22.01.2005 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaslar ben e-mule ile 25kb dan aşağı indirmiyorum!
bilgisayarım ve e-mule da 24 saat açıktır
devamlı birseyler indiririm
sizde yavas gelmesinin nedeni upload acmamışsınızdır
yada actıysanız cok acmışsınızdır ki 4-5 Kb la sizden upload ederlerse size birsey gelmez
ama sizden hickimse upload etmezse yine size hicbirsey gelmez
netlimiter diye bir program var bulun indirin
(hatta sonra astalavista.com dan crack ini bulun ve hep kullanın)
bu netlimiter programı ile e-mule un upload unu sınırlayın 1Kb a ve e-mule programında baya bir klasörünüzü dosyanızı upload a acın
millet sizden sadece 1 Kb sınırlı olarak upload edicek ama size deli gibi download gelicek emin olun
cunku bu programın calışma mantığı bu , sıra olayında hemen sizi yükseltiyor
acıkcası ben cok memnununm ve suan yüzlerce cd var evde ne isterseniz hepsi e-mule dan
hatta adsl faturasında extra kullanım ücreti :2,500,000
gelen tek insan benimdir herhalde (adsl im sınırsız)
Smile)
neyse haydi kolay gelsin herkese bu arada e-mule da razorback sunucusu iidir haberiniz olsun!
Autopsy_table

MesajTarih: Cmt 22.01.2005 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

thorax hocam ben netlimiter olayını kullanıyorum yani paylaşım için her programda 145gb paylaşım açıyorum ama netlimiter sayesinde karşı taraf bende b/s ile çekiyor yani 1 kb bile değil çekiş hızı ama yinede programdan bir verim alamadım. Ama kullananlar çok memnun emule'dan herkes rayına oturtmu olayı. Ama bu gibi p2p lerde her istediğin bulunmuyor gerek split albüm gerekse underground gruplar. O yüzden dc++ diye nara atıyorum heryerde Smile
thorax

MesajTarih: Cmt 22.01.2005 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Autopsy_table anlıyorum dediklerini
neyse sen mutlu biz mutlu !
e-mule ve dc++ a nazar deymesin bari!
bende kullandım dc++ ama e-mule da herzaman her aradığımı buldum
tabii ki vardır olmayan seyler
indirdiğin dosyanın bandwith i kullanılırlığı ve kaynakları da yüksek olması lazım
hade eyvallah!
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki
1. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız