| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
LiMoN

|
Tarih: Pts 10.01.2005 10:45 Mesaj konusu: Diplomatic Immunity - (Rock) - Ankara |
|
|
Açıkçası böyle bir gruba nasıl başlık açılmamış anlamadım....Yada açılmışta benmi görmemişim, çok aradım taradım ama neyse....
Bence Ankaranın en iyi gruplarından birisi...Dinlememek büyük bir kayıp.Ben aynı anda 4 şarkıyı çalabilen ve birbirlerine bu kadar afapte olmuş başka bir grup daha görmedim...
Tek kelimeyle muhteşemler.... 
En son LiMoN tarafından Çrş 08.03.2006 18:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Bronx

|
Tarih: Pts 10.01.2005 10:58 Mesaj konusu: |
|
|
1. başlıgındaki vermeye calıstıgın Bold muhabettini kaldırır mısın olmamıs!!
2.Bu Grup Nedir , Ne Tarz Yapar ? Nerelerde Görülmüş?
3.Bir de Aynı Anda 4 Şarkı Nasıl Çalınır Bi İzah Eder misin  _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
LiMoN

|
Tarih: Pts 10.01.2005 11:18 Mesaj konusu: |
|
|
1. Kaldırdım...
2. alternatif rock, pop rock ve hard rock çalarlar, cumartesileri Gölge, Çarşamba Manhattan, Cuma İf'te çıkıyorlar.
Vokalde ; Alp DÜNDAR
Gitar+vokal ; Artun ERTÜRK
Klavye : Murat KÖSELİOĞLU
Bass : Ahmet TEKNECİ
Davul : Barış MENKÜER(Askerde) ywerine Eralp GÜVEN
3. Bunu öğrenmen için ancak zahmet buyurup izlemeni tavsiye ederim  _________________ menakse@gmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
TheDiyv

|
Tarih: Pts 10.01.2005 11:22 Mesaj konusu: |
|
|
| LiMoN demiş ki: |
3. Bunu öğrenmen için ancak zahmet buyurup izlemeni tavsiye ederim  |
Grupça Ogrenmeyi Yeğliyorum...
Başarılar.  _________________ I'm the Suicider dying every night and day Killing me is not enough to make me go away |
|
| Başa dön |
|
 |
eddievedder

|
Tarih: Pts 10.01.2005 11:42 Mesaj konusu: |
|
|
piyasada hala adamakıllı ve bol armonoli çalan, ayrıca quenn leri dinlerken her defasında kulaklarımızın pasını silen dinlenilesi grup.. _________________ i'd rather be with an animal!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Yayo

|
Tarih: Pts 10.01.2005 12:14 Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten harikalar...Bildiğim kadarıyla Artun Pamela'nın da albüm prodüktörü...
Gerçekten insanları kendi içlerine çakiyolar...
Başarılar arkadaşlara.... _________________ YaYo |
|
| Başa dön |
|
 |
freddie_mercury Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 10.01.2005 12:28 Mesaj konusu: |
|
|
superler.. 4 yildir diplomatic dinlemeye gidiyorum.. adamlar cok basarililar.. sonucta hepsinin muzik alt yapisi son derece saglam.. artun`u zaten pamela`dan da tanirsiniz.. koci var ya alp`in de opera alt yapisi oldugunu biliyorum.. sexy ve evli bi adam
uzun zamandir come undone, bed of roses, you don`t fool me, give in to me dinleyemedik onlardan.. 1 aydir da gidemiyorum zaten..
21`inde gitmek lazim if`e..
don`t stop me now`i sadece ve sadece benim icin calarlar belirteyim
bu arada manhattan`da cikmiyolar artik.. |
|
| Başa dön |
|
 |
LOby

|
Tarih: Pts 10.01.2005 15:12 Mesaj konusu: |
|
|
Tek kelimeyle süperler . Ankara piyasasında en sevdiğim gruplardan biridir diplomatic mutlaka izleyin derim ...
Sevgiler & Saygılar... _________________ Karnaval Solisti
www.karnavalonline.net
www.myspace.com/srknokms
En son LOby tarafından Pts 13.06.2005 1:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
LiMoN

|
Tarih: Pts 10.01.2005 17:27 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada grubun ısmarladığı biralar pek lezzetli geldi ... Sağolsunlar _________________ menakse@gmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
DPRM_PES_ARTIK Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 264 Nerden: ayagının altından
|
Tarih: Pts 10.01.2005 23:21 Mesaj konusu: |
|
|
Bence çok süper bir grup...Ankarada izleyebileceginiz en iyi bar grubudur...bir keresinde İF barda izlemiştim hayran kalmıştım...Grup olmayı çok iyi başarmışlar...Gitaristlerinde özenmişimdir bu arada
Bir de bronx tavsiye ederim dinlemelisin...Aynı anda 4 tane şarkının nasıl çalınabildigini göreceksin... _________________ Deprem ve Gitarı...
www.andaccafe.com
http://www.turkrock.com/ftopic14182-420.html |
|
| Başa dön |
|
 |
freefreshfish

|
Tarih: Sal 11.01.2005 2:37 Mesaj konusu: yaani! |
|
|
diplomatic immunity aslında 10 yılı geçkin bir gruptur. geçmişlerini bilmeyenler olabilir, taaa "a bar" zamanlarına (90'lı yıllar) dayanan bir birlikteliktir. farklı isimlerle ve ufak tefek eleman değişiklikleriyle bugüne kadar geldiler. herbiri kaliteli müzisyen, kaliteli insan, sağlam dosttur. çekirdek kadro artun (gitar), murat (klavye), alp (vokal) tir. hakettiklerinden daha azına kavuşmuş, ankara kapanından kısmen çıkmış (pamela albümleri gibi), oturaklı bir grup işte. aynı anda 4 şarkı işin gırgırıdır da, yaptıkları kaliteli coverlar yanında, "parçanın neresinde, ne yapılırsa, ne olur"u iyi bilirler. uzuuun süren bir evlilik gibi, birbirlerinin gözlerinden hangi akorun, hangi atağın geleceğini seziyor adamlar. severim (hatta oğlumun adını "alp" koyacak kadar) , sayarım, saygılarımı sunarım. (gidip bi queen dinlemeli yaav! özledim) _________________ metropolis (cover project) - klavye |
|
| Başa dön |
|
 |
LiMoN

|
Tarih: Sal 11.01.2005 12:44 Mesaj konusu: |
|
|
Green 'de sevip saydığımız bir gruptur..Öncelikle bunu bi belirteyim...
Gerçekten birbirleri ile iletişimleri harika hani kaç göz hareketleri ile çok rahat birbirlerini anlayıp birbirine yakın akorlardaki şarkılara hiç duraksamadan geçiş yapabiliyorlar... _________________ menakse@gmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 11.01.2005 18:54 Mesaj konusu: |
|
|
yaw ben de oglumun adini alp koyacak kadar cok seviyorum o adami.. cok cool geliyo bana.. sesi cok kusel.. hep birlikte gidip dinlesek aslinda.. ben de QUEEN dinlemeyi coooookkkkk oslediimmm  |
|
| Başa dön |
|
 |
LiMoN

|
Tarih: Sal 11.01.2005 19:06 Mesaj konusu: |
|
|
Hepsi kendi başlarına muhteşemler... Ama en çok güldüğün Artunun hem sakız çiğneyip hem gitar çalıp hem vokal yapıp hem konuşması...
bayram sonrası ilk Comartesi ben en önde olacağım... Gerçi bana ve arkadaşlarıma yaptıkları geyikten sonra hangi yüzle giderim o bambaşka...
Ben derim burada irtibatımızı kurup bayram sonrası gidelim... _________________ menakse@gmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 12.01.2005 10:05 Mesaj konusu: |
|
|
neden olmaasin??
ben bayramda burda olur muyum bilmem ama cuma KARGO konserinden sonra elemanlari alip gidebiliris wallaaa.. her zamanki gibi en ondeyim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
kilkenny

|
Tarih: Çrş 02.02.2005 4:08 Mesaj konusu: |
|
|
Artik Manhattan'da cikmamalari cok uzucu... Bu duruma bir el atip, carsambaları Manhattan'a donmelerini isterim (ben sahsen cok sey isterim.).. yakisiyordu.. _________________ "Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars."
|
|
| Başa dön |
|
 |
username

Kayıt: Jun 02, 2004 Mesajlar: 833 Nerden: Workin\' class hero is smth to fear
|
Tarih: Çrş 02.02.2005 4:13 Mesaj konusu: |
|
|
diplomatic = kalite. diğer grupların çok çok üzerindeler. bu tartışılamaz... _________________ Life is yours<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
guneyozsan

|
Tarih: Çrş 02.02.2005 4:25 Mesaj konusu: |
|
|
Ankara gecelerinde dikkatimi ceken ilk gruptu. Barlari yakindan izledigim iki yil boyunca da sik sik
ugradigim, keyifli ve guzel calan bir gruptur. Ancak iki yildir pek cikmadigimdan izleyemedim.
Son gordugumde Coverlara kendi renklerini katarlardi. Bir de degisik, biraz damar acilis
parcalari secer sonra normal programa devam
ederlerdi. Hala da guzeldir diye tahmin ediyorum.
Bir de Bijen'le uzun sure calisip kisacik gitar
askisina alistiktan sonra gitaristin gitari cok asagida
tutmasini oldukca yadirgamistim. _________________ Meet me at: <a>http://www.myspace.com/guneyozsan</a> |
|
| Başa dön |
|
 |
vecihi

|
Tarih: Çrş 02.02.2005 5:12 Mesaj konusu: |
|
|
| şu ortamda belirtiyim ki: artun abiiiii 80'li yılların sonunda bi düğünde çekilmiş züper resmini gördüm.hihi cidden hiç alakan yokmuş.olsun seviyoruz seni ve grubunu.az almadınız ortama grubun ayakçısı die beleşe.bazen klavye taşıdık bazen gitar...mihihi... |
|
| Başa dön |
|
 |
LiMoN

|
Tarih: Çrş 02.02.2005 10:39 Mesaj konusu: |
|
|
Valla ben ancak saygıyla eğilirim bu grubun önünde...
Enteresan bir iletişimleri var.En takdir ettiğim yönleri ise (aslında bir çok yön var ama ) sahnede kendilerine olan müthiş güvenleri.... _________________ menakse@gmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|