| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Cornflakegirl

|
Tarih: Cmt 14.08.2004 12:28 Mesaj konusu: |
|
|
Jeff buckley ya da leonard cohen ikiside çok saygı duyup sevdiğim insanlardır ... _________________ " I guess you go too far when pianos try to be guitars" |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
doro

|
Tarih: Cum 24.12.2004 1:49 Mesaj konusu: |
|
|
daha önce hiç dinlememiş olanlar ilk önce "the way young lovers do"'yu dinlesinler sonra gidip albümünü alsınlar _________________ soğuk yıldızların altında şöyle iyi demli sıcak bir fincan çay içmek ister insan... |
|
| Başa dön |
|
 |
_mysweetprince

|
Tarih: Sal 01.02.2005 0:54 Mesaj konusu: |
|
|
| gracein 4. turu veee sesine aşığıımmm..kesinlikle bu dünyaya ait değildi ama bu kadar erken de gitmesi gerekmiodu::::.... |
|
| Başa dön |
|
 |
ad_astra

|
Tarih: Cum 23.09.2005 0:53 Mesaj konusu: |
|
|
| Babasından nefret etmesine rağmen babasının izinden giden;ve onun kadar güzel müzik yapan;babasının yaşında,doğumgününde,boğularak ölmüş hisli şahıs.Müzik zevkimi değiştiren,geliştiren hatta evrimleştiren şahıstır hatta kendileri.Grace albümünü dinledim sadece ve günlerce etksinden çıkamadım.Yazık oldu,genç öldü.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Norton_Antor Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 23.09.2005 13:15 Mesaj konusu: Re: Jeff Buckley |
|
|
| erdemyener demiş ki: | geçenlerde İstanbul'a gitmiştim. arakadaşım Elif'le İstiklal'de pasajları gezerken bi mağazadan Jeff Buckley konser DVD'si aldık. eve gidip 35 kere arka arkaya izledik.( ) Çok iyi bir besteci ve vokalist... Yıllarca piyasada adını duyurabilmek için savaş vermiş biri. bunu en sonunda başarmış ve ilk albümüyle Grammy'e ulaşmış. ama yaşadığı derin sorunlara yenik düşmüş. bi köprünün üzerinde otomobili içi boş bulunmuş. cesedi bulunamamış. köprüden atladığı düşünülüyor. yıllar önce babası da aynı şekilde kaybolmuş. intihar ettiği için bir seveni olarak ona kızgınım.. onu geç keşfettiğim için de kendime... ölümünün ardından annesi plak şirketlerine zamanında kabul ettiremediği şarkılarının kayıtlarını double albüm haline geitirip piyasaya sürmüş. ayrıca internette en yakın dostlarından Chris Cornell'in gitar çaldığı bir şarkısını da dinledim. siz ne biliyorsunuz bu güzel adam hakkında... paylaşalım. |
şimdi alakasız olacak belki ama grup başlıkları içerisinde gördüğüm en iyi açılış mesajı. |
|
| Başa dön |
|
 |
chris_cornell

|
Tarih: Pts 26.09.2005 22:27 Mesaj konusu: |
|
|
| bende ilk olarak live at sin-e albumunu dinlemistim ve daha ilk sarkı olan be your husband da (sarkıda enstruman yok) sesine bitmistim... matt belamy nin idoludur... moraliniz bozukken dinlenmesi kotu sonuclar dogurabilir... |
|
| Başa dön |
|
 |
jan "Amatör gruplar" mod.

|
Tarih: Çrş 26.10.2005 17:47 Mesaj konusu: |
|
|
playlistimden eksilmeyen bu sesi herkez dinlemeli bence,bu kadar içten soylemek,bu kadar guzel sozler yazmak çok zor olsa gerek,"moraliniz bozukken dinlenmesi kotu sonuclar dogurabilir" yorumunun başına "gece gece" diye eklemek istiyorum : ) _________________ http://www.myspace.com/rakitr |
|
| Başa dön |
|
 |
funkyduck Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 04.11.2005 11:01 Mesaj konusu: |
|
|
Morning Theft
Time takes care of the wound, so I can believe.
You had so much to give, you thought I couldn't seek.
Gifts for boot heels to crush, promises deceived
I had to send it away to bring us back again.
Your eyes and body brighten silent waters, deep.
Your precious daughter in the other room, asleep.
A kiss "Goodnight" from every stranger that I meet.
I had to send it away to bring us back again.
Morning theft, and pretender left, ungrateful.
True Self is what brought you here, to me.
A place where we can accept this love.
Friendship battered down by useless history,
Unexamined failure.
What am I still to you?
Some thief who stole from you?
Or some fool drama queen whose chances were few?
That brings us to who we need,
a place where we can save
A heart that beats as both siphon and reservoir.
You're a woman, I'm a calf.
You're a window, I'm a knife.
We come together making chance into starlight.
Meet me tomorrow night, or any day you want.
I have no right to wonder just how, or when.
And though the meaning fits, there's no relief in this.
I miss my beautiful friend.
I had to send it away to bring her back again.
Bu Jeff'in en sevdiğim ve bana en çok şey ifade eden parçası... _________________ things we said on a rainy day |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 17.11.2005 20:14 Mesaj konusu: |
|
|
Jeff'in doğum günü bugün keşke hayatta olsaydı da bugün kendisi için düzenlenen tribute konseri yerine kendisi konser verseydi...Çok özledim... _________________ things we said on a rainy day |
|
| Başa dön |
|
 |
knopfler

|
Tarih: Cum 18.11.2005 13:03 Mesaj konusu: |
|
|
| funkyduck demiş ki: | | keşke hayatta olsaydı |
yeni yeni farkediyorum, sağlam blues dinleyicisiymiş sanırım. parçalarında bunu hissetmemek mümkün değil. blues'dan apayrı-kendine has- şeyler çıkartmış. huzur içinde yatsın |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cum 18.11.2005 13:06 Mesaj konusu: |
|
|
Bu adamı hiç dinlemedim çok merak ediyorum birkaç şarkısını bulmam gerek... _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |
AtomicPunk

|
Tarih: Pzr 20.11.2005 1:28 Mesaj konusu: |
|
|
| evet led zeppelin'lerle, blues'larla kendini yetiştirmiş bir adamdır kendisi.. sözler yetersiz kalır onun müziklerini anlatmak için.. nasıl blues çaldığını merak edenler "lost highway" şarkısını bulsunlar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
faust Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 20.11.2005 8:14 Mesaj konusu: |
|
|
Geçen gece bir şarkı daha dinledim.
Stüdyodan Jeff'in grubu arayarak telefonda şarkı söylemesini istiyorlar.
O da Bob Dylan'dan "I shall be released"i söylüyor.
Muhteşemdi,olağanüstüydü.
Mutlaka bulun bu kaydı. _________________ this is my little life, not for granted... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr 20.11.2005 18:14 Mesaj konusu: |
|
|
Live at Sin-e`de var... _________________ things we said on a rainy day |
|
| Başa dön |
|
 |
dingdongdaddy

|
Tarih: Pts 21.11.2005 3:26 Mesaj konusu: |
|
|
ilk dinlediğimde vurulduğum müzisyenlerden biri olan bu adam bariz bi şekilde çok çok erken kaybedilmiş bir insan.. new year's prayer idi sanırım şarkı ve rock seven bir insanın muhtemelen ilk kez lemon song, lazy, shine on you crazy diamond, windmills of your mind, sebastian gibi şarkıları ilk dinlediğinde girdiği haleti ruhiyeye girmesine kolayca yardım edebilen bir şarkı idi.. "demek böyle bir adam vardı ve bunca senedir duymamışım.. daha fazla.. daha fazla.." deyip müziğinin içine girip sesiyle hüzünlenip, gitarıyla boğulma açısından en iyi alternatiflerden birini sunan bir abi bu.. toprağı bol olsun deyip tavsiye edilenlere ek olarak başta new year's prayer olmak üzere, lilac wine, despite the tears, banana republic, yard of blonde girls ve yaptığı tüm bob dylan coverları önererek de bağlayalım.. _________________ ..oo00OO~ fantastik grup rocky4 ~OO00oo.. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 22.11.2005 0:33 Mesaj konusu: |
|
|
İlk dinlediğimde kalbimin ağrıdığını ve deliler gibi ağladığımı hatırlıyorum, bazen hala böyle bir etki yapabiliyor özellikle de moralim bozukken... _________________ things we said on a rainy day |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 22.11.2005 0:36 Mesaj konusu: |
|
|
İlk dinlediğimde kalbimin ağrıdığını ve deliler gibi ağladığımı hatırlıyorum, bazen hala böyle bir etki yapabiliyor özellikle de moralim bozukken... _________________ things we said on a rainy day |
|
| Başa dön |
|
 |
spinally

|
Tarih: Pts 30.10.2006 15:58 Mesaj konusu: |
|
|
yağmurlu günler için en harika seçim..falsettonun kralı..hüzünden mazoşist bi zevk alan herkesin en az bir kez kulak vermesi gereken ses..histerik oluşumun yegane sebebi..jeffi çok özlüyorum..nedense her dinleyişimde onun da dünyayı özlediğini düşünüyorum..söylediği gibi:
Too young to hold on
And too old to just break free and run... |
|
| Başa dön |
|
 |
lovermanJames

|
Tarih: Sal 31.10.2006 14:05 Mesaj konusu: |
|
|
| daha yeni tanımaya başlıyorum bende.pek fazla dinlemedim ama çok iyi olduğunu söylüyorlar. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 31.10.2006 22:21 Mesaj konusu: |
|
|
Jeff Buckley dinlememek büyük bir kayıptır bence... _________________ things we said on a rainy day |
|
| Başa dön |
|
 |
|