Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Umut Kuzey
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Umut Kuzey
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
fatjoe

MesajTarih: Çrş 15.12.2004 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ole tabi hocam ama bahseecegimiz daha cok konu var umutla ilgili hangisini yazacagımı şaşırıyorum inan valla. ama dedigin gibi uçan balon korosu cok profesyönelce bişiy.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mavie

MesajTarih: Çrş 15.12.2004 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fatjoe demiş ki:
ole tabi hocam ama bahseecegimiz daha cok konu var umutla ilgili hangisini yazacagımı şaşırıyorum inan valla. ama dedigin gibi uçan balon korosu cok profesyönelce bişiy.

Bence profesyonelce değilde yürekten yapılan birşey demek daha doğru..Birde profesyonel olunca işin içine para girer..Amatör ruhla demek daha doğru..
Başa dön
geveze67

MesajTarih: Prş 16.12.2004 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet bende katılıyorum sana reyhan hanım ama hayret sen ders vasından kalkıpta nasıl geldin buraya Cool neyse gelmissin iyi yapmıssın umut u herkes gorecek yani cok yakında insallah bu albumunde hakettigi yeri alır cunku gercekten cok iyi bir insan
Başa dön
Quantum

MesajTarih: Prş 16.12.2004 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar,
hepinize bu dağınık yorumları toparlayarak ve kendimi yorumumu katarak Umut Kuzey hakkında biraz bilgi vereceğim.

Umut Kuzey genç ve enerji dolu, rock tarzında özgün çizgisini yakalayabilmiş, üretken, çalışkan ve azimli bir müzisyen arkadaşımızdır.

Kendisinin sokak çocukları için bizzat yer aldığı çeşitli organizayonları olmuştur.Ve onlar için var gücüyle çalışmaktadır.İnanıyorum ki ileride çok daha büyük ve etkili işler yapacaktır.

Umut, şarkılarında anadolu ezgilerini ve kültürünü benimsemiş ve bir o kadar da modern bir çizgiyi yakalamıştır.Bu da onun vatansever, vefalı ve çağdaş biri olduğunun en iyi kanıtıdır.Onun bir özelliği daha var ki (inanıyorum bu onu daha yükseğe taşıyacak) o da önyargısız ve gelişime açık olmasıdır.Belki bu ilk bakışta dikkat çekmeyebilir, fakat dönüp günümüz müzisyenlerine baktığımızda en çok karşılştığımız manzaralardan biri de, çizgisinden taviz vermesin diye bir kısır döngü içinde sürekli aynı şeyleri tekrar edenlerdir.

Bazı arkadaşlar Umut'un şarkılaırnı beğenmedim diye bir yorum yapmış.İşin bu kısmını da aydınlatmak isterim;
Sizler Umut'un ortaya koyduğu tarzda müzik dinleyemeyebilirsiniz ve hatta onun tarzındaki tüm müziklerden hoşlanmayabilirsiniz.Buradaki yanlış sizin beğenmemeniz değil, yorumu yanlış açıdan yapmanızdır.Oysa bu yorumu kişisel zevk ve görüşünüz olarak değil de müzikal kalite olarak yaparsanız çok daha olumlu sonuçların çıkacağını düşünüyorum.Kaldı ki ben bile tam olarak Umut'un yaptığı tipte müzik dinlemiyorum.Ama oturup teker teker hepsini dinledim ve gayet tatminkar bir kalitede olduğunu, çalışmalarını artırarak kendini daha da iyileştirebileceğini söylüyorum.

Son olarak tüm yorum yapan arkadaşlarımdan tek ricam, yazdığınız cevapları lütfen az ve öz olarak yazın.

Saygılarımla, Uskan.

En son Quantum tarafından Pzr 08.01.2006 21:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
geveze67

MesajTarih: Cmt 18.12.2004 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mavie senden mi izin alacaz buraya biseyler yazarken ozel sohbet ederiz etmeyiz sanane baska forumlarda da var ozel sohbetler onlarıda goruyon mu milleti elestirmekten baska isin yok mu senin git birazda baskarını elestir
Başa dön
mavie

MesajTarih: Cmt 18.12.2004 16:16    Mesaj konusu: sokak çocuğu Alıntıyla Cevap Ver

Bu kısır döngü haline dönüşen kapışmayı noktalıyorum..Umut' a bir sorum var."Sokak Çocuğu " isimli şarkısına bu albümünde yer verecek mi?
Başa dön
Busem

MesajTarih: Pts 20.12.2004 13:51    Mesaj konusu: umut Alıntıyla Cevap Ver

Umut'un sokak çocuğu isimli şarkısını daha önce kanal D de yayınlanan bir konserde dinlemiştim.Gerçekten çok güzel bir şarkı..Umut bunu ilk albümüne insanlar duygu sömürüsü yaptığını düşünebilir diye koymamış..Fakat bence ilk albümdede olabilirdi..Fakat ikinci albümde mutlaka olmalı..Çünkü Umut albüm çıkarmadan öncede sokak çocukları ile ilgili çalışmalara katılmış..ve bildiğim kadar hala bu çalışmalara devam ediyor..Sokak çocuklarından oluşan bir koro kurmuş..Ve bu şarkıyı sokak çocukları ile birlikteyken bestelemiş..Bu şarkı onlara bakış açısını değiştirebilir..Bence bu albümde olmalı..
Başa dön
mavie

MesajTarih: Çrş 22.12.2004 10:58    Mesaj konusu: Umut Alıntıyla Cevap Ver

Umut hakkında her türlü bilgiyi www.umutkuzey.com dan alabilirsin..Böylece tanımış olursun Razz

En son mavie tarafından Pzr 08.01.2006 21:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Quantum

MesajTarih: Cum 24.12.2004 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Umut şu sıralarda albüm için stüdyoda bolca zaman harcamak durumunda.O yüzden birkaç haftadır pazar günü seansımıza katılamıyor.Albümünü tamamladığında tekrar bizlerle birlikte olacak.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Aldeberan

MesajTarih: Cmt 25.12.2004 0:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu başlıkta yer alan birebir sohbet tarzında gelişen anlamsız ve Forum Kurallarına ayrkırı, Türkçenin kasıtlı olarak bozuk kullanıldığı mesajlar başlıktan silinmiştir. İlgili mesajları http://www.turkrock.com/ftopic14055.html adresinden okuyabilirsiniz.

Başlığın bundan sonraki bölümünde lütfen konuyla alakasız şekilde sayfalarca şiirler döktürüp ortamı kanka muhabbetine çevirmeyin, tümü büyük harflerle mesaj kesinlikle atmayın ve özellikle Türkçe kullanımına dikkat ediniz. Aksi takdirde önceki tavırlarında ısrar eden kullanıcılar siteden atılacaktır.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mavie

MesajTarih: Pzr 26.12.2004 18:30    Mesaj konusu: yetki Alıntıyla Cevap Ver

Aldeberan demiş ki:
[color=red
Başlığın bundan sonraki bölümünde lütfen konuyla alakasız şekilde sayfalarca şiirler döktürüp ortamı kanka muhabbetine çevirmeyin, tümü büyük harflerle mesaj kesinlikle atmayın ve özellikle Türkçe kullanımına dikkat ediniz. Aksi takdirde önceki tavırlarında ısrar eden kullanıcılar siteden atılacaktır.[/i][/color]

Benimde bir yetkim olsa bunu yapardım Confused Umut beğendiğim ve dinlediğim bir sanatçı..Fakat onu anlamsız ve devamlı tekrar eden boş kelimelerle anlatmanın yanlış olduğuna inanıyorum..Onun yeni albümünü sabırsızlıkla bekliyoruz..
Başa dön
mavie

MesajTarih: Çrş 29.12.2004 18:23    Mesaj konusu: Umut Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar alındı galiba..Dikkat ediyorum bu başlığa artık yazı yazmıyorlar..Bence bu olumlu eleştiriydi..Ve arkadaşlar alınmadan UMUT'u desteklemeye, buradaki kurallar çerçevesinde devam etmeliyiz..
Başa dön
fatjoe

MesajTarih: Prş 30.12.2004 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Notu: Kasten bozulmuş -aslında varolmayan- bir IRC lehçesiye yazmak Forum Kurallarına aykırıdır.. Bu uyarıyı göz önüne almadığınız müddetçe yazılarınız silinmeye devam edecektir... Son aşama olarak da kullanıcı hesabınız süresiz olarak kapatılacaktır...
Başa dön
gizemdere

MesajTarih: Prş 30.12.2004 20:07    Mesaj konusu: yeni yıl.. Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar yeni bir yıl daha bitiyor..Geçmişi geçmişte bırakıp, yeni bir yıla başlıyoruz..Kırgınlıkları,dargınlıkları,üzüntüleri geçmişte bırakalım..Yeni yılın hepimize sağlık,mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.. Razz
Başa dön
geveze67

MesajTarih: Prş 30.12.2004 22:52    Mesaj konusu: umut yılı Alıntıyla Cevap Ver

mrb arkadaslar yeni yıla gırcez ama insallah yeni yıl umutun yılı olur yani umut yılı olur cunku o bunları hakeden birisi ve hakettigi yerde deil insallah en kısa zamanda hakettigi yeri alır
Başa dön
uzaklar2

MesajTarih: Cmt 01.01.2005 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar umut dün akşam yani yılbaşı akşamı edirne trakya üni'de koser verdi.edirneli arkadaşlara duyurulur.aslında bunu önceden haber vermek isterdim ama bazı özel durumlardan dolayı nette ve burada pek dolaşamadım.
not_me

MesajTarih: Pts 03.01.2005 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bencede eski tatsız olayları unutalım...Sırf UMUT için yeniden burada yazmaya başladım...umarım yıllar boyu hafızalardan silinmeyecek bi r albüm olur UMUTun albümü..yeni yıl ona uğur getirsin... Wink
Başa dön
mavie

MesajTarih: Pts 03.01.2005 17:35    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver

Umut 'un zaman zaman bu siteye girip, foruma katıldığını biliyoruz..Umut'a şunu sormak istiyorum..Yeni albümle birtlikte konser turnesi var mı? Bu turne programı içerisinde Gazi Üniversitesi var mı?
Başa dön
umutsertler
Umut Sertler

MesajTarih: Pts 03.01.2005 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

En son umutsertler tarafından Pzr 08.01.2006 21:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
godfother

MesajTarih: Pts 03.01.2005 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

davet olursa gelir bence mavie dene istersen
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 30, 31, 32  Sonraki
3. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız