Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Nightfall'ın 10 aralık'ta çıkacak albümü.. albümün besmeleyle başlayan* ilk şarkısı dark red sky, one of these times, the end times, christless, master of my dreams ve soul invictus ilk iki dinleyişim itibariyle dikkat çeken şarkılar.. hayvani bir albüm olmuş.. gayet agresif gitarlar, bilinen nightfall gotik tarzı -yani albüm bağırıyor ben nightfall'dan çıktım diye-, gayet ustaca kullanılmış oriental melodiler.. Efthimis'in mükemmel vokali.. son derece başarılı bir albüm..
albümün track listi de şöyle ki:
dark red sky
swollen
christless
master of my dreams
the perfect li(f)e
the end times
synastry
one of these days
victimized
soul invictus
essence
Kayıt: Jul 27, 2004 Mesajlar: 1299 Nerden: Middle Earth.. (Gandalf the White) - "Iron Maiden Fan"
Tarih: Prş 09.12.2004 12:26 Mesaj konusu:
Lesbian Show ile tanımıştık bu yunanlı death metal grubunu. O albüm gayet iyiydi, ama daha sonra hiç takip etmedim.. _________________ Everyone I Love is Dead..
Yunanistan'ın Rotting'den sonra en iyi grubu bence.Lesbian Show mükemmel bir albümdü.Diva Futura da öyle.Şimdi yeni albüm çıkarmış olmaları harika.Hemen edinmeli.. _________________ NON SERVİAM!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız