Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Galatasaray SK-1905
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Galatasaray SK-1905
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 212, 213, 214  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ke-di
Derin6 Vokal

MesajTarih: Pzr 05.12.2004 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sahnedeydik gidemedik maça...Ankara'dan giden varmı arkadaşlar...Bu arada hayırlı olsun...
Haftaya çok şık olucak...
Valla bol gol filan umrudumda değil...
Önemli olan maçı kazanmak...Kazanalım ki devamı gelsin...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Fatih_TheConqueror_

MesajTarih: Pts 06.12.2004 9:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok zor deplasmanlardan 3 puan çıkardık. 2.yarı için daha da umutlandım ben. Fenerbahçe ve Denizli maçlarını da kazanırsak Şimdiden Şampiyonu belirleyenlerin yüz ifadelerini görmeyi çok isterdim.

Ligin alt sıralarındaki uçurumun da kapanmasıyla Şapmiyonluk yarışının da seyri değişebilir. Düşme potasına daha falza takımın girmesi Ligdeki mücadeleyi arttırır.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Darkseed

Nerden: Middle Earth.. (Gandalf the White) - "Iron Maiden Fan"

MesajTarih: Pts 06.12.2004 9:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fatih'cim sakin ol biraz, son 2 postunda böyle fazla bir hırs görüyorum bize karşı.. Smile

Bu hafta iyi olan, akıllı oynayan kazanır, dostluk bozulmasın yeterki..

Iron Maiden's gonna get you, no matter how far..!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_Unforgiven__

MesajTarih: Pts 06.12.2004 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şimdiden Şampiyonu belirleyenlerin yüz ifadelerini görmeyi çok isterdim.

Bunu daha çok basın yapıyor dünkü açıklamalarda fb'li futblcuların hepsi temkinli konuşuyordu çünkü zamanın 9 puan geriden gs'ye şampiyonluğu vermiştik biz o yollardan geçtik diyebilirim
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rainbow

MesajTarih: Pts 06.12.2004 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Öncelikle Necati'nin süper golü vatana millete hayırlı uğurlu olsun, çok güzel attı gerçekten. Sonra sayın Konkeror Fatih, son mesajında belirttiğin gibi şampiyonu önceden ilan eden falan yok. Ankaragücü maçından sonra konuşan bütün Fenerbahçeli futbolcular bunun çok saçma olduğunu söylediler. Bir kısım medyanın dolduruşuna gelip hırs yapma bence de Smile

Böyle maçlar farklı oluyor tabi, ben herkese başarılar diliyorum.

Edit: Nitekim görüldüğü gibi ben yazarken Unforgiven da benden önce davranıp düşündüklerimi belirtmiş Smile
Başa dön
Fatih_TheConqueror_

MesajTarih: Pts 06.12.2004 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hırs size karşı değil kesinlikle gaza gelme ve bu bütün Galatasaray camiasında var kusura bakmayın Smile .100. yıl gerçekten çok önemli bizim için ve bu dar kadroyla hala şampiyonluğu kovalamaya çalışıyosak bilin ki bütün GS camiasında bu hırs + gaz mevcut olduğu içindir. Ortamı germe konusunda da bunu en son yapacak kişi ben olurum biliyosunuz zaten

Şapmiyonluğu şimdiden garanti gözüyle bakanlar çevremde gördüğüm, tanıdığım bütün Fenerbahçeliler. Gazatelere bakmıyorum zaten uzun süredir. Medyanın ve Fenerbahçenin ' Bu yıl Şampiyon Fenerbahçedir' diye düşünmeleri bizim işimize gelir zaten.

Alex, Nobre, Tuncay, Rüştü gibi yıldızlara karşı maçı kesinlikler kazanmamız gerek. Çok zor olacak maç ama ben Song Thomas Orhan Cihan dörtlüsüne çok güveniyorum. Her ne kadar birçok FB maçında kalecilerimiz ( simoviç bile Smile )kova kesilse de bu sene savunmamıza çok güveniyorum. Hakan ve Necati nin de form tutmaları çok iyi oldu. Sol kanatta Hasan da iyi oynarsa maçı kazanabiliriz bence.

Aurellio nun oynamamasına heralde sevinicez arkadaşlar. 15 haftadır hatasız oynayan bir oyuncunuzun oynayamacak olması mükemmel birşey bizim için.
Başa dön
gnfnrs

MesajTarih: Sal 07.12.2004 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bencede Aurellio galatasaray maçında oynamadığı için sevindim. ama takım bir oyuncudan ibaret değil. inşallah bu maçı alır köşemize çekiliriz. amamaçın skoru ne olursa olsun şampıyonluk bizim gibi geliyor bana. neyse karşı takıma başarılar umarım güzel bi maç döner.
Başa dön
ke-di
Derin6 Vokal

MesajTarih: Çrş 08.12.2004 2:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şampiyonluk tabikide bizim olucak...
Fatih_TheConqueror_

MesajTarih: Çrş 08.12.2004 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Olmasa da Şampiyonlar Liginde oynamalıyız artık. Dün akşamki maçları izlerken çok üzüldüm. Galatasaray alıştırmıştı bizi Şampiyonlar Ligine. Şimdi zor geliyor bir sezon oynamamak.
Başa dön
ke-di
Derin6 Vokal

MesajTarih: Çrş 08.12.2004 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fatih_TheConqueror_ demiş ki:
Olmasa da Şampiyonlar Liginde oynamalıyız artık. Dün akşamki maçları izlerken çok üzüldüm. Galatasaray alıştırmıştı bizi Şampiyonlar Ligine. Şimdi zor geliyor bir sezon oynamamak.

Biz yakışıyoruz oraya...
gnfnrs

MesajTarih: Çrş 08.12.2004 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

herkes gönlünü ferah tutsun biz bir markayız bu sene yoksak gelecek sene varız. bu sene şampıyon olalım hele arkası gelir
Başa dön
revolte

MesajTarih: Çrş 08.12.2004 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu sene gerçekten boştaymış gibi hissediyorum. Gerçek ligimize hasret kaldık.. Galatasaray yok diye diğer maçları bile izleyesim gelmiyor. Neyse seneye en fiyakalısından -en kötü- bir çeyrek final yaparız artık Razz
assasinxxx

MesajTarih: Prş 09.12.2004 2:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Biraz sabır arkadaşlar.Gerçek efsane geri dönecek...
twister-imrahel

MesajTarih: Prş 09.12.2004 3:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Biz hiç yapılamayanları hatta hayal bile edilemeyenleri yaptık;yine yapacağız...Sadece inanalım takımımıza...

Forza Galatasaray...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger
ke-di
Derin6 Vokal

MesajTarih: Prş 09.12.2004 3:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ağzınıza sağlık beyler...Ne güzel şeyler yazmışsınız...Smile
gnfnrs

MesajTarih: Prş 09.12.2004 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gençlik hafta sonu maç ne olur. ben kazanırız diye düşünüyorum. takım kazanmak için oynayacak fener bir puana razı oynayacak. kontra ataktan atmayı planlayacak ama defansımız da iyi be yemeyiz heralde. inşallah umduğum gibi olur siz ne düşünüyorsunuz. ama en önemlisi bu maçta patırtı gürültü çıkmaması. hadi bakalım
Başa dön
revolte

MesajTarih: Prş 09.12.2004 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2-0 diyorum, bir Necati bir Hasan Şaş. Servet'de kırmızı görür Hasan'ı durduramayınca Smile
assasinxxx

MesajTarih: Prş 09.12.2004 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bana da 2-0 gibi geiyor arkadaşlar.ben hakanla necati diyorum...

Forum Yöneticisinden Uyarı : İmzanızı maksimum 3 satır olarak ayarlayınız.Ayrıntılı bilgi için forum kurallarının 3. maddesine göz atnız.
forum kurallarını okuyalım, uyalım, uymayanları uyaralım...

Fatih_TheConqueror_

MesajTarih: Cum 10.12.2004 9:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya siz abartmışınız sanki biraz Smile .Bu maçta sonuç tahmini yapmak bile çok zor siz skoru yazıyonuz helal valla Smile .

Bu maç Conceçaio nun son şansı. Bunu kendiside bildiği için herşeyini ortaya koyacak. Galatasarayda da başarılı olamayan bir Concecaio nun Avrupadaki kariyeri 0 a iner. O da bunun bilincinde ve o yüzden en istekli adam Concecaio olacak. Savunmanın önünde Alex i, Tuncay ı karşılayacak adam Concecaio olmalı bana göre.
Başa dön
Darkseed

Nerden: Middle Earth.. (Gandalf the White) - "Iron Maiden Fan"

MesajTarih: Cum 10.12.2004 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gnfnrs demiş ki:
gençlik hafta sonu maç ne olur. ben kazanırız diye düşünüyorum. takım kazanmak için oynayacak fener bir puana razı oynayacak. kontra ataktan atmayı planlayacak ama defansımız da iyi be yemeyiz heralde. inşallah umduğum gibi olur siz ne düşünüyorsunuz. ama en önemlisi bu maçta patırtı gürültü çıkmaması. hadi bakalım
,

Fenerbahçe kontraatak futbolu oynarsa asıl çekinmeniz gereken olay budur bence. Özellikle Trabzon ve Prag deplasmanlarını izlediyseniz Fenerbahçe defans oynayınca iyi kapanabiliyor, kanat ve orta saha oyuncuları Servet ve Luciano'nun açıklarını örtüyor.

Ayrıca Fener'in çok güçlü bir hücum hattı var, çok hızlı atağa kalkıyor, pozisyon buluyor ve en önemlisi bulduğu pozisyonları gole çevirmeyi biliyor. Alex, Nobre ve Tuncay'dan oluşan hücum hattını Gs defansının öyle bahsettiğiniz gibi kolay durdurabileceğini hiç sanmıyorum.. Biliyorsunuz ligin en çok gol atan takımı Fb.

Son 6 maçta Fb'nin hiç gol yemediğinide unutmayın. Rüştü'de kendini bulmaya başladı çünki. Normal şartlarda bu maça %80 Fener derdim. Ama bana göre Fb'ye kazandırtmazlar bu maçı orası ayrı.. Bu işin reklamı var, digiturk'u var yani demek istediğim Fener'in bu kadar erken kopup gitmesine izin vermezler. Geçen hafta takımın en iyisi Aurelio'yu hiç yoktan cezalı duruma düşürmeleri buna güzel bir örnektir. O yüzden açıkçası bu maçtan alacağımız beraberlik beni memnun edecektir..

Gs'li kardeşlerime sevgiler..

Iron Maiden's gonna get you, no matter how far..!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 212, 213, 214  Sonraki
3. sayfa (Toplam 214 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız