Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Offspring
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Offspring
Sayfa 1, 2, 3 ... 23, 24, 25  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Çrş 24.11.2004 18:29    Mesaj konusu: Offspring Alıntıyla Cevap Ver

Buradan devam edebilirsiniz arkadaşlar.RHCP ve Offspring arasında çok fazla tartışma olmaması için yeniden açtım.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mikado

MesajTarih: Çrş 24.11.2004 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eveeeet.Bencede RHCP ile Offspring'in yanyana durması gereksizdi.

Bu ara ilk msjıda ben atıyorum belkide turkrockdaki en büyük offspring fanı olarak...

Offspringin gelmiş geçmiş hatta belkide gelecekde dahi en iyi şarkısı "pay the man"dir bence onun üstüne tanımam.Allahım o girişteki solo nası bişiydir öle yaaa.şarkının hızlanan kısmına kadar olanki bölüm arabesk gibi...

Dinlemeyenler hangi tarz müzik dinliyosanız dinleyin ama pay the man'in tadına bi bakın o kadar.... Laughing Wink

En son Mikado tarafından Pts 14.03.2005 7:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FeaR_MuadDib
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 25.11.2004 18:18    Mesaj konusu: Re: Offspring Alıntıyla Cevap Ver

enchant demiş ki:
Buradan devam edebilirsiniz arkadaşlar.RHCP ve Offspring arasında çok fazla tartışma olmaması için yeniden açtım.

önerimi dikkate aldığın için teşekkür ederim eheh bundan böle bu topicte geyik vs. olmicak admin olmasakta o kadar uraştım bu başlık için Very Happy
FeaR_MuadDib

MesajTarih: Prş 25.11.2004 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mikado demiş ki:

Bu ara ilk msjıda ben atıyorum belkide turkrockdaki en büyük offspring fanı olarak...

Offspringin gelmiş geçmiş hatta belkide gelecekde dahi en iyi şarkısı "pay the man"dir bence onun üstüne tanımam.Allahım o girişteki solo nası bişiydir öle yaaa.şarkının hızlanan kısmına kadar olanki bölüm arabesk gibi...Bence elemanlar Punkda yeni bi şeyler keşfediyo ama ne...

Dinlemeyenler hangi tarz müzik dinliyosanız dinleyin ama pay the man'in tadına bi bakın o kadar yani.... Laughing Wink

En iyisi konusu tartışmalı ama güzel bir parça olduğu kesin.Kolay ama etkili sololar koymuşlar sarçı 2 bölüm 2. kısmıda 1.kısmıda mükemmel 6 senedir offspringin hiç bıkmadan dinlediğim parçalarından (gerçi hiçbirinden bıkmadım ya Very Happy )
LOTUS_TURK

MesajTarih: Prş 25.11.2004 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi offspringden bıkılır mı?bu arada avatarımız aynı istersen birimiz değiştirsin son albüm bence çok eleştirilecek kadar kötü değil özellikle the noose parçası çok hoşuma gidiyor bu arada benim favori parçam why dont you get a jop istersen birimiz avatarı değiştirsin Laughing
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mikado

MesajTarih: Prş 25.11.2004 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

heheheh bi ara benim avatar da aynısıydı. Laughing

bu aar dexter'ın tipine,saçlarına ve sesine falan hastayım yaaaa.
MaxtraDamuS

MesajTarih: Cum 26.11.2004 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ixnay the hombre ve americana albümlerindeki bütün şarkıları hit bence..sıkılmadan dinlenecek şarkılar var..

bence kendi tarzlarını yaratmış adamlar..
FeaR_MuadDib

MesajTarih: Cum 26.11.2004 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

LOTUS_TURK demiş ki:
abi offspringden bıkılır mı?bu arada avatarımız aynı istersen birimiz değiştirsin son albüm bence çok eleştirilecek kadar kötü değil özellikle the noose parçası çok hoşuma gidiyor bu arada benim favori parçam why dont you get a jop istersen birimiz avatarı değiştirsin Laughing

conspiracy of one dan beri böle tişörtüm odam ortalık bunlarla dolu vede avatar koyabildiğim forumlar avatarım bu.Lütfen beni anime skulldan ayırma Smile Biraz sabredersen üstüne fear yazarım
FeaR_MuadDib

MesajTarih: Cum 26.11.2004 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MaxtraDamuS demiş ki:
ixnay the hombre ve americana albümlerindeki bütün şarkıları hit bence..sıkılmadan dinlenecek şarkılar var..

bence kendi tarzlarını yaratmış adamlar..

ortaokul sıra arkadaşım rh ci kişilik bana offspiring bu adam sayesinde geçti (eh rh de benden ödeştik dimi maxtra Very Happy ? ) kendi tarzları vede sıkılmıyacak şarkılar?evet işte offspring ve daha fazlasıda var tabi
dexter

MesajTarih: Cmt 04.12.2004 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

her sarkıları super ama gone away gibisi var mı
fatjoe

MesajTarih: Cmt 04.12.2004 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hocam hıt that i yek geçerim
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jachyra

MesajTarih: Cmt 04.12.2004 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mikado demiş ki:

Offspringin gelmiş geçmiş hatta belkide gelecekde dahi en iyi şarkısı "pay the man"dir bence onun üstüne tanımam.Allahım o girişteki solo nası bişiydir öle yaaa.şarkının hızlanan kısmına kadar olanki bölüm arabesk gibi...Bence elemanlar Punkda yeni bi şeyler keşfediyo ama ne...

Dinlemeyenler hangi tarz müzik dinliyosanız dinleyin ama pay the man'in tadına bi bakın o kadar yani.... Laughing Wink

+32132165464654 pay the man .... kabul etmekteyim

Haklılar... Razz
Başa dön
thulsa_doom

MesajTarih: Cmt 04.12.2004 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pay the man,offspring in daha neler yapabileceğinin kanıtıdır bence...
ötesi yok böyle bi şarkının...süper
MaxtraDamuS

MesajTarih: Cmt 04.12.2004 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fatjoe demiş ki:
hocam hıt that i yek geçerim

naaptın be hoca Smile yeni başladın sanırım Wink
Mikado

MesajTarih: Cmt 04.12.2004 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hit That için ne çok iyi ne de çok yavan bi şarkı diyebilirim ama Offspring'in hit that den çok daha iyi parçaları var.

gonna get away,defy you,americana,pretty fly,self esteem.....gibi...tabi pay the man bir numara Shocked
dexter

MesajTarih: Pzr 05.12.2004 0:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

all i want ve meaning of life ın anlamları super ya herifler harbiden işi biliyo pay the man e gelince gercekten super parca ozellikle ilk basındaki ezgiler super
Başa dön
kurtforyou

MesajTarih: Pzr 05.12.2004 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya öbür forumu okumaya çok üşeniyorum
bana splinter hakkındaki yorumları bi özetlermisiniz
Başa dön
DaVe_MuRRaY

MesajTarih: Pzr 05.12.2004 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence want you bad çok ama çok tatlı bi şarkı!!!Conspiracy of one albümünün en iyi şarkısı desem daha doğru!!!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MaxtraDamuS

MesajTarih: Pzr 05.12.2004 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DaVe_MuRRaY demiş ki:
Bence want you bad çok ama çok tatlı bi şarkı!!!Conspiracy of one albümünün en iyi şarkısı desem daha doğru!!!

denial revisited Wink
bortu

MesajTarih: Pts 06.12.2004 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

living in chaos, vultures, denial revisited
bi de tüm şarkıların dışında, ixnay on the hombre albümünde time to relax diye bi bölüm (şarkı!??) var. Konserlerinde izlediğimde gülmekten kırılmıştım. Koca göbekli bi adam sahnenin ortasında göbeğini kaşıyıp esniyor!
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 23, 24, 25  Sonraki
1. sayfa (Toplam 25 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız