Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Arkadaşlar merak ettiğiniz üzere POD gibi bir alette JCM-800'ü açıp arkadan bir distortion pedalı girip Gitara da EMG-81 takınca ne olduğunu kaydettim
Yukarıda size PODxt ile elde edilmiş Zakk tonu. Beğenin diye yapmadım bu tonu, pod ve emg ile nasıl oluyor onu biraz tanıyalım diye yaptım. Line6'in resmi sitesinde bu tip konfigürasyonlar ile bu tip gitaristlerin tonlarının demoları pek bulunmaz diyerek böyle bir işe giriştim. Hadi hayırlısı. _________________ Satılık Ibanez RGT42, Seymour Duncan SH4http://www.turkrock.com/post1478716.html#1478716
Tarih: Prş 25.11.2004 22:45 Mesaj konusu:
Jeff güzel ton , şu sayfadaki şarkı galiba ? yani benzettim en azından sayfadaki şarkını biraz yavaş çalınmışı gibi tona gelince biraz daha uğraşılsa tam olur gibi sanki nasıl diyim tiz yüksek gibi senin tonun tiz mmi oluyo yani çok öne çıkan bişey var. (ehe azcık acemiyim bu konularda) ama fena değil _________________ teytey bir kendim var bir jacksonım... şu dünyada yapayalnızım.
distortion - overdrive farki basitce sudur: aslen anfiye giren sesin pre-amp bolumunu overload etmesi olayi distortion, power-amp bolumunu overload etmesi ise overdrive`dir. kullandigimiz pedallar iste bu etkileri ve dinamikleri yeniden yaratir & simule ederler.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız