Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Overdrive almak isteyenler için tavsiye
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Overdrive almak isteyenler için tavsiye
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Jeff_Loomis
"Müziktek" Mod / Crossfire Gitaristi

MesajTarih: Prş 25.11.2004 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.soundclick.com/bands/0/podxtmusic.htm

Arkadaşlar merak ettiğiniz üzere POD gibi bir alette JCM-800'ü açıp arkadan bir distortion pedalı girip Gitara da EMG-81 takınca ne olduğunu kaydettim Smile

Yukarıda size PODxt ile elde edilmiş Zakk tonu. Beğenin diye yapmadım bu tonu, pod ve emg ile nasıl oluyor onu biraz tanıyalım diye yaptım. Line6'in resmi sitesinde bu tip konfigürasyonlar ile bu tip gitaristlerin tonlarının demoları pek bulunmaz diyerek böyle bir işe giriştim. Hadi hayırlısı.
Satılık Ibanez RGT42, Seymour Duncan SH4 http://www.turkrock.com/post1478716.html#1478716

Crossfire - Sınıf 64 - Since Yesterday
Cem Saydam
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Prelektro

MesajTarih: Prş 25.11.2004 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Jeff güzel ton , şu sayfadaki şarkı galiba ? yani benzettim en azından sayfadaki şarkını biraz yavaş çalınmışı gibi tona gelince biraz daha uğraşılsa tam olur gibi sanki nasıl diyim tiz yüksek gibi senin tonun tiz mmi oluyo yani çok öne çıkan bişey var. (ehe azcık acemiyim bu konularda) ama fena değil
jumping_cat_music

MesajTarih: Çrş 01.12.2004 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

distortion - overdrive farki basitce sudur: aslen anfiye giren sesin pre-amp bolumunu overload etmesi olayi distortion, power-amp bolumunu overload etmesi ise overdrive`dir. kullandigimiz pedallar iste bu etkileri ve dinamikleri yeniden yaratir & simule ederler.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız