Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Fenerbahçe SK- 1907
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Fenerbahçe SK- 1907
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 470, 471, 472  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
LOTUS_TURK

MesajTarih: Pzr 21.11.2004 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kazanmayı bilmek çok önemli herkeskötü oynuyor diye eleştiriyor ama lideriz 10kişiyle trabzonu yenebiliyoruz ve en yakın rakibimizin beş puan önündeyiz sadece avrupada kötüyüz o da şanssızzlık bence pragı yenip yolumuza devam ederiz inşallah
Fatih_TheConqueror_

MesajTarih: Pzr 21.11.2004 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Galayasaray Fenerbahçenin yedek kulubesinden 2 futbolcu alsa şampiyon olur.
Bu süper kadro çok kötü yönetiliyor. Fenerbahçe iyi bir Teknikdirektöre teslim edilirse seneye avrupada da çok başarılı olur.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Teshkilattan
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 22.11.2004 3:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

_Unforgiven__ demiş ki:
Seneye bu süper taraftar küsecekmi? Very Happy
Güldürme beni kendi adına konuş fb'nin en kötü gününde bile taraftar her zaman destek vermiştir
Ayrıca senin gönderilmeli dediğim topçular
Nobre-Takımın en iyisi
Ümit-Adam nereye koysan oynuyor türkiyede kaç tane böyle futbolcu var
Serhat-Oda gidecek en son kişilerden birisi
Tuncay-En çok buna güldüm Very Happy Takımdan herkes gider ama O asla!!!
Hooijdonk-Belki bunda haklısın ama geçn yıl ve bu yıl şampiyonluktaki en büyük pay sahibi
Rüştü-Diyecek söz bulamıyorum
ve DAUM-Biz zaten hep İSTİKRARSIZLIKTAN kaybetmedikmi?Tamda istikrarı yakalamışken gönderilmesi çok saçma olur diye düşünüyorum
...

Haklı olduğun 2 şey var oda LUCİANO ve FABİANO bunların yerine 2 tane sağlam adam alınabilir

Avrupada acı çekmeden bir yere gelinmez ama senin bu saydıklarının çoğu çok komik şeyler istikrar olmadan başarı olmaz bak gs'ye uefa'yı almadan önceki yıllarda chelseadan 5 öbüründen 4 yiyiyordu sonra sonuç!!!Ama sen hemen başarı bekliyorsun dünyada kaç takım hemen ilk yıllarında başarılı olmuşki!Hepside belli bi süreçten geçmiş

Umarım Anlatabilmişimdir!!!
...
bak canım arkadaşım! sana bana yazma demiştim yanılmıyorsam!!bir daha bana cevap vari cümleler kurma...neyse ama sana yine hafiften saygımdan dolayı diyorum ki tamam haklısın stad dolar ama öz cefakar taraftar biter gelmez küser...git bakalım maçlara gidiyorsundurda...karı kıj dolu heryer... yanlış anlaşılmasın maça kıjla giden biriyim hemde baya bir maça gitmişimdir... ama bağıran taraftar yerine yani takımına deliler gibi aşık taraftar gibi taraftar yerine maçlara suskun tiyatro seyircileri geliyor...bunu görmüşündür..benim tanıdığım en az 30 kişi hemde harbi Fenerli deplasmana giden adamlar bunlar!!küsmüşlerdir hemde herbiri okumuş iş sahibi öle haybiye para için taraftar olan adamlar değil anlattıklarım...küsmüşlerdir nedenmi küçük maçların büyük ezicisi olmaktan bıktıkları için...bir trabzon beni hiç ilgilendirmiyor Fenerbahçeli olarak...ben Lyonu ezip içerde dışarda manchesterı en azından sallayıp orda yenilsemde kadıköyümde perişan ediyorsam ozaman gerçekten büyük Fenerbahçeliliği yaşarım yaşatırım gelecek nesil Fenerbahçeli olacak gençlerede...trabzonu yenmişimde ne olmuş yada beşiktaşı keza cimbomu...zaten benim gücüm belli hepsini maddi manevi aşmışım onlar benim rakiplerim değil!!!...ayrıca futbolu bana öğretme derim...gerçi futbol oynamamış biri beni anlayamaz...nobreyi bende seviyorum ama 6 pas tan başka bir yerde gol atamayan rakip savunmanın dengesini ancak hızıyla bozan sıradan bir forvet yerine sheva gibi bir topçu isterim hem fizik hemde ceza alanı dışındanda şut atabilecek istediğinde adam eksitebilecek bir forvet isterim...nobre kalır ama takımda ama sen büyük takımsan büyük bir topçuda alırsın yanında!!sen Fenerbahcesin çünkü bir trabzon veya denizli değil...neyse daha cok örnek veririm ama anlayacağını sanmıyorum dışarıdan izleyerek futbol yaşanmaz anlayamazsın...hıncal uluç misali!!.. Twisted Evil futbol oynamamış adamı muhattap almam...
Darkseed

Nerden: Middle Earth.. (Gandalf the White) - "Iron Maiden Fan"

MesajTarih: Pts 22.11.2004 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Daum'u bence en azından bu maçlık eleştirmeyin. Özellikle Nobre'nin atılmasından sonra yaptığı oyuncu değişikliği ve taktik hamlelerle maçı kazanmamızda büyük payı oldu.

Alex geldiğinden beri en faydalı topu oynadı heralde. İşte hep böyle Alex..

Rüştü için ise ayrı bir sevindim. Resmen eski günlerinden bir resital sundu bize, umarım onun da bu formu sürekli olur.

Ligde zirvede baya bir rahatladık güzel oldu, sırada Salı günü Sparta Prag deplasmanı var.. Bakalım hayırlısı..

Iron Maiden's gonna get you, no matter how far..!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_Unforgiven__

MesajTarih: Pts 22.11.2004 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Teshkilattan demiş ki:
_Unforgiven__ demiş ki:
Seneye bu süper taraftar küsecekmi? Very Happy
Güldürme beni kendi adına konuş fb'nin en kötü gününde bile taraftar her zaman destek vermiştir
Ayrıca senin gönderilmeli dediğim topçular
Nobre-Takımın en iyisi
Ümit-Adam nereye koysan oynuyor türkiyede kaç tane böyle futbolcu var
Serhat-Oda gidecek en son kişilerden birisi
Tuncay-En çok buna güldüm Very Happy Takımdan herkes gider ama O asla!!!
Hooijdonk-Belki bunda haklısın ama geçn yıl ve bu yıl şampiyonluktaki en büyük pay sahibi
Rüştü-Diyecek söz bulamıyorum
ve DAUM-Biz zaten hep İSTİKRARSIZLIKTAN kaybetmedikmi?Tamda istikrarı yakalamışken gönderilmesi çok saçma olur diye düşünüyorum
...

Haklı olduğun 2 şey var oda LUCİANO ve FABİANO bunların yerine 2 tane sağlam adam alınabilir

Avrupada acı çekmeden bir yere gelinmez ama senin bu saydıklarının çoğu çok komik şeyler istikrar olmadan başarı olmaz bak gs'ye uefa'yı almadan önceki yıllarda chelseadan 5 öbüründen 4 yiyiyordu sonra sonuç!!!Ama sen hemen başarı bekliyorsun dünyada kaç takım hemen ilk yıllarında başarılı olmuşki!Hepside belli bi süreçten geçmiş

Umarım Anlatabilmişimdir!!!
...
bak canım arkadaşım! sana bana yazma demiştim yanılmıyorsam!!bir daha bana cevap vari cümleler kurma...neyse ama sana yine hafiften saygımdan dolayı diyorum ki tamam haklısın stad dolar ama öz cefakar taraftar biter gelmez küser...git bakalım maçlara gidiyorsundurda...karı kıj dolu heryer... yanlış anlaşılmasın maça kıjla giden biriyim hemde baya bir maça gitmişimdir... ama bağıran taraftar yerine yani takımına deliler gibi aşık taraftar gibi taraftar yerine maçlara suskun tiyatro seyircileri geliyor...bunu görmüşündür..benim tanıdığım en az 30 kişi hemde harbi Fenerli deplasmana giden adamlar bunlar!!küsmüşlerdir hemde herbiri okumuş iş sahibi öle haybiye para için taraftar olan adamlar değil anlattıklarım...küsmüşlerdir nedenmi küçük maçların büyük ezicisi olmaktan bıktıkları için...bir trabzon beni hiç ilgilendirmiyor Fenerbahçeli olarak...ben Lyonu ezip içerde dışarda manchesterı en azından sallayıp orda yenilsemde kadıköyümde perişan ediyorsam ozaman gerçekten büyük Fenerbahçeliliği yaşarım yaşatırım gelecek nesil Fenerbahçeli olacak gençlerede...trabzonu yenmişimde ne olmuş yada beşiktaşı keza cimbomu...zaten benim gücüm belli hepsini maddi manevi aşmışım onlar benim rakiplerim değil!!!...ayrıca futbolu bana öğretme derim...gerçi futbol oynamamış biri beni anlayamaz...nobreyi bende seviyorum ama 6 pas tan başka bir yerde gol atamayan rakip savunmanın dengesini ancak hızıyla bozan sıradan bir forvet yerine sheva gibi bir topçu isterim hem fizik hemde ceza alanı dışındanda şut atabilecek istediğinde adam eksitebilecek bir forvet isterim...nobre kalır ama takımda ama sen büyük takımsan büyük bir topçuda alırsın yanında!!sen Fenerbahcesin çünkü bir trabzon veya denizli değil...neyse daha cok örnek veririm ama anlayacağını sanmıyorum dışarıdan izleyerek futbol yaşanmaz anlayamazsın...hıncal uluç misali!!.. Twisted Evil futbol oynamamış adamı muhattap almam...

Ben sana cevap vari cümleler kurarım çünkü yazdıkların beni rahatsız ediyor.Görüş belirtirken KENDİ ADINA konuşman daha doğru olur.Yzdığın yazıda çok abartmışsın şu gitsin bu gitsin zaten türkiyenin en iyi topçuları bizde bu hep böyle olmadımı?
Bak sana birşey söyleyeyim
Ben fenerbahcenin 6 olduğu hatta ve hatta pendik'e yenildiği zamanlar bile maçlara gidiyorum sigmadan 5 yediğindede manchesterden 6 yediğindede!!!

Ben bu takımı kupaları yada ne bileyim başka birşey için sevmiyorum!!!
Fenerbahce olduğu için seviyorum!!!

Haaa unutmadan
Merak etme bende senin gibi AMATÖR'de oynadım Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sagittarie

MesajTarih: Pts 22.11.2004 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Teshkilattan'ın yazdığı yazıya kesinlikle katılıyorum.Fenerbahçe'nin avrupada başarı için birşeyler yapması lazım.her maçta kötü oynayıp fark yiyerek tecrübe kazanılmaz.hele takımı bu kadar kötü yöneten bir hocayla bu iş hiç olmaz.iyi top oynarsın yenilirsin o zaman tecrübesizlik diyebilirsin ama sen 90 dakika hiçbirşey yapma ondan 6 ye diğerinden 3 ye ondan sonra tecrübe kazandık de, komik bence.ayrıca sırf istikrar yakalayacağız diye kötü teknik drektörü takımda tutmak mantıklı değil.ismi geçen futbolculardan sadece Tuncay (çok savruk bi adam hiç beğenmem futbolunu ama yerine Türk futbolcu bulmak zor) ve Nobre dışındakiler bence de gönderilmeli.
_Unforgiven__

MesajTarih: Pts 22.11.2004 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Taktiksel hatalar olabilir olurda ama son LYON maçında gayet iyi oynadık
Başa dön
blitz

MesajTarih: Pts 22.11.2004 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu arada erkek basketbol takimida iyi gidiyo bu sene bütün spor dallarinda kupalari silip süpürcez herhalde
blitz

MesajTarih: Pts 22.11.2004 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben sezon sonuna kadar teknik adam degişikliğine karşiyim illada devre arasi hoca degişikliği yapılacaksa kanaryamin başına yılmaz vural getirsinler.
Darkseed

Nerden: Middle Earth.. (Gandalf the White) - "Iron Maiden Fan"

MesajTarih: Sal 23.11.2004 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Teshkilattan'ın gerçekten haklı olduğu önemli noktalar var.. Bakış açımızda gerçekçilik yerine duygusallığı seçtiğimiz için kaybediyoruz zaten.. Avrupa'daki futbol mantalitesi bize örnek olmalı biraz..

Iron Maiden's gonna get you, no matter how far..!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Fatih_TheConqueror_

MesajTarih: Sal 23.11.2004 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Daum eğer, korkak değilse ve futboldan anlıyorsa, -5 derecede buzlu zeminde, futbolcuların top oynamak için değil , ayakta durmak için mücadele etmesi gerektiği bir sahada oynanacak bu akşamki maçta Süper Ligin ilk 11 maçında 1 faul yapan( ne kadar mücadeleci olduğunu gösteren bir rakam bu Smile ) Alex i bu akşam oynatmaz. Göreceğiz akşam dahi Daum u
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DaYs_oF_PuRGaToRY

MesajTarih: Sal 23.11.2004 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tasiyici_Cats demiş ki:
fener bu senenin en iyi oyununu oynadı böyle oynarsa her takım tebriği hakeder valla helal olsun.

Bir Beşiktaşlı olarak ligden elini eteğini çekince kenardan diğer takımların kapışmasını seyrettiğinde iyimserliğin tuttuyor dimi Very Happy Yani Trabzon neler kaçımış neler, defans ve Rüştü gününde olmasaydı sıkılan sevinç mermileri sonrasında Trabzon' da adam kalmazdı bence Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_Unforgiven__

MesajTarih: Sal 23.11.2004 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"Final Gibi Bir Maç"
Teknik Direktörümüz Christoph Daum, yarın AC Sparta Prag ile yapacakları Şampiyonlar Ligi maçını gruplarında bir final maçı gibi gördüklerini söyledi. Daum, Toyota Arena Stadı'ndaki antrenman öncesi düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Yarınki maçta kazanmak için her şeyi yapacaklarını anlatan Daum, ''Varımızı yoğumuzu ortaya koyup, istediğimiz sonucu almak üzere
hareket edeceğiz'' dedi. Alman çalıştırıcı, gerek sakatlık, gerekse kart cezaları nedeniyle önemli oyuncularından yoksun olduklarını hatırlatarak, şunları söyledi: ''Kendi gurubumuzda bir final maçı gibi gördüğümüz bir maç oynayacağız. Sadece bu maçla ilgileniyorum şu anda, hesap kitap işiyle değil. Bakıldığında bizim de ilk 11'imizde güçlü arkadaşlarımızın eksikliği var. Benim inandığım bir şey var, yarın sahaya çıkacak ilk 11 değil, önemli olan 11'de çıkacak olanların sahada yapacaklarıdır.'' Birinci Süper Lig'de deplasmanda Trabzonspor ile yaptıkları maçta futbolcularının cesaretini sahaya yansıttığını anlatan Daum, yarın aynı cesaretle sahada hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.
Başa dön
darthseth

MesajTarih: Sal 23.11.2004 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şu an durum 1-0 oldu.
gerçekten prag için şansız bir an.
fenerbahçe skoru korumak mı isteyecek, yoksa 2. gol için mi yüklenecek.

iyi olan kazansın.
Teshkilattan

MesajTarih: Çrş 24.11.2004 3:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

heheh prag için şansız bir an mı?
darthseth

MesajTarih: Çrş 24.11.2004 9:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Teshkilattan demiş ki:
heheh prag için şansız bir an mı?

Kesinlikle şansız bir andı. Defans arasındaki anlaşmazlık ve kendi kalesine atılan bir gol. Very Happy
rainbow

MesajTarih: Çrş 24.11.2004 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Maçın geneline bakacak olursak Prag'ın en büyük şanssızlığı Fenerbahçe'nin orta saha ve defansta yüksek kondisyonuyla bütün maçı kontrolünde götürmesiydi. Golden önceki kafa vuruşunda da aynı düz mantıkla Prag çok şanslı bir an yaşadı. Prag'ın bir şanssızlığı da doğru dürüst gol pozisyonuna girememesi oldu, bir diğer şanssızlıkları Fenerin iki kalecisinin de gününde olmasıydı kuşkusuz. Fakat bence en büyük şanssızlıkları ortadaki kalite farkıydı, Zelenka dışında kayda değer oyuncusu olmayan bir Sparta Prag zaten şanslı sayılamazdı ki Smile
Başa dön
blitz

MesajTarih: Çrş 24.11.2004 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ulan kardeşim ne iştir her fenerbahçe maçında sabahçı kalıyorum işte gene seyremedim akabinde dinleyemedim nasıl bari güzel oynadımı kanaryam
darthseth

MesajTarih: Çrş 24.11.2004 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rainbow
kesinlikle katılıyorum dediklerine de..
gol hakikaten ballıydı. Very Happy
blitz

MesajTarih: Çrş 24.11.2004 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

basketboldada ecel terleri dökmüşüz ama 73-68 yenip grubu lider tamamlamışız.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 470, 471, 472  Sonraki
4. sayfa (Toplam 472 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız