Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Fenerbahçe SK- 1907
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Fenerbahçe SK- 1907
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 465, 466, 467  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_Unforgiven__

MesajTarih: Çrş 17.11.2004 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Milli takıma destek nasıl olurmuş cümle alem bir kez daha görsün!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pecado
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 18.11.2004 3:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu gece ukrayna maçında, böyle bir stada sahip olduğumuz için bir kez daha gurur duydum...
ve de sheva ya sarı-lacivertin ne kadar yakıştığını da gördüm...
Başa dön
CHRONOS

MesajTarih: Prş 18.11.2004 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pecado demiş ki:
bu gece ukrayna maçında, böyle bir stada sahip olduğumuz için bir kez daha gurur duydum...
ve de sheva ya sarı-lacivertin ne kadar yakıştığını da gördüm...

Amma seviyosun sen bu Sheva'yı Smile
_Unforgiven__

MesajTarih: Prş 18.11.2004 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Trabzon'da Normal Güvenlik Önlemi Alınacak

Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir, Fenerbahçemizin Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçta, normal güvenlik önlemlerinin alınacağını söyledi. Vali Hüseyin Yavuzdemir, yaptığı açıklamada, Trabzonspor-Fenerbahçe maçlarının her zaman büyük önem taşıdığını belirterek, ''Biz, sporun centilmenlik anlayışı içerisinde yapılması gerektiğine inanıyoruz'' dedi. Maç sırasında en küçük bir olumsuzluğun yaşanmasını istemediklerini ifade eden Yavuzdemir, ''Maçta normal güvenlik tedbirleri alacağız. Olay çıkmaması için gerekli her türlü tedbiri şimdiden alıyoruz. Polis ve jandarma sayısı yeterlidir'' diye konuştu.Maçtan önce her iki takım yöneticilerine de sorumluluk düştüğünü vurgulayan Yavuzdemir, şöyle devam etti: ''Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesi her iki takımın yöneticilerine büyük sorumluluk düşüyor. Yöneticiler taraftarları tahrik edici açıklamalardan kaçınmalıdırlar. Ayrıca takımlarını desteklemek için Hüseyin Avni Aker Stadı'na gelecek olan taraftarların da bu desteklerini sadece tezahüratla göstermeleri gerekir. Sahaya en ufak bir cisim atmamalılar.'' Yavuzdemir, Fenerbahçe'den seyirci talebiyle ilgili bir bilginin henüz kendilerine gelmediğini bildirdi.

Hadi bakalım hayırlısı
Başa dön
Darkseed

Nerden: Middle Earth.. (Gandalf the White) - "Iron Maiden Fan"

MesajTarih: Cum 19.11.2004 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence normalin üstünde güvenlik önlemleri almaları gerekirdi.. Umarım buna gerek kalmaz ama..

Iron Maiden's gonna get you, no matter how far..!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rainbow

MesajTarih: Cum 19.11.2004 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Olay çıkarsa Fenerbahçe ceza alır çünkü, bence de olağanüstü hal falan ilan edilirse ancak sakin geçer maç.
Başa dön
_Unforgiven__

MesajTarih: Cum 19.11.2004 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Büyük ihtimal taraftar gitmeyecek ancak yenersek olay çıkar
İnşallah yeneriz olay çıkmasının bize etki ediceğini sanmıyorum anca küfür yeriz o kadar başkada bişey yapamazlar zaten
Başa dön
DaYs_oF_PuRGaToRY

MesajTarih: Cum 19.11.2004 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu Emniyet mensupları ne kadar rahat yahu. Muhtemel olaylar sonrası kesilecek faturanın adresi belli herhalde...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
pecado

MesajTarih: Cmt 20.11.2004 2:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sheva yı severim, tam tam kafamdaki golcü Smile
yarın için ben maçtan korkmuyorum.trabzon çok stresli olacak yarın, ayrıca ziya hoca her Fenerbahçe maçında olduğu gibi bu maçta da korkacaktır Fenerbahçeden takım da bu havada Fenerbahçeye karşı güvenle oynayamayacaklar.
Fenerbahçede ise Hooijdonk un oynamaması çok kötü,(eğer gerçekten hasta ise sorun yok ama daum ile aralrında sorun varsa ve bu sorun sonucunda trabzona götürülmediyse bu problem) ancak takımda tuncayın ileride nobrenin yanında oynayacağını sanıyorum.
maçta eğer orta sahamız lyon maçındaki kadar koşarsa ancak lyon maçındaki kadar pas hatası yapmazsa maçı çok rahat alırız.Maç bizim orta sahamızda bitecek...

ben olsam orta sahayı m.yozgatlı-aurelio-kemalden kurup önlerine alexi yerleştiririm.
Başa dön
yener

MesajTarih: Cmt 20.11.2004 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bugün orta alanda zorlanabilir fenerbahçe.Kemal'e ilk onbirde şans vereceğini sanmıyorum.orda bugün fabiano'yu oynatacaktır büyük ihtimalle.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CHRONOS

MesajTarih: Cmt 20.11.2004 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Of deliricem artık basıcam Samandıra'yı Smile . Acaba nasıl abuk veyahut da sabuk bir dizilişle çıkacağız bugün Ts deplasmanına. Dur bakalım ...
SLiPKnOTh

MesajTarih: Cmt 20.11.2004 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eveeeeeeeeeeeeeeet.hayırlı olsun bütün fenerlilere..10 kişi oynamışız ama yendik..helal olsun
_Unforgiven__

MesajTarih: Cmt 20.11.2004 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Niye pandik atmazsın be Nobre, niye alkışlarsın be Nobre Very Happy
Bu arada CHRONOS nerelerdesin Confused
Başa dön
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Cmt 20.11.2004 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fener bu senenin en iyi oyununu oynadı böyle oynarsa her takım tebriği hakeder valla helal olsun.
rainbow

MesajTarih: Pzr 21.11.2004 1:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Abi çok berbat bir maç oldu bence, ne bileyim hiç heyecan yoktu, biraz defans diri göründü Fenerde ama gene aptalca ıskalamalar yaptılar. Trabzon desen daha berbat, hadi Fener zaten koşmaz pek, onların neyi vardı anlamadım. Taraftar desen tiyatro gibi seyretti en çok ona şaşırdım. İkinci yarının ortalarında top kayıpları 37-40 şeklindeydi, düşünün artık maçın kalitesini. Trabzon'un gol pozisyonu yok, Fener 10 kişiyle son 5 dakka rakip ceza alanı önünde dalga geçiyor. Çok değişik maç oldu. Milli takımın derdi Fener defansı değil, Trabzon forveti.
Bir de hakem Trabzon'dan daha çok şartlanmıştı ev sahibi galip gelsin diye. Sakat adam koşarak mı çıksın dışarı hakem efendi? Skandal resmen. Hadi onu geçtim, en ufak alkışa kart veriyor, yan hakemi neredeyse dövüyorlardı, nerde kart?

En son rainbow tarafından Pzr 21.11.2004 1:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
pecado

MesajTarih: Pzr 21.11.2004 1:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

maçtan önce ziya doğanın korkacağını söylemiştim, ve gerçekten de korktu ziya doğan bizden.Daumda selçuk ve serkanın eksikliğinde mecburen hücum ağırlıklı bir 11 sahaya sürdü.golden sonra ziya doğan amatör oyuncuların championship menager da bile yapmayacağı hatalarla 40.dakikada 2 hucüm oyuncusu alarak maçı bize hediye etti zaten, ama nobre işi bozdu.ilk sarı kart ne kadar haksız olursa olsun, hakemi alkışlamak yanlıştı...
3 puan gs ninde barabere kalmasıyla çok daha değerlendi.
Fenerbahçe hala çok kötü oynuyor ve bu maçtada bir kez daha ortaya çıktı ki daum bu takıma kondisyondan başka birşey veremiyor...
bu maçta rüştü ve alex 3 puanı aldılar...
Başa dön
CHRONOS

MesajTarih: Pzr 21.11.2004 1:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Parreria gelsin Daum'da kondisyoner olarak kalsın Smile ... Maç dengesiz alakasız bir maçtı, maçı oynayan da hakem Selçuk Dereli'ydi zaten. Diyecek söz bulamadım açıkçası hakeme... 3 puan ve Gs nin puan kaybı bu hafta bayaa iyi oldu. Hadi bakalım...
Teshkilattan

MesajTarih: Pzr 21.11.2004 9:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

klasik Fenerbahçe sahadaydı...oyuncularda hep aynı ruh hali oynasakmı yoksa oynamasakmı?... bazıları ise örneğin serhat oynasakmı yoksa internetten kızmı getirtip bassakmı diyordu...bıktım böle takımdan alkışlamıyorumda... kötüyü öve öve kötü olduk çıktık...bu defans bu kanat oyuncuları(olmayan kanat oyuncuları) bu forvet bu hoca hatta bu başkan! (başkan diyorum çünkü bunları değiştircek tek kişi başkan) gitmedikçe Fener bir ileri iki geri ligte herkesi yeneriz belkide 4.yıldızı alırız ama avrupada üzülürüz...radical olmak lazım doğruyu görmek lazım...Nobre,hoıjdonk,serhat,tuncay,rüştü!,luciano!ümit!fabiano!daum! bu takımdan gönderilmeli...yoksa iş işten geçmiş olucak...seneye tekrar bu süper taraftar küsecek...
_Unforgiven__

MesajTarih: Pzr 21.11.2004 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Seneye bu süper taraftar küsecekmi? Very Happy
Güldürme beni kendi adına konuş fb'nin en kötü gününde bile taraftar her zaman destek vermiştir
Ayrıca senin gönderilmeli dediğim topçular
Nobre-Takımın en iyisi
Ümit-Adam nereye koysan oynuyor türkiyede kaç tane böyle futbolcu var
Serhat-Oda gidecek en son kişilerden birisi
Tuncay-En çok buna güldüm Very Happy Takımdan herkes gider ama O asla!!!
Hooijdonk-Belki bunda haklısın ama geçn yıl ve bu yıl şampiyonluktaki en büyük pay sahibi
Rüştü-Diyecek söz bulamıyorum
ve DAUM-Biz zaten hep İSTİKRARSIZLIKTAN kaybetmedikmi?Tamda istikrarı yakalamışken gönderilmesi çok saçma olur diye düşünüyorum

Haklı olduğun 2 şey var oda LUCİANO ve FABİANO bunların yerine 2 tane sağlam adam alınabilir

Avrupada acı çekmeden bir yere gelinmez ama senin bu saydıklarının çoğu çok komik şeyler istikrar olmadan başarı olmaz bak gs'ye uefa'yı almadan önceki yıllarda chelseadan 5 öbüründen 4 yiyiyordu sonra sonuç!!!Ama sen hemen başarı bekliyorsun dünyada kaç takım hemen ilk yıllarında başarılı olmuşki!Hepside belli bi süreçten geçmiş

Umarım Anlatabilmişimdir!!!
Başa dön
akinu

MesajTarih: Pzr 21.11.2004 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fenerli değilim ama Alex ne güzel oynuyor yau..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 465, 466, 467  Sonraki
3. sayfa (Toplam 467 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız