Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Fenerbahçe SK- 1907
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Fenerbahçe SK- 1907
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 465, 466, 467  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DaveMustaine_64
"MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

MesajTarih: Cmt 13.11.2004 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

selen19 demiş ki:
fenerbahçe neden 1907de kuruldu?

1907'den önce diğer bütün takımlar perişan haldelerdi, yani FB ile yarışabilme gibi bir durumları yoktu. Aslında şimdi de yok, hiçbir zaman olmadı ama işte bazen bu konuda numara yapabilecek seviyelere ulaştılar. Diğer takımların bu seviyeye ulaştığı ilk sene 1907 idi onun için FB Cumhuriyeti o tarihi beklemek zorunda kaldı. Haksız rekabet olmasın diye yani Cool
www.myspace.com/dementiatr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Jawbreaker

MesajTarih: Cmt 13.11.2004 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok fanatik bir yaklaşım... Smile Benim bildiğim, 11-12 senedir takip ettiğim Fenerbahçe hep aynı. Mantık aynı, yönetim aynı... Hiç bir zaman takım oyununu becerebilen bir takım olmadı FB. Genellikle yıldızları sayesinde bir yerlere gelmeye çalıştı, o da malum zaten. Altyapıdan neredeyse hiçbir oyuncuyu kullandığı hatırlamıyorum. Bunun için hiç bir dönemde takım ruhunu yakalayamadılar, hala da öyle. Her zaman yabancı futbolculardan kazık yediler, eskiden Wagenhaus, Demir Hotiç (aha bu adam tam evlere şenlikti), Souleiman Oulare, Atkinson vardı şimdi de sahada dikilmesi için milyonlarca para döktüğü "sambacı"ları.(Bu tabir Türk spor basınının favorilerinden biridir, özellikle Fener ne zaman bir Brezilya futbolcudan kazık yese o hep sambacıdır Gerson da sambacıydı Sergio da)
Futbolcular için çok şey vaadeder ama kariyer bitirmeyi de iyi bilir FB camiası. Futbolcu mezarlığıdır kısacası. Ali Akdeniz, Hakan Bayraktar, Erhan Albayrak, Ceyhun, Yusuf, İsmail Güldüren, Celil yakın dönemden aklıma gelenler... Bir dönem gol krallığına oynayan ve asker selamı çakması ile ünlü Bülent nerede ey vefalı Fenerli dostlar? Kemalettin ligin en iyi ön liberosuydu hani? Halil İbrahim gibi savuma oyuncusu yoktu... İlker sol kanatta bir numaraydı. Ya Ankaragücünden zamanında kaçırılarak transfer edilen Tarık'a ne demeli? Binbir umutla getirilen gurbetçilere ne oldu? Hani Selahattin, hani Erol? FB'de bir dönem yıldız futbolcu konumundayken, amansız bir hastalığa yakalanarak futbolu bırakmak zorunda kalan Sedat Balkanlı'yı hastalığı esnasında kaç yönetici ziyaret etti? Bunların hepsi FB'nin ne kadar acımasız ve vefadan yoksun sırf maddi düşünen bir camia olduğunu gösteriyor benim için.

Başka bir mevzu -ki bu da komedidir, Fener'in Avrupa macerasıdır. Hepi topu bir Man Utd galibiyetini yıllarca dinledik durduk peki tarihi hezimetlerden söz edildi mi? Avrupa'nın vasat takımlarından Sigma Olomouc'a 7-o maçı veren FB değil miydi? Ya da, şu an Fransa 2. liginde mücadele vermekte olan Cannes'dan deplasmanda 4, içeride 5 yiyen bunlar değil miydi? Hadi onu da geçtim MTK Budapeşte neydi be? Tek mağlubiyet yüzünden Rıdvan gibi başarılı bir hocanın biletini hemen kesiverdiler. Durum şimdi farklı mı? Man Utd den 6 diğerlerinden de bol keseden yiyen yine FB. Hep aynı hayalkırıklıkları...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Jawbreaker

MesajTarih: Cmt 13.11.2004 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

FB'nin futbolu izlemekten zevk aldığım bir sezon vardır ki o da unutulmaz zaten. Pereira'lı 95-96 sezonu. Belki de FB savunmasının hiç bir zaman olmadığı kadar güçlü olduğu sezon. Hogh ve Uche'nin inanılmaz performansları ve karşılığı toplam kalede görülen 19 gol. Buna karşılık atılan 68 gol. Gerçekten harika bir sezondo, bir futbolsever olarak inanılmaz keyif almıştım. FB'nin şampiyonluğu Trabzon'un elinden son anda alması bile apayrı bir olaydı. Şimdi rekabetten eser kalmadığı ligimize göre harika yıllardı onlar.
Başa dön
Darkseed

Nerden: Middle Earth.. (Gandalf the White) - "Iron Maiden Fan"

MesajTarih: Cmt 13.11.2004 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

- Bülent gol kralı olduktan sonraki sezonlarda kelimenin tam anlamıyla batırdı. Bir sezon gol kralı oldun diye her yıl takımda oynıycaksın diye birşey yok, hadi olmadı Fener hata etti gönderdi, neden diğer büyük takımlar transferiyle hiç ilgilenmediler..

- Kemalettin çok istikrarsız bir adamdı. Ayrıca kişilik olarak bir türlü profosyonel olamadığı için camiada tutunamadı..

- Halil İbrahim, Kocaelispor'da gerçekten iyiydi. Ama Fener'de istediği performansı yakalayamadı. Hiç unutmam bir Dereağzında antremanı izliyorum Fener'in, frkik çalışması var, kale boş, sadece maket baraj var, adam boş kale yerine paso tribünlere yolluyordu topu Smile

- Tarık gerçekten yıldız olabilecek dediğimiz bir futbolcuydu. Ama yine aynı sorun, genç yaşında olması gerektiği Profosyonelliği yakalayamadı..

- Erol Bulut uzun süre Fenerbahçe forması giydi, Fenerbahçe ondan yeterince yararlandı zaten..

- Sedat Balkanlı Fener'de oynadığından daha uzun bir süre Gs'de oynadı.. Fenerli futbolcular ziyaretine giderken Gs'liler nerdeydi ?

Sonrada FB'nin ne kadar acımasız ve vefadan yoksun olduğu gibi bir cümle kullanmışsın, ki bence çok ağır kaçmış..

Avrupa meselesine gelince.. Taraftarı olduğun Bjk'nin daha 2-3 sene önce şampiyonlar ligindeki 5-0, 6-0 lık yenilgileri unutmamalısın. Zaten hiçbirimizin FB Avrupa'da başarılı diye bir iddiası yok. Aslında Türkiye'de Gs hariç Avrupa'da başarılı takım yok. Trabzonspor'un bir zamanki başarısı hariç.. Gs hakkıyla UEFA'yı aldı, helal olsun büyük takdirlik bir konudur.

Fenerbahçe düşmanlığına gerek yok sevgili çene kırıcı arkadaşım.. Smile

Iron Maiden's gonna get you, no matter how far..!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Jawbreaker

MesajTarih: Cmt 13.11.2004 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yahu benim BJK'li olduğumu nereden çıkardın Darkseed? Küçüklüğümüzde bir Metin-Ali-Feyyaz hayranlığı vardı o da geçti gitti zamanla. Smile

Peki FB'nin altyapıyı desteklememesi hakkında ne düşünüyorsun? Bahsettiğim futbolculara makul nedenler bulmuşsun ama bir o kadar adam daha var yıldız olacakken FB'de kaybolan. Belki büyük kulüplerde oynamanın zorluğu bu. Ama neden bu Fenerbahçe'de çok daha fazla meydana geliyor? FB düşmanlığı yapmıyorum kendimce. Yalnızca yıllardır gözüme çarpan eksiklikleri dile getirmek istedim ki bunlar yıllardan beri hiç değişmedi. "Sambacı"lar bile aynı... Laughing

95-95 sezonunun sonlarına doğru Trabzon maçı kendi evinde vermiş ve bunun sonucunda şampiyonluğu Fenerbahçe'ye hediye etmişti. Belki sezon sonunda değiliz ama bence bu maçta aynı konumda ve FB'nin maçtan galip geleceğine inanıyorum. Kondisyon ve savunma bazında karşılaştıracak olursan Trabzon daha öne çıkıyor, fakat FB'nin maçın kaderini değiştirebilecek meziyelere sahip oyuncuları var. Trabzon'da ise bu konumda Gökdeniz, Fatih ve oynadığı zaman Yattara dışında kimse yok. Bana kalırsa şampiyonluk mücadelesi FB-GS arasında geçecek. Lig her sezon olduğu gibi bu sezon da aynı sıkıcılıkta rutin geçiyor maalesef.
Başa dön
Darkseed

MesajTarih: Cmt 13.11.2004 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Metin-Ali-Feyyaz hayranlığından çıkarttım işte Bjk'li olduğunu Smile

Altyapı konusunda haklısın. Fb'de bu çark işlemiyor, son yıllarda atılım yapmalarına rağmen henüz somut bir başarı yok. Semih'e felan kasıyorlar işte, o adamdanda pek umudum yok açıkçası. Dediğin gibi büyük takımlarda bu dert hep var ama FB'de daha ileri durumda. Bunuda Fenerbahçe'nin medyatik konumuna bağlıyabilirim bir yönde. Alt yapı oyuncularına sabır göstericek hoş görü henüz mevcut değil.

Trabzon maçına gelirsek, normal şartlarda Fener bu maçı alır derdim direk, ama gel görki zaten sıkıntılı olan orta sahamızda Serkan ve Selçuk'un kart cezalısı olması büyük handikap. Ama Trabzon'da herzamanki gibi yine Fenerbahçe diye hırs yapar, maç konsantrasyonundan uzaklaşırlar, buda işimize gelir.. Smile

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Darkseed

MesajTarih: Cmt 13.11.2004 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

parisiennemoonlight demiş ki:
her gün yazılacak mı böle gazete Laughing
şaka bi yana oh ne güzel oldu.geri döndüm forumlara sık sık buraya yazıcam işallah

Bu arada bu başlığa kızlar giremez..!

(Yanlış anlamayın sakın, eğer parisiennemoonlight eskilerde kalan bir "kızlar yapamaz" geyiğini hatırlarsa espriyi anlıyacaktır.. Smile)

Hoşgeldin.. Wink

Başa dön
pecado
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 14.11.2004 4:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fenerbahçe ilk olarak 1899 senesinde siyah çoraplılıar futbol kulübü olarak tamamen Türkler tarafından ingilizlere karşı koymak ve maç yapmak için kuruldu.Ama zamanın Osmanlı yönetimi böyle oluşumlara izin vermediğinden baskıyla kapatıldı siyah çoraplılar futbol kulübü.Daha sonra 1900 başında bir daha denediler yine kapatıldı.Bjk tarihini bilmiyorum ama gs fransızların desteği ile kuruldu ve bu destek sayesinde kapanmadı.(amacım gs lilere laf atmak değil ama olay bu)
1907 senesinde Fenerbahçe kuruldu.Bilinçli olarak 1907 seçilmedi.Şartlar onu gerektirdi.
Bahçedeki Fener belgeselini bulun izleyin.
Fenerbahçe tarihi ile ilgili daha fazla bilgi isteyenlere seve seve bilgi veririrm.
Başa dön
CHRONOS

MesajTarih: Pzr 14.11.2004 5:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pecado hoş geldin Smile paylaşımın için teşşekürler. Geri kalanlarıda bekliyoruz...
Sanctuary

MesajTarih: Pzr 14.11.2004 6:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni forumumuz hayırlı olsun ayrıca tüm Fenerbahçelilerin bayramını kutlarım
Başa dön
Teshkilattan

MesajTarih: Pzr 14.11.2004 7:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pecado demiş ki:
Fenerbahçe ilk olarak 1899 senesinde siyah çoraplılıar futbol kulübü olarak tamamen Türkler tarafından ingilizlere karşı koymak ve maç yapmak için kuruldu.Ama zamanın Osmanlı yönetimi böyle oluşumlara izin vermediğinden baskıyla kapatıldı siyah çoraplılar futbol kulübü.Daha sonra 1900 başında bir daha denediler yine kapatıldı.Bjk tarihini bilmiyorum ama gs fransızların desteği ile kuruldu ve bu destek sayesinde kapanmadı.(amacım gs lilere laf atmak değil ama olay bu)
1907 senesinde Fenerbahçe kuruldu.Bilinçli olarak 1907 seçilmedi.Şartlar onu gerektirdi.
Bahçedeki Fener belgeselini bulun izleyin.
Fenerbahçe tarihi ile ilgili daha fazla bilgi isteyenlere seve seve bilgi veririrm.
...
silinen fenerbahçe başlığındada bende belirmiştim biz haybiye Fenerbahçeli olmadık saol arkadaşım Fenerbahçeli olmak bir ayrıcalıktır
Matron

MesajTarih: Pzr 14.11.2004 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet Fenere geri döndük.Gerçekten takımımıza birşeyler oldu.Bence Daum iyice gitmek istiyor birde artık kaleye Volkan geçmeli başlarda Rüştüyü savunuyodum ama bazen o da yedek kalmalı Volkanı kaybetmemeliyiz.Alt yapıdan gelmedi ama o da bizim evladımız ve onu dışlamamalıyız...Benim görüşüm bu..
pecado

MesajTarih: Pts 15.11.2004 1:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ve herkese selamlar ve hoşbulduk Smile

Teşekkür Ederim...
Başa dön
pecado

MesajTarih: Çrş 17.11.2004 1:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar, Trabzonlularn söylemlerini dikkate almayın.
Çünkü Trabzonda inanılmaz bir Fenerbahçe düşmanlığı ve kompleksi var.Bu durum Trabzonluların mantıklı yorumlar yapmalarını engelliyor.
Boşverin...Maçtan sonra burada rakılarla biralarla galibiyeti kutlayacağız...
Başa dön
Teshkilattan

MesajTarih: Çrş 17.11.2004 2:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tese maçını alırız millet en az 3 tanede atarız kısmetse...
Fatih_TheConqueror_

MesajTarih: Çrş 17.11.2004 9:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fenerli kardeşlerim selamlar Smile . Özellikle Darkseed, Rainbow ve Scorotestical a saygılar Cool
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Darkseed

MesajTarih: Çrş 17.11.2004 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Haha welcome again Fatih'cim Smile

Beyler Trabzon maçını çok kritik görmekteyim ben. Daha öncede dedim ama Selçuk ve Serkan'ın kart cezalısı olması Daum'dan daha çok beni sıkıntıya soktu Smile

Bu maçta umarım olay çıkmaz demiyorum, diyemiyorum; umarım en az hasarla atlatırız diyorum..

Başa dön
ayk

MesajTarih: Çrş 17.11.2004 11:48    Mesaj konusu: ahh kadıköy ahh.. Alıntıyla Cevap Ver

o eski günleri özlüyorum.kadıköyde bir maç günü yaşamayalı 6 sene oldu.oradaki arkadaşlar değerini bilsinler..
benim lige olan inancım hiç kalmadı.zaten istediğim fenerbahçemin avrupada başarılı olması.onu da başaramadıktan sonra ligde başarının anlamı kalmıoyr gibime geliyor.ligde bu sene de rakibimiz olmadığı için şampiyonluk şimdiden cepte.
biz ne zaman lyon'u yeneceğiz arkadaşlar???
inanın uche ile högh'ü çok arıyorum....
DaYs_oF_PuRGaToRY

MesajTarih: Çrş 17.11.2004 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Maç çok kritik tabii. Umarım alırız. Bu akşamki maçta öyle. gelen varmı? Numaralıda olucam ben...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
pecado

MesajTarih: Çrş 17.11.2004 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben geliyorum maça, Sheva yı izlemek istiyorum.Maçı rahat alırız bence, stres yapmazsak zorlanmayız.Ben maraton alt katta vip te olacağım.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 465, 466, 467  Sonraki
2. sayfa (Toplam 467 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız