Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Daha evvel burada sebeplerini yazmıştım, bir daha yazmayacağım.
Bu sitede bundan böyle Uyuşturucu veya İntihar ile ilgili bir başlık açan ve o başlığa uyarı haricinde mesaj atan herkesi bu siteden uzaklaştıracağım, IP'lerine de yasak koyacağım, başka bir isimle dahi olsa giremeyecekler. Eğer övücü meyanda yazılar yazılmışsa o şahısların IP'lerini Savcılığa iletip "kötü yola özendirmek" kapsamında şikâyette bile bulunmaya kararlıyım.
Katılımcılarının %50'si 15-16 yaşında olan bir sitede uyuşturucu tartışması yapılması diye birşey sözkonusu değil. Kimse alınmasın, bu sitedekilerin %75'i ne uyuşturucu ne de intihar gibi marjinal konularda sağlıklı karar verebilecek ne bilgiye, ne deneyime, ne de güce sahip değiller. Burada gözlemlediğim genel yazışma seviyesi bunu açıkça gösteriyor. Bana forum polisliği yapıyor da diyebilirsiniz, umurumda değil, dikkatsizce fütursuzca yapılan bir yorumdan etkilenip uyuşturucuya bulaşacak bir küçük arkadaşın varlığı benim kalbimi yakar, buna izin veremem. İhtimaline bile izin veremem.
O yüzden bu konuların burada tartışılması uygun değildir. İster bana kızın, ister kızmayın. Buranın uyuşturucu satıcılarının bedava piyasa araştırması yaptıkları bir yer haline dönüşmesine izin veremeyiz.
Özgürlük de bir yere kadar.
Niyetiniz nedir bilmiyorum, pek de önemli değil bu saatten sonra. Siz bunları akıl edemiyorsanız artık saksıyı çalıştırmaya başlasanız iyi edersiniz.
Bu arada, bu başlıkların açılmasından rahatsızlık ve endişe duyup açıktan ya da bana ÖM ile tepkilerini ileten bütün katılımcı arkadaşlara teşekkür ediyorum. Lütfen ileride size rahatsızlık veren bu tip konular olursa, ya da size Özel Mesaj veya Site E-Posta sistemini kullanarak ulaşıp bu tip rahatsızlıklar verenler olursa bizlere bildirmekten çekinmeyin. Gerekeni ânında yapacağız.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız