| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
derin_derin

|
Tarih: Cmt 30.10.2004 22:14 Mesaj konusu: |
|
|
kaçak yayında sürekli takip ediyorum.garip cümleler kuruyo.gayet iyi bence.geçen sene de antalya da sahilde görmüştüm kendisini.tanışayımmı acaba dedim de sonra korktum,çekindim.niyeyse  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
king_almora

|
Tarih: Pzr 07.11.2004 23:06 Mesaj konusu: |
|
|
''cinsel tercihi beni ilgilendirmiyor'' diye vurgulayan arkadaşlar,
madem önemli değil neden hepiniz ısrarla ekliyorsunuz bunu... _________________ www.kucukiskender.com |
|
| Başa dön |
|
 |
end_of_flowers

|
Tarih: Cum 12.11.2004 14:39 Mesaj konusu: |
|
|
oğlanlardan ve alkolden vakit buldukca türkiyeyi düşündüğünü belirtmekten kendini alamayan..berbat bir eve sahip..ama herşeye rağmen güzel yazan..sacriface de harikalar yaratan şair.. _________________ learn to fake learn to feel learn to heal |
|
| Başa dön |
|
 |
siyah_23

|
Tarih: Sal 16.11.2004 18:13 Mesaj konusu: |
|
|
ed.dünyasının hırçın çocuğu die bilinir..
çete başı.seni seviyoruz.o yüzden burdayız. _________________ tabiat dolayısıyla kapalıyız... |
|
| Başa dön |
|
 |
grinder

|
Tarih: Çrş 17.11.2004 5:51 Mesaj konusu: |
|
|
| Bazen bu adamın anlatmak istediklerini anlayamıyorum ama yine de şiirlerini bulduğum zaman okuyorum. Bazen çok güzel dizeler yazıyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
siyah_23

|
Tarih: Prş 25.11.2004 13:38 Mesaj konusu: |
|
|
kendi isteğiyle tanıtımını yapıyorum..gerçi istemese de yapcaktım...
www.kucukiskender.com 20arlıkta bizimle. _________________ tabiat dolayısıyla kapalıyız... |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

Kayıt: Mar 08, 2004 Mesajlar: 3123 Nerden: izmir'in dağlarında çiçekler açar
|
Tarih: Pzr 05.12.2004 12:02 Mesaj konusu: |
|
|
| eheueh geçen bi salaklık yaptım büyük iskender filmine giderken gişedeki kadına küçük iskender e bi bilet dedim baktı öyle suratıma güldü ehuehe |
|
| Başa dön |
|
 |
ficuselastica

|
Tarih: Pzr 05.12.2004 20:16 Mesaj konusu: |
|
|
iskender..tekrar tekrar okusamda aynı kitapları her seferinde başka çıkıo karşıma..içten ve doğru sözcükler..tavrı da güzel...
iskender can love...eğer can varsa lavında.. _________________ ankara üni. fen ve müh. rock topluluğu |
|
| Başa dön |
|
 |
che_funda

|
Tarih: Cmt 11.12.2004 0:48 Mesaj konusu: |
|
|
son dönem tartışmasız en iyi şair..kelimelerle oynayarak inanılmaz şiirler yaratıyor..şiiri yeniden sevdirdi bana..hayran olmamak mümkün değil.. _________________ You'll follow me back With the sun in your eyes
And on your own Bedshaped legs of stone.. |
|
| Başa dön |
|
 |
violetta

|
Tarih: Cmt 18.12.2004 23:16 Mesaj konusu: |
|
|
iskenderi tanimak isteyenlere önce hikayeleri okuyun. MADE İN HELL ve İKİZLER BURCU HİKAYELERİ. şiirlerden daha anlaşılır. sonra şiirleri okuyun!
tanrım okudukça yazdıran, başımızdan eksik olmaması gereken biri!
"bana mayasıl bulaştır anne! anne bana uyuşturucu sat! bana canawar düdüğü kirala! anne, göbek kordonnumu geri ver bana! bana süt ve regl ısıt! anne beni ahlaksız yetiştir! ban köpek yarala anne! anne sen iron maiden'e basgitarist ol! anne sen artık büyü ve rahat bırak beni! benim yerime askere sen git anne! sen orospu ol benim yerime! anne,sen inan sosyalizme benim yerime! erkek sewgilimle evlenirken nikah memurumuz sen ol anne! BEN BU DÜNYANIN İNSANLARINDAN SIKILDIM, GİDECEĞİM, KAFESİMİN KAPISINI SEN AÇ ANNE! müziğin sesini sen yükselt! benim yerime onların önünde sen soyun anne! yataklarına gir, ruhlarından çık, nefeslerinden art anne! BANA YİNE OYUNCAKLAR GETİR, MAMALAR YEDİR, ALTIMI SEN DEĞİŞTİR ANNE!
KÜÇÜK İSKENDER/ İKİZLER BURCU HİKAYELERİ
düşüncelerini böyle açık böyle kapalı anlatan kaç kişi warki?? _________________ sebebsiz gülmeler üzerine süper bir hayat.. benim hayatım |
|
| Başa dön |
|
 |
Galad-tirin

|
Tarih: Prş 23.12.2004 12:18 Mesaj konusu: |
|
|
-büyük bir şair.. iyi tamam, gerçekten öyle...
-harika yazıları/denemeleri var.. evet...
-ama şu da gerçek: Her yazısı harika değil, hatta bir kitaptaki güzel yazıları 8'i geçmez. Ama o sekiz yazı/şiir için de alınır o kitap, yani o kadar güzeldir o sekiz yazısı...
-Ama anlamak için çok fazla uğraşmayın onu. O kadar ahım şahım bir adam değil. Kafası yerinde olduğu zamanlar (ki ben o halini daha görmedim) içmeye giderdik eskiden bir-iki aradaşla, o zaman görüyorsun, çevresinde büyülü bir sis perdesi olmadığı zaman senin-benim kadar yalın... Yazılarını sevdiğim, kendisinden nefret ettiğim bir adam, ama herhalde ben bir gün bu adamı sevsem; intihar ederdi... _________________ They are screaming: Sanctuary
They are screaming at you:
Lock up the wolfs! |
|
| Başa dön |
|
 |
Galad-tirin

|
Tarih: Prş 23.12.2004 12:21 Mesaj konusu: |
|
|
bir de.. Bukowski'yi benim kadar seven (ve nefret eden), Bukowski'den sonra yazılarındaki açıklık ve samimiyetle (enseye şaplak...) yazılarımı etkileyen adam... _________________ They are screaming: Sanctuary
Lock up the wolfs! |
|
| Başa dön |
|
 |
siyah_23

|
Tarih: Sal 28.12.2004 18:27 Mesaj konusu: |
|
|
| Galad-tirin demiş ki: | -büyük bir şair.. iyi tamam, gerçekten öyle...
-harika yazıları/denemeleri var.. evet...
-ama şu da gerçek: Her yazısı harika değil, hatta bir kitaptaki güzel yazıları 8'i geçmez. Ama o sekiz yazı/şiir için de alınır o kitap, yani o kadar güzeldir o sekiz yazısı...
-Ama anlamak için çok fazla uğraşmayın onu. O kadar ahım şahım bir adam değil. Kafası yerinde olduğu zamanlar (ki ben o halini daha görmedim) içmeye giderdik eskiden bir-iki aradaşla, o zaman görüyorsun, çevresinde büyülü bir sis perdesi olmadığı zaman senin-benim kadar yalın... Yazılarını sevdiğim, kendisinden nefret ettiğim bir adam, ama herhalde ben bir gün bu adamı sevsem; intihar ederdi... |
o da aksini iddia etmiyoki...yazdıklarını önemsemediğini söylüyo..yani adamın gözü ödülde değil..sdc kendini tatmindir sanat.. _________________ tabiat dolayısıyla kapalıyız... |
|
| Başa dön |
|
 |
siyah_23

|
Tarih: Sal 28.12.2004 18:28 Mesaj konusu: |
|
|
he bu arada site hala hizmette değil..sorarım öğrenince ilgilenen varsa yazarım.. _________________ tabiat dolayısıyla kapalıyız... |
|
| Başa dön |
|
 |
Filozof

|
Tarih: Prş 30.12.2004 18:38 Mesaj konusu: |
|
|
Farklılıklarıdır bizlere gerçeği gösteren. Küçük İskender'in sadece eşcinselliğine bakarsak ulaşacağımız tek yol, cinsel fikirsizliklerdir. Ama sanatını tartışacaksak ayağa kalkıp alkışlamak lazım. Farklılıklar olacak ki üretim olsun... _________________ www.halukweb.com |
|
| Başa dön |
|
 |
anofel

|
Tarih: Cum 31.12.2004 15:04 Mesaj konusu: |
|
|
sevdiğim bir şair...gözlerim sığmıyor yüzüme,the kırmızı başlıklı istasyon şefi,cangüncem,flues.... _________________ I won't let this happen to my children... |
|
| Başa dön |
|
 |
psychopogo

|
Tarih: Pzr 02.01.2005 18:19 Mesaj konusu: |
|
|
bi süre sonra şu tepkiyi vermiştim...
"bu adam herzaman penisten bahsetmek zorunda mı?"
sevmediğimden değil, bi an öyle hissettim. aslında rahatsız da etmedi değil.. _________________ pöh |
|
| Başa dön |
|
 |
Galthor

|
Tarih: Pzr 02.01.2005 21:32 Mesaj konusu: |
|
|
ya bi ara kızlarda bi küçük iskender modası falan vardı.. "onla tanıştım, evinde kaldık,takıldık" falan diye..
ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa rüyamda falan mı gördüm alla alla.. _________________ Bye bye, leave me alone or Die die, it is your choice,
No time for games, so just leave me the fuck alone ... |
|
| Başa dön |
|
 |
angelina

|
|
| Başa dön |
|
 |
Galad-tirin

|
Tarih: Cmt 08.01.2005 8:29 Mesaj konusu: |
|
|
"ya bi ara kızlarda bi küçük iskender modası falan vardı.. "onla tanıştım, evinde kaldık,takıldık" falan diye.. "
re:Galthor
yok abi vardı bir ara böyle bir şeyler...adam gay'ya, ayarttım ben inanılmaz biriyim tarzında cümlelerdi. gülerdik hep beraber... _________________ They are screaming: Sanctuary
Lock up the wolfs! |
|
| Başa dön |
|
 |
|