Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Beşiktaş JK-1903
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Beşiktaş JK-1903
Sayfa 1, 2, 3 ... 241, 242, 243  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
darthseth
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 09.11.2004 11:56    Mesaj konusu: Beşiktaş JK-1903 Alıntıyla Cevap Ver

Önceki spor başlıklarının amaçlarından sapması neticesinde ikinci kere kapatılmasını göz önüne aldığımızda, burada Beşiktaş hakkında doğru dürüst yazamayacak , eleştiri sınırları ötesinde ve fanatizme kayan mesajlar atacak, gerekesiz agresifler oluşturacakları istemediğimiz aşikardır.
Bu nedenle futbolu ve futbolun bizim için anlamını bulduğu Beşiktaşı , Beyfendi/Hanımefendi bir Beşiktaşlı gibi konuşacak insanların bu başlığa yazmalarını rica ediyorum.

Başlığımız diğer takım taraftarlarına da yukarıda sayılan(eleştiri sınırlarını aşmama, fanatizme varan ve agresifliği arttıran mesajlar atmama) isteklerin gerçekleştirilmesi doğrultusunda açıktır.

Lütfen Buyurun.

d.n: Beşiktaş taraftarından gelen istek üzerine bu başlığı uygun buldum.

En son darthseth tarafından Sal 09.11.2004 17:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Cornflakegirl

MesajTarih: Sal 09.11.2004 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Beşiktaşlıyız gururluyuz Cool
bobbysands

MesajTarih: Sal 09.11.2004 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pazara kadar değil ölene kadar BEŞİKTAŞ.

yener

MesajTarih: Sal 09.11.2004 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

madem yeniden açildi,keske eski baslikta devam edebilsek.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CedriX

MesajTarih: Sal 09.11.2004 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bencede sonuna kadar Besiktas ama bir sey demek istiyorum. Basligin ismi Forum Kartallari olmasin bence. Besiktas ve ya karakartal gibi bir seyler olsun cunku anlamayan falan cok oluyor ne basligi bu diye ve bakmayan. Bana olmustu bu acikcasi...
yener

MesajTarih: Sal 09.11.2004 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilk açildiginde bana da olmustu.
Başa dön
Balrog_burn

MesajTarih: Sal 09.11.2004 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Heyt be bu başlıgı yeni gördüm ve bir Beşiktaşlı olarak bende bir şeyler yazmaya karar verdim.Bu arada fazla degiliz galiba.Neyse.Bizim yeni teknik drektör için ne diyosunuz kalıcımı sizce. Twisted Evil
yener

MesajTarih: Sal 09.11.2004 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tabiki de kalici ve uzun bir müddet daha bizimle.ben sahsen çok mutluyum bu durumdan. Smile
Başa dön
CHRONOS

MesajTarih: Sal 09.11.2004 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hadi bakalım arkadaşlar. Başlıklar yeniden açılmış. Kolay gelsin sizlere de. Arada bize de bekleriz Smile
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Çrş 10.11.2004 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lig de artık sadee belki bi uefaseneyede getirebilme çabasındayız sanıyorum.şampiyonluk bayağı zor artık.ama uefada çok dikkatli olmamaız lazım.güzel bir başlangıç yaptık ama işallah devamı gelir ve lider olarak çıkarız gruptan.gerçi lider veya 3. olmanın bi yararı yok sanırım.kısmet artık bekleyip görecez Very Happy
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yener

MesajTarih: Çrş 10.11.2004 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bildigim kadariyla 1-2 ve3.lük arasinda fark yok.
Başa dön
Jawbreaker

MesajTarih: Prş 11.11.2004 3:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Son zamanlarda gözlediğim kadarıyla Beşiktaş camiası bir kaos içerisinde. Yönetim oldukça başarısız. Transfer politikaları evlere şenlik... Bir de şu son olaylarda da Emre'nin arkasında durdular camia olarak sildim Beşiktaş'ı. Tabii bir de Reha Muhtar faktörü var. Çocukluk dönemi Metin-Ali-Feyyaz üçgeninde Beşiktaş hayranlığıyla geçmiş biri olarak kulübün son dönemde düştüğü duruma oldukça üzülüyorum.
Başa dön
yener

MesajTarih: Prş 11.11.2004 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

emreyi elestirmeden önce van hooijdonk'un hareketinide göz önünde bulundurmak gerekir.pascal'i sirf bu yüzden göndermisti besiktas.
Başa dön
Darkseed

Nerden: Middle Earth.. (Gandalf the White) - "Iron Maiden Fan"

MesajTarih: Prş 11.11.2004 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pierre'in şu hareketini bir ben göremedim heralde, maçı izlememe rağmen. Ne yaptı ki ?

Iron Maiden's gonna get you, no matter how far..!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Prş 11.11.2004 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

emre nin olayını eleştirenlerin ftbol oynamadıklarını rahatca söyleyebilirim.çok sene amatör futbol oynadım ve emrenin yaptığının çok daha etkili ve ahlak açısından ağırları yapılıyor.bunu futbol oynayan herkez bilir zaten.emrenin olayı sadece kameraya yakalanmasıdır.futbol oynayan bilir ve zaten fazla üzerinden durmaz.
bende yönetimin çok başarılı olduğunu düşünmüyorum ama hocasının ve oyuncusunun arkasında olması bence çok güzel yönetimin.bence biraz daha tecrübe yazanırsa yönetimin parası var.bence çok başarılı olabilir.önemli olan istikrar
CedriX

MesajTarih: Prş 11.11.2004 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Su Emre olayinin resimleri falan varsa bir link verin de bakalim yaptigi cok konusulan terbiyesizlik neymis...
revolte

MesajTarih: Cum 12.11.2004 3:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tasiyici_Cats demiş ki:
emre nin olayını eleştirenlerin ftbol oynamadıklarını rahatca söyleyebilirim.çok sene amatör futbol oynadım ve emrenin yaptığının çok daha etkili ve ahlak açısından ağırları yapılıyor.bunu futbol oynayan herkez bilir zaten.emrenin olayı sadece kameraya yakalanmasıdır.futbol oynayan bilir ve zaten fazla üzerinden durmaz.

Emre amatör kümede oynamıyorki, birinci ligde Beşiktaş'ta oynuyor. Aslında defans oyuncusu olarak Emre'yi sevsemde, bu tip pislikleri yada rakibine sert girmeleri sürekli yapan biri. Az ceza aldığı kanısındayım.
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Cum 12.11.2004 3:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

revolte demiş ki:
Tasiyici_Cats demiş ki:

Emre amatör kümede oynamıyorki, birinci ligde Beşiktaş'ta oynuyor. Aslında defans oyuncusu olarak Emre'yi sevsemde, bu tip pislikleri yada rakibine sert girmeleri sürekli yapan biri. Az ceza aldığı kanısındayım.

bunu bir beşiktaşlı olarak söylemiyorum ben.yani emrenin yaptığı şeylerin kaç daha ağırları çok daha şiddetlileri oluyor.emrenin talihsizliği sadece kameraların yakalamış olması oldu.ayrıca bu ftbolcuların hepsi bir zamanlar amatördü o yüzden olaya böyle bak.objektif bakmak lazım olaya değil mi Smile
revolte

MesajTarih: Cum 12.11.2004 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İşte bende diyorumki, artık amatör değil profesyoneller. Oynadıkları yerin bilincinde olmalılar.
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Cmt 13.11.2004 1:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya ben tartışmak istemiyorum bu konuyu.yani sakın yanlış anlama hakaret falan etmiyorum ve üzülerek söylüyorum ki fazla futbol oynamadığın ve maçları objektif ve dikkatli izlemediğini düşünüyorum.neyse artık uzamasın.hemfikir olduğumuz şey hoş bişey değil ama aldığı cezayı verirken ne düşündüler çok merak ediyorum.
bu arada ronaldo nun 1 hafta içinde pancu nunda 2 hafta sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağı açıklandı.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 241, 242, 243  Sonraki
1. sayfa (Toplam 243 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız