| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
dumbbbbbb

|
Tarih: Cum 24.09.2004 14:23 Mesaj konusu: tim burton |
|
|
beetlejuice(beterböcek),edward scissorhands(makaseller) gibi filmleriyle tanıdığım ve daha sonra takip ettiğim yönetmendir.çok severim çok.
tam bi johnny depp winona ryder chrıstına ricci fetişi vardır.müziklerde ise danny elfman ı tercih eder.
devamını sizden bekliyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
nienturi

|
Tarih: Cum 24.09.2004 14:50 Mesaj konusu: |
|
|
favori yönetmenimdir...
kurgusuna hayranım...göürntü yönetmeliğine hayranım..karanlığına da....
çocuksuluğun,karanlığın,mizahın,gotizmin olağanüstü mimarıdr...
ne iş yapsa dikkatle izlerim..de big fish niye hala gelmedi der dururum...
bu arada midnight before chrismas çok hoş bir animasyondur... |
|
| Başa dön |
|
 |
chamaeleon

|
Tarih: Cum 24.09.2004 16:25 Mesaj konusu: |
|
|
| Beterböcek kadar beğenmesemde Makaseller'de çok iyiydi bence.Tim Burton'ın hayalgücüne akıl sır erdirilemez derim.Çok iyi bi yönetmen-kendisini gönülden destekliyoruz |
|
| Başa dön |
|
 |
chamaeleon

|
Tarih: Cum 24.09.2004 16:27 Mesaj konusu: |
|
|
Sanırım bu ara yeni bi anismasyon işiyle uğraşıyomuş diye duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Cum 24.09.2004 17:40 Mesaj konusu: |
|
|
cok degisik seneryolari var benim sevmedigim turden o yuzden sevmiyorum bu adami... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
Sanother

|
Tarih: Cum 24.09.2004 17:55 Mesaj konusu: |
|
|
sayılan filmlerin dışında ilk Batman'in, Mars Attacks ve Planet of the Apes'in yönetmeni tartışmaya gerek yok adam işini çok iyi yapıyor... _________________ je rêve, donc je ne suis pas...
TurkRock.com Last.Fm Community: http://www.last.fm/group/TurkRock.com
|
|
| Başa dön |
|
 |
depp

|
Tarih: Cum 24.09.2004 19:39 Mesaj konusu: |
|
|
| johnny depp hastasidir kendisi tipki benim gibi........... |
|
| Başa dön |
|
 |
kafa-nerde

Kayıt: Aug 23, 2004 Mesajlar: 206 Nerden: suffragette city
|
Tarih: Cmt 25.09.2004 12:03 Mesaj konusu: |
|
|
severim şahsen,iyidir hoştur...
bazen boştur... _________________ kesilmiş. |
|
| Başa dön |
|
 |
dinasor

|
Tarih: Cum 05.11.2004 3:59 Mesaj konusu: |
|
|
big fish,beatle juice,makas eller daha ne denebilir ki masal ceken efsane _________________ hayat biz gelecek icin planlar yaparken basimizdan gecenlerdir(john lennon) |
|
| Başa dön |
|
 |
ucar

|
Tarih: Cum 05.11.2004 16:30 Mesaj konusu: |
|
|
big fish harikulade bir filmdi.ayrıca hayalet süvari diye bir film vardı tim burton un filmi diye duymuştum.filmde johnny depp te oynuyordu.o filmde muazzam bir filmdi.ama big fish masalsı anlatımıyla izladiğim en iyi filmlerden.tabii makas eller de iyiydi. _________________ küçük insanları bize kral yaptılar...
En son ucar tarafından Cmt 15.10.2005 23:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
MiDReD

|
Tarih: Cmt 06.11.2004 1:07 Mesaj konusu: |
|
|
| benim de favori yönetmenlerimdendir. Şu anda yine Johnny Depp'le çalışmaktaymış. Willy Wonka ve Çikolata Fabrikası'nı çekmektelermiş. Big Fish'i mecburen cd den izledim ve adama bir daha hayran kaldım. Dağıtıcıların sinemalara getirdikleri o kadar abuk subuk film varken, Big Fish'in Türkiye'de gösterime girmemesi çok üzücü... |
|
| Başa dön |
|
 |
emrevatans

|
Tarih: Sal 09.11.2004 17:27 Mesaj konusu: |
|
|
tım burton iyidir ya.. _________________ duende bebeğim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
CoRReiN

|
Tarih: Prş 11.11.2004 0:19 Mesaj konusu: |
|
|
big fishi izleyemedim hala delircem ehueaea _________________ Düşmekten hiç korkmadım
Düşlemekten de...
SIC6IX |
|
| Başa dön |
|
 |
wicked

|
Tarih: Pzr 14.11.2004 20:21 Mesaj konusu: |
|
|
benim de favori yonetmenlerimden biri.
sayılanlar dısında izledigim ed wood var.
yine johnny depp. dunyanın gelmis gecmis en kotu yonetmeni olarak bilinen ed wood.
bir de vincent adlı kısa animasyon filmi. (5-6 dakika suruyor sanırım)
vincent price gibi olmak isteyen bir cocuk hakkında.
izledigim filmlerinden yola cıkarak edgar allan poe'yu cok sevdigini dusunmekteyim. belli zaten. |
|
| Başa dön |
|
 |
dinasor

|
Tarih: Prş 02.12.2004 23:26 Mesaj konusu: |
|
|
| CoRReiN demiş ki: | | big fishi izleyemedim hala delircem ehueaea |
aaa izle artik ama timci burtoncuysan ayip oluyo bence  _________________ hayat biz gelecek icin planlar yaparken basimizdan gecenlerdir(john lennon) |
|
| Başa dön |
|
 |
DeLorean

|
Tarih: Cmt 04.12.2004 13:28 Mesaj konusu: |
|
|
Aynı zamanda "melacholy death of oyster boy" adlı bir de kitabı vardır. O da bir Tim Burton klasiğidir... Türkçeye de istiridye çocuğun ölümü diye çevrildi galiba.
Bir de tabi kendisi deli bir The Cure hayranıdır.
Planet of the Apes rezilliğinden sonra tekrar kendini buldu ve Big Fish gibi bir film çekti... valla helal olsun... Willy Wonka and the Chocolate Factory filminin de tam bir facia olan ilk versiyonundan sonra Tim Burton elinden seyretmek çok iyi olacak hakkaten... |
|
| Başa dön |
|
 |
DeLorean

|
Tarih: Çrş 29.12.2004 3:40 Mesaj konusu: |
|
|
Tim Burton yine iş başındaymış... The Corpse Bride diye bir uzun metrajlı animasyon film üzerinde çalışıyormuş. Seslendirenler arasında Johnny Depp (pek tabii ki ), Helena Bonham Carter, Cristopher Lee (İlk Dracula'lardan ) varmış.
Nightmare Before Christmas'tan sonra yine bir gotik animasyon... valla çok hoşuma gitti duyunca... Bence bu da bir klasik olabilir ilerde... Ama hala yapım aşamasında 2005'te vizyona girer anca bekliyecez artık... |
|
| Başa dön |
|
 |
E-PennyLane-Elensar

|
Tarih: Çrş 12.01.2005 0:20 Mesaj konusu: |
|
|
tim burton : )
cadılar bayramı için insan kılığını seçti istiridye çocuk...
sıkıldıkça elime alıp önce sayfa sonra satır sayısı söyleyip o sayfayı açıp o satırı okuduğum tek başucu kitabımdır. ama uzuuun bir süredir başucumda değil de gerçekten bi tim burton manyağı olan -ki bunda benim üstteki cümleyi yazmam büyük ölçüde etkili- bir insanda. kitaplar gerçekten özleniyormuş... : (
charlie and the chocolate factory geliyor bi de. afişini ilk gördüğümde içim gitti zaten. j.depp in bu haline hastayım. benny&joon da da bunun gibiydi.
http://www.darkhorizons.com/news04/wonka.php _________________ bAslı [Hair] |
|
| Başa dön |
|
 |
puck

|
Tarih: Cmt 15.01.2005 0:32 Mesaj konusu: |
|
|
tim burton
annesi onu yönetmen olsun diye doğurmuş
big fish en sevdiim burton filmi |
|
| Başa dön |
|
 |
iCe

|
Tarih: Cmt 15.01.2005 3:17 Mesaj konusu: |
|
|
Charlie & The Chocolate Factory'yi merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum. İlk çevriminde yani Willy Wonka & The Chocolate Factory filminde Gene Wilder çok başarılıydı Willy Wonka rolünde. Bu sefer de yine çok iyi bir aktör, Tim Burton'un vazgeçemediği adam Johnny Depp oynuyor. Umarım bu versiyonu da eskisini aratmaz  _________________ http://www.dark-abyss.org |
|
| Başa dön |
|
 |
|