| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 09.11.2004 11:56 Mesaj konusu: Beşiktaş JK-1903 |
|
|
Önceki spor başlıklarının amaçlarından sapması neticesinde ikinci kere kapatılmasını göz önüne aldığımızda, burada Beşiktaş hakkında doğru dürüst yazamayacak , eleştiri sınırları ötesinde ve fanatizme kayan mesajlar atacak, gerekesiz agresifler oluşturacakları istemediğimiz aşikardır.
Bu nedenle futbolu ve futbolun bizim için anlamını bulduğu Beşiktaşı , Beyfendi/Hanımefendi bir Beşiktaşlı gibi konuşacak insanların bu başlığa yazmalarını rica ediyorum.
Başlığımız diğer takım taraftarlarına da yukarıda sayılan(eleştiri sınırlarını aşmama, fanatizme varan ve agresifliği arttıran mesajlar atmama) isteklerin gerçekleştirilmesi doğrultusunda açıktır.
Lütfen Buyurun.
d.n: Beşiktaş taraftarından gelen istek üzerine bu başlığı uygun buldum. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt
En son darthseth tarafından Sal 09.11.2004 17:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Cornflakegirl

|
Tarih: Sal 09.11.2004 14:41 Mesaj konusu: |
|
|
Beşiktaşlıyız gururluyuz  _________________ " I guess you go too far when pianos try to be guitars" |
|
| Başa dön |
|
 |
bobbysands

|
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Sal 09.11.2004 17:15 Mesaj konusu: |
|
|
| madem yeniden açildi,keske eski baslikta devam edebilsek. |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Sal 09.11.2004 17:17 Mesaj konusu: |
|
|
Bencede sonuna kadar Besiktas ama bir sey demek istiyorum. Basligin ismi Forum Kartallari olmasin bence. Besiktas ve ya karakartal gibi bir seyler olsun cunku anlamayan falan cok oluyor ne basligi bu diye ve bakmayan. Bana olmustu bu acikcasi... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Sal 09.11.2004 17:19 Mesaj konusu: |
|
|
| ilk açildiginde bana da olmustu. |
|
| Başa dön |
|
 |
Balrog_burn

|
Tarih: Sal 09.11.2004 17:27 Mesaj konusu: |
|
|
Heyt be bu başlıgı yeni gördüm ve bir Beşiktaşlı olarak bende bir şeyler yazmaya karar verdim.Bu arada fazla degiliz galiba.Neyse.Bizim yeni teknik drektör için ne diyosunuz kalıcımı sizce.  _________________ Boramir:Bu yeni şeytanlıkta neyinnesi. Gandalf:Kadim dünyadan eski bir iblis.Bu düşman hepimizi aşar.Koşun!
Bon Jovı Fan Club www.bonjoviturkey.com |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Sal 09.11.2004 17:34 Mesaj konusu: |
|
|
tabiki de kalici ve uzun bir müddet daha bizimle.ben sahsen çok mutluyum bu durumdan.  |
|
| Başa dön |
|
 |
CHRONOS

|
Tarih: Sal 09.11.2004 17:56 Mesaj konusu: |
|
|
Hadi bakalım arkadaşlar. Başlıklar yeniden açılmış. Kolay gelsin sizlere de. Arada bize de bekleriz  _________________ http://mcaksoy.deviantart.com<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Çrş 10.11.2004 16:42 Mesaj konusu: |
|
|
lig de artık sadee belki bi uefaseneyede getirebilme çabasındayız sanıyorum.şampiyonluk bayağı zor artık.ama uefada çok dikkatli olmamaız lazım.güzel bir başlangıç yaptık ama işallah devamı gelir ve lider olarak çıkarız gruptan.gerçi lider veya 3. olmanın bi yararı yok sanırım.kısmet artık bekleyip görecez  _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Çrş 10.11.2004 18:58 Mesaj konusu: |
|
|
| bildigim kadariyla 1-2 ve3.lük arasinda fark yok. |
|
| Başa dön |
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Prş 11.11.2004 3:29 Mesaj konusu: |
|
|
| Son zamanlarda gözlediğim kadarıyla Beşiktaş camiası bir kaos içerisinde. Yönetim oldukça başarısız. Transfer politikaları evlere şenlik... Bir de şu son olaylarda da Emre'nin arkasında durdular camia olarak sildim Beşiktaş'ı. Tabii bir de Reha Muhtar faktörü var. Çocukluk dönemi Metin-Ali-Feyyaz üçgeninde Beşiktaş hayranlığıyla geçmiş biri olarak kulübün son dönemde düştüğü duruma oldukça üzülüyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Prş 11.11.2004 10:32 Mesaj konusu: |
|
|
| emreyi elestirmeden önce van hooijdonk'un hareketinide göz önünde bulundurmak gerekir.pascal'i sirf bu yüzden göndermisti besiktas. |
|
| Başa dön |
|
 |
Darkseed

Kayıt: Jul 27, 2004 Mesajlar: 1299 Nerden: Middle Earth.. (Gandalf the White) - "Iron Maiden Fan"
|
Tarih: Prş 11.11.2004 11:51 Mesaj konusu: |
|
|
Pierre'in şu hareketini bir ben göremedim heralde, maçı izlememe rağmen. Ne yaptı ki ? _________________ Everyone I Love is Dead..
Iron Maiden's gonna get you, no matter how far..! |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Prş 11.11.2004 16:56 Mesaj konusu: |
|
|
emre nin olayını eleştirenlerin ftbol oynamadıklarını rahatca söyleyebilirim.çok sene amatör futbol oynadım ve emrenin yaptığının çok daha etkili ve ahlak açısından ağırları yapılıyor.bunu futbol oynayan herkez bilir zaten.emrenin olayı sadece kameraya yakalanmasıdır.futbol oynayan bilir ve zaten fazla üzerinden durmaz.
bende yönetimin çok başarılı olduğunu düşünmüyorum ama hocasının ve oyuncusunun arkasında olması bence çok güzel yönetimin.bence biraz daha tecrübe yazanırsa yönetimin parası var.bence çok başarılı olabilir.önemli olan istikrar _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Prş 11.11.2004 17:13 Mesaj konusu: |
|
|
Su Emre olayinin resimleri falan varsa bir link verin de bakalim yaptigi cok konusulan terbiyesizlik neymis... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
revolte

|
Tarih: Cum 12.11.2004 3:37 Mesaj konusu: |
|
|
| Tasiyici_Cats demiş ki: | | emre nin olayını eleştirenlerin ftbol oynamadıklarını rahatca söyleyebilirim.çok sene amatör futbol oynadım ve emrenin yaptığının çok daha etkili ve ahlak açısından ağırları yapılıyor.bunu futbol oynayan herkez bilir zaten.emrenin olayı sadece kameraya yakalanmasıdır.futbol oynayan bilir ve zaten fazla üzerinden durmaz. |
Emre amatör kümede oynamıyorki, birinci ligde Beşiktaş'ta oynuyor. Aslında defans oyuncusu olarak Emre'yi sevsemde, bu tip pislikleri yada rakibine sert girmeleri sürekli yapan biri. Az ceza aldığı kanısındayım. _________________ Anarşi bir program değil, toplumun kendi kaderini tayin için giriştiği eylemidir http://www.anarsi.org |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cum 12.11.2004 3:56 Mesaj konusu: |
|
|
| revolte demiş ki: | | Tasiyici_Cats demiş ki: | | emre nin olayını eleştirenlerin ftbol oynamadıklarını rahatca söyleyebilirim.çok sene amatör futbol oynadım ve emrenin yaptığının çok daha etkili ve ahlak açısından ağırları yapılıyor.bunu futbol oynayan herkez bilir zaten.emrenin olayı sadece kameraya yakalanmasıdır.futbol oynayan bilir ve zaten fazla üzerinden durmaz. |
Emre amatör kümede oynamıyorki, birinci ligde Beşiktaş'ta oynuyor. Aslında defans oyuncusu olarak Emre'yi sevsemde, bu tip pislikleri yada rakibine sert girmeleri sürekli yapan biri. Az ceza aldığı kanısındayım. |
bunu bir beşiktaşlı olarak söylemiyorum ben.yani emrenin yaptığı şeylerin kaç daha ağırları çok daha şiddetlileri oluyor.emrenin talihsizliği sadece kameraların yakalamış olması oldu.ayrıca bu ftbolcuların hepsi bir zamanlar amatördü o yüzden olaya böyle bak.objektif bakmak lazım olaya değil mi  _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
|
| Başa dön |
|
 |
revolte

|
Tarih: Cum 12.11.2004 17:36 Mesaj konusu: |
|
|
İşte bende diyorumki, artık amatör değil profesyoneller. Oynadıkları yerin bilincinde olmalılar. _________________ Anarşi bir program değil, toplumun kendi kaderini tayin için giriştiği eylemidir http://www.anarsi.org |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cmt 13.11.2004 1:04 Mesaj konusu: |
|
|
ya ben tartışmak istemiyorum bu konuyu.yani sakın yanlış anlama hakaret falan etmiyorum ve üzülerek söylüyorum ki fazla futbol oynamadığın ve maçları objektif ve dikkatli izlemediğini düşünüyorum.neyse artık uzamasın.hemfikir olduğumuz şey hoş bişey değil ama aldığı cezayı verirken ne düşündüler çok merak ediyorum.
bu arada ronaldo nun 1 hafta içinde pancu nunda 2 hafta sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağı açıklandı. _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
|
| Başa dön |
|
 |
|