| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ugurhan

Kayıt: Oct 11, 2004 Mesajlar: 18 Nerden: izmir/bornova
|
Tarih: Pzr 07.11.2004 19:20 Mesaj konusu: |
|
|
sevgili batuhan;
başta sana şunu direkt olarak belirteyim ben 48 yaşında çağın gerisinde kalmış net ve platform olayı ve kuralları hakkında hiç bir fikri olmayan bir müzisyenim
ama dialog konusunda en azından anlatımı net ve üslublu biri olduğum söylenebilir,ben turk rock adına negatif bir eleştiri yapmadım sanırım sen önceki konular gibi tam okuyup kavramadan celallenmişsin yine
ben turkrock üzerinde yapılabilecek ufak yenilikler ile bu site neden türkiyenin en iyi müzik platformu (yada harmony central gibi bir mekan)olmasın
bu işi iyi bilen ve uygulayan arkadaşlar var dedim bu arkadaşlar ortak bir düzen ile siteye daha özel şeyler katabilir,
internette dolaşan birinin aklına müzikle ilgili bişey takılırsa bunu sadece turkrock'da bulabilirim demesi neden olmasın?
ben size sadece bunu belirttim ve bu da bir öneridir nette palatform kullanmayı bilmiyor olabilirim ama kurallarıda okuyacak bi çift göze sahibim,ne demişsiniz bak siz forum başlıklarına'' ELEŞTİRİLERİNİZİ BİZE ULAŞTIRIN''.... bende bu hakkımı kullanmak istedim, ama senin genel olarak iliştirilmiş bir iyi niyet mesajına ''komik'' ''saçma'' yada ''site içeriğini öğrende gel '' hatta tartın öyle konuşun yaaaa burdaki ya'lı ,yu'lu bir tarz ile ilginç bir ifade kullanman beni fazlasıyla üzdü.
ben türk gencinin diğer batı ülkeleri gibi bir müzik anlayışına sahip daha bilinçli deneyimli ,kültürlü ,sosyal ve yaratıcı olmasının çabasını veriyorum yıllarca
benim yaklaşımım budur hiç bir artniyetim yoktur bunuda burdan arz ederim
saygılar _________________ ugurhan öz
özel müzik hocası
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
username

Kayıt: Jun 02, 2004 Mesajlar: 833 Nerden: Workin\' class hero is smth to fear
|
Tarih: Pzr 07.11.2004 19:46 Mesaj konusu: |
|
|
ya ben burda ne konuşuluyo anlamıyorum. son zamanlarda yok site şöle olsun böle olsun başlıkları çok açılmaya başlandı. meydan boş bulundu görev ve reklam mı isteniyo acaba. jeff loomise katılıyorum mahcem ve doruk somunkıranın yerleri doldurulamaz ama sanki boşalan yerleri iştah kabartıyor. iyi niyet sezinleyemedim burda açıkçası hadi bari sözüm meclisten dışarı olsun ¿ _________________ Life is yours<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
cash

Kayıt: Oct 04, 2004 Mesajlar: 1437 Nerden: istanbul ve bursada periyodik olarak siper alırken görebilirsiniz
|
Tarih: Pzr 07.11.2004 19:54 Mesaj konusu: |
|
|
uğurhan abi reklam yapacak yada yer doldurup göz dolduracak tip insanlardan değildir zamanında doymuştur bu tür aktivitelere türkiyenin en iyi özel müzik okullarından biri olan armoni müzik eğitimde hocalık yapmıştır kendisi nasıl bir artniyetmiş bu anlatda bilelim ne gibi bir kötülüğü yada zararı dokunacakmış tanımadığın insanlar hakkındada bu tür bir yorum yapmanın nedeninin ne olduğunuda bende anlayamadım???? _________________ Satılık Gitar ve ekipmanlar gitmiştir hayırlı ossun...
name=Forums&file=album_comment&pic_id=14800
http://www.yamaha-motor-europe.com/index.jsp |
|
| Başa dön |
|
 |
username

Kayıt: Jun 02, 2004 Mesajlar: 833 Nerden: Workin\' class hero is smth to fear
|
Tarih: Pzr 07.11.2004 20:05 Mesaj konusu: |
|
|
anlayamayacağını tahmin etmiştim zaten kardeşim. az önce imzada müzik hocası vs altında da irtibat için özelmesaj atın gibi bişi vardı şimdi yok neyse... _________________ Life is yours<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
pyramind "Müziktek" Mod


Kayıt: Jun 27, 2004 Mesajlar: 1019
|
Tarih: Pzr 07.11.2004 20:06 Mesaj konusu: |
|
|
Uğurhan hocam, siz benden fazla celallendiniz, bir sakin olalım. Ben size kötü bir şey söyledmedim, yalnızca bir "forum" ortamında "moderatörler daha çabuk cevap versin, 3-5 saat beklemeyelim" tarzı bir anlayışın tamamen yanlış olduğunu dile getirdim.
Ayrıca bunu belirttikten sonraki mesajlarımın hedefi siz değildiniz. Size karşı ya lı yu lu konuştuğumu sanmıyorum, şimdi geriyi okuyamayacağım, ama öyle yaptıysam da özür dilerim.(edit: okudum, öyle bir konuşma şekli kullanmamışım)
Eleştirmenizde de yanlış bir şey yok, eleştirdiniz, ben de bir forum sakini olarak karşı fikrimi beyan ettim.
"Site içeriğini öğren de gel" tarzı bir şey kullandığımı da sanmıyorum, ancak bu "forum" için konuşuyorsak, forum nedir ne değildir hakkında söylediğim şeyler geçerlidir. Gönüllüler tarafından ayakta duran(gönüllülerden kastım moderatörler değildir, bütün site sakinleri, soran cevaplayan herkes) bir platformda "birileri hep online dursa, ve bu kişiler her şeyi bilen süper insanlar olsa, sorulara hemen cevap verseler, cafelerden giren kişiler hemen cevap bulsa" şeklinde bir şey düşünmek biraz hayaldir. Harmonycentralin aldığı hit, kullanıcı profili vs. yi de turkrock sitesinin forumlarınn alt bölümündeki müzik teknolojileri forumuyla özdeşleştirmek pek iyi bir fikir gibi gözükmedi bana, biraz format farkı var arada.
O zaman baştan toparlayayım, tam olarak eleştirinizde istediğiniz şey nedir, yanlış anlamadıysam şudur: "Cevaplar çok geç gelmesin, birileri sürekli dursun ve herkesin derdine çözüm söylesin, burası çok yararlı bir yer olsun." mu? Eğer böyleyse durumu açıkladığımı sanıyorum. Yanlış anlamış da olabilirim. O zaman belki başka bir şeyler deme fırsatım olur. Böyle bir istek olunca, birden aklıma, sürekli farklı ve challenging sorular soran bir kitleye kimsenin yetişemediği aklıma geliyor, sonra bir duruma bakıyorum, sorulan sorular önceden 50 kere tartışılmış soruların tekrarı. Şimdi böyle bir kullanıcı profili varken, 24 saat burda kim nöbet beklese ne olur? Forum içinde bir Arama yapmaya üşenip bilgisini kendi bulmaya yönelen bir kitle yerine, "armut pişsin ağzıma düşsün" diyen bir kitleyi kim ne kadar memnun edebilir? Bunlar cevap bekleyen sorular.
Sevgiler. |
|
| Başa dön |
|
 |
daedalus

Kayıt: Oct 30, 2004 Mesajlar: 13
|
Tarih: Pts 08.11.2004 0:41 Mesaj konusu: |
|
|
Forum mantığı, kişinin bilgi ve tecrübelerini paylaşmasını gerektirir. Soru ve problemlere cevap verecek kişinin illa moderatör olmasına gerek yoktur bence de. Önemli olan bilgiyi paylaşmak değil mi? Elbette birileri daha bilgili, tecrübeli olacaktır ve daha çok mesaja cevap verecektir. Ama en yeni başlayanımız bile, yılların müzisyeninin daha önce denemediği, tecrübe etmediği birşeyi paylaşıyor olabilir. Tartışılan bilginin doğruluğu ise, ortamın internet olduğunu ve her bilginin doğruluğunun garanti olmadığını akılda tutarak bir kaç yerden doğrulamakla aşılabilir. Kolaya kaçıp araştırmadan sorup, cevaplayın diye beklemek zaten forum mantığına ters.
Turkrock'ı yeni keşfettim. Bence çok başarılı bir forum ve bilgilerini paylaşmak isteyen pek çok tecrübeli insan var. Moderatörler de forumun kurallara göre işleyip işlemediğini gayet iyi denetliyorlar. Bence işler tıkırında gidiyor.
Bu vesile ile hem herkese merhaba diyor, hem de tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum....
ilker saltoglu |
|
| Başa dön |
|
 |
Dark-Saga

Kayıt: Oct 17, 2003 Mesajlar: 709 Nerden: İstanbul
|
Tarih: Pts 08.11.2004 1:28 Mesaj konusu: |
|
|
Bilgi hem bedava olucak, hem net olucak, tekrarlanan sorulara link vermek suretiyle yönlendirme yapilacak, hem de internet cafe den yazildigi anda nöbetci zabitler tarafindan havada kapisilacak.
Nerdeymis öyle bir yer?
Tecrübe sahibi olan, lafina tamah edilen insanlarin nöbetci birakilacak kadar engin vakti olmayacagini düsünüyorum.
Ayrica kaybolanlari ariyorsaniz google'da Müziktek yazip üstten 5.ye bir tiklayin  |
|
| Başa dön |
|
 |
ugurhan

Kayıt: Oct 11, 2004 Mesajlar: 18 Nerden: izmir/bornova
|
Tarih: Pts 08.11.2004 11:45 Mesaj konusu: |
|
|
daha öncede belirttiğim gibi turkrock gerçekten çok teknik ve özel bir site kendi çapımda yaptığım bir düşünce neden olduda bu kadar garipsendi neyse önemli değil yanlış düşünüyormuşum!!
yukardaki arkadaşın imaları beni kahretti;
dün akşam mesengar üzerinden turkrock'a üye olan bir kaç arkadaşla samimi şekilde bir sohbet ortamı kurup mp3 alışverişi yapıyorduk,tam o sırada çocuklar uyardı,''hocam siz buraya düşüncenizi yazdınız doğru veya yanlış cevaplarıda alıyorsunuz, ama şu dikkatimizi çekti imzanızda ''ders konusu için'' özel mesaj atınız yazıyor bunu yanlış anlamak isteyen arkadaşlar olabilir ve sizi prim yaparak öğrenci toplamaya çalıştığınızı zannedebilirler'' korktuğum başıma geldi ve ordan bir tane arkadaş benim siteye hakim olmak ve yer doldurmak gibi bir hedefim olduğunu yazdı kendi kendimi yedim bir insan bu kadarmı artniyetli olur yahu biraz edep lütfen!!
sevgili pyramind,
fikrimi hala anlatabildiğime inanmıyorum,bunu senle birebir konuşmak isterdim hatta seninde mesengar sohbetlerimize katılman için cash ile haber yollattım bir ay önce cash sana mesaj attığını söylüyor attımı atmadımı bilmiyorum ama cevap yazmamışsın herhalde önemsemedin
neyse hiç önemli değil her öneri doğru yada yapılacak diyede bir şey yoktur fikrimin uygun olmadığını tatlı ve usluplu bir dille yanıtlayan arkadaşlara teşekkürler
sevgiler _________________ ugurhan öz
özel müzik hocası
|
|
| Başa dön |
|
 |
cash

Kayıt: Oct 04, 2004 Mesajlar: 1437 Nerden: istanbul ve bursada periyodik olarak siper alırken görebilirsiniz
|
Tarih: Pts 08.11.2004 12:28 Mesaj konusu: |
|
|
tamam yaa burda biter bu konu akşam anlattık biz zaten olayı
ortam buzz gibi olmuş üşüdüm..
maksat biraz renk gelsin gelen özel mesajlardan top-3 yaptım mesaj atan arkadaşlar sakın darılmasınlar maksat belirtici olmak ve bu tür mesajların tekrarlanmaması hemse siz yorulmamış olursunuz
TOP-3
1.sevgili cash inşallah geçen hafta yuxexesi izlemişsindir sorucağım soru bu konuyla ilgili konuk olan akın eldes'in gitarı özel yapımmış ve bir turk üstat tarafından yapılıyormuş bu üstadın adını biliyormusun??o gitarın aynısını kaça yaparlar(unicorn grubu adlı dostumuz)
2.sevgili cash fender stratocaster gitarım var fat strat model üzerinde special texas manyetik var yerine duncan design manyetik takmak istiyorum önerin (sert bişe olsun)(arkadaşla fazla samimi değilim adını yazmayım bozulabilir yenilerden kendisi)
3. ''lan gökhan bi baksana'' steve vai'nin alien secret love diye bir albumu var onda bad horsie diye bir parça var dinledim adam ne manyak çalıyo ya şarkının başındaki eşşek sesini hangi efect çıkarıyo??(papaozz arkadaşımız)
cevap:canım arkadaşım sığırcan o zaten gitar değil orjinal eşşek sesi sample'ı _________________ Satılık Gitar ve ekipmanlar gitmiştir hayırlı ossun...
name=Forums&file=album_comment&pic_id=14800
http://www.yamaha-motor-europe.com/index.jsp |
|
| Başa dön |
|
 |
username

Kayıt: Jun 02, 2004 Mesajlar: 833 Nerden: Workin\' class hero is smth to fear
|
Tarih: Pts 08.11.2004 18:53 Mesaj konusu: |
|
|
eğer öyle bi niyetiniz yoksa özür ama ben öyle anladım kusura bakmayın. _________________ Life is yours<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
cash

Kayıt: Oct 04, 2004 Mesajlar: 1437 Nerden: istanbul ve bursada periyodik olarak siper alırken görebilirsiniz
|
Tarih: Pts 08.11.2004 18:58 Mesaj konusu: |
|
|
ya kardeşim ilginçsin adamı akşam mosmor ettin söyledik zaten sohbet ettik biz onla hocam bu işler böyle olmuyo diye neyse boşver hadi kırk küsür yaşında adam zaten kalkıp buraylamı uğraşacak işi yokta biraz anlamıyodu bu konulara anlattık biz topluca yüz yüze _________________ Satılık Gitar ve ekipmanlar gitmiştir hayırlı ossun...
name=Forums&file=album_comment&pic_id=14800
http://www.yamaha-motor-europe.com/index.jsp |
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4133 Nerden: http://www.marsyapim.com/ myspace.com/atalayant
|
Tarih: Pts 08.11.2004 19:55 Mesaj konusu: |
|
|
Yazdığınız anda cevap alabilmek için bu sitede çalışan insanların PC başında sizleri bekliyor olması gerekir. Biraza gerçekçi olalım: Kimse bu işten kazanç sağlamıyor. Özel bir istek sizinkisi. Bu durumda, acil cevap alabileceğiniz birlerini atayın, onlarla konuşun, size cevap verecek insanlara aylık bir ödeme yapın, sorun hallolsun. Bedavaya kimse çalışmaz. Kendinizi o kişilerin yerine koyun. Her ekstranın bir bedeli var. Bunda da alınacak birşey yok. İyi, güzel istekleriniz var, ama servis almak için ödeme yapıılması gerekir. Bilgi de paradır. _________________ <div><a href="\\\http://www.myspace.com/atalayant/\\\">http://www.marsyapim.com/ www.myspace.com/atalayant</a></div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
|