| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
hasicktear Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 25.10.2004 4:21 Mesaj konusu: |
|
|
ben bankaya yatırmıştım nihooyt , develasyonda kara geçtim  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
copadam

|
Tarih: Pzr 31.10.2004 18:11 Mesaj konusu: |
|
|
benim tüm puan silinmiş "0" _________________ Demolu Gruplara Destek: www.rockinrock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
Galthor

|
Tarih: Pzr 31.10.2004 23:33 Mesaj konusu: |
|
|
ya puan avcısı değilim yadırganmasın da benim 170 küsür puan vardı 1 haftadır "0" yazıo yoksa puan database i uçtu mu bilen varsa bilgi verebilir mi _________________ Bye bye, leave me alone or Die die, it is your choice,
No time for games, so just leave me the fuck alone ... |
|
| Başa dön |
|
 |
Shzofren

|
Tarih: Pts 01.11.2004 3:09 Mesaj konusu: |
|
|
| NovemberRain demiş ki: | Geçmiş olsun puanlar sıfırlandı
Sebebi puan verme sisteminin sapıtmış olması ve dengesizce puanlar vermiş olmasıdır. Zaten deneme amacıyla koymuştum ama çok fazla ciddiye alındı herkes tarafından. Şimdi biraz daha düzenledim bir kez daha test edeceğim. Olmazsa yine sıfırlanabilir doğruyu bulana kadar.
Siz en iyisi bu puan sistemi yokmuş gibi davranın. |  _________________
  |
|
| Başa dön |
|
 |
NovemberRain Kurucu

|
Tarih: Pts 01.11.2004 15:42 Mesaj konusu: |
|
|
Puanlama sisteminin hatalı olduğunu farkettim, normalde site içeriğine katkıda bulunanlara puan vermesi gerekirken sayfa gösterimine göre puan veriyormuş. Yani siteyi en çok gezen en çok puanı alıyormuş. Şu an sadece site içeriğine katkıda bulunanlar puan alıyor. Şimdi olması gerektiği gibi oldu yani. _________________ no |
|
| Başa dön |
|
 |
copadam

|
Tarih: Çrş 03.11.2004 17:19 Mesaj konusu: |
|
|
tamam puan olayı aydınlandı ama bir şeyler oldu sanki üyelere gariplik var... _________________ Demolu Gruplara Destek: www.rockinrock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
benayevsen

Kayıt: Oct 09, 2003 Mesajlar: 2480 Nerden: Efem? Ada manzaralı evimden söylemesi ayıp
|
Tarih: Çrş 03.11.2004 18:37 Mesaj konusu: |
|
|
| copadam demiş ki: | | tamam puan olayı aydınlandı ama bir şeyler oldu sanki üyelere gariplik var... |
ne gibi yani? siteye katkısı denilince aklıma direk vampira ve ayanalı sucuk gelir  _________________ Meclisler biz karakoyunları düşünür mü? Vatan kurtaranlar arkamızdan ne söylerler! Bu Baltaya Sakın Sakın SAP OLMA! |
|
| Başa dön |
|
 |
aYNaLI-SuCuK "Resim albümü" Mod.

|
Tarih: Prş 04.11.2004 17:22 Mesaj konusu: |
|
|
nick imi düzgün yaz  _________________ do not pass the namik kemal bridge because you can make afraid the quack quack.i plant an oak tree to your ebe's vagina c'mon go and take kozalacks. |
|
| Başa dön |
|
 |
Aldeberan

|
Tarih: Pzr 07.11.2004 23:50 Mesaj konusu: |
|
|
Sayın Sucuk bey sizin nezdinizde tüm üyelere söylüyorum puan alacağım diye abuk subuk yorumlar yazmayalım haberlerin altına. _________________ People are strange, when you're a stranger. Faces look ugly, when you're alone...
Women seem wicked, when you're unwanted. Streets are uneven, you know, when you're down...
|
|
| Başa dön |
|
 |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 08.11.2004 0:03 Mesaj konusu: |
|
|
| Aldeberan demiş ki: | | Sayın Sucuk bey sizin nezdinizde tüm üyelere söylüyorum puan alacağım diye abuk subuk yorumlar yazmayalım haberlerin altına. |
ya eskiden ne güzeldi. Sayfa dolaştıkça puan al
bari uçak bileti alsaydım biriken puanlarımla  _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Pts 08.11.2004 0:10 Mesaj konusu: |
|
|
| darthseth demiş ki: | | Aldeberan demiş ki: | | Sayın Sucuk bey sizin nezdinizde tüm üyelere söylüyorum puan alacağım diye abuk subuk yorumlar yazmayalım haberlerin altına. |
ya eskiden ne güzeldi. Sayfa dolaştıkça puan al
bari uçak bileti alsaydım biriken puanlarımla  |
sizin icin öyleydi abi ben butun siteyi dolasmistim ama 1 puan bile almamistim cifte standart yapiyorlar hakkimi istiyorum ben  _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
aYNaLI-SuCuK "Resim albümü" Mod.

|
Tarih: Cum 26.11.2004 20:08 Mesaj konusu: |
|
|
saçma yorumlar yazın. _________________ do not pass the namik kemal bridge because you can make afraid the quack quack.i plant an oak tree to your ebe's vagina c'mon go and take kozalacks. |
|
| Başa dön |
|
 |
placebofan

|
Tarih: Sal 07.12.2004 18:22 Mesaj konusu: |
|
|
| benım puanım 1 ıntıhar etmem gerekırmı? |
|
| Başa dön |
|
 |
samwise

|
Tarih: Prş 30.12.2004 15:04 Mesaj konusu: |
|
|
bence gerekmez çünkü ben hem sayfaları dolaşıp hem yorum yazıyorum ama sonuç pek değişmedi.. Puanım hala 3  _________________ ... I tried to kill the pain, but only brought more ...
|
|
| Başa dön |
|
 |
mat

Kayıt: May 13, 2003 Mesajlar: 1104 Nerden: Siyahın başkenti... Who:Rhadamantys Bass
|
Tarih: Pzr 02.01.2005 8:47 Mesaj konusu: |
|
|
Sen tepedekini görmüyorsun galiba. _________________ and we all die young... |
|
| Başa dön |
|
 |
samwise

|
Tarih: Pts 03.01.2005 0:03 Mesaj konusu: |
|
|
Goruyorum da November Rain `puan sistemi yokmus gibi davranin` dedigi icin ustune dusmuyorum. Nasilsa ben sayfalarimi gezip fikirlerimi paylasiyorum, puan olmasa da olur napalim  _________________ ... I tried to kill the pain, but only brought more ...
|
|
| Başa dön |
|
 |
Storm_Warrior

Kayıt: Dec 12, 2004 Mesajlar: 693 Nerden: Fırtınanın Tam Ortasından (Ankara)
|
Tarih: Prş 06.01.2005 20:14 Mesaj konusu: |
|
|
şu anlık 157 ciyim
artar herhalde _________________ The Sniff
The world is an illusion |
|
| Başa dön |
|
 |
fordcan

|
Tarih: Pts 10.01.2005 13:49 Mesaj konusu: |
|
|
şimdilik 4.muhtesemmatrix hesabımlada vardı puanlar ordan buraya aktarma yapabiliyoz mu?  _________________ metal müzik dinleyip siyah giyince adam olunmuyor.. |
|
| Başa dön |
|
 |
mat

Kayıt: May 13, 2003 Mesajlar: 1104 Nerden: Siyahın başkenti... Who:Rhadamantys Bass
|
Tarih: Çrş 12.01.2005 7:10 Mesaj konusu: |
|
|
yok ya.Ben denedim.Sen yinede N.raine mesaj at belki geçirir puanlarını _________________ and we all die young... |
|
| Başa dön |
|
 |
Aldeberan

|
Tarih: Çrş 12.01.2005 10:10 Mesaj konusu: |
|
|
Puan aktarma diye bir şey yok arkadaşlar. Zaten bu puanların da bir önemi yok maksat görüntü olsun. Siteye asıl katkısı olan üyeler Top 30 listesinde rahatlıkla görülebiliyor.
http://www.turkrock.com/gate.html?name=Top _________________ People are strange, when you're a stranger. Faces look ugly, when you're alone...
Women seem wicked, when you're unwanted. Streets are uneven, you know, when you're down...
|
|
| Başa dön |
|
 |
|