Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Bakın Nikko buraya benim için bir başlık açtı ama hiçbir admin cevap vermedi!
Siteye forum veya anasayfadan girmek istediğim zaman "Böyle bir dosya bulunamadı!! 404 Not Found Böyle bir dosya bulunamadı...Bir şekilde olmayan bir dosyaya yönlendirildiniz.. Buraya tıklayın ve nereye tıklayınca bu hata sayfası açıldı bize bildirin ki bizde düzeltelim olayı Klavye.Net Apache Web Server" mesajı alıyorum.
Buradan TurkRock Forums linkine tıklarsam yazı yazabiliyorum ama yine de özel mesajlarımı okuyamıyorum. Artı her seferinde bunu yapmam gerekiyor! Cookiler çalışmıyor yani. Bir tek bu sitenin forumunda bu problemi yaşıyorum. Lütfen bir çaresine bakın sayın adminler. _________________ Would you be willing to trade all of that from this day to that, for one chance, just one chance, to come back here and tell our enemies that they may take away our lives, but they'll never take our freedom - William Wallace
Tarih: Pts 01.11.2004 15:48 Mesaj konusu:
Siteyle ilgilenmediğimiz zamanlarda doğal olarak uyuyoruz ve başka işlerimizle uğraşıyoruz.
Forum anasayfasından giriş problemi hariç diğer dediğin sorunları ben göremedim. Forum anasayfası olayının farkındayım. Rahat bir zamanımda bakacağım. _________________ no
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız