Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Adminler Uyuyor mu?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Adminler Uyuyor mu?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Gracais

MesajTarih: Pzr 31.10.2004 19:19    Mesaj konusu: Adminler Uyuyor mu? Alıntıyla Cevap Ver

Bakın Nikko buraya benim için bir başlık açtı ama hiçbir admin cevap vermedi!

Siteye forum veya anasayfadan girmek istediğim zaman "Böyle bir dosya bulunamadı!! 404 Not Found Böyle bir dosya bulunamadı...Bir şekilde olmayan bir dosyaya yönlendirildiniz.. Buraya tıklayın ve nereye tıklayınca bu hata sayfası açıldı bize bildirin ki bizde düzeltelim olayı Klavye.Net Apache Web Server" mesajı alıyorum.

Buradan TurkRock Forums linkine tıklarsam yazı yazabiliyorum ama yine de özel mesajlarımı okuyamıyorum. Artı her seferinde bunu yapmam gerekiyor! Cookiler çalışmıyor yani. Bir tek bu sitenin forumunda bu problemi yaşıyorum. Lütfen bir çaresine bakın sayın adminler.
Would you be willing to trade all of that from this day to that, for one chance, just one chance, to come back here and tell our enemies that they may take away our lives, but they'll never take our freedom - William Wallace
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Roth-Azad
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Pts 01.11.2004 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Adminlerde insan oldukları için bu aralar site dışında işleri yoğun. Biraz sabır...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NovemberRain
Kurucu
Kurucu

MesajTarih: Pts 01.11.2004 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Siteyle ilgilenmediğimiz zamanlarda doğal olarak uyuyoruz ve başka işlerimizle uğraşıyoruz.

Forum anasayfasından giriş problemi hariç diğer dediğin sorunları ben göremedim. Forum anasayfası olayının farkındayım. Rahat bir zamanımda bakacağım.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız