Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Mesa Boogie Triple Rectifier hakkında
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Mesa Boogie Triple Rectifier hakkında
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
lic_x

MesajTarih: Sal 26.10.2004 21:49    Mesaj konusu: Mesa Boogie Triple Rectifier hakkında Alıntıyla Cevap Ver

Mesa Boogie Triple Rectifier in fiyatı nedir acaba. bileniniz var mı ya da kullananız. İzmir de bulabileceğim yer biliyor musunuz arkadaşlar. teşekkür ederim. Şİmdiden. Biraz açıklama yaparsanız sevinirim amp. hakkında.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lic_x

MesajTarih: Sal 26.10.2004 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar bi da pedal olarak yardımınızı istiyeceğim. DOD Metal distortion, ProCo Ratt Distortion nasıl pedallardır. İstediğim temiz bi tona ulaşmak ve her müzik türüne gitmezi yeri geldiğinde korn yeri geldiğinde dream thetaer, metallica....
Skull_KruSher

MesajTarih: Çrş 27.10.2004 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Denemen ve senin beğenmen lazım.
Kolay gelsin
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Scot

MesajTarih: Çrş 27.10.2004 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Triple rectifier oldukça pahalı bir amfi, bildiğim kadarıyla sadece head modeli var, yani ayrıca 4x12 kabinet de almak gerekir. Toplamda kabaca bir hesapla en az 3000 dolar civarına mal olur, ama fiyatlar çok değişken dolayısıyla araştırman gerekir, Türkiye'de bulabilirmisin o da ayrı mesele... Hadi buldun diyelim kaç kilo tutar kabinetle beraber hiç fikrin var mı? Very Happy

Bu amfi modern high gain diye tabir edilen amfilerin en iyilerindendir ve de bunu alırsan zaten başka bir distortion pedalı kullanmana dahi gerek kalmaz...
cagri

MesajTarih: Prş 28.10.2004 0:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu aletin (triple rectifier)bias pot olayları felende zor diyorlar.yani anca istanbulda yapılır yapılsada.izmirde varmı acaba ugrasan bunlarla.pahalı alet ya..peki mesa boogie nin nomad45 veya 55 modeli turkiyede varmı arkadaslar?fiyat nedir?ayrıca anfinin tonlarını duymus yada denemis arkadasların fikirlerini sabırsızlıkla bekliyorum.
Başa dön
SiLeNoZ

MesajTarih: Prş 28.10.2004 3:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çağrıyla birlikte ben de merakla bekliyorum yorumlarınızı. Bir amfi manyaklığı oluştu artık bende de. Araştırmadığım combo, stack hiç birşey kalmadı diyebilirim. Mesa gibi bir alet lazım bana aslında ama hem fiyat hem de TC de bulunmaması elimizi kolumuzu bağlıyor işte.
Başa dön
yucel

MesajTarih: Prş 28.10.2004 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Scot demiş ki:
Triple rectifier oldukça pahalı bir amfi, bildiğim kadarıyla sadece head modeli var, yani ayrıca 4x12 kabinet de almak gerekir. Toplamda kabaca bir hesapla en az 3000 dolar civarına mal olur, ama fiyatlar çok değişken dolayısıyla araştırman gerekir,

3000$'a Mesa Rectifier alacağıma (cazır cuuzur fuzz gibi maşşşalah) 3500$'a Bogner Ecstacsy alırım yada nebiliyim 2000$'civarına Marshall 1987X plexy falan alırım imkanım olsa...Plexy'i bilmeyen hiçbirini almasın daha iyi zaten...Very Happy(Zevklerde değişir oda çok ayrı bi konu tabi)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cagri

MesajTarih: Cum 29.10.2004 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet yucel farklı fiyatlarda farkı secenekler mevcut.1000 dolara ne mesa alınır ne bogner.bu fiyat aralıgında alınsa alınsa ya laney yada marshall alınır.marshall jcm900 4502 yada baska bir model combosuna rastalayanınız oldumu su sıralar?900 lerin lead kanalı guzel diye duydum.
Başa dön
lic_x

MesajTarih: Cum 29.10.2004 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cağri ben o 900 ün sesini duydum çok güzeldi. Gerçekten temiz tonları var. Arkadaş onu almadı 750$ a peavey bandit 112 aldı eski model. O da güzel be aslında. Arkadaşlar siz ne dersiniz. Bandit mi 900 mü..
SiLeNoZ

MesajTarih: Cum 29.10.2004 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cağrı ben de aylardır JCM arıyorum bulamadım yok abi piyasada.
Prelektro

MesajTarih: Cum 29.10.2004 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ebayda 600$ a bile jcm 900 var . 1000-1200$arası mesa triaxis ler gidiyor. ebaydeki fiyatlar süper ama burdan almak cidden zor.
SiLeNoZ

MesajTarih: Cmt 30.10.2004 3:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

600 dolara var da nasıl getirecez buraya ?
cagri

MesajTarih: Cmt 30.10.2004 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ebay acık artırma sitesi bildigim kadarıyla.ordan anfi alsan bile gumruk ve kargo masrafları basa bela.zuhale getirtsek senle silenoz?birazda pazarlık yaparız..bi model belirleyelim seninle daha once deneyen arkadasların ısıgında gidelim ali simsekere bole bole biz amfi istiyoz jcm900 ahada modeli su.ben maksimum 1000$ verebilirim oda 400milyon pesin gerisi taksit ile.sana uyarsa bi telefon edip konusalım yada nebilim sen istanbula gidiyosan yakın bi zamanda bi teklif edersin.ben 12 kasımda gidicem amfi almadanda donmem herhalde.ben boludayım
Başa dön
Prelektro

MesajTarih: Cmt 30.10.2004 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Jcm900 ün üretimi durdu zuhalin getirmesi mümkün değil sanırım ?
amerikalı olmadıkça ebaydan zor bişey almak zaten
SiLeNoZ

MesajTarih: Cmt 30.10.2004 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cağrı bana da uyar söylediğin ama Prelektronun dediği gibi JCM artık üretilmiyor. Ama eğer istersen JCM serisi ve TSL serisi güzel combolar var..
Bir göz atarsın geldiğin zaman. Bu arada istanbula gelmeden özel mesaj at bana telefonlaşalım beraber bakarız birşeyler
cagri

MesajTarih: Cmt 30.10.2004 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

silenoz sanırım zuhalde jcm600 2*12 combo var.fiyatını erkan yazaltın bana 625sterlin dedi.yani yaklasık 1.700.000.000 pazarlıkla indirebilirsem alırım.bakalım....bu fiyata baska bi amp bulamam heralde.peavey5150 getirtebilsek fena olmazdı ama music123 te 1200$kimbilir buraya nekadara mal olur.bakalım...
Başa dön
cagri

MesajTarih: Cmt 30.10.2004 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya bu marshal artık amfi uretmiyo herhalde.dsl401 comboya kafayı takmıstım bi aralar. herkeste olumlu elestirilerde bulunmustu amfi icin.onunda uretimi durmus.sansa bak.
Başa dön
Prelektro

MesajTarih: Pzr 31.10.2004 0:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

biri peavey 5150 satıyodu forumlarda 1000$ ama heralde bi stüdyonun prova amfisiymiş ama temizse düşünülebilir
Başa dön
lic_x

MesajTarih: Pzr 31.10.2004 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O kadar masrafa girmeyip bandit 112 alsanız 750$ a. Ya bu arada ben şimdi jcm 900 alamam mı? ikinci eli yokmudur temiz falan. Üretimden kalktı diyosunuz..
Prelektro

MesajTarih: Pzr 31.10.2004 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ikinci eli Türkiyede zor bulursunda ebayde baya bi var 2. eli dediğim gibi 50wattından tut 100 watına kadar
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız