| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
nienturi

|
Tarih: Pts 25.10.2004 11:55 Mesaj konusu: Ayreon |
|
|
O kadar Prog muhabbeti yaptık ama ayreon lafı pek geçmedi.Özellikle son albümleri (aslında albümü,çünkü esas oğlan arjen lucassen'in kendisi söz konusu) the human equation ile harika eleştiriler alan,ayın yılın albümü vs. seçildi ki daha dinleyemedim:)
Bu güne kadar Fish den bruce Dickinson'a, Russel Allen dan Dan Swanö'e yada devin townsend'e kadar her biri mücevher kıvamında bir sürü konuk müzisyeni "başarı" ile bünyesinde değerlendirmeleri grubun tanınmasının esas anahtarı oldu.
2004:The Human Equation
2000:Ayreonauts only
2000:Flight of the Migrator
2000:The dream Sequencer
1998:into the electric castle
1996:Actual Fantasy
1995:The Final Experiment
gibi bir geçmişe de sahip bir grup...
Ayrıca ZOR dergisinin son sayısında çok güzel bir Ayreon röportajı var.Bu röportajdan sonra Arjen Lucassen'e olan saygım arttı desem yeridir... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pts 25.10.2004 13:15 Mesaj konusu: |
|
|
Ne yazılabilir ki? Sadece mükemmel.Arjen iyi işler yapıyor.Star One'da çok iyiydi."Human Equation" ve"Flight Of The Migrator" albümlerini çok beğenirim.Arjen aslında daha çok projede yer alıyor.Bazı Prog Rock gruplarında gitar falan çalıyor ve ben bu ismi takip etmekte zorlanıyorum bazen. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
Frosty

|
Tarih: Pts 25.10.2004 15:00 Mesaj konusu: |
|
|
The Human Equation mükemmel albüm,öncekileride toplayacağım. _________________ I'm my own god
God walking earth... |
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Pts 25.10.2004 15:30 Mesaj konusu: |
|
|
Benim çok saygı duyduğum bir elemandı zaten ama röportajdan sonra daha da sempatimi topladı...
Kaliteli bir müzisyen...
Ayrıca ben kişisel olarak bazı toparlama sanatçılarla yapılmış olan albümlere mesafeliyim. Ancak Arjen yaptığı işlerle bu işi nispeten oldukça özgün yapıyor ki bu da arjen projelerini daha değerli kılıyor...Demek istediğim olay sadece vokalist gelir tipik power formunda şarkıyı söyler gider olayı değil...
Yalnız eğer katılan müzisyenler çorbaya kendi tuzlarını da katsalardı (beste olarak,söz olarak) olay nasıl olurdu merak ediyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
sava

|
Tarih: Pts 25.10.2004 16:24 Mesaj konusu: |
|
|
Human Equation süper bir albüm. Ama 2. cdsi biraz bayıyor beni 1-2 şarkı dışında.
The Final Experiment da çok güzel bir albüm.
Bakalım Arjen'den neler var sırada? Star One da çok başarılı bir albümdü. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Sal 26.10.2004 15:52 Mesaj konusu: |
|
|
| Ayreon un sitesinde çok hoş star one videoları var..Hiç bakabildiniz mi? |
|
| Başa dön |
|
 |
Frosty

|
Tarih: Sal 26.10.2004 19:42 Mesaj konusu: |
|
|
Bugün Star One alacaktım ama The Jelly Jam daha çok hoşuma gitti.Varmı The Jelly Jam ile ilgilenen arkadaş? _________________ I'm my own god
God walking earth... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 26.10.2004 23:47 Mesaj konusu: |
|
|
Morgenstein müthiştir bu projede.Myung'da fena değildir ama albüm gayet iyi olmuş.Platypus albümlerini bulursan onlarıda tavsiye edebilirim.Özellikle "IceCycles" albümü müthiştir.Myung ve Ty Tabor ayrıca Derek Sherinian bile vardır.Belki biliyorsun.The Jelly Jam sevmişsin onları da seversin.Star One biraz daha farklıdır ama iyi yapmışsın boşver. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
Frosty

|
Tarih: Çrş 27.10.2004 15:53 Mesaj konusu: |
|
|
Heheh sağol tavsiyeler için,Platypus albümü ve IceCycles albümü hangi projenin onu anlamadım ben
The Jelly Jam'in ilk albümü nasıl peki "The Jelly Jam 1" ? _________________ I'm my own god
God walking earth... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 27.10.2004 17:02 Mesaj konusu: |
|
|
Platypus projesinde Myung, King'X'den Ty Tabor,Dixie Dregs'den Rod Morgenstein ve eski Dream Theater klavyecisi Derek Sherinian var.Ayrıca The Jelly Jam 1 tavsiye edilir.Star One'da eğer alacaksan "Live on Earth" çok çok iyidir. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
kemik

Kayıt: Oct 30, 2004 Mesajlar: 89 Nerden: Ankara/Bursa/İstanbul
|
Tarih: Cmt 30.10.2004 16:52 Mesaj konusu: |
|
|
| The Human Equation gerçekten mükemmel bir albüm bence de. Dinlemediğim gün olmuyor. Star One Live da çok başarılı bir çalışma. |
|
| Başa dön |
|
 |
MeRMaid_

Kayıt: Jan 08, 2005 Mesajlar: 55 Nerden: İzmir&Ankara(ODTU)
|
Tarih: Sal 11.01.2005 18:51 Mesaj konusu: |
|
|
The Final Experiment albumu gercekten cok hosuma gidiyor gecen sene bir arkadasimin "bak sana bir sey dinletecegim cok begeneceksin sozu uzerine dinleyip kisa surede tum albumlerini edimdim ama ne yalan soyliyim nedirler ne degildir hala bilmiyorum ama zevkle dinliyorum... _________________ If I'm seen superhuman I've been MISUNDERSTOOD |
|
| Başa dön |
|
 |
LuxarianWolf

|
Tarih: Sal 11.01.2005 22:52 Mesaj konusu: |
|
|
sanırım elemanlar çok garip.bundan önceki albümleri death miş.her tarz ı yaparız diyen adamlar.ciddi ciddi de yapıolar.The Human Equation albümüde bazı parçalarda Dream Theater vokalistinin sesini andıran kısımlar var diyodumki sanırım konuk sanatcıymış.son söz olarak diyebilirimki yerim ben öle melodileri.süper _________________ Lissenen ar’ maska’lalaith tenna’ lye omentuva |
|
| Başa dön |
|
 |
normanbates

|
Tarih: Çrş 12.01.2005 1:33 Mesaj konusu: |
|
|
dinlemesi çok zordur ayreon'u.. herkes kolay kaldıramaz bu müziği.. _________________ Rectifier for Eurovision!!
www.deliriyum.com |
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Çrş 12.01.2005 10:07 Mesaj konusu: |
|
|
| LuxarianWolf demiş ki: | | sanırım elemanlar çok garip.bundan önceki albümleri death miş.her tarz ı yaparız diyen adamlar.ciddi ciddi de yapıolar.The Human Equation albümüde bazı parçalarda Dream Theater vokalistinin sesini andıran kısımlar var diyodumki sanırım konuk sanatcıymış.son söz olarak diyebilirimki yerim ben öle melodileri.süper |
Hayır bundan önceki albümleri falan death değildi. Ancak davulcuları Hollandanın bağrından gelen "gorefest" adlı "yumuşak" bir metal grubunun (?) davulcusuydu  |
|
| Başa dön |
|
 |
LuxarianWolf

|
Tarih: Prş 13.01.2005 22:44 Mesaj konusu: |
|
|
ben dinelemdim önceki albümleri ama bi arkadasım öle söylemişti.ne baaarıosun yani taam yaptık bi hata _________________ Lissenen ar’ maska’lalaith tenna’ lye omentuva |
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Cum 14.01.2005 10:06 Mesaj konusu: |
|
|
Yok canım Estağfirullah Ne bağırması  |
|
| Başa dön |
|
 |
LuxarianWolf

|
Tarih: Cum 14.01.2005 22:00 Mesaj konusu: |
|
|
e peki saol ozaman demekki neymiş başkasından duyduklaın herzman doğru olmazmış adam gibi gidip albümleri dinlemek lazımmış _________________ Lissenen ar’ maska’lalaith tenna’ lye omentuva |
|
| Başa dön |
|
 |
Kount "Kültür&Sanat" mod

Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 1821 Nerden: Kendi Hayal Dünyamdan
|
Tarih: Sal 18.01.2005 1:05 Mesaj konusu: |
|
|
| "The Human Equation"ı dinlemeyen insan dünyadan boş göçer. Bu bir. İkincisi, forumlarını okuyup hayranlarına cevap yazan kişiler az bulunur, ve Arjen Lucassen bunlardan biri. Üçüncüsü, sadece The Human Equation'ın vokal kadrosundaki üç isim yeter de artar bile albümü almaya derim ben; James LaBrie(Dream Theater)/Devon Graves(Psychotic Waltz eski vokali)/Mikael Akerfeldt(E yuh artık, tanıyorsunuz kendisini). |
|
| Başa dön |
|
 |
|