| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
KIRMIZI

|
Tarih: Sal 19.10.2004 22:11 Mesaj konusu: |
|
|
| dvdrmn demiş ki: | | en iyi kafa sallanacak parçalardan biri olarak eye for an eye i seçiyorum |
ben de yılların headbanger'ı olarak alkışlıyorum  _________________ 09/08/2004 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2031 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Çrş 20.10.2004 12:28 Mesaj konusu: |
|
|
SOUL_FLY adı gibi uçurur ruhu _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |
GORGOROTH666

|
Tarih: Çrş 20.10.2004 16:02 Mesaj konusu: |
|
|
max olduktan sonra _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
Queen_of_Metal

|
Tarih: Çrş 20.10.2004 17:22 Mesaj konusu: |
|
|
| GORGOROTH666 demiş ki: | | max olduktan sonra |
tabikide  _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
|
| Başa dön |
|
 |
dvdrmn

|
Tarih: Çrş 20.10.2004 20:09 Mesaj konusu: |
|
|
| KIRMIZI demiş ki: | | dvdrmn demiş ki: | | en iyi kafa sallanacak parçalardan biri olarak eye for an eye i seçiyorum |
ben de yılların headbanger'ı olarak alkışlıyorum  |
özellikle eye for an eyein live i manyak _________________ yarın yine dün gibi iğrenç geçecek değil mi |
|
| Başa dön |
|
 |
ShaiRizm

|
Tarih: Prş 21.10.2004 14:02 Mesaj konusu: |
|
|
Grubun bence en guzel yonlerinden bir tanesi de ulusal muzik aletlerini yaptiklari muzige katmak. Muthis bir otantik karisim olmus. Umarim ilerki albumlerinde de yeni tadlar bizimle olur daha ne diyelim _________________ Kimse yolumuza gül sermedi: ama gül serilmiş yol yaşam yolu değildir.Yaşamın gerçek yolu dikenlidir !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
dvdrmn

|
Tarih: Prş 21.10.2004 21:07 Mesaj konusu: |
|
|
kendi kültürünü korumaları çok önemli _________________ yarın yine dün gibi iğrenç geçecek değil mi |
|
| Başa dön |
|
 |
ShaiRizm

|
Tarih: Cum 22.10.2004 18:00 Mesaj konusu: |
|
|
| dvdrmn demiş ki: | | kendi kültürünü korumaları çok önemli | Su zamanda bunu yapmak da bence buyuk problem.Ancak basarmak da cok guzel birsey cunku dunya hizla globallesiyor ve muzik de bundan etkileniyor dogal olarak. Gruplar da buna ayak uydurmaya calisiyorlar ve yaptiklari muzikten uzaklasiyorlar.Mesela Metallica bence son albumleri sadece satisi arttirmak amacli yapildi.Metallicayi cok severim ve her zaman da dinlerim ama son album berbat benim icin.
Soulfly gercekten cok muthis hatta harika otesi.Umarim ileriki zamanlar da cok daha guzel seyleri bizimle bulustururlar... _________________ Kimse yolumuza gül sermedi: ama gül serilmiş yol yaşam yolu değildir.Yaşamın gerçek yolu dikenlidir !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
eve_salem

|
Tarih: Cmt 30.10.2004 9:23 Mesaj konusu: |
|
|
umbabarauma çok gaz bence. zaten bildiğim tek parçaları diyebilirim. şarkı öneriniz varsa yazın. _________________ iron maiden\'s gonna get you, no matter how far... |
|
| Başa dön |
|
 |
ShaiRizm

|
Tarih: Cmt 30.10.2004 11:08 Mesaj konusu: |
|
|
Jumpdafuckup
Eye For An Eye
Soulfly
One Nation
Tree Of Pain
Flyhigh ... _________________ Kimse yolumuza gül sermedi: ama gül serilmiş yol yaşam yolu değildir.Yaşamın gerçek yolu dikenlidir !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
dvdrmn

|
Tarih: Cmt 30.10.2004 22:37 Mesaj konusu: |
|
|
pain
prophercy
şu anda aklıma gelmiyo ama çok gaz bu adamlar _________________ yarın yine dün gibi iğrenç geçecek değil mi |
|
| Başa dön |
|
 |
corvus Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 31.10.2004 1:27 Mesaj konusu: |
|
|
jump the fuck up feat with corey taylor(slipknot)
one nation
one
back to the primitive
seeken strike bu asmıs kafadır
ayrıca eger soulfly seviosanız sepultura ve illnino da kacırmayın derim
ill nino I'm loco denyo otesı bı parcadır. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr 31.10.2004 1:33 Mesaj konusu: |
|
|
| hmm bıde eye for an eye muhabbetı donmus valla bende soulfly dan onu dınlemedım de chimaira+ill nino nun bi eye for an eye ı var muhtemel coverdır herkese tavsıe ederım emulede donuo zatı |
|
| Başa dön |
|
 |
EtheaL

|
Tarih: Pzr 31.10.2004 2:36 Mesaj konusu: |
|
|
| seek and strike parcaları ii baya. |
|
| Başa dön |
|
 |
ShaiRizm

|
Tarih: Pzr 31.10.2004 13:30 Mesaj konusu: |
|
|
| EtheaL demiş ki: | | seek and strike parcaları ii baya. | Bence de  _________________ Kimse yolumuza gül sermedi: ama gül serilmiş yol yaşam yolu değildir.Yaşamın gerçek yolu dikenlidir !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Queen_of_Metal

|
Tarih: Pts 01.11.2004 11:56 Mesaj konusu: |
|
|
canlıları nasıl süper yaaa..
prophecy nin klibide çok güzel olmuş.. _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
|
| Başa dön |
|
 |
dvdrmn

|
Tarih: Pts 01.11.2004 20:46 Mesaj konusu: |
|
|
onun klibini izledim bende çok güzeldi sanki dağın tepesinde gibiydi _________________ yarın yine dün gibi iğrenç geçecek değil mi |
|
| Başa dön |
|
 |
ShaiRizm

|
Tarih: Pzr 07.11.2004 14:01 Mesaj konusu: |
|
|
| Queen_of_Metal demiş ki: | canlıları nasıl süper yaaa..
prophecy nin klibide çok güzel olmuş.. | O sarkiya klip cekse de cekmese de o sarkiyi begenmedim diyen insan yalan soyler abi ya. Hele sarkinin girisi bitiriyor insani  _________________ Kimse yolumuza gül sermedi: ama gül serilmiş yol yaşam yolu değildir.Yaşamın gerçek yolu dikenlidir !!! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 11.12.2004 22:10 Mesaj konusu: |
|
|
hmm herkes prophecy demis ama albümden bahsetmemis bu olaya bi el atim dedim albümü alıonuz ilk once biraz sonra yasayacagınız ucus ıcın kendinizi hazırlıosunuz daha sonra baslıonuz dınlemeye ılk proğhecy gelıo ii sarkı ama gel gorkı beni fazla acmadı nedense ama mesala mars , i believe ,moses ve defeat u dinledikten sonra hala ucmuoyasanız bu dunyada sızı ucurabılecek herhangıbi bisi kalmamıs demektir neyse sarkı sozlerin ozellıkle dıkkat etmenızı onerırım yakında oldururler bu adamı derim long live max
I am Mars the God of War
You bow to me like you did before
I am Mars the God of War
You bow to me like you did before |
|
| Başa dön |
|
 |
ShaiRizm

|
Tarih: Çrş 29.12.2004 18:29 Mesaj konusu: |
|
|
| corvus demiş ki: | hmm herkes prophecy demis ama albümden bahsetmemis bu olaya bi el atim dedim albümü alıonuz ilk once biraz sonra yasayacagınız ucus ıcın kendinizi hazırlıosunuz daha sonra baslıonuz dınlemeye ılk proğhecy gelıo ii sarkı ama gel gorkı beni fazla acmadı nedense ama mesala mars , i believe ,moses ve defeat u dinledikten sonra hala ucmuoyasanız bu dunyada sızı ucurabılecek herhangıbi bisi kalmamıs demektir neyse sarkı sozlerin ozellıkle dıkkat etmenızı onerırım yakında oldururler bu adamı derim long live max
I am Mars the God of War
You bow to me like you did before
I am Mars the God of War
You bow to me like you did before |
+001 _________________ Kimse yolumuza gül sermedi: ama gül serilmiş yol yaşam yolu değildir.Yaşamın gerçek yolu dikenlidir !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|