| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
_Zombie_ Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 17.10.2004 18:19 Mesaj konusu: |
|
|
Benim msjLarım neden sürekLi siLiniyor $ekiL oLsun falan diye de bir$ey yazmıORum ki ?
ba$KaLArı neLer yazıyor .. bunu bana biri izah edebiLİr mi neden ben ? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Aldeberan

|
Tarih: Pzr 17.10.2004 22:49 Mesaj konusu: |
|
|
Forum Kurallarını hiç okumadığınızı düşünüyorum. Bir kere bu sorunun sorulacağı yer burası değil ama ben ilk ve son kez cevap vereceğim. Aslında bu soruyu sormanız bile çok komik çünkü Forum Kurallarını bir kez okuyan biri bile sizin yazım tarzınızın bu forumun dayandığı temel ilkelere tamamen ters düştüğünü kavrayabilir. Bunu şekil olsun diye yapmıyor olabilirsiniz, niyetiniz kötü de olmayabilir ama bu tarz bir yazım kesinlikle istemiyoruz bu forumda. Forumdaki başka şeylerle uğraşmaktan Türkçe konusuna bir türlü gereken önemi veremiyorduk epeydir ve buna benzer bir sürü yazım tarzı gözden kaçıyordu ama artık işler değişti. Bundan böyle Forum Kurallarında ayrıntılı şekilde belirtilen yazımla ilgili hususlar dikkatli şekilde takip edilecek ve gerekli kişilere gerekli uyarılar yapılacak bunlar basit uyarılar olduğu gibi devamında siteden atılmaya kadar gidecek. Dikkat ederseniz biraz mesajları silinip yerine uyarı koyulan tek kişi olmadığınızı da anlarsınız. Burada bahsedilen yazım tarzı normal klavye sürçmesinin çok ötesinde bariz imla hatalarını kapsıyor. Şu anda herşeye yetişemiyoruz ama gördüğümüz her kullanıcı uyarılıyor (özellikle de sizin gibi bunu tüm mesajlarına yayan kişiler başta olmak üzere) ve siz de bu yazım tarzınız da ısrar ederseniz bunu daha önce yapan ve uyarılara kulak asmayan herkes gibi atılacaksınız. _________________ People are strange, when you're a stranger. Faces look ugly, when you're alone...
Women seem wicked, when you're unwanted. Streets are uneven, you know, when you're down...
|
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4147 Nerden: http://www.marsyapim.com/ myspace.com/atalayant
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 19.10.2004 19:54 Mesaj konusu: |
|
|
hım şimdi anlıyorum tamam dikkat ederim.. _________________ Hayatı ya$a !.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Innocence_Faded

|
Tarih: Çrş 20.10.2004 15:36 Mesaj konusu: |
|
|
| Atalay demiş ki: | | <a href="http://www.turkrock.com/ftopic12.html">Forum Kuralları</a>nı okuyun! Yoksa silmeye devam edilecekler. |
Ya ben genel olarak yazıma çok dikkat etmeme rağmen benim de 60 civarı mesajım silinmiş..Yani 210 civarı olan mesaj sayım şu anda 150 görünüyo..Anlayamadım ?? _________________ Tecrübe hayatta yenilen kazıkların bileşkesidir...
http://www.seboistnet.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
madden_da_third

|
Tarih: Çrş 20.10.2004 16:07 Mesaj konusu: |
|
|
| Innocence_Faded demiş ki: | | Atalay demiş ki: | | <a href="http://www.turkrock.com/ftopic12.html">Forum Kuralları</a>nı okuyun! Yoksa silmeye devam edilecekler. |
Ya ben genel olarak yazıma çok dikkat etmeme rağmen benim de 60 civarı mesajım silinmiş..Yani 210 civarı olan mesaj sayım şu anda 150 görünüyo..Anlayamadım ?? | benim de 2600 civarıydı ama ankara buluşması veya istanbul buluşması(avrupa yakası) başlıkları sıfırlandığından sanırım oraya yazdıkların gitmiş... benim öyle en azından... _________________ The Fish --> Davul |
|
| Başa dön |
|
 |
aykan80

|
Tarih: Çrş 20.10.2004 16:12 Mesaj konusu: |
|
|
| _Zombie_ demiş ki: | Benim msjLarım neden sürekLi siLiniyor $ekiL oLsun falan diye de bir$ey yazmıORum ki ?
ba$KaLArı neLer yazıyor .. bunu bana biri izah edebiLİr mi neden ben ? |
ben bu şekilde yazsam yorulurdum...bi büyük bi küçük.. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 20.10.2004 19:15 Mesaj konusu: |
|
|
yorulmuyorum ki yazıyorum
ama artık daha dikkatLi olucam.. _________________ Hayatı ya$a !.. |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Çrş 20.10.2004 19:59 Mesaj konusu: |
|
|
Mesaj sayilarinizin azalmasi sitede uzun zamandir cevap almayan ve gereksiz basliklarin silinmesi ile azalmistir yöneticiler bu aciklamayi yapmislardi... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 20.10.2004 20:00 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar
dikkat ettiyseniz herkesin mesaj sayısı azaldı.
Bunun her teldenin 2 sayfaya düşmesiyle alakalı olduğunu söylememe gerek var mı?
ayrıca silinen diğer başlıkları da ekleyğin  _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
ForumdanAtildim

|
Tarih: Çrş 20.10.2004 20:08 Mesaj konusu: |
|
|
| _Zombie_ demiş ki: | yorulmuyorum ki yazıyorum
ama artık daha dikkatLi olucam.. |
dikkatLi ol!  |
|
| Başa dön |
|
 |
karindeshen

|
Tarih: Çrş 20.10.2004 22:43 Mesaj konusu: |
|
|
neden millet mesajların silinmesine tepki gösteriyor ki?? %5000 msj gönderene ev mi veriyorlar??
fazla mesaj gönderme çabasında olmayalım derim.
saygılarımla _________________ Bağımsız Kafkasya!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Innocence_Faded

|
Tarih: Prş 21.10.2004 15:22 Mesaj konusu: |
|
|
| madden_da_third demiş ki: | | Innocence_Faded demiş ki: | | Atalay demiş ki: | | <a href="http://www.turkrock.com/ftopic12.html">Forum Kuralları</a>nı okuyun! Yoksa silmeye devam edilecekler. |
Ya ben genel olarak yazıma çok dikkat etmeme rağmen benim de 60 civarı mesajım silinmiş..Yani 210 civarı olan mesaj sayım şu anda 150 görünüyo..Anlayamadım ?? | benim de 2600 civarıydı ama ankara buluşması veya istanbul buluşması(avrupa yakası) başlıkları sıfırlandığından sanırım oraya yazdıkların gitmiş... benim öyle en azından... |
Haa..okey o zaman..Çünkü ben ankara buluşmasına bayaa bi yazmıştım  _________________ Tecrübe hayatta yenilen kazıkların bileşkesidir...
http://www.seboistnet.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
_DPRM_ Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 09, 2004 Mesajlar: 97 Nerden: Ayagının altından
|
Tarih: Prş 21.10.2004 22:51 Mesaj konusu: |
|
|
Yav boşve silinsin yav çok mu önemli sanki... _________________ Vayyyyy benim tahta kalbim cigaramı bassam izi bile kalmaz...
DePReM'in Deprem'i ==> GitaR
Soloların ustasıyım, hamacının kralıyım... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 22.10.2004 20:00 Mesaj konusu: |
|
|
walla ya silinsin önemli değil := _________________ Hayatı ya$a !.. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 22.10.2004 20:06 Mesaj konusu: |
|
|
w diye bir harf var mı ki mesajlarım neden siliniyo diye soruyorsunuz bre kafirler  _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 22.10.2004 20:23 Mesaj konusu: |
|
|
aa valla yanlışlıkla yazmışım uyardığın için sağol.. _________________ Hayatı ya$a !.. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 22.10.2004 20:31 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada bende de bir r harfi çıkmamış.
Mümkün olduğunda kullandığımız dilde yazalım, yazılalım .
Her nerede yazılıyor ve yazdırılıyorsa .. yok yok bu da uymadı. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
|