Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Fotoğrafcılık
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Fotoğrafcılık
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Kültür & Sanat Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kotukedi

MesajTarih: Cmt 25.09.2004 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hep bir karanlık odam olsun sabahtan akşama kadar resim çekim isterim
beyaz_yalanlar
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 25.09.2004 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bi duyguyu yansıtabildiğine göre sanat olsa gerek.

her ne kdr yalancı gülümsemelerle hatırlansa da fotoğraf...
muratk18

MesajTarih: Pzr 26.09.2004 0:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anlatmak istediklerinizi sözcüklerle değil gerçeğin ta kendisiyle belki bir tokat belki bir huzur etkisiyle bir kareye sığdırma sanatıdır. Bir kompozisyonda ressam hayal gücü ile yeneğini, fotoğrafçı ise gerçekle yeteneğini birleştirir.
giggle

MesajTarih: Pzr 26.09.2004 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bilmiyorum bende kararsızım kopyacılık konusunda...

resimin bir sanat olduğunu kabul ediyoruz ama bakılarak yapılan resimlerde kopyaya girmez mi? hoş, onda emek, çaba var... ama resimde sadece deklanşör ve bir kare var.. e, o zaman herkes fotograf sanatçısı olabilir.... yok abi, bence değil...
bungula

MesajTarih: Pzr 26.09.2004 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Herkes olamaz tabiki. O kadar abartmayalım bence durumu.. Hayal gücü nasıl yok ? Fotoğrafçılık, doğa fotoğrafçılığından ibaret değil. Çalışırken kompozisyonu fotoğrafçılar için başkası düşünmüyor.. Kendi hayal güçleriyle yapıyorlar. Bir de doğa fotoğrafı içinde şöyle birşey var.. İneğin boynuna fotoğraf makinesi taksan, salsan çayıra o da güzel fotoğraf çeker tabi.. Ama bir fotoğrafçı bakış açısıyla çirkini güzelleştirebilir.. Fotoğrafın sanat olduğunu kabul etmeyen çok insan var.. Ara Güler bile kabul etmiyor bildiğim kadarıyla.. Zaten onun fotoğraflarını pek beğenmiyorum.. Ben hala sanat olduğunu düşünüyorum... Sadece deklanşöre basan zaten sanatçı değildir, yaptığı işte sanat değildir.. Ben bir bütün olarak düşünüyorum.. Konuna göre diyaframı , enstantaneyi, ışığı , açıyı vs. hazırlıyorsun. Sonra deklanşör. "çıkırt" Smile sonra filmleri yıkıyorsun ve karanlık odaya girip her bir fotoğrafla çocuğunmuş gibi ilgileniyorsun. O ilaçların kokusunu içine çekiyorsun.. NEyse dramatikleştiriyorum olayı galiba Smile Ben bir bütün olarak düşünüyorum ve sanattır diyorum tekrardan..
turkrockcomuyesi

MesajTarih: Pts 27.09.2004 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dokuz Eylül - Fotoğraf. Utangaç
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
uucar

MesajTarih: Pts 27.09.2004 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

neden fotoğraf makineleri bu kadar pahalı?iyi bir makine almak istiyorum ama 1000 dolardan aşağı makine yok.ama bende öğrenci işi ikinci el bir makine alacağım.300 milyona buldum bir tane.burslar gelsin alıcam makinemi atıcam kendimi sokaklara.artık ben otu boku çekerim.şu sıralar fotoğraf sanatı kitapları okuyorum.yani biraz geliştirdim kendimi bu konuda.seviyorum fotoğraf çekmeyi.ama poz vermeyi sevmiyorum.zaten bu çoğu fotoğrafçıda olan bir özellik.ben fotoğrafçı değilim ama olmak istiyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DoDo

MesajTarih: Sal 28.09.2004 0:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

En mutlu anların yakalandığı,en iyi zamanlamayı yaparak eşsiz görüntülere ulaşıldığı harika bir sanat olan fotoğrafcılık biraz tuzlu tabi.iyi bir makina almak gerçektende zor bide kameraların yaygın kullanımı fotğrafcılığı biraz etkiliyor gibi.Kameralar fotoğrafın önüne geçip fotoğrafı siler mi acaba?
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
turkrockcomuyesi

MesajTarih: Pzr 03.10.2004 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İkinci el almakta pek kötü bir fikir sayılmaz hani.
Başa dön
turkrockcomuyesi

MesajTarih: Cmt 16.10.2004 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pearl kart arıyorum. 20x25 & 18x24
Başa dön
METANET

MesajTarih: Cmt 16.10.2004 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benim de merakım vardır fotoğrafa.Ancak fotoğrafçılar şöyle tanımlıyor: çok para isteyen ve dünyanın en zor sanatı.
morvesuni

MesajTarih: Cmt 16.10.2004 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fotoğraf çekmeyi de çekilmeyi de çok seviorum (sürekli cosmic_energy le çekiliriz..) ayrı bi tad....
bungula

MesajTarih: Pzr 17.10.2004 0:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

METANET demiş ki:
Benim de merakım vardır fotoğrafa.Ancak fotoğrafçılar şöyle tanımlıyor: çok para isteyen ve dünyanın en zor sanatı.

Para istediği doğruda, kimseden duymadım dünyanın en zor sanatı dendiğini.. Hatta sanat olduğunu kabul etmeyen fotoğrafçıların sayısı az değil.
Rage_Against_The_Machine

MesajTarih: Pzr 17.10.2004 0:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bendende kendi çektiğim bir makro çekim örneği o zaman linkte Canon A310 ile çekilmiş bir foto
http://pic12.picturetrail.com/VOL414/2144844/inbox/59716.jpg
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
turkrockcomuyesi

MesajTarih: Pzr 17.10.2004 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Üst taraf patlamış sanırım.
bangula : sanat olmadığını hangi fotoğrafçı söylemiş?
Başa dön
bungula

MesajTarih: Pts 18.10.2004 0:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ara güler söylüyor en başta.. HEr zaman her yerde dile getiriyor bunu. Fotoğraf tarih olayıdır der Ara Güler.. SAnatta olsa olmasada sonuçta çok mühim bi şeydir der.. Fotoğrafın sanat galerilerine düşmemesinin daha iyi olacağını söyler..

Sanattır diye diretmiyorum ama yinede pek katıldığımı söyleyemiyeceğim bu adama..
premature_boy

MesajTarih: Pts 18.10.2004 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://lostgirl.deviantart.com
alın millet bu hatundan fotoğrafçılık hakkında öğrenecek çok şey var Smile
bakın buda harika sanat eserlerinden biri. allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!
http://www.deviantart.com/view/921666/
METANET

MesajTarih: Sal 19.10.2004 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

herkes kendi görüşünü savunur.saygıyla bakmak lazım.tartışılacak bir konu da değil.zamanı yakalamak,belgelemek evet tarih olayı denilen kavrama yakın.
pluto

MesajTarih: Cum 22.10.2004 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben fotoğrafçılık konusunda yetenekli olduğumu düşünüorum..aslında hiçbir deneyimim ya da gittiğim kurs olmadı(teşebbüs ettim ama)!yine de güzel kareler yakaladığımı düşünüyorum..çektiğim fotoğraflar hep farklı gelmiştir bana..çekmeyi istediğim şeyler de öyle Wink
Ivodka

MesajTarih: Cum 22.10.2004 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.freelancemodels.com/image.php?path=fm_pics/5792_23.jpg
http://www.freelancemodels.com/image.php?path=fm_pics/5792_24.jpg
bosuna okumuyoz photography Razz Wink
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Kültür & Sanat Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Sonraki
3. sayfa (Toplam 21 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız