| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
filthy Forum Yöneticisi

|
Tarih: Cmt 13.03.2004 18:30 Mesaj konusu: |
|
|
| bilinmez demiş ki: | Eroin güncesini okuyanlar!
Kanat'ın diğer kitabı olan fakat fazla bilinmeyen
_Ada 4-4910_ adlı kitabınıda okuyun.
Bakış noktasının kaymaya başladığını hissedeceksiniz.
Gidip gelenlere..... |
Kitap gerçektende tek kelime ile mükemmeldi.Ama bildiğim kadarıyla Ada 4-4910 kitabının birçok kısmını Kanat Güner'in ablası yazmıştı.Yanlış biliyor olabilirim.Eski bir arkadaşımın abisi Kanat Güner'in samimi bir arkadaşıydı ama daha o şahısla tanışmak için bir fırsat olmadı.Kanat Güner'i birde onun ağzında az çok tanımayı isterdim... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
siyah_23

|
Tarih: Çrş 06.10.2004 13:37 Mesaj konusu: |
|
|
kanat güner...
tutunamayanlar serisinin en cesur kahramanı..tanışamadığım hatun seni özlüyorum.. _________________ tabiat dolayısıyla kapalıyız... |
|
| Başa dön |
|
 |
giggle

|
Tarih: Prş 07.10.2004 20:22 Mesaj konusu: |
|
|
çok etkileyiciydi alt-üst olmuştum...!!
şimdi hatırlayıncada öyle oldum...!!
ama düşünüyorum niye ölümle bitti, herşey gibi... _________________ Let me sleep all night in your soul kitchen! |
|
| Başa dön |
|
 |
skarlet Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 07.10.2004 20:45 Mesaj konusu: |
|
|
| iki kitapta cok etkiliyici özekllkle eroin gucesnden sonra kendime gelemedim ada daki köse yazılarıyla derdini daha ii anlıyosunuz iki kitapta siddetle tawsiye edelir |
|
| Başa dön |
|
 |
UnusuaL Site Yöneticisi

Kayıt: Jul 04, 2002 Mesajlar: 225 Nerden: İstanbul /Ankara
|
Tarih: Pts 11.10.2004 17:49 Mesaj konusu: |
|
|
Hayal kurmak çamaşır suyu içmek kadar zor! mu gerçekten?! _________________ Discover me like emptiness.. |
|
| Başa dön |
|
 |
burboz

Kayıt: Sep 02, 2004 Mesajlar: 38 Nerden: istanbul,zonguldak
|
Tarih: Sal 12.10.2004 14:09 Mesaj konusu: |
|
|
| tesadüfen gördüm şimdi kanat günerle ilgili yazıları.. beni de acayip etkileyen bi kitaptı.. biraz önce de burçin bircan hakkında bi forum açmıştım. tesadüf oldu.. o da acayip etkiledi beni... |
|
| Başa dön |
|
 |
siyah_23

|
Tarih: Sal 12.10.2004 18:04 Mesaj konusu: |
|
|
| UnusuaL demiş ki: | | Hayal kurmak çamaşır suyu içmek kadar zor! mu gerçekten?! |
evet malesef.. _________________ tabiat dolayısıyla kapalıyız... |
|
| Başa dön |
|
 |
benayevsen

Kayıt: Oct 09, 2003 Mesajlar: 2481 Nerden: Efem? Ada manzaralı evimden söylemesi ayıp
|
Tarih: Çrş 13.10.2004 8:56 Mesaj konusu: |
|
|
| UnusuaL demiş ki: | | Hayal kurmak çamaşır suyu içmek kadar zor! mu gerçekten?! |
hayır............. _________________ Meclisler biz karakoyunları düşünür mü? Vatan kurtaranlar arkamızdan ne söylerler! Bu Baltaya Sakın Sakın SAP OLMA! |
|
| Başa dön |
|
 |
morvesuni Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Sep 09, 2004 Mesajlar: 636 Nerden: Tuhaf Frekanslardan...
|
Tarih: Cum 15.10.2004 14:06 Mesaj konusu: |
|
|
hayal kurmanın sınır yoktur.. ve hayal kurmak zor değildir yeter ki üretken ol... _________________ bana bir kutu sevgi al bir kutu umut ve neşe alabilir misin ne duruyorsun!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
emrevatans

|
Tarih: Cum 15.10.2004 15:34 Mesaj konusu: |
|
|
hayalgücü bilgiden daha değerlidir.. _________________ duende bebeğim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
end_of_flowers

|
Tarih: Cum 12.11.2004 14:47 Mesaj konusu: |
|
|
beyoğlu sinemasının tuvaletinden ölüsü cıkartılırken ordaydım..-ki kendisini sinyal cekerken hep görürdüm..
'ben galiba hayatım boyunca iki arada gidip gelicem..kornisşteki perde gibi..raydan cıkana dek' diyebilecek kadarda ne olduğunu biliyormu üstelik..'acı eşiğimiz yüksektir 'diyecek kadar hatta..
cemal süreya der ya 'her ölüm erken ölümdür' diye..buda onlardan işte.. _________________ learn to fake learn to feel learn to heal |
|
| Başa dön |
|
 |
gzdejen

|
Tarih: Prş 25.11.2004 18:20 Mesaj konusu: |
|
|
oldukça etkilenmiştim.hatta uzunca bi sure aklımdan çıkmadı kanat. hoşuma giden cümleleri etrafa yazmaya başlamıştım.hatırladığım ben bir topum benekli.. gibisinden bişilerdi.hatta o kitap yeni kelimeler bile oğretmişti ee daha ilkokul 5 e gidiyordum kitabı okudugumda .bilmediğim çok şey ögretti.. _________________ will she get that spike
will he put the spike in her heart |
|
| Başa dön |
|
 |
JaneDoe

|
Tarih: Prş 25.11.2004 19:10 Mesaj konusu: |
|
|
Elimde enjektör, öylece kalakaldım. ... Evet, artık bitti,
perde! _________________ I'm Jane Doe ! |
|
| Başa dön |
|
 |
axlewurm

|
Tarih: Prş 02.12.2004 16:27 Mesaj konusu: |
|
|
şimdiye kadar okuduğum en güzel kitap(başlığı daha önce görmediğime yanıyorum)gerçekten güzel bi kitaptı,beni çok etkiledi,okuduğumda ağlamıştım resmen....hayatın gerçeklerini,beklentilerini anlatıyor kitapta..ve kitapta beni en çok etkileyen sözlerden biri;
intahar;cesaretle umutsuzluğun birleştiği yerdir......
gerçekten çok doğru bi söz,gerçekten.....
ve ikinci kitabı _ada 4-4910_ bunuda en kısa zamanda okuycam...... _________________ cerrahına iyi para öde,yaşlanmanın lanetini kaldırsın diye!cobain ses dalgalarını duyabiliyor musun..
gidenin ardından bakma-düşme peşine-kimden ne fayda gördün ki niye bu çile!
punk'n roll- |
|
| Başa dön |
|
 |
axlewurm

|
Tarih: Cum 03.12.2004 18:42 Mesaj konusu: |
|
|
97 yılında yapılan bi röpotajda söylediği çrpıcı sözlerden biri
ormanın içinden birinin ormanı anlatması kadar gerçeği ortaya çıkaran başka bir anlatımın olacağına inanmıyorum.....
daha rahat bi zamanda röportajın tamamını yazarım ...... _________________ cerrahına iyi para öde,yaşlanmanın lanetini kaldırsın diye!cobain ses dalgalarını duyabiliyor musun..
gidenin ardından bakma-düşme peşine-kimden ne fayda gördün ki niye bu çile!
punk'n roll- |
|
| Başa dön |
|
 |
fulya_m_o_r

|
Tarih: Prş 23.12.2004 18:27 Mesaj konusu: |
|
|
Ben bu kadını çok takdir ediyorum....
Yaptığı şeyin zararının, meydana getirdiği tahribatın farkına varıp heryerde çocukları,gençleri,aileleri uyarmaya ve bilgilendirmeye çalışması,çırpınışı........ ve ardında bıraktığı çok güzel ve farkındalıkla yazılmış kitaplar...
Mor ve ötesi ona ithafen 2 şarkı yazmakta ne kadar da haklı diyorum...... _________________ Don't regret the rulez i broke, when i die bury me in smoke!
www.personal-insult.com
En son fulya_m_o_r tarafından Prş 13.01.2005 17:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
_SkArLeT_

|
Tarih: Cmt 01.01.2005 22:49 Mesaj konusu: |
|
|
| fulya_m_o_r demiş ki: | | Mor ve ötesi ona ithafen 2 şarkı yazmakta ne kadar da haklı diyorum...... |
ben 3 diye biliyodum canlı yayın beyaz ve pis... |
|
| Başa dön |
|
 |
psychopogo

|
Tarih: Pzr 02.01.2005 18:21 Mesaj konusu: |
|
|
ada 4-4910
yıllardır bıkmadan usanmadan tekrar tekrar okurum... _________________ pöh |
|
| Başa dön |
|
 |
TRaCeY_CHaRLoTTe

|
Tarih: Cum 11.02.2005 0:37 Mesaj konusu: |
|
|
nedeni bende kalsın çok hassasım bu konularda..hala okumadım, korkuyorum..şu yazdıklarınızda bile ağlamanın eşiğine geldim..çok da okumak istiyorum ya..kararsız kaldım.. _________________ ~uzak dur yakınıma..bu mesafe beni bozar..kimseler yanaşmasın..yalnızlık paylaşılmaz~
~önünde bir hayat var...gücün yettiği kadar...yaşa artık istersen~ |
|
| Başa dön |
|
 |
Wahrheit

|
Tarih: Cmt 12.02.2005 18:12 Mesaj konusu: |
|
|
etkileyici bir yorum, çarpıcı, akılda kalıcı cümlelerden çıkan, herkese farklı çarpan duygular... açıkcası kendimi hazırlamıştım bu günceye başlamadan önce... farklı ağızlardan bazen şaşırtıcı bazen korkutucu yorumlar duymuştum... kendimi iyi hazırlamışım ki , çok soğukkanlı bi şekilde okudum ve aldığım gün kitapla birlikte ben de bittim...
'perde kapandıktan' sonra beynimde oluşan ilk sahne sevgisizliğin koca bir ömrü yokedebilmesi gerçeğiydi (hem de bu kadar güzel olabilmesi muhtemel olmuş bir ömrü)en acı yanı da budur herhalde... sevginin önemini çaktırmadan(belki de kafamıza vurarak) vurguluyor sevgili kanat güner!!! _________________ das Problem sind die Ideen im System!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|