Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Neden Turkrock mp3.com'un Tr ayağı olmasın ?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Neden Turkrock mp3.com'un Tr ayağı olmasın ?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
maNgaDj

MesajTarih: Prş 14.08.2003 14:32    Mesaj konusu: Neden Turkrock mp3.com'un Tr ayağı olmasın ? Alıntıyla Cevap Ver

Bence türk rock'da da bir bölüm olsada hem amatörlere hemde katılmak isteyenlere bir modul sunulsa. Herkez paylaşmak istediği parçalarını burada sunsa fena olmazdı hani....
SwaLLoweD
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Prş 14.08.2003 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iyi bi fikir ama bir parça ortalama 4 mb...20 grup 2'şer parça yollasa..40 mp3 eder....4x40=80 mb bir hosting alanı demek...

Zaten memlekette insanlar dial-up ile bağlı...Masrafı yüksek, getirisi düşük bir sistem olur bence... Onun yerine mp3 bölümünün biraz daha organize, istenilen şeylere daha kolay ulaşılabilir hale getirilmesi yeterli olacaktır...Gruplara özel sayfalar da verilebilir..

Belki senin söylediğin de aynı şey olabilir, ama mp3.com, kayıtların kesinlikle kendisinde host edilmesini şart koşuyor...

İki sistem arasındaki fark çok önemli bir fark olduğundan belirtilmesi lazım...
Aldeberan

MesajTarih: Prş 14.08.2003 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Amatör gurupların mp3lerini koyabilecekleri onlarca bedava hosting firması var net üzerinde.Bizler kendi sitemizde böyle bir hizmet veremeyiz.Ancak aracı site konumunda olabiliriz.Sorunumuz yerimizin olmaması değil.Dosya özellikle de mp3 indirmeleri çok band harcanmasına yol açıyor.Ve bize sağlanan band genişliği bu kadar büyük downloadlar sunmamız için yeterli değil.Bizler kendi dosyalarımızı bile sitenin serverında tutmuyoruz bu nedenle..Ayrıca site açılırken de söylediğimiz gibi çok nadir durumlar hariç hiçbir mp3 e serverımızda yer vermeyeceğiz.Bu dün de böyleydi bugün de böyle.Gelecekte de bunun değişmesi çok zor bir ihtimal..Amatör guruplara bu konuda verebileceğimiz destek mp3lerinin linklerini vermekten öteye geçemez..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SwaLLoweD
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Prş 14.08.2003 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet ama sanırım MangaDJ'in de söylediği, benim de son yaptığım öneri "hosting"in turkrock.com bünyesinde yapılmasını gerektirmiyor....

mp3.com'daki "gruplara özel sayfa" mantığının, dış linklerle çalışan bir versiyonunun entegre edilmesinden bahsedildi sanıyorum...

O farkı vurgulamak istemiştim ben de, ama becerememişim heralde..
maNgaDj

MesajTarih: Sal 26.08.2003 1:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet bende ondan bahsediyorum.
amatörlere yönelik bir tanıtma kartı porje kapsamına getirilebilinir. eminim herkezde yardım etmekten zevk duyacaktır. sql e 2-3 satır eklemekten bir zarar geliceğini sanmıyorum ama yok db şişirmekten başka bir işe yaramaz diyorsanız o ayrı konu tabii ...
freebird

MesajTarih: Sal 26.08.2003 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

en sevdigim 3 grubun Rush,The Cult, UFO'nun 3 tane mp3 de benden asagidaki linkte, yasal degil ama ben sucu usleniyorum siz keyif almaya bakin.

http://userwww.sfsu.edu/~alpaslan/Sound/
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız