Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Kurtlar Vadisi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Kurtlar Vadisi
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Noel_Gallagher

MesajTarih: Cum 02.07.2004 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

6nanik9 demiş ki:
Noel_Gallagher baron'un cavit çaglar olduğunu söylemişsin.Ama yanıldıgını düşünüyorum.Çünkü türkiye de cavit caglardan daha büyüklerde var.Mesala turkcell'in sahibi karamehmet.ben bursada oturuyom ve cavit caglarda bursada oturuyo adam burda onun bunun yalakası yani cavit caglar sadece olsa onun bunu yalakası olur.Arkadasımın babası onun baş koruması idi.Hiç boyle ozel adam tribinde degil.Yani baron olucagını sanmıyom.Zaten burda okul acılışlarına felan geliyo mafya babasının okul açılışında ne işi var?ben diziyi izlemem,millete izlemeyin derim ama bikaç şey bilirim mafyalar hakkında.

Osman Sınav’ın Tempo Dergisi Röportajı

Osman Bey, konumuz 'Kurtlar Vadisi'. Ve ilk sorum da 'Baron' kim?
"Mehmet Karahanlı. Çiftlik kahyalığından gelmekte. Haşhaş yasağı ve 12 Eylül sırasında derin devletle işbirliğine gider, bir müddet sonra öğrendiği yöntemleri kendi hesabına yapmaya baslar. Yerellikten kurtulur ve uluslar arası, saygın bir işadamı görüntüsüyle, CIA, KGB, MOSSAD gibi servisleri de arkasına alarak yükselir. Değişen konjonktüre hemen uyum sağlar, hep kuvvetliden yanadır. 10 hamle sonrasını görüp öyle adım atar, çok zeki ve çok hırslı. Muhtemelen bir çok vakfın onursal başkanı ya da şeref üyesi."

-Mehmet Karahanlı’nın harman karakter olduğunu söyleyenlere;
Osman Sınav’ın bahsettiği Mehmet Karahanlı karakterinin özellikleri harman bir karakteri mi anlatıyor? Yoksa tek bir kişiden mi bahsediyor?
Anlatmak istediğimi kavramanız için lütfen geri dönerek yukarıdaki röportajı bir daha okuyun.

Valla biraz akıllı ve mantıklı düşünecek olursak gerçeği daha kolay kavrarız.
Bu anlatılan özellikleri birkaç kişinin aynı anda taşıması imkansız. Karahanlı’nın bir kişiyi canlandırdığı röportajdan apaçık anlaşılmaktadır.
Bu röportajı dikkatli ve düşünerek okuyan biri Osman Sınav’ın tek bir kişiden bahsettiğini anlar.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
asipsikopat09
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 22.07.2004 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi bir bölümünü izledim oda degerlendirmek için ama gercekten bence igrencti böyle diziler4 toplumda kötü örnekler olusturuyor şiddeti arttırıyor
Noel_Gallagher

MesajTarih: Cum 23.07.2004 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben yazayım siz okuyun: (Ekşi Sözlük'deki kısaca belirtilmiş bir fikir aşağıda tarafımdan içi açılarak irdelenmiştir. Kendi aklıma önceden gelen bir şey değildi. Epi takma isimli sözlük yazarına teşekkürler. Tevekkeli değilmiş iki yapımı da çok sevmem )

Luke Skywalker = Polat Alemdar (Ali Candan)
Obi Wan "Ben" Kenobi = Aslan Akbey
Anakin Skywalker / Darth Vader = Mehmet Karahanlı
Senatör Palpatine / Darth Sidious = Doğu Bey
Leia Organa (Skywalker) = Safiye (Sophie) Karahanlı

Şerefli bir Jedi şövalyesi olan Anakin, herkesi evren barışı için kenetlemeye çalıştığına inandırmış olan Senatör Palpatine tarafından sapkınlaştırılmış ve sevdiği kadın Kraliçe Amidala'yı terk etmiştir. Zira öldüğünü düşünmektedir. Ancak Amidala ölmeyi beklemeyi bilmiş ve ikiz çocukarını yani Luke ve Leia'nın doğumlarını beklemiştir. Annelei öldükten sonra, Luke Anakin'in eski dostu ve kendisi gibi bir Jedi olan Obi Wan tarafından üvey amcasının yanına, Leia ise Naboo gezegeni Senatörü Bail Organa'nın yanına gönderilir. Artık karanlık tarafa geçmiş olan Anakin, 20 dünya yılı sonra, eskiden babasının olduğu gibi, babasının elinden kendisini kurtaran Obi Wan tarafından eğitilerek evrenin barışı adına babasının karşısına çıkarılmıştır. Ve tahmin edin ne olmuştur?! Luke'un bundan da kardeşi Leia'dan da haberi yoktur. Ama artık Darth Vader adıyla bilinen ve impratorluğa yükselmiş olan Palpatine'in en yüksek dereceli komutanı olan Anakin, bu gerçeği çocuklarından önce fark eder ve onları karanlık tarafa çekmeye çalışır. Obi Wan ölmeden önce Luke'a gerekirse karanlık tarafta gibi davranmasını ama asla o sınırı geçmemesini öğütlemiştir.

Luke'un iki adet robotu vardır.

R2D2, ilim irfan sahibi sessiz ve yararlı bir robottur. Asıl görevi yıllar öncesinden belleğine yüklenmiş ve Luke'a yardım etmesi için programlanmıştır. (Özetle Abdülhey)

3PO, çok konuşan sürekli şaklabanlık eden ama R2D2'nun dibinden ayrılmayan ve "malum şahıslara operasyon"lar sırasında sürekli başa bela olmaktadır. Ama istemeden arada sırada yararı da dokunmaktadır. (Özetle "Güllü" Erhan)

Bir de Luke'un kader dostu ve gizli Jedi görevinden habersiz olan, Han Solo diye çok sadık bir kankası bulunmaktadır. Her yaptığı işte çok dirayetli ve başarılı bir adamdır. (Özetle Memati) Kendisi ileride Luke'un kardeşi olduğunu öğrendiği Leia ile ilişki sahibi olacaktır.

Bırakın Soprans'u, Godfather'ı, hanımlar-beyler. Yıldız Savaşları'na (Star Wars'a) takılın. Senaryoyu da çözüyorsunuz bu sayede

Son olarak özetle, artık finali biliyorum
"I told Our Kid the band was shite, but he definitely had something as a frontman. Then I said, 'You either let me write the songs and we go for superstardom or else you stay here in Manchester for the rest of your sad lives...' "
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sseda

MesajTarih: Cmt 24.07.2004 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

diziyi bi kere izledim ölenler mi dersiniz öldürenler mi piskopatça bi dizi o kesin ama türkiyenin bazı sorunlarını da korkmadan ve tüm açıklığıyla dile getirebilen sayılı yapımlardan genede ne olusa olsun karşıyım böle manyakça şeylere zaten piskolojisi bozuk bi toplumuz!!!!!!!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
midnight

MesajTarih: Sal 03.08.2004 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O dizide o role vesile olmuş kişiler gerçekte,ülkemizi soyup soğana çevirmiş hortumcu aşağılık insanlardır...

Osmanlı da "kabadayı" denilen bir tabir mevcuttu evet.Ama o zamanlar ki kabadayı sözcüğünün anlamı babayiğit, mert, yardımsever kişi idi.Ve o zamanın kabadayıları zora düşenlerin elinden tutarlardı, haksızlığa uğrayanlara yardım ederdi, kimseyi soymazdı, sömürmezdi, aşağılamazdı, gencecik bedenleri uyuşturucu denen o batağın içine atmazdı...vs

Bu diziler sayesinde bazı soyguncu, hortumcu aşağılık herifler halka kahramanmış gibi yansıtılıyor.Milliyetçi duygular kullanılarak tabi.Sonra bizim halkımız da (en son örnek Korkut Eker'dir) bu ciğeri sökülesi mahlukları alkışlarla karşılıyor...

Nasıl bir dünya nasıl bir düzen ki bu bizim pırıl pırıl gençlerimizde bile bile isteye isteye zehirleniyor.Lanet olası bir günün akşamında lanet olası bu dizi sahiplerine para kazandırıyor...
Noel_Gallagher

MesajTarih: Pts 16.08.2004 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kurtlar Vadisi MİT'in belgelerinde

Kurtlar Vadisi resmen MİT raporlarına girdi. Çakıcı'nın kaleme aldığı mektup MİT'i Kurtlar Vadisi'ne kadar götürdü. Peki vadideki hangi olay istihbarat birimini harekete geçirdi? İşte yanıtı ! Çakıcı, Kurtlar Vadisi’ne kızdı sahte suikast mektubu yazdı MİT ve Yargıtay arasında patlak veren skandal yakın tarihteki bir siyasi suikast iddiasına da ışık tuttu. MİT Operasyon Başkan Yardımcısı Kaşif Kozinoğlu, geçen ay Alaattin Çakıcı ile telefonla görüştüğü gerekçesiyle savcılığa ifade vermişti. Kozinoğlu ifadesinde, Çakıcı ile siyasi bir suikastın önlenmesi amacıyla temasa geçtiğini açıklamıştı. Haberin devamına tıklayınız.

MİT Müsteşarı Şenkal Atasagun Hürriyet’in bu konudaki sorularına şu yanıtı verdi:

Kaşif Kozinoğlu, İstanbul’da savcılığa neden davet edildi? İki olayı birbirinden ayırmak lazım. İstanbul’daki olay şu: Devletin birimlerinden birine imzasız bir ihbar mektubu geliyor. Bu mektupta önemli bir şahsiyetin ve valinin Nuriş’in adamları tarafından öldürüleceği ifade ediliyor. Bizden bu olayı araştırmamız istendi. Araştırdık ve mektubu Alaattin Çakıcı’nın yazdığını ortaya çıkardık. Arkadaşımızın verdiği ifade işte bu olayın araştırılmasıyla ilgili. Öldürülecek önemli kişi kimmiş? Şimdi ben size bunu söylemeyeyim. Biz bu durumu o makama bildirdik. Gerekirse kendisi açıklar. ÇAKIR ÖLDÜRÜLÜNCE ÇAKICI HAREKETE GEÇTİ Atasagun, aynı konuda Milliyet Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yılmaz’a şu bilgiyi verdi: ‘Birinci olay, üst makamlara ulaşan bir ihbar mektubunun değerlendirilmesi çerçevesinde gerçekleşmiş. Mektup, bir vali ile bir üst düzey kamu görevlisine düzenlenecek suikast ile ilgili. İhbar mektubundaki bilgilerin doğruluğu araştırılırken ortaya çıkmış ki mektup, Çakıcı ve Nuriş çeteleri arasındaki süre giden anlaşmazlıktan kaynaklanıyor. O tarihte ‘Kurtlar Vadisi’ isimli dizinin kahramanı ‘Çakır’ın rol icabı dizide öldürülmesi olayını Çakıcı, Nuriş çetesi tarafından kendisine verilen bir gözdağı olarak yorumlamış. Bunu kendisine yönelik bir eylemin işareti olarak algılamış. Bunun üzerine bir ‘suikast’ senaryosu yazarak, devletin güçlerinin Nuriş çetesi üzerine yönelmesini amaçlamış. Olay iyice araştırılınca da ihbarın gerçekliği olmadığı, Çakıcı tarafından uydurulan hayali bir senaryodan kaynaklandığı ortaya çıkmış ve üst makamlar bu durumdan haberdar edilmiş.’ HÜRRİYET
"I told Our Kid the band was shite, but he definitely had something as a frontman. Then I said, 'You either let me write the songs and we go for superstardom or else you stay here in Manchester for the rest of your sad lives...' "
Başa dön
Noel_Gallagher

MesajTarih: Pts 16.08.2004 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şenkal Beyin ne kadar doğru söylediği tartışılır.Bence söylediklerinde hiç bi gerçeklik yok.Kendisini son perdeyi oynuyor.MİT'in başından alınma zamanı geldi...Madrid'e yol gözüktü gibi..
Başa dön
akinu

MesajTarih: Pts 16.08.2004 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben diziyi sevmem, sevenden de uzak durmaya çalışırım. Deli Yürek de Kurtlar Vadisi de son derece fabrike yapımlardı ve ülkenin "edilgen" kitlesini gütmek için yapıldılar.

Zevzek arkadaşımın teki Deli Yürek zamanında (17 falan yaşındayken) topuğa kadar uzun pardösü giyip, yanında kuru sıkı tabanca taşırdı..

Bugün bakın, genç neslin %80i bu 2 para etmez film karakterleri gibi giyiniyorlar, konuşmaları vs ona göre değişiyor.

Madem bu derece etkileyebiliyorsun gençliği, bari doğru düzgün, efendi, yardımsever, olumlu bir rol çiz ki, memleketimin çocuğu adap terbiye, öğrensin.

Gençleri mafyaya özendirip sonra da "bizim reytinkimiz şu kadar" demenin bir kıymeti yok.
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Prş 23.09.2004 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yeniden başladı ve ben yine büyük bir keyifle izledim Very Happy heralde süper babadan sonra en çok izlemeyi sevdiğim dizi bu oldu Very Happy
EL_Turco

MesajTarih: Cum 24.09.2004 1:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

o tipleri örnek alanlardan hoşlanmasam da, görselliğiyle en başarılı Türk yapımlarından...gerçekten sahnelerinde bir sanatsallık var bence. yurt dışına da ihraç edilmesi bunu gösterir.yapım olarak kaliteli.
Başa dön
deathofbalance

MesajTarih: Cum 24.09.2004 3:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok delikanlı milletiz ya ondan çıkıyo böyle diziler

..izleyenler benden uzak dursunlar!!!
aptal dizisi...cahil dizisi...kıro dizisi...bkz.Kurtlar Vadisi

ayrıca böyle bi dizi bir "ROCK" sitesinde tartışıldığı için ağlayabilirim her an üzüntümden...
Başa dön
yener

MesajTarih: Cum 24.09.2004 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

egoları tatmin ediyorlar bence pek çok insan,kendilerini orda güçlü gösterilen karakterlerin yerlerine koyuyorlar kendilerini,bir nevi açlık bu
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Innocence_Faded

MesajTarih: Cum 24.09.2004 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

creepgirl demiş ki:
böyle salak saçma diziler oldukça biz daha çok bekleriz ab yi .ya nedir bu ya herifler milletin beynini yıkıyor resmen gerçekten çok saçma .düz lisede okuyan bi şahsiyetim ve sınıfımdaki kendini bilmez insanların tuzu biberi bu dizi herif millete işkence yapıyor resmen zevk için vuruyor kırıyor nedir bu ya ben mafya olcam diye bağırıyor sınıfın ortasında.gerçek bu değil hayatımız dizi değil.yönlendirilmeye açık olan insanlar için gerçekten tehlikeli bunu söyleyebilirim şahsen hiç izlemedim aman hem izlemedin hem ne konuş-uoyn diyebilirsiniz ama izleyenleri de görüorum zaten merakım da yok neseki bitti galba çok geç yazdım sanırım..

Sen isviçrede falan yaşadığını sanıyosun heralde

Acı ama bunlar bu ülkede zamanında cereyan etmiş yada hala cereyan etmekte olan olaylar...Biraz daha realist olalım noolur yaaa Confused

http://www.seboistnet.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
astharoth

MesajTarih: Cum 24.09.2004 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mantıklı konular işleniyor olabilir ama ne kadar tarafsız olduğu tartışılır...hiç izlemedim,vakit kaybı...bence...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kotukedi

MesajTarih: Cmt 25.09.2004 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bir bölümü denk geldi, baron yanına cagiriyor agir abiyi oda tabi diyor iri yarı bir adam üstünü aramak için adım atınca parmaklarından tutup yere yatiriyor, burasi benim mekanım sizin mekanınızda ,Arama yaparsıniz diyor, ben başka kanala babamda diger odaya geciyor Smile
axlewurm

MesajTarih: Pzr 26.09.2004 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sadece çakır ın öldüğü bölümü izledim
ne korktum ne sevdim ne kınadım
sarmadı beni
geçiniz
Arrow Cool
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HiPnO

MesajTarih: Pts 27.09.2004 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

CAKIR OLDU MEMATI ...
USTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Exclamation

Ahahah en sevdigim kisim burasiydi ha bide su kisim var hani polat baronun yanina gidiyoda o evde sallanan sandalyedeki bir tane kadin varya o kadin psisik guclere sahip serefsizim polat gelince titremeye basladi felan....

Bu arada sizlere bir soru sormak istiyorum..

O sandalyede sallanan polatin annesiyse baron unu niye kapali tutuyo ?

Bu arada ne guzelmis be baronun yaninda olcegini anlayan herkes uc kez hapsursun ohhh ne ala memleket be...

IKI kelime ile anlatam...

Guzel ama Sacma...
stein_87

MesajTarih: Pts 27.09.2004 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bi sey duydum mafya babasi bi adam dizide olmus sonra maclardan once bi dakika saygi durusunda falan durmuslar!!!
Bu dogru mu?
Noel_Gallagher

MesajTarih: Prş 07.10.2004 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla harika bir bölümdü..şu ana kadar yayınlanan en iyi Kurtlar Vadisi bölümüydü..Serdar Akar harbiden harika bir yönetmen...zaten Dar Alanda Kısa Paslaşmalar filminde rüştünü ispat etmişti..Kurtlar Vadisi'ne harika bir hava katmış adam...İzleyicinin kafasındaki bütün soruları cevaplayan bir bölüm oldu aslında..basit bir mafya dizisi olmadığını gösterdi..Ayrıca Gökhan Kırdar'ın Bu Aşk şarkısı diziye harika bir hava katmış.. Cool
Başa dön
Be_wild

MesajTarih: Prş 07.10.2004 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

süper bi dizi hocam televizyon denen aleti sadece bu dizi için kullanıyorum bu aralar ,son bölümü harikaydı, adamlar türkiye şartlarına bakarsak güzel iş çıkarıyorlar, son eklenen şarkıda(bu aşk) diziye çok güzel hava katıyor,
çocuklar duymasın ile başlayan ve şu aralar boku çıkan herkanalda 5-6 tane olan ve kurtlar vadisine bok atan tiplerin izlediği ve kıkır kıkır güldüğü -misal(avrupa yakası ve benzerleri)- sitcomlar arasında kurtlar vadisi liderliğini ilelebet sürdürecektir bence ...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  Sonraki
3. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız