Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Kayıt: Dec 28, 2003 Mesajlar: 310 Nerden: Düşlerin ve arzuların hakim olduğu biryerden...
Tarih: Pts 16.08.2004 11:26 Mesaj konusu:
aYNaLI-SuCuK demiş ki:
kimse benim topiğimi kitleyemeez hehehehe
İstersen bi çöp tenekesine göz at sucukçum _________________ Miscarry - Demo isimli demo albümümüzü İzmir Stüdyo Ümit,Excalibur ve Logos'tan edinebilirsiniz.diğer iller içinde spitneybears@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz.
Miscarry Vokal :::> www.miscarry.com.tr.tc
sayın site yöneticileri zaman kalmıyor veya hepsini göremiyoruz diyorsunuz doğru katılıyorum size.ancak sizler sadece foruma bakması denetlemesi için bir kaç güvenilir kişiyi aranıza katsanız sizde forum sakinleride rahatlar diye düşünüyorum.sanırım bir kaç kişiyi forumu denetlemesi için yetki verseniz bir kayıp olmaz site için diye düşünüyorum....! _________________ Ölüm yıllanmış şarap gibidir,bekledikçe güzelleşir.....
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız