| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
UnusuaL Site Yöneticisi

Kayıt: Jul 04, 2002 Mesajlar: 225 Nerden: İstanbul /Ankara
|
Tarih: Çrş 20.08.2003 9:39 Mesaj konusu: Kanat Güner |
|
|
5 sene önce tanıştım Kanat Güner’le.. Ben onunla tanıştığımda O yaşamıyordu. O kadar tuhaf geliyor ki.. Bir zamanlar vardı, bir şeyler üretti.. Sonra bu dünyada yaşamak istemediğine karar verdi.. Nasıl karar verdi ne istediğine ya da artık istemediğine? Bazı şeylere hala alışamadım.. Ölümü seçti.. Arkasında “Eroin Güncesi” adlı bir kitap bıraktı ve sahneyi terk etti. Girmesi gereken yeri iyi ayarlayamadığını ama çıkması gereken yeri çok iyi bildiğini yazmış.. Ve daha bir sürü şey yazmış kitabında.. Aşklarını, umutlarını, hayal kırıklıklarını...
5 sene önceydi.. Saatlerce ağlamıştım kitap bitince.. Çok duygusal olduğumu düşünürken, kitabı okuyan bir arkadaşımın çok etkilendiği için psikoloğa gitmek zorunda kaldığını öğrendim. Psikolog ona bu sebeple gelen ilk kişi olmadığını, bir sürü insanın geldiğini söylemiş..
Kitabın sonu küçükken öne sürdüğüm bir teoriyle bitiyordu :) Belki bu yüzden bu kadar çok etkilenmiştim..
Küçükken aslında bir prenses olduğumu kral babamın iyi yetişmem için bana kocaman bir oyun oynadığını çevremdeki herkesin oyuncu, her şeyin dekor olduğunu.. Sıradan bir insan gibi yetişirsem daha akıllı bir prenses olacağımı düşündükleri için bu saçma sapan şeyleri bana yaşattıklarını hayal ederdim. Değilmiş..
Kimse hala gelip beni sarayıma götürmedi!. _________________ Discover me like emptiness.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
zibidi

|
Tarih: Çrş 20.08.2003 11:56 Mesaj konusu: |
|
|
forumda onun adını görünce bi an heycanlandım...o kitap benimde psikolojimi feci dağıtmıştı.. _________________ i drink smirnoff only days end with y |
|
| Başa dön |
|
 |
futurist Forum Yöneticisi

|
Tarih: Çrş 20.08.2003 16:16 Mesaj konusu: |
|
|
uzun zaman önce okumuştum resmen dağılmıştım kitabı okuyunca. şimdi ne zaman aklıma esse açar yine okurum ve yine aynı şiddette dağılırım. Gerçekten çok başarılı... _________________ in vertigo you will be...
http://www.domat.gen.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
futurist Forum Yöneticisi

|
Tarih: Çrş 20.08.2003 16:48 Mesaj konusu: |
|
|
bak şimdi yine aklıma geldi özellikle dudaklarını jiletle parçaladı anı anlattığı bölüm çok etkileyiciydi. o bölüm gerçekten ne zaman hatırlasam başka boyuta götürür beni
insan hayatının bir süreci sanırım bu kadar yalın ve vurucu anlatılabilir  _________________ in vertigo you will be...
http://www.domat.gen.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
sadecesiyah

Kayıt: May 23, 2003 Mesajlar: 29 Nerden: Arafta sıkışıp kalmışım
|
Tarih: Prş 21.08.2003 1:11 Mesaj konusu: |
|
|
ben de bayağı bi önce okumuştum kitabı. evet kesinlikle etkileyiciydi. _________________ Bir kimsenin, bir yazının altına bu yazıyı yazdığını veya onayladığını belirtmek için her zaman aynı biçimde yazdığı ad veya işaret. |
|
| Başa dön |
|
 |
UnusuaL Site Yöneticisi

|
Tarih: Cmt 23.08.2003 20:52 Mesaj konusu: |
|
|
Canlı Yayın..
Gördüm ben gördüm ben gördüm sen gitmeden önceki son sesini
Gördüm ben gördüm uyumadan söyledim ki kendime
Bu sözcükler var sadece elimde benim elimde
Git bunlardan kurtul mümkünse git ağla bir başka yüzle
Yeter dedim içimdeki sahte işkence sesine
Senin için ve sadece sesindi anım
Sorma lütfen sorma bana ne kadar içtensin diye
Haykırdıkça gözlerimle utanırım olmaya
Bir sen vardın ben vardım biz vardık her birimiz vardık
Biz mi seçtik mahvolmayı yok olmayı böyle
Anlamsız sözcükler gündem dışı sözler gerekmez şimdi
Biri bilmeli biri görmeli olup biteni..
Eksik kaldı kapalı anlatımlarım artık
Biri gitmeli zehir birer birer alır
Alır düşleri alır gerçekleri alır her şeyi
Ve sizler ve onlar ve ötekiler hiç hissetmez mi
Canlı yayındaki yitmeyi...
Mor ve ötesi grubunun Kanat Güner için yazdığı şarkı.. _________________ Discover me like emptiness.. |
|
| Başa dön |
|
 |
DiRecT

|
Tarih: Cmt 23.08.2003 22:17 Mesaj konusu: |
|
|
bende baya önce okumuştum...böle bi forum açılacağını hiç düşünmemiştim...şaşırdım...döner döner baştan okurum...hayatımda bazı şeyleri yönlendirdiğine inanmaya bile başladım... _________________ <strong><u>öLü bir hava kabarcığı gibi yükseLişim..!</u></strong> |
|
| Başa dön |
|
 |
soulatabyss

|
Tarih: Pzr 24.08.2003 1:23 Mesaj konusu: |
|
|
| forumda Kanat adını görünce heyecanlandım birden.okuduğumda yaşım küçüktü,şimdi de çok büyük değil ama pek çok şeyin daha az farkındaydım.evet,beni de sarsmıştı söz konusu kitap.açıkçası eroin güncesine dair hatırladığım bazı satırları defalarca okuduğum,ağladığım ve fazlaca etkilendiğimdir.yeniden okumak istemiyorum.ruhumu kolayca kiraya vermek istemiyorum.daha güçlü olmak istiyorum.eroin güncesini büyük bir metanetle bir kere daha okumaya karar verdiğimde kendimi aşmış olacağım kesinlikle... |
|
| Başa dön |
|
 |
uyuz

|
Tarih: Çrş 10.09.2003 12:11 Mesaj konusu: |
|
|
kanat güner adına bir mail adresi açmışlar inanılmaz sinir oldum mail attım ama kapanmış kapanması daha iyi olmuş çünkü baya bir sinirlenmiştim rahat bırakın öldüğünde en azından mutlu olsun!! _________________ hayat b.ktur biz de buna katkıda bulunuyoruz... |
|
| Başa dön |
|
 |
bilinmez

|
Tarih: Cmt 11.10.2003 15:00 Mesaj konusu: |
|
|
Eroin güncesini okuyanlar!
Kanat'ın diğer kitabı olan fakat fazla bilinmeyen
_Ada 4-4910_ adlı kitabınıda okuyun.
Bakış noktasının kaymaya başladığını hissedeceksiniz.
Gidip gelenlere..... _________________ Ölümün olduğu yerde, hiçbirşey ciddi olamaz. |
|
| Başa dön |
|
 |
ultramarin

|
Tarih: Pzr 19.10.2003 2:07 Mesaj konusu: |
|
|
Kanat Güner, sadece "yazmış" olduğu için varlığını bildiğimiz bir tip.Ne kadar çok var onlardan biliyorsunuz değil mi?Kitabı ben de okudum, içim kıyıldı, lime lime doğrandı okurken. _________________ ultramarin |
|
| Başa dön |
|
 |
Rocker89

Kayıt: 1050086412 Mesajlar: 775 Nerden: sürüngenler şehrinden
|
Tarih: Pzr 02.11.2003 21:53 Mesaj konusu: |
|
|
| kitar hakikaten çok güzel,çok etkileyici bir anlatımı var beni de etkiledi ama sizin anlattığınız kadar değil...yaşım nedeniyle mi fazla etkilenmedim yoksa yapım gereği çok ruhsuz bir insan mıyım çözemedim yazdıklarınızı okurken ama doğru olan birşey var ki gerçekten çok güzel bir kitap "eroin güncesi" |
|
| Başa dön |
|
 |
UnusuaL Site Yöneticisi

|
Tarih: Cum 28.11.2003 2:18 Mesaj konusu: |
|
|
Ne yaparsan yap senden sadece kitabını bitirmeni istiyorum. Birilerinin işine yarayacak, seni anlatacak, birilerini utandıracak o kitap. O kitapla yaşarken verdiğin mücadelenin meyvesini ölümünden sonra alacaksın. En azından şu lanet toplumun bir hatunun kimsenin orospuluğunu yapmadan canının istediği herşeyi yapabildiğini görmesi lazım. Göster onlara. Belki yaptıkların doğru değildi; ama sen istedin ve tek başına yaptın. Ödün vermeden, özgürlüğünden vazgeçmeden, ve en önemlisi insanların birbirlerine oynayıp durdukları iki yüzlü, basit çirkin oyuncakların hiçbirinde oynamadan, paranın kudretine karşı koyarak yaşadın. Bunları bilmeliler, yazmalısın. Benim gibi sessiz sedasız utanarak terketme sahneyi, belli mi olur belki selam için tekrar sahneye çıkma şansı verirler o zaman iyi alkış alırsın...
Ali Kemal’in Kanat’a mektubundan... _________________ Discover me like emptiness.. |
|
| Başa dön |
|
 |
cyberknight

Kayıt: Sep 29, 2003 Mesajlar: 3182 Nerden: AnkarA & DeM , SouliTarY , Anti-Organizasyon
|
Tarih: Cmt 29.11.2003 4:52 Mesaj konusu: |
|
|
Ben kitabı okumadım daha!Neden mi?Çünkü ortalıkda çok adı geçtiği için!Neden güzel şeyler zamanla popüler olmak zorundadır?Ve neden ben de bu popüler şeylerden uzak kalmak zorundayım?Merak ediyorum bu kitabı bikaç yıldır!Ama bilmiyorum...Ama sanırım daha çok kızları etkiliyor! _________________ Sonuna kadar her şey ya da hiçbir şey!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
UnusuaL Site Yöneticisi

|
Tarih: Cmt 29.11.2003 21:29 Mesaj konusu: |
|
|
Kız kelimesinden nefret ediyorum! _________________ Discover me like emptiness.. |
|
| Başa dön |
|
 |
cyberknight

Kayıt: Sep 29, 2003 Mesajlar: 3182 Nerden: AnkarA & DeM , SouliTarY , Anti-Organizasyon
|
Tarih: Cmt 29.11.2003 23:29 Mesaj konusu: |
|
|
Kadın mı demeli ya da bayan?Ya da kız kelimesiyle ne alıp veremediğin var? _________________ Sonuna kadar her şey ya da hiçbir şey!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
UnusuaL Site Yöneticisi

|
Tarih: Prş 04.12.2003 12:13 Mesaj konusu: |
|
|
Kadın! _________________ Discover me like emptiness.. |
|
| Başa dön |
|
 |
benayevsen

Kayıt: Oct 09, 2003 Mesajlar: 2481 Nerden: Efem? Ada manzaralı evimden söylemesi ayıp
|
Tarih: Prş 04.12.2003 13:12 Mesaj konusu: |
|
|
kitabı okuyunca çok kötü olmuştum... abim kitabı dört beş kez okumuştu ve her okuduğunda vayy be demekten başka birşey diyemiyordu... hayat ne denilebir yaaa _________________ Meclisler biz karakoyunları düşünür mü? Vatan kurtaranlar arkamızdan ne söylerler! Bu Baltaya Sakın Sakın SAP OLMA! |
|
| Başa dön |
|
 |
punkonur

|
Tarih: Pzr 14.12.2003 3:21 Mesaj konusu: |
|
|
ada 4-4190 cok daha guzel.
kelimeleri kullanmayı cok iyi biliyor.
beni punk ile tanıstırdı.
ama su da var ki kendi icinde de celisiyor. yani basa donme sansı olsaydı yine aynı yolu mu secerdi? sanmam...
kitabın etkisiyle bi donem koptum diyebilirim. _________________ www.saykopogo.cjb.net |
|
| Başa dön |
|
 |
cajun

|
Tarih: Pts 02.02.2004 20:23 Mesaj konusu: |
|
|
kuzenimin arkadaşıymış,otostop cekerlermıs ıstanbulda beraber.
ben okudum o okumadı kitabı
kötü... _________________ you live will forewer free... |
|
| Başa dön |
|
 |
|