| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Sizcede Türkiye'de güzel bi korku filmi yapılmalı mı ? |
| Evet! |
|
49% |
[ 84 ] |
| Hayır. |
|
10% |
[ 17 ] |
| Bence yapılamaz... |
|
31% |
[ 54 ] |
| Var ki ( Lütfen aşağıda yazın ) |
|
8% |
[ 14 ] |
|
| Toplam Oylar : 169 |
|
| Yazar |
Mesaj |
kaamos

|
Tarih: Sal 23.03.2004 23:52 Mesaj konusu: |
|
|
birde anayurt oteli vardı macit koper'in.. korku degil ama gerilim bazında gayet iyi idi.. _________________ "..The future is uncertain.. but the end is always near.. " |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
amnesia

|
Tarih: Çrş 24.03.2004 22:31 Mesaj konusu: |
|
|
Drakula İstanbulda anaokulu çocukları için bir korku fimi evet, benim içinse komedi. Exorcist ise komikten de öte! Manken vücut koymuşlar kız kafasını çeviriyor. arkadan dolabı iten adamın ewli gözüküyor falan! Okul'a gelirsek alakası yok korkuyla aslında, sadece Galip Tekin'in canavar çizimleri deli olmuş. türkiye'de korku filmi yapılması bayağı güç, ama birkaç sene beklerseniz ben yaparım :p _________________ Hayat cinsel ilişki ile bulaşan ölümcül bir hastalıktır... |
|
| Başa dön |
|
 |
boktan_nick

|
Tarih: Prş 25.03.2004 19:48 Mesaj konusu: |
|
|
| drakula istanbulda bulunması çok zor bi film. Sanırım 60larda filan çekilmiş. Belki daha eski. |
|
| Başa dön |
|
 |
adoekin

|
Tarih: Prş 25.03.2004 22:22 Mesaj konusu: |
|
|
henüz yok ii bi film...olsun isterim..bizim ne eksiğimiz var di mi? _________________ hastasıyım tribal enfeksiyonun... |
|
| Başa dön |
|
 |
izmirli

|
Tarih: Cum 26.03.2004 1:38 Mesaj konusu: |
|
|
| Eksiğimiz varki yapamıyoruz... |
|
| Başa dön |
|
 |
premature_boy Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 719 Nerden: izmir ya da eskişehir
|
Tarih: Cum 26.03.2004 22:11 Mesaj konusu: |
|
|
bence geliyo. sancıları hissediyorum _________________ ırkın için değil sınıfın için savaş! |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cmt 27.03.2004 5:14 Mesaj konusu: |
|
|
korku filmi aslında basit ama türkiyede türk filmlerinin hitap ettiği kesim korku filmini pek kaldıracak gibi değil.buda the ring in gişe başarısızlığından belli zaten _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
lavinia19

|
Tarih: Cmt 27.03.2004 14:30 Mesaj konusu: |
|
|
aslında bizde çok malzeme var..çünkü türk milleti kadar olmayan şeylere yada kendi uydurduklarına inanan bir millet daha olacağını sanmıyorum o yüzden çok iyi konular çıkabilir  _________________ ....lavinia18-lavinia19-lavinia20(dur bidakka 22olduk be..değiştirin nickimi ben 22 oldum.. ama lavinia değişmesin git gide çoğalalım!!!) |
|
| Başa dön |
|
 |
Cornflakegirl

|
Tarih: Cmt 27.03.2004 15:47 Mesaj konusu: |
|
|
Başlığı böyle görünce direk olarak türkiye de hiç korku filmi yapıldımı ki ¿ diye düşündüm (tabii okul saçmalığını falan saymazsak ) _________________ " I guess you go too far when pianos try to be guitars" |
|
| Başa dön |
|
 |
Ceeez

|
Tarih: Çrş 28.04.2004 20:43 Mesaj konusu: |
|
|
En iyi türk korku filmi hangisi bilmiyorum ama geçenlerde can sıkıntısından kanalları gezerken Erol Taş herifin birinin kulağına "Nı ha ha ha ha" şeklinde gülerek kocaman bi şiş sokuyodu. Filmin korkunç olarak nitelendirilmesi için yetecek bi sahneydi bence..Evet evet..En korkunç film o..Ama adını bilmiyorum.. _________________ düzeliyorum hızla.. |
|
| Başa dön |
|
 |
madden_da_third

|
Tarih: Sal 03.08.2004 18:30 Mesaj konusu: |
|
|
| Street_Spirit demiş ki: | | drakula istanbulda var gülmekten altıma ediyodum o film koku diemi yapılmış komedi diemi... | drakula istanbulda bilinen ilk türk korku filmidir... ayrıca film çekildiği döneme göre oldukça başarılı bana kalırsa...filmi bulan olursa ben onu uzun zamandır arıyorum... iletin lütfen... _________________ The Fish --> Davul |
|
| Başa dön |
|
 |
fulya_m_o_r

|
Tarih: Sal 03.08.2004 21:19 Mesaj konusu: |
|
|
| Cornflakegirl demiş ki: | | Başlığı böyle görünce direk olarak türkiye de hiç korku filmi yapıldımı ki ¿ diye düşündüm (tabii okul saçmalığını falan saymazsak ) |
+10  _________________ "Landlords, like all other men, love to reap where they never sowed” |
|
| Başa dön |
|
 |
zafersarhosu

|
Tarih: Çrş 04.08.2004 2:19 Mesaj konusu: |
|
|
drakula istanbulda'yı bende merak ettim.Nası bişe acaba.Bu arada küçük emrah filmleri oldukça korkunç,özellikle Nuri Alço'nun olduğu sahneler Sarı bıyık falan o ne yaa öff korkunç! Emrahtada ne kaş varmış zamanında ya,bi kaş hareketinden bütün filmin konusu çıkartabilirsin  _________________ http://www.overdose.garaj.org/ |
|
| Başa dön |
|
 |
scrotestical

|
Tarih: Çrş 04.08.2004 10:28 Mesaj konusu: |
|
|
şu sahne koparmıştı beni:
emrah: ama nuri amca ben seni babam gibi bilmiştim..
nuri alço: işte şimdi baban oldum yavrum..nıhahahaıhaıhıa! _________________ Liar world,hypocrisy people
Everything ended and innocence died...
In the name of ASAFATED |
|
| Başa dön |
|
 |
copadam

|
Tarih: Çrş 04.08.2004 14:35 Mesaj konusu: |
|
|
konolmuyor yoksa gerilim ve roller iyi oturyor _________________ Demolu Gruplara Destek: www.rockinrock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
copadam

|
Tarih: Çrş 04.08.2004 14:36 Mesaj konusu: |
|
|
ne yazdım ben ya! konu olmuyor dicektim  _________________ Demolu Gruplara Destek: www.rockinrock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
zafersarhosu

|
Tarih: Çrş 04.08.2004 15:31 Mesaj konusu: |
|
|
abi ekşi sözlükte emrah yazın aratın emrah kahvede otururken die başlayan geyikler inanılmas yaa bilmeyen varsa tabi  _________________ http://www.overdose.garaj.org/ |
|
| Başa dön |
|
 |
barbie_is_a_slut

|
Tarih: Çrş 20.10.2004 21:08 Mesaj konusu: |
|
|
türkiye'de 'korku filmi' olarak tasarlanmış ve çekilmiş filmlerin hiçbirinin korkuyla veya gerilimle alakası olmadığını ve hatta yapılış amacının tam aksine hepsinin birbirinden vasat komediler haline dönüştüğünü düşünüyorum.. yani.. bırakın türkiye'de yapılmış en iyi korku filmine karar vermeyi öyle bir film var mı yok mu önce ona karar verin.. _________________ gonna give my heart away.. leave it to the other girls to play.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Sanother

|
Tarih: Çrş 20.10.2004 21:36 Mesaj konusu: |
|
|
Türkiye'de korku filmi çekilmemiştir pek, Okul filminden önce hep planım ilk korku filmini çekmekti araştırmalarım Dracula İstanbul'da filmi dışında çekilmiş bir korku filmi olmadığı yönünde sonuçlanmıştır ve hala bu yöndedir yani korku türü biraz farklıdır gerilimle karıştırılır genelde.
korku filminin çekilemeyişinin nedeni ise bizim toplumsal yapımız, malzeme var gerçekten, anadoluda dinleyin 10 kişi 30 film çıkarırsınız ama hem müslüman hem de eleştiriye kapalı bir toplumda cinlerle, hayaletlerle veya hortlaklarla yapılan filmlerin inandırıcılığı olmuyor ve geçmiş dönemlerde hoşta karşılanmazdı, günümüzde bu tabuların bir kısmını aştığımızı göz önüne alırsak yakın gelecekte korku sinemamız gelişecektir diyebilirim... _________________ je rêve, donc je ne suis pas...
TurkRock.com Last.Fm Community: http://www.last.fm/group/TurkRock.com
|
|
| Başa dön |
|
 |
giggle

|
Tarih: Çrş 20.10.2004 22:30 Mesaj konusu: |
|
|
bence yapılamaz ... okul ve şeytan filminden sonra ... (üç nokta yan yana) _________________ Let me sleep all night in your soul kitchen! |
|
| Başa dön |
|
 |
|