| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ka

|
Tarih: Cum 23.07.2004 14:07 Mesaj konusu: |
|
|
| madden_da_third demiş ki: | | adam filmin adı olarak spiderman 3 demiş örümcek adam değil... adamın eseri olduğuna göre... |
bütün bilimsel keşifler de birer sanat eseridir.
televizyonu television,
bilgisayarı computer,
buzdolabını refrigerator olarak okuyup yazalım.
hatta fransızca kökenli olan "pilot" kelimesini fransızcada ki haliyle okuyalım.
Atatürk , Türk Dil Kurumu'nu boşuna mı kurdu beyler!!!... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
s_hifty

Kayıt: Mar 08, 2004 Mesajlar: 3123 Nerden: izmir'in dağlarında çiçekler açar
|
Tarih: Cum 23.07.2004 20:28 Mesaj konusu: |
|
|
abi kemik te ve penguen de yazılan birşey var özet olarak geçersem
eskiden bir örümcek adam vardı müthişti İNSANDI diğer kahramanlar gibi değildi yaptıklarını düşünür pişman olmasını bilirdi alçakgönüllüydü ama artık o spiderman burgerking te yedigünde çitoslarda görüyoruz artık ve o eski örümcek adam gitti spiderman geldi o artık tam bir PİÇ filmin bu yönde kullanılmasından dolay filmden tiksindim
ana düşüncesi bu yazıların ve bence baya haklılar |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Cmt 24.07.2004 10:54 Mesaj konusu: |
|
|
| hıııı |
|
| Başa dön |
|
 |
madden_da_third

|
Tarih: Cmt 24.07.2004 13:31 Mesaj konusu: |
|
|
| ka demiş ki: | | madden_da_third demiş ki: | | adam filmin adı olarak spiderman 3 demiş örümcek adam değil... adamın eseri olduğuna göre... |
televizyonu television,
bilgisayarı computer,
hatta fransızca kökenli olan "pilot" kelimesini fransızcada ki haliyle okuyalım.
Atatürk , Türk Dil Kurumu'nu boşuna mı kurdu beyler!!!... | sen şimdi bi film çekip adını "kapıdaki adam" koysan mesela millet ondan "the man at the door" diye bahsetse nasıl düşünürsün?? _________________ The Fish --> Davul |
|
| Başa dön |
|
 |
adopted

|
Tarih: Pts 26.07.2004 14:14 Mesaj konusu: |
|
|
| cha_sach demiş ki: | Geldiği ilk gün gittim.. Çizgi roman okuyor gibi hissediyorsun filmde.. Klasik comics muhabbetleri.. Bir de metro üstündeki dövüşme sahnesinde 3d çizimler daha gerçekçi olabilirdi.
Spiderman'ın kimliğinin açığa çıkması iyice folloş oldu.. Gelen geçen yüzünü gördü..
Filmin sonunda kahkahalar duyuluyor salonda çünkü kahraman eşi olmanın verdiği zorluklara değinilmiş. "Git onları hakla kaplan" muhabbeti yarıyor adamı.. Etkilenmen de zorlaşıyor böylece.. |
harbi doğru sölemişsin tam çizgi-roman olmuş film yani. bi de spiderman filmde doğru sayabildiysem 2 sefer düşüo yüksekten (kıyafetin kollar yıkanınca çekiyo sonra ağ atamıo)eleman sonra yine kalkıyor ayağa devam aynen. ben bu kısmını anlamadım. bi de şey çok geyik olmuş metroda bunun yüzünü görüyolar sonra tipler spiderman e korkma kimseye sölemeyiz ayağı yapıyolar. klasik holywood yapımı olmuş ve spiderman i böle holywood tarzı bozar.ama olsun spiderman olsun bize yeter. |
|
| Başa dön |
|
 |
ka

|
Tarih: Çrş 28.07.2004 10:16 Mesaj konusu: |
|
|
| madden_da_third demiş ki: | | ka demiş ki: | | madden_da_third demiş ki: | | adam filmin adı olarak spiderman 3 demiş örümcek adam değil... adamın eseri olduğuna göre... |
televizyonu television,
bilgisayarı computer,
Atatürk , Türk Dil Kurumu'nu boşuna mı kurdu beyler!!!... | sen şimdi bi film çekip adını "kapıdaki adam" koysan mesela millet ondan "the man at the door" diye bahsetse nasıl düşünürsün?? |
eğer bunu diyen kişinin anadili ingilizce ise saygı duyarım.çünkü insanlar kendi dillerini konuşma hakkına sahiptir. |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Pzr 15.08.2004 15:16 Mesaj konusu: |
|
|
oyununu oynadim yeni berbatti... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
parisiennemoonlight

|
Tarih: Pts 16.08.2004 13:53 Mesaj konusu: |
|
|
neden berbattı?ne bakımdan yani? _________________ <div>good night everybody,good body every night</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Pts 16.08.2004 14:03 Mesaj konusu: |
|
|
| parisiennemoonlight demiş ki: | | neden berbattı?ne bakımdan yani? |
cok kolay ve surekli ayni seyler ilk basta hosuna gidiyo insanin ama sonra surekli ayni seyleri yapmaktan SIKILIYO insan.... |
|
| Başa dön |
|
 |
therru

|
Tarih: Pzr 29.08.2004 23:37 Mesaj konusu: |
|
|
ben ilk filmini izlemiştim ama buna hiç gitmek aklımın ucundan bile geçmedi. spiderman'in çizgi filmine hastayım ama ilk filmi hiç hoşuma gitmemişti. zaten tamamen ticari kaygılarla yapılmış. her taraf spiderman kostümleri ve posterleriyle dolu. _________________ Söz sessizlikte, ışık karanlıkta, yaşam ölürken; bomboş gökyüzünde uçarken parlar atmaca. |
|
| Başa dön |
|
 |
CoVeR_RoLL

|
Tarih: Pts 30.08.2004 16:20 Mesaj konusu: |
|
|
Filmi güzel ya oyununa ne demeli sadece ticari açıdan yapılmış..Örümcek adam öldü arkadaşlar...Allah rahmet eylesin! _________________ "İntihar bir kaçış değil, reddediştir." J.P Sartre<br /> <br /> http://syhkazak.deviantart.com<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
izmirli

|
Tarih: Prş 02.09.2004 19:52 Mesaj konusu: |
|
|
| Deşifre oldu oda zevki kalmadı... |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Prş 02.09.2004 21:47 Mesaj konusu: |
|
|
| marry jane ulan.... |
|
| Başa dön |
|
 |
Jekyll-Hyde

|
Tarih: Pts 12.06.2006 15:17 Mesaj konusu: |
|
|
3 geliyor ! _________________ GOD İS DEAD! |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Çrş 14.06.2006 14:43 Mesaj konusu: |
|
|
| Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
KravenTheHunter

|
Tarih: Çrş 14.06.2006 22:08 Mesaj konusu: |
|
|
İlk filmi beğenmemiştim,fakat ikinci ve yeni gelecek olanla çizgi romana daha fazla yaklaşmaya başladı.3.filmde Gwen Stacey,Eddie Brock,Sandman,Siyah kostüm ve tabi ki VENOM'un olması (4.filmde olacak gibi) umarım ilk iki filmden daha iyi bir film olmasını sağlar.Ayrıca 4. bir kötü adam daha olacakmış ama henüz belli değil,keşke Kraven abimiz olsa  _________________ People should not be afraid of their goverments,goverments should be afraid of their people.
V |
|
| Başa dön |
|
 |
|