| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Bloodbath

|
Tarih: Çrş 03.03.2004 22:59 Mesaj konusu: Control Denied |
|
|
Control Denied 1996 yılında chuck schuldiner'in daha melodik çalışmalar yapmak amacıyla kurduğu proje grubudur. The Fragile ART of Existence adinda sadece 1 albümü vardir. 5 kisiden olusan grupta
chuck schuldiner-gitar
shannon hamm-gitar
tim aymar-vokal
steve di giorgio-bas
richard christy-davul
varDI! rahmetli chuck in ömrü yetseydi daha cok album cikartirlardi. son derece basarili bir power/progressive grubu. güzel rifflerin ve basslarin bulundugu clean vokallerle bezenmiş essiz bir grup. tavsiye olunur... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
impalednazarene

|
Tarih: Prş 04.03.2004 2:41 Mesaj konusu: |
|
|
| canavar gibidir control denied.. |
|
| Başa dön |
|
 |
psiXaos

|
Tarih: Cum 26.03.2004 18:36 Mesaj konusu: |
|
|
böyle en olgunluk zamanında yitip giden insanları gördükçe hüzünleniyorum... ne zamanıydı ne yeriydi derler ya aynen öyle... _________________ beauty is the ultimate defense against complexity... |
|
| Başa dön |
|
 |
Odin

|
Tarih: Cum 26.03.2004 19:08 Mesaj konusu: |
|
|
1. Consumed
2. Breaking the Broken
3. Expect the Unexpected
4. What If....?
5. When the Link Becomes Missing
6. Believe
7. Cut Down
8. The Fragile Art of Existence
bunlarda benden olsun... |
|
| Başa dön |
|
 |
faust Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 28.03.2004 23:21 Mesaj konusu: Chuck'ın anısına |
|
|
Bir müzik dehasının attığı en son imzayı görmek isteyenlere.
Chuck'ın dediği gibi;
Aslında The Fragile Art of Existence (Varolmanın Kırılgan Sanatı) bir sonraki Death albümün adı olmalıydı. Çok güçlü ve hayatı çok iyi anlatıyor çünkü hayat negatif tecrübelerinizi alt etmeniz gereken bir savaş ve kendi hayalinizi gerçeğe dönüştüreceğiniz bir mücadele sanatı.”
R . I . P _________________ this is my little life, not for granted... |
|
| Başa dön |
|
 |
NocturnalPulse Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: May 19, 2004 Mesajlar: 156 Nerden: Underground Bunker
|
Tarih: Pzr 25.07.2004 22:49 Mesaj konusu: |
|
|
Resmen kendilerini aşmış bu adamlar. bazı sololar akıllara zarar derecede güzel olmuş. herhangi şarkıdaki melodilerden on tane falan şarkı yapılır. Tim Aymar çok kaliteli iş çıkarmış ritimleri çok güzel yakalamış. Steve Digiorgio zaten insan dışı bi varlık burda kanıtlamış bu durumu, öylede bass çalınmazki ya. Richard abimizde harbi iyi çok iyi.o ziller ne öyle ya:). Diğer gitaristte Chuck'la birlikte olaya son noktayı koymuş. Hepsi birer virtüöz bu adamların. dinlemeden ölmeyin diyorum.
what if, Expect the unexpected gerçekten çok başarılı , akıldan çıkmayan şarkılar. Çok fena alışkanlık yapıyor ona göre. Ben uyarımı yapıyım  |
|
| Başa dön |
|
 |
ZoKaNNa

Kayıt: Sep 20, 2003 Mesajlar: 202 Nerden: yazın altınoluk- kışın ist.
|
Tarih: Pzr 05.06.2005 15:59 Mesaj konusu: |
|
|
chuck'ın bir başka süper olayı.gitar melodilerini daha çok zenginleştirmek için solislikten ayrılıp kurduğu süper grup.
ama chuck'ın solistliğini de yaptığı "death"i daha çok severim.control denied'a death kadar ısınamadım.death daha yırtıcı daha sert gelir bana .. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz.
-olsun |
|
| Başa dön |
|
 |
Anselmo

Kayıt: May 24, 2004 Mesajlar: 366 Nerden: Sarıyer/İstanbul
|
Tarih: Pzr 05.06.2005 16:33 Mesaj konusu: |
|
|
Müzikaletiyi aşmış, yemiş bitirmiş Chuck Schuldiner projesi.. Kompleks fakat akılda kalıcı şarkı yapıları, güçlü heavy vokal, hissedilir bass, taklit edilemez davul.. Chuck gene en iyilerle çalışmış; albümün kapak dizaynına kadar.. Travis Smith (En basidinden bknz. Nevermore) _________________ The trend is dead!
www.rockinside.com |
|
| Başa dön |
|
 |
ZoKaNNa

|
Tarih: Pzr 05.06.2005 18:51 Mesaj konusu: |
|
|
richard christy şu anda iced-earth de mi?
iced-earth'de death ve control denied'de çaldığı gibi yıkıcı çalmıyomuş.çok basit gidiyomuş falan deniliyor çok.ama ben okumuştum röportajında mutlu olduğunu söylüyordu.. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz.
-olsun |
|
| Başa dön |
|
 |
deerrudolf "Kültür&Sanat" mod

|
Tarih: Pzr 05.06.2005 20:02 Mesaj konusu: |
|
|
Evet, Richard Christy hala Iced Earth'te. Kendisi, Iced Earth müziğine kişisel olarak pek katkısı olamayacağını söylüyor. _________________ www.sendika.org
www.sol.org.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
sava

|
Tarih: Pzr 05.06.2005 20:41 Mesaj konusu: |
|
|
| Hayır Iced Earth'ün davulcusu Bobby Jarzombek şu anda. |
|
| Başa dön |
|
 |
deerrudolf "Kültür&Sanat" mod

|
|
| Başa dön |
|
 |
sava

|
Tarih: Pzr 05.06.2005 22:01 Mesaj konusu: |
|
|
| Yeni çıkacak Demons and Wizards'da da Bobby çalıyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
ZoKaNNa

|
Tarih: Pzr 05.06.2005 22:06 Mesaj konusu: |
|
|
richard christy'nin nerde olduğunu ,ne yaptığını bilen yok mu ? hastası oldum bu adamın death'de _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz.
-olsun |
|
| Başa dön |
|
 |
ckibrisli

|
Tarih: Pts 06.06.2005 0:05 Mesaj konusu: |
|
|
| Bu arada Control Denied ın 2 .ci albümü cıkacak mı? Chuck ın 2.ci albüm için gitarları kaydettigini duymustum. Bir bilisi olan var mı? |
|
| Başa dön |
|
 |
ZoKaNNa

|
Tarih: Pts 06.06.2005 14:41 Mesaj konusu: |
|
|
naaptın sen ya..acımızı hatırlattın desem yeridir yani..chuck'ın öldüğünü(aslında ölmedi tabi),artık bize müzik yapamayacağını bilmiyosun galiba..
chukc öleli 4 sene geçti yanılmıyorsam..keşke yapabilseler.. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz.
-olsun |
|
| Başa dön |
|
 |
ckibrisli

|
Tarih: Pts 06.06.2005 16:13 Mesaj konusu: |
|
|
Hayır , ondan bahsetmiyorum . Chuck 1ci Control Denied bittikten sonra yazmaya devam etmiş . Hatta gitarla sözleri bitirmiş . Richard Christy ropörtajında ilk davulları bitirdiğinden bahsediyor . Bir vokallerle bass kalmış sanırım Chuck ölmeden hemen önce .www.emptywords.orgda bulabilirsin ropörtajları .
Hatta albümün ismi "when man and machine collide" dı sanırım http://www.emptywords.org/RockStationInterviewRichard.htm okumanızı tavsiye ederim. |
|
| Başa dön |
|
 |
ZoKaNNa

|
Tarih: Pts 06.06.2005 16:23 Mesaj konusu: |
|
|
hmm.ben bunu okumuştum..evet doğru hatırladım şimdi..tam okumadım ama işte.tamam çıkarsa süper olur o zaman _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz.
-olsun |
|
| Başa dön |
|
 |
Whiplash

|
Tarih: Pts 06.06.2005 18:03 Mesaj konusu: |
|
|
| ckibrisli demiş ki: | Hayır , ondan bahsetmiyorum . Chuck 1ci Control Denied bittikten sonra yazmaya devam etmiş . Hatta gitarla sözleri bitirmiş . Richard Christy ropörtajında ilk davulları bitirdiğinden bahsediyor . Bir vokallerle bass kalmış sanırım Chuck ölmeden hemen önce .www.emptywords.orgda bulabilirsin ropörtajları .
Hatta albümün ismi "when man and machine collide" dı sanırım http://www.emptywords.org/RockStationInterviewRichard.htm okumanızı tavsiye ederim. |
ya galiba o albüm de çıktı sanırım ama control denied değildi ismi sanırım ya da gerizekalı gibi zero toleranceyle karıştırıyorumdur ama çıkmış olması lazım aklımda öyle kalmış  |
|
| Başa dön |
|
 |
ZoKaNNa

|
Tarih: Çrş 08.06.2005 17:04 Mesaj konusu: |
|
|
çıktı mı?hangi adla çıktı peki? _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz.
-olsun |
|
| Başa dön |
|
 |
|