| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Gandalf Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Apr 27, 2004 Mesajlar: 174 Nerden: İstanbul - Bakırköy..
|
Tarih: Prş 22.07.2004 11:50 Mesaj konusu: Logout |
|
|
İşyerinden ve evden siteye girdiğimde kullanıcı ismim ve şifremi yazmıyorum. Çünki istemiyor. Siteyi açar açmaz direk Hoşgeldin Gandalf diye yazıyor zaten. Bir kere internet cafeden girmiştim, ilk girdiğimde ziyaretçi görünüyordu, nickimi ve şifremi girdim tanıttım, ertesi girişimde yine aynı şekilde açar açmaz kendi loginim oluştu.
Yani şimdi benim kullandığım bilgisayardan biri gelip turkrock a girse benim nickimle istediğini yazıp beni siteden attırabilirde, öylemi ? _________________ Everyone I Love is Dead.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 22.07.2004 12:46 Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Gandalf
diyeceklerimi yanlış anlama, ama yukarıda bir logout tuşu var. İnternet kafeden bağlandıktan sonra o tuşla "sistemden çıkmanı" ve ayrıca araçlar>internet seçenekleri>içerik>otomatik tamamlama bölümünden kaydedilmiş parolaları sil kısmını tıklamanı öneririm.
Siteden attırma olayına gelince, burada takılan eski üyelerin ne tür yazdıkları veya yazmadıkları bilinen birşey. böyle bir olayda sorgusuz sualsiz atılacağını sanmıyorum. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
Gandalf Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Apr 27, 2004 Mesajlar: 174 Nerden: İstanbul - Bakırköy..
|
Tarih: Prş 22.07.2004 13:15 Mesaj konusu: |
|
|
Darthseth'cim doğru diyorsunda işte el alışkanlığı direk sayfayı yukardan "x" ile kapatıyorum..
Mesela mail sayfanı açınca hep logout ilemi çıkıosun,ben direk kapatıyorum işin bitince sayfayı.
Birtek turkrock'ta bu başıma geliyor. Acaba bendemi sorun var, yoksa herkesdemi aynısı oluyor bunu merak ediyorum..
İlgin için teşekkür ederim ayrıca.. _________________ Everyone I Love is Dead.. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 22.07.2004 15:31 Mesaj konusu: |
|
|
Ya aslında bir internet kafedeysem mutlaka üç şeyi kontrol ederim.
1. Hesap için kullandıkları program
2. Key logger vb. programları
3. İnternet seçenekleri.
Özellikle mail sayfamdan logout yapmadan çıkmam. Daha önce birisi logout yapmadan çıktıysa ve onun sayfasına yönlendirildiysem acımam  _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
asipsikopat09 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 25.07.2004 21:21 Mesaj konusu: |
|
|
ya olum çıkışş yapasana be dedikleri gibi ilk başta benimmmde başıma geliyordu _________________ DÖTE GİREN ŞEMSİYE AÇILMAZ!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Shadow_Slayer

|
Tarih: Pts 26.07.2004 22:30 Mesaj konusu: |
|
|
ya neden dier sitelerdeki gibi pasaportu bu bilgisayardan hatırla olayı yok.2 saattir giremiyom sırf bu yüzden siteye ya.2 oldu başıma geliyo bu birincisinde ruya die bi kıza evlenme tekmiş adam benim nickimle şimdi kimbilir naaptı.Off ya site yönetimi bu konuya lütfen bişi yapsın ya. _________________ My mind is not for sale or rent to any god or goverment!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Kablo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: May 06, 2004 Mesajlar: 108 Nerden: Gençlik parkından
|
Tarih: Pzr 15.08.2004 0:15 Mesaj konusu: |
|
|
ben kablo değilim kablo benim arkadaşım adam benim bilgisayardan girdi turkrocka ve log out edemiyorum şu anda logaut butonuna basıyorum ve tekrar kablo diye giri yo ne yapacam ben şimdi(katapult) _________________ Seni düşünürken bulamam yolumu.
Gel tut elimden götür IŞIGA DOGRU...
HERKESE GÜLE GÜLE... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr 15.08.2004 0:38 Mesaj konusu: |
|
|
cookieleri sileceksin. kapatıp yeniden açacaksın _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
katapult

Kayıt: Mar 08, 2004 Mesajlar: 86 Nerden: ne kadar manasız bir soru bu
|
Tarih: Pzr 15.08.2004 23:59 Mesaj konusu: |
|
|
| darthseth demiş ki: | | cookieleri sileceksin. kapatıp yeniden açacaksın |
eyw _________________ İnsan dışkısına "BOK" denir