| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
janer

|
Tarih: Prş 15.07.2004 16:57 Mesaj konusu: |
|
|
kilbi görmedim ama behind blue eyes şarkısı ve düzenlemesi mükemmel olmuş kalbimden vurdu, günde 5 kere dinlemeden yapamıyorum.  _________________ LOUD LIVED ROCK'N ROLL... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
EwReN

|
Tarih: Cum 16.07.2004 19:30 Mesaj konusu: |
|
|
L.B. eskiden çok iyidi, özellikle 2. ve 3. albumleri...
New old songs ve en yeni album sux!!  _________________ I can hear the voice but I don't wanna listen
Strap me down and tell me I'll be allright
I can feel the subliminal need/ To be one with the voice and let everything go |
|
| Başa dön |
|
 |
Lindemann

|
Tarih: Pzr 18.07.2004 23:36 Mesaj konusu: |
|
|
bence de bozuldu artık... ah aahhh!! "chocolate starfish & the hot dog fla. water" albümünü 100 kere dinnemişimdir.... çok sewerdim.. _________________ Dr. Feelgood |
|
| Başa dön |
|
 |
bortu

|
Tarih: Pts 19.07.2004 8:48 Mesaj konusu: |
|
|
limp bizkit hip hop'ın dozunu kaçırdı bence. Saçma saçma şarkıları var. My way, my generation, nookie, hold on gibi güzel şarkıları da var ama, yine de pek sevmem. _________________ Doğru ya da yanlışı, insanın bakış açısı değiştirir. |
|
| Başa dön |
|
 |
Lindemann

|
Tarih: Pts 19.07.2004 15:52 Mesaj konusu: |
|
|
| bortu demiş ki: | | limp bizkit hip hop'ın dozunu kaçırdı bence... |
+1 diyorum.. ben ondan bıraktım zati... _________________ Dr. Feelgood |
|
| Başa dön |
|
 |
limpin_parkit

|
Tarih: Sal 20.07.2004 0:38 Mesaj konusu: |
|
|
| ewet chocolate starfish e kadar olan albümler güzeldi.ama remix albümde bozdu işi. wes borland da ayrılınca fred oturdu kaldı.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ladyrock

|
Tarih: Prş 22.07.2004 14:47 Mesaj konusu: |
|
|
Biraz hip hop ve biraz rock ve kendi tarzlariyla deyisik bir hava esdiriyorlar. Arada bir dinlenir. Behind blue eyes´sin klibide güzel olmus.
Af grubundan birisi onu andiriyor. Her halde idol olarak görüyor. _________________ Niemand stirbt als Jungfrau, denn das Leben fickt jeden. |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Cum 23.07.2004 12:40 Mesaj konusu: |
|
|
abi artik bunlari dinleyen varmi ya kötu MTV dedigimiz bile calmiyo artik adamlarin sarkilarini halbuki daha 2-3 yil öncesine kadar MTV nin en unlu rock grubuydu... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
EwReN

|
Tarih: Cum 30.07.2004 16:54 Mesaj konusu: |
|
|
Hepsi wes borland yuzunden .... tabii onun gitmesinde Fred"in de sucu yok diil...... |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Cum 30.07.2004 17:18 Mesaj konusu: |
|
|
Fred gibi itici bi insan daha yoktur su piyasada kendini bi b.k sanip cok sey yapmaya kalkiyo ama susiyim cunku bi basladimi tam basliyorum sonu kötu olur... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
pyskhee

|
Tarih: Cmt 07.08.2004 13:42 Mesaj konusu: |
|
|
| limp bizkit wes borland grubu bıraktıgında bitmişti ztn cok kötü suanda son albümleride rezalet... |
|
| Başa dön |
|
 |
_EvAnEsCeNcE_

Kayıt: May 31, 2004 Mesajlar: 79 Nerden: pendik / istanbul
|
Tarih: Cmt 07.08.2004 13:47 Mesaj konusu: |
|
|
| pyskhee demiş ki: | | limp bizkit wes borland grubu bıraktıgında bitmişti ztn cok kötü suanda son albümleride rezalet... |
+1 |
|
| Başa dön |
|
 |
derin48 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 11.08.2004 23:15 Mesaj konusu: |
|
|
hakl1s1n1z bence wes gibi süper bi tekniii elden kaç1rmak buyuk b1 hata adam benim idolümdür yani o bi deha bence yank1 konusunda ahahah o livin' it up yokmu hastas1y1m beaaaa _________________ İMZAA YOK PARMAK BASSAK:) |
|
| Başa dön |
|
 |
OneMinuteSilence

|
Tarih: Prş 12.08.2004 3:00 Mesaj konusu: |
|
|
| CedriX demiş ki: | | Fred gibi itici bi insan daha yoktur su piyasada kendini bi b.k sanip cok sey yapmaya kalkiyo ama susiyim cunku bi basladimi tam basliyorum sonu kötu olur... |
bu kadar _________________ you f*** with me, you f***n' with da best
Djinn Stylo- davul,zil,vs. |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Prş 12.08.2004 13:25 Mesaj konusu: |
|
|
| OneMinuteSilence demiş ki: | | CedriX demiş ki: | | Fred gibi itici bi insan daha yoktur su piyasada kendini bi b.k sanip cok sey yapmaya kalkiyo ama susiyim cunku bi basladimi tam basliyorum sonu kötu olur... |
bu kadar |
tabi abi ya adam hatta bi ara limp bizkit ben olmasam limp bizkit den bi b.k olmaz felan demis Wes Borland gitti diye cok sevinmistim böyle berbat bi adamla ayni grupta olcagina.... |
|
| Başa dön |
|
 |
PeNtAgRaM_BoY Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 15, 2003 Mesajlar: 498 Nerden: sağdan dönünce soldaki apartmandan
|
Tarih: Prş 12.08.2004 17:22 Mesaj konusu: |
|
|
limp bizkit forumununa fred durst olduğunu iddea eden birisi artık brutal vokal olcağı ve rep vokallerin tarihe karışacağını yazmış
Ayrıca grup artık Limp Bizkit değil LIMP olarak bilincekmiş _________________ SeRT KaLıN TaViZ VeRMeYiN |
|
| Başa dön |
|
 |
ip_sn1ff3r

|
Tarih: Prş 12.08.2004 19:24 Mesaj konusu: |
|
|
İster adı " LIMP " olsun ister " Müslüm Gürses ve Saz Ekibi " olsun Chocolate Starfish and the hotdog favoured water albümünü en az 100 kere dinlemem rağmen wes borland gitti Limp Bizkit bitti . Adamlar iyice hip-hop a döndüler . Ayrıca yukardaki arkadaşın brutal vocal şeyide bence Limp Bizkit brutal vocal in arkasına müzik çalamaz . Adamlar bi kere nu metal diye çıktılar zaten . Brutal olsa kaç yazar ? Rap vocaller de tarihe karışırsa fred durst denen gereksiz herif te tarihe karışır . Adam neresiyle brutal sölicek parçaları . Chocolate starfisch albümünde iki kere bağırdı diye noldu yani . Peeeh ... _________________ Another Shiny Day , Another Confused Life ... |
|
| Başa dön |
|
 |
NumB_RocK

|
Tarih: Cum 13.08.2004 0:04 Mesaj konusu: |
|
|
ne yaparsa yapsın fred eskisi gibi olamazlarrrr _________________ shut up when i'm talking to you |
|
| Başa dön |
|
 |
KochaK

|
Tarih: Cum 13.08.2004 5:09 Mesaj konusu: |
|
|
| abi ben nookie yi take a look around u bide re arranged mi ne bişey varya 3 ünü seviyom gerisi boş bence................... bide bu 3 şarkının klipleride çok güzel |
|
| Başa dön |
|
 |
PeNtAgRaM_BoY Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 15, 2003 Mesajlar: 498 Nerden: sağdan dönünce soldaki apartmandan
|
Tarih: Pzr 15.08.2004 15:39 Mesaj konusu: |
|
|
| ip_sn1ff3r demiş ki: | | İster adı " LIMP " olsun ister " Müslüm Gürses ve Saz Ekibi " olsun Chocolate Starfish and the hotdog favoured water albümünü en az 100 kere dinlemem rağmen wes borland gitti Limp Bizkit bitti . Adamlar iyice hip-hop a döndüler . Ayrıca yukardaki arkadaşın brutal vocal şeyide bence Limp Bizkit brutal vocal in arkasına müzik çalamaz . Adamlar bi kere nu metal diye çıktılar zaten . Brutal olsa kaç yazar ? Rap vocaller de tarihe karışırsa fred durst denen gereksiz herif te tarihe karışır . Adam neresiyle brutal sölicek parçaları . Chocolate starfisch albümünde iki kere bağırdı diye noldu yani . Peeeh ... |
ha unutmadan bide wesin geri dönceğini yazmış |
|
| Başa dön |
|
 |
|