Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Çilekeş
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Çilekeş
Sayfa 1, 2, 3 ... 204, 205, 206  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
anger_is_a_gift
Çilekeş vokalisti

MesajTarih: Cmt 09.08.2003 5:32    Mesaj konusu: Çilekeş Alıntıyla Cevap Ver

e hadi çizmiş

En son anger_is_a_gift tarafından Cmt 20.03.2004 22:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SwaLLoweD
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Pzr 10.08.2003 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

KayaFEST'te biz izleyemediysek de, çok olumlu şeyler duyduk performansınız hakkınızda...

Selamlar ve başarılar...
budweiser

MesajTarih: Pts 11.08.2003 1:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hakikaten ya forum sıfırlandı ya aynı şeyleri tekrar yazarsam kendimi aptal gibi hissederim herhalde. ama biyerden başlamak lazım. büyük ihtimal 19-21 eylüldeki bursa rock festivaline gelicez ve büyük ihtimal ilk canlı performansınızı orda izliycez. hayal kırıklığına uğramamak dileğiyle.!
Başa dön
anger_is_a_gift
Çilekeş vokalisti

MesajTarih: Pts 11.08.2003 1:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ehhh.şimdi ne desem ki.demomuz var sayılır ,tam çıkarcaktık ki albüm anlaşmasıyla karşı karşıya kaldık.bu yüzden artık demo çıkarmayı düşünmüyoruz.1 sene soora albüm alırsınıs artık Very Happy swallowed sana da teşekkürler.birgün mutlaka birlikte çalarız tekrar.ankara cats,sende tekrar yazarsan sevinirim.çünkü ben okuyamadım,fikirleriniz bizim için önemli gerçekten:) üzülmeyin arkadaslar son kez sıfırlandı ne de olsa,artık yazışırız hep belaaber.off bursa çok güsel olcakmış gibi görünüo hade bakalım hayırlısı çizmiş METALL! Danset El Sallaa el sallaa
Domino

MesajTarih: Pts 11.08.2003 2:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

forumlar silinmeden okumustum yazilanlari hakkinizda ve merak ettim muziginizi . album cikartacaginiz dogru mu ne kadar bekleyecegiz bunu Very Happy

kimlerle calismayi dusunuyorsunuz albumde ve sonrasinda

sizi ne zaman ve nerde canli izleyebiliriz? istanbulda konser olacak mi?
Başa dön
anger_is_a_gift
Çilekeş vokalisti

MesajTarih: Pts 11.08.2003 2:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

albüm 1buçuk seneyi bulcak heralde.ama prodüktörler ve şirketle ilgili henüz bişey söylememiz doğru değil resmi sözleşmelerden önce.ama daha sonra bu bilgileri ilk burda söyleriz diye tahmin ediyorum.zamanı gelince tabi.yakınlarda istanbul konseri görünmüyo en son 3 haziranda fanta genc yetenekler aramızda yarışması finali için parkormanda çalmıştık.önümüzde 19-20 eylül bursa rock festivali var hangi gün çıkacağımız kesinlik kazanmadı.onun dışında ankara'da hala her perşembe limon bar'da programa devam ediyoruz.şimdilik limon tatilde 22 eylülde açılacak.konser haberlerini ilk olarak burda duyuruyoruz zaten.ilgin için teşekkürler..görkem
faust
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 11.08.2003 21:09    Mesaj konusu: re-selam Alıntıyla Cevap Ver

Merhab yenidenn yaw desenize yazdıklarımın hepsi boşuna gitti.
Neyse umarım herşey iyi gidiyordur chilekesh'te.
Bu arada yazımın konusu web sitenizle ilgiliydi.
Bakın gerçekten sizi merak eden bisürrü insancık vardır.Kendinizi onlardan haberdar etmenin de en iyi yolu da bu bence.Bu işe biraz hız kazandırın artık bence.
Neyse kolay gele herkese selam.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
anger_is_a_gift
Çilekeş vokalisti

MesajTarih: Sal 12.08.2003 2:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tesekkür ederim beğendiğin için.linkin park daha cok calmak isteriz ama turntable'ımız olmadığı için kısıtlıyız bu konuda.ama yeni sezonda somewhere i belong ekledik listeye umarım onu da beğenirsin.çarşamba çalıyoduk,metropolis limonu bırakınca manga cumaya gecti,bizde persembeye.cumartesi john doe devam edecek,ve yine benimle beraber Very Happy onlar benim yıllardır hayranlıkla izlediğim bi gruptu,o yüzden john doe'ya vokal yapmak boynumun borcudur Very Happy y.o.k.'un demo kaydını dağıtamıyoruz ama önümüzdeki hafta büyük ihtimal fanta'nın yarışmasıyla ilgili complation cd'si çıkıcak,o cd'de y.o.k.'un konser kaydını bulabilirsin ....faustcum internet sitesi gelio çok yakında sen merak etme az kaldı Cool
anger_is_a_gift
Çilekeş vokalisti

MesajTarih: Sal 12.08.2003 2:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sen ankaracats'de oynuyomusun yoksa Very Happy evt ali dil tarihte okuyo.ben bilkent konservatuvarda keman bölümündeyim ama sanırım bu sene bırakıyorum :kemancı bunlar özel konular şimdi bi kerelik yazmış oliiim herkes görsün ama son olsun Very Happy daha önce runaway,points of authority,in the end de calmıştık ama nedense unuttuk artık Very Happy yeni sezonda limon'un eski günlerdeki gibi dolup taşmasını umut ediyorus bekleris Very Happy
hububat

MesajTarih: Sal 12.08.2003 12:02    Mesaj konusu: .... Alıntıyla Cevap Ver

chilekesh i limondan tanıyorum ...başarılı buluyorum sizleri...keşke arasıra cover sınırlarını zorlamak adına keman da kullansanız...kolay gelsin hepinize...
Başa dön
anger_is_a_gift
Çilekeş vokalisti

MesajTarih: Çrş 13.08.2003 1:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

limon açılana kadar bi etkinlik yok malesef.sonrasında da bursaya bekliorus herkesi.keman konusuna gelince neden olmasn?fethiyeden erken kaçtık abi çünkü paramız kalmamıştı ve acıkmıştık ankaraya gidelim de bi yemek yiyelim dedik Razz Razz duyduk ki 84'de çok iiymiş fethiyede..canım biz zaten biliyoruz sizi Very Happy
jibi

MesajTarih: Çrş 13.08.2003 2:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sayin Anger

bende grubunuzu limon barda dinledim gercekten cok basarili buldum ve basarilarinizin devamini dilerim... Sizinle bulusabilecegimiz bole bi ortami yaratan turk rock yoneticilerine de saygilar...

keshlerim Tüttürr chilekeshlerim jibiniz sizi yalar...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
anger_is_a_gift
Çilekeş vokalisti

MesajTarih: Çrş 13.08.2003 2:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

walla foruma şöyle bi baktım,farkettim ki forumlar sıfırlandıktan sonra benden baska kimse gelmemiş gruptan Cool sen bursada mı olcaksın yoksaa?way be jübüküm de geliyomuş konsere.eheeheheeeeyt.olm özelden konuşalım Beer
chi
Çilekeş gitaristi

MesajTarih: Çrş 13.08.2003 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben geldim.. Cool
cemanga

MesajTarih: Prş 14.08.2003 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Forumlar sıfırlandıktan sonra tekrar merhabalar chilekesh tayfası...bende takılacam artıkın buralarda.ahanda sağda nickname ve logo bilem yapmışım.bi tatil olayından sonra tekrar ankara ve limon.görüşeceğiz beyler Wink
Başa dön
Bijen

MesajTarih: Cum 15.08.2003 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Helal olsun Kaya Festi dağıtmışsınız Smile)süpermişSmile)biz gelemedik ama sizin adınıza çok sewindik:))Chilekesh Rulez!
peacefire

MesajTarih: Cmt 16.08.2003 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

[i]Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
Başa dön
anger_is_a_gift
Çilekeş vokalisti

MesajTarih: Pzr 17.08.2003 3:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bijen.üstadım seni buralarda görmek ne güsel tesekkür ederz Very Happy
peacefire beğendiğin için saol ama 1 sene sonra albüm piyasaya çıkacağı için ve şu anda şarkıların haklarıyla ilgili konularda sınırlı olduğumuz yayınlayamıyoruz.ancak sanırım 1 hafta içinde fanta genç yetenekler aramızda yarışmasının cd'si piyasaya çıkıcak.orda ilk şarkı olarak Y.O.K.'un canlı performansını dinleyebilirsin.hatta sadece sen değil herkes dinleyebilir Very Happy sevgiyle kalın
peacefire

MesajTarih: Pzr 17.08.2003 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
Başa dön
anger_is_a_gift
Çilekeş vokalisti

MesajTarih: Sal 19.08.2003 2:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tesekkür ederiz.güzel gruplar var cd'de.yarışma finalinden alınan kayıtlar.stand up'çılar da pek komik Razz yersen Cool
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 204, 205, 206  Sonraki
1. sayfa (Toplam 206 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız