| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
NeonTom

|
Tarih: Prş 08.07.2004 1:00 Mesaj konusu: |
|
|
Anlamadım, bayık mı diyosun şimdi yoksa güzel mi? _________________ Move, pretty baby, where the sky is so blue. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Kablo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: May 06, 2004 Mesajlar: 108 Nerden: Gençlik parkından
|
Tarih: Prş 08.07.2004 1:04 Mesaj konusu: |
|
|
Güzel diyor ben tercüme edeyim... _________________ Seni düşünürken bulamam yolumu.
Gel tut elimden götür IŞIGA DOGRU...
HERKESE GÜLE GÜLE... |
|
| Başa dön |
|
 |
ekulak

|
|
| Başa dön |
|
 |
NeonTom

|
Tarih: Prş 08.07.2004 1:14 Mesaj konusu: |
|
|
Hamile olmak bana çok kötü gelirdi eskiden, sonra travisin klibini izledim. Var ya hani bir sürü hamile kadın falan. Çok sevdim sonra. Bende istiyorum, kocaman karnım olsun. _________________ Move, pretty baby, where the sky is so blue. |
|
| Başa dön |
|
 |
ekulak

|
|
| Başa dön |
|
 |
TheConqueror Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 08.07.2004 9:34 Mesaj konusu: |
|
|
iki sene önce yazın sing şarkılarını günde ortalama 3.24 kere dinlerdim.
bu senede beautiful occupation u dinliyorum.özellikle akşama kadar çalışan akşamda kafa dinlemek isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyprum.colplay ve radiohead i de unutmayalım. |
|
| Başa dön |
|
 |
MaxtraDamuS

|
Tarih: Pts 27.09.2004 11:04 Mesaj konusu: |
|
|
Abi Benim En iyi üçlümdür..Radiohead,Coldplay ve Travis...Travis baya güzel müzik yapıyor yani popçusuda sever rockçısıda...Sanırım Forumda pek seveni yok ama.Walla baby one more time'ın coverlamışlar.Bence baya hoş olmuş...Ama belki eskide olabilir ama ben yeni dinledim walla..Yani Sonuçta;WhyDoesItAlwaysRainOnMe?? _________________ www.ruhkanseri.com |
|
| Başa dön |
|
 |
alcoholicangel

|
Tarih: Pts 27.09.2004 15:04 Mesaj konusu: |
|
|
| therru demiş ki: | ben de travis dinliyodum şimdi. bi ara bakayım başlık var mıymış diye düşünmüştüm, karşıma çıktı
ben eskiden çok sevmezdim. sadece bi iki şarkısını. britney spears'sın hit me baby one more time diye salak bi şarkısı vardı. travis onu coverlamıştı. bir zamanlar vh1 televizyonda çıkarken klibi de vardı. yani klip degil de vh1'nın story tellers diye bi programındaki performanslarını gösterirdi. çok güzel yapmışlar helal olsun.
travis'i şu an çok sevmem ablamın bana last train şarkısını dinlememi söyledigi zamandan bu yanadır.süper şarkı (hatta şimdi bu şarkı başladı). hatta bi yerinde "i'm gonna buy a gun, and shoot everything,everyone" diyo ve beni koparıyo. |
belki biraz geç olucak ama 'i'm gonna buy a gun,gonna shoot everything,everyone' bölümünde tek kopan sen diilsin..bi geçiş bundan daha güzel olamaz yaa..this could be the last train......oof.. _________________ "Let the waves have their way now.." |
|
| Başa dön |
|
 |
spr33 Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Sep 26, 2004 Mesajlar: 27 Nerden: chaatay from istanbul
|
Tarih: Sal 28.09.2004 11:39 Mesaj konusu: |
|
|
hiç sevmiyorum bu adamları _________________ chaatay (memoor vokal)
yasal olmayan yollarla mesaj sayımı arttırdım özür dilerim
ha bu arada basçı arıyorum (alternative, grunge) |
|
| Başa dön |
|
 |
MaxtraDamuS

|
Tarih: Sal 28.09.2004 11:45 Mesaj konusu: |
|
|
Niye be abi Light mı geldi sana!! _________________ www.ruhkanseri.com |
|
| Başa dön |
|
 |
alcoholicangel

|
Tarih: Sal 28.09.2004 17:00 Mesaj konusu: |
|
|
sert adamım diyo yani,heyt bee..  _________________ "Let the waves have their way now.." |
|
| Başa dön |
|
 |
kleopatra

|
Tarih: Çrş 29.09.2004 11:49 Mesaj konusu: |
|
|
dinlediğim diğer grupların arasında ne kadar sertleri olursa olsun, çok çok sevdiğim travis'den ayrılamam... beni gülümsetir.. ya da gözlerimi yaşartır.. etkiler işte.... _________________ Tu was du willst. |
|
| Başa dön |
|
 |
MaxtraDamuS

|
Tarih: Çrş 29.09.2004 11:54 Mesaj konusu: |
|
|
Güzel ve Doğru yazmışsın kleopatra....İnsana Huzur veriyor Travis.. _________________ www.ruhkanseri.com |
|
| Başa dön |
|
 |
xlcool Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 05.11.2004 17:26 Mesaj konusu: |
|
|
radyoda ilk duyduğumda güzel parça demiştim ardından gelen dj konuşması ingiliz gitar topluluğuydu.o albümdeki singleları süperdi.Ondan sonra klibinde grup kavgalı bir piyes vardı.
sonradan okudumki albüm çuvallamış,yeni albüme hazırlık yapıyorlarmış.
kısaca banjo,akustik kullanan güzel modern bir ingiliz rock gurubu bence.takip etmeye değer. _________________ Her zaman en büyük hedeflerine bak diğerleri nasıl olsatamamlanır.(Fav.Gruplar:Metallica,Santana,Malmsteen,Muse,R.H.C.P,QOTSA.)
Stuff: washburn wi114,marshall MG10,RP 50,  )ileride ibanez ,boss,50 watt vs.. |
|
| Başa dön |
|
 |
zinekk

|
Tarih: Cum 05.11.2004 17:34 Mesaj konusu: |
|
|
| mzüiklerinin huzur vermesinin yanında vokalleri fran healy de travisi trvais yapan en önemli etkendir bence..yaptıkları müziğin çok benzerleri çıktı özellikle de ingilizlerin rock anlayışı travis müziği çevresinde dönmeye başladı ama cidden bu işi hakkıyla yapan ve helal olsun dedirten bir travis var benim zihnimde bir de coldplay.. tercih etmek gerekirse travis derim o ayrı |
|
| Başa dön |
|
 |
poisonous__girl

|
Tarih: Cmt 06.11.2004 22:56 Mesaj konusu: |
|
|
depresif takıldığım zamanlarda "why does it always rain on me" sini bağıra bağıra söylediğim grup.. severim... _________________ gücünle alabileceğin şeyleri asla isteme! |
|
| Başa dön |
|
 |
MaxtraDamuS

|
Tarih: Sal 14.12.2004 19:41 Mesaj konusu: |
|
|
bu aralar quicksand e taktım...harbiden güzel yapmış adamlar..Ellerine sağlık.. (yani sesine de ) _________________ www.ruhkanseri.com |
|
| Başa dön |
|
 |
punk_ist

|
Tarih: Çrş 14.09.2005 0:31 Mesaj konusu: |
|
|
| gzl travisime yorum yapmıcmda kime yapıcm sewiorm işte şimdi side dı dinliorm seni sewiorm trvis |
|
| Başa dön |
|
 |
rapcore

|
Tarih: Çrş 14.09.2005 23:38 Mesaj konusu: |
|
|
| TRAVİS'İN SARKILARI (BANA ÖZELMİ BİLMİYORUM) İNSANI SAKİNLESTİRİYO.AMA ÇOK DAHA FAZLA SİNİRLİYSENİZ SİMPLY RED TAMSİYE EDERİM ÖZELLİKLE BLUE ALBÜMÜNÜ |
|
| Başa dön |
|
 |
cold_house

|
Tarih: Prş 20.10.2005 18:45 Mesaj konusu: |
|
|
last train _________________ immurse your soul in love |
|
| Başa dön |