Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - mesaj silinmesi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

mesaj silinmesi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HaTe_2_WoRLD

MesajTarih: Prş 25.12.2003 0:07    Mesaj konusu: mesaj silinmesi Alıntıyla Cevap Ver

adminler dış kaynaklı metal altındaki ''nu-metal i neden sevmiyorsunuz?'' konuya cok uzun bi mesajım bilgisayar yuzunden iki kere gitti İLK attıgımı silerseniz iyi olur cunku baya bi uzun mesajım..Ayrıca kendimiz silemiyormuyuz mesajlarımızı??
NovemberRain
Kurucu
Kurucu

MesajTarih: Prş 25.12.2003 1:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Silebiliyorsunuz kendi mesajlarınızı, bu mesajı yazmaya ayıracağınız süre yerine mesajınızın altında ve üstündeki tuşlara şöyle bir baksanız daha rahat olurdu, bu tüm forum kullanıcılarında gördüğüm bir eksiklik, bir mesaj atılıyor altına aynısından yanlışlıkla bir tane daha atılıyor, sonra onun altına birde pardon yanlış oldu diye mesaj atılıyor, gereksiz mesaj kirliliğinin özrünü de bir gereksiz mesajla daha yapıyor.

Size demiyorum tabiki sadece, genel konuşuyorum, üyeler kendi mesajlarını silebilmektedir kısaca. Smile
soulatabyss

MesajTarih: Cum 23.04.2004 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

peki sebepsiz yere,forum yöneticileri tarafından silinmiş olan mesajlar? attığım mesaj sayısında bir azalma gördüm ama yanlış bir mesaj atmadım hiçbir zaman ve bu konuda duyarlı olmaya çalışıyorum.neden sebepsiz yere silinmiş mesajlarım?hangilerinin silindiğini,yanlışımın nerede olduğunu bile bilmiyorum ama mesaj sayımda azalma var.ben yanlışımı görmezsem aynı şeyi istemsizce yeniden yaparım belki.neden uyarılmıyorum?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DARK-LORD

MesajTarih: Cum 23.04.2004 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

soulatabyss demiş ki:
peki sebepsiz yere,forum yöneticileri tarafından silinmiş olan mesajlar? attığım mesaj sayısında bir azalma gördüm ama yanlış bir mesaj atmadım hiçbir zaman ve bu konuda duyarlı olmaya çalışıyorum.neden sebepsiz yere silinmiş mesajlarım?hangilerinin silindiğini,yanlışımın nerede olduğunu bile bilmiyorum ama mesaj sayımda azalma var.ben yanlışımı görmezsem aynı şeyi istemsizce yeniden yaparım belki.neden uyarılmıyorum?

belki msjını silmemişlerdir ama bu aralar forumlarda baya bir temizleme yapıyorlar, kapanan veya silinen forumlarda yazın varsa eğer msj sayın azalır elbetteki.
rocksurfer

MesajTarih: Cmt 24.04.2004 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Silinen forumlardaki tüm mesajlarda siliniyor.Bizlerinkide dahil olmak üzere.
Atalay

MesajTarih: Cum 30.04.2004 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aynen...
benayevsen

MesajTarih: Çrş 30.06.2004 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iyide dün üst üste msj niye silindi 6. cadde formunda bir çocuk var shifty diye ona yazdığım iki msj tahmin ettiğim kişi tarafından neden silindi... çok komik ve silen kişiyi gözümden düşürüyor... belli bir zaman sonra silinse anlıcam da direk anında silinmesi çokkkkk saçma, komik hatta ve hatta beni soğutan bir durum...... bunu da silersiniz belki ve iyice soğutursunuz!!! :alkıs
benayevsen

MesajTarih: Çrş 30.06.2004 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

unuttum sakın bana kişisel konuşmayı özel msj yoluyla halletseydin gibilerinden yazmayın çünkü konuyla alakalı bir yazıydı.... diyelim ki değil, o zaman o kadar çok silinicek msj var ki!!!!!!!!!!!......
NovemberRain
Kurucu
Kurucu

MesajTarih: Çrş 30.06.2004 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Böyle üstü kapalı konuşarak birşey elde edemezsin. Bu şikayetini site hakkında bölümüne yazıyorsun ancak olayın ne olduğunu söylemiyorsun, sadece laf sokuyorsun. Şu yazdıklarından hiçbir yönetici birşey anlamaz ki. Kim senin yazını sildi? Ne yazdın da sildi? Eğer bunları açıkça belirtmeyeceksen, mesajını kim sildiyse bu sorunu onunla özelden halletmelisin. Yada burada açık açık yazıp, silen kişinin cevap vermesini beklemelisin.
benayevsen

MesajTarih: Çrş 30.06.2004 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Emre sildi kim silebilir ki? kendi formunda benim yazdığım nokta onu neden rahatsız etti anlamadım... olay ne diye sorarsanız?

bir iki forma yazılan msj dan sonra 6. cadde üyelerine (http://www.turkrock.com/ftopic16-0-asc-760.html) en son yazdığım msj;

:)tepkili gibi oldu sanki msj:)

başarılar arkadaşlar hem müzik, hem aşk hemde okul hayatınızda ihtiyaç var sizin gibi insanlara:)
(grup üyelerine yazdığım msjdır bu)

buydu... arkasında s_hifty birşeyler yazdı sonra benim yazdığım msj silinmiş....

neyse olayı bilen biliyor.... bana yazılacak cevabı tahmin edebiliyorum... biraz daha içten olun canımı alın be!!!

tekrar söylüyorum bu gruba karşı herhangi bir antipatim yok umarım daha da iyi yerlere gelicekler!
Rocker89

MesajTarih: Çrş 30.06.2004 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim de bir iki mesajım yok attığım.kasıtlı olarak sildiklerini pek sanmıyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
benayevsen

MesajTarih: Çrş 30.06.2004 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zaten son msj mı kendim sildim o başlıktan... kimseye laf sokma veya ezme gibi bir çaba göstermem..
NovemberRain
Kurucu
Kurucu

MesajTarih: Çrş 30.06.2004 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Rocker89 demiş ki:
benim de bir iki mesajım yok attığım.kasıtlı olarak sildiklerini pek sanmıyorum.

Allah allah, nereye gidiyor mesajlar. Senin nerden silinmiş mesajın rocker?
Rocker89

MesajTarih: Cum 02.07.2004 0:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

NovemberRain demiş ki:
Rocker89 demiş ki:

Allah allah, nereye gidiyor mesajlar. Senin nerden silinmiş mesajın rocker?

genel bölümünden "gitar çalarken en çok coşan adamlar"a attığım mesaj,diğeri de turk rock bölümündendi.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
darkwingduck

MesajTarih: Cmt 03.07.2004 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

toplam post sayım azaldı . dün 300. mesajımı atmıştım bugün ise toplam post sayımı 293 olarak görüyorum mesajlarımız nereye gidiyor?
Atalay

MesajTarih: Cmt 03.07.2004 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok uzun zamandır mesaj silmedim ama konu ile hiç ilgisi olmayan mesajlarınız silinirse bence kızmayın. Konu bazen dağılıp arkadaş muhabbetine dönüyor.

Ayrıca herhangi bir "sizce en bilmemne nedir" diye forum açmayın. Chat tarzı oluyor ve sahibinden başka kimse o mesajı okumuyor.
Crisis
Emre Aydın / Site yöneticisi
Emre Aydın / Site yöneticisi

MesajTarih: Cmt 03.07.2004 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benayevsen demiş ki:
iyide dün üst üste msj niye silindi 6. cadde formunda bir çocuk var shifty diye ona yazdığım iki msj tahmin ettiğim kişi tarafından neden silindi... çok komik ve silen kişiyi gözümden düşürüyor... belli bir zaman sonra silinse anlıcam da direk anında silinmesi çokkkkk saçma, komik hatta ve hatta beni soğutan bir durum...... bunu da silersiniz belki ve iyice soğutursunuz!!! :alkıs

ben silmedim..çatlak ses çıkmasın diye mümükün mertebe 6.cadde formundaki hiç bir mesajı silmiyorum.Demekki gözünden düşmeyi kabullenmiş başka bir yönetici silmiş.Ayrıca ben hangi mesajın silindiğini de anlamadım.Shifty`nin bir mesajı silinmiş evet,ama seninkini hatırlayamadım.

En son Crisis tarafından Cmt 03.07.2004 16:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
darkwingduck

MesajTarih: Cmt 03.07.2004 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

silinen mesajların hangileri olduğunu anlayamadım lontrol ettim son 2 3 günde attığım bütün mesajlar yerli yerinde..
darkwingduck

MesajTarih: Cmt 03.07.2004 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

serverda bi bozukluk olmasın?
NovemberRain
Kurucu
Kurucu

MesajTarih: Cmt 03.07.2004 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

darkwingduck demiş ki:
toplam post sayım azaldı . dün 300. mesajımı atmıştım bugün ise toplam post sayımı 293 olarak görüyorum mesajlarımız nereye gidiyor?

Toplam mesaj sayınız düşebilir orada bir sorun yok gayet normal, çünkü kilitlenmiş mesajlar düzenli olarak siliniyor, sizin o başlıklarda mesajlarınız varsa doğal olarak mesaj adediniz düşer, eleman arayanlar ve alım satımdaki 30 gün içinde mesaj gelmeyen başlıklar, hertelden ve genel kategorilerinde ise 60 gün mesaj gelmeyen başlıklar otomatik olarak siliniyor, o yüzden mesaj sayınızın azalması normal.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız