Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Başlık kapanma sebepleri?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Başlık kapanma sebepleri?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Gandalf
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 23.06.2004 13:23    Mesaj konusu: Başlık kapanma sebepleri? Alıntıyla Cevap Ver

Sorum Rocksurfer'a.
Her telden bu soruyu sormak için başlık açtım ama burası doğru yer değil dedi.
Umarım doğru yer burasıdır.
Şimdi sorumu tekrarlıyım : İşyerinde Canı Sıkılanlar adlı başlık neden kapandı. İçindeki muhabbetlerde en ufak bir ters veya kötü laf geçmemesine rağmen..
Bunu gerçekten merak ediyorum, aydınlatırsanız sevinirim..
hasicktear

MesajTarih: Çrş 23.06.2004 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sıkıntı giderme sitesi olarak algılanmak istemiyolar sanırım.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rocksurfer

MesajTarih: Çrş 23.06.2004 20:58    Mesaj konusu: Re: Başlık kapanma sebepleri? Alıntıyla Cevap Ver

Gandalf demiş ki:
Sorum Rocksurfer'a.
Her telden bu soruyu sormak için başlık açtım ama burası doğru yer değil dedi.
Umarım doğru yer burasıdır.
Şimdi sorumu tekrarlıyım : İşyerinde Canı Sıkılanlar adlı başlık neden kapandı. İçindeki muhabbetlerde en ufak bir ters veya kötü laf geçmemesine rağmen..
Bunu gerçekten merak ediyorum, aydınlatırsanız sevinirim..

Forumların muhabbet etme amaçlı olarak kullanılması uygun değildir çünkü ; Forumlarda yazılan yazılar kalıcı olduğundan sitenin server'ına yük getirmektedir. Ayrıca muhabbet için "irc" server'ı mevcuttur.Bu ve benzer şekildeki bilgi amacı haricinde muhabbet ortamına dönüşen başlıklar kilitlenmektedir. O nedenle olayı kişisel algılamayınız.Zaten forum başlıkları konusunda yeterince muamma göstermekteyiz.Anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum.Saygılarımla.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Gandalf

MesajTarih: Prş 24.06.2004 9:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Teşekkür ederim bunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum.
Tepkim sadece bunu bilmediğimden ve haberdar edilmediğimizden dolayıydı. Kusura bakmayın..
darthseth

MesajTarih: Prş 24.06.2004 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sevgili rocksurfer
irc serveri kapalı Sad
rocksurfer

MesajTarih: Cum 25.06.2004 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

darthseth demiş ki:
sevgili rocksurfer
irc serveri kapalı Sad

Azcık sabır. Arrow Ayrıca bu konuyu irc ile ilgili olan başlıkta yazınız.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sad

MesajTarih: Cum 23.07.2004 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ölmeden Önce Söylenen Bir Kaç Kelime isimli bir forum vardı ve artık göremiyorum forum nerede ve ona nasıl ulaşabilirim Laughing

Silindi demeyin ...
DARK-LORD

MesajTarih: Pzr 25.07.2004 1:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.turkrock.com/ftopic7362.html bu başlığın neden kapandığını öğrenebilirmiyim özel msj ilede cevap alabilirim Smile
asipsikopat09

MesajTarih: Pzr 25.07.2004 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya varya bu muhabbet bitmez ama gercekten ben arkadasların cogunu haklı buluyorum bir cevap ve acıklama yapın lütfen
darthseth

MesajTarih: Pzr 25.07.2004 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya biriniz şu kedikemale neden başlığının ortadan kaybolduğunu açıklasın. ben açıkladım anlamadı.
Alexilaiho

MesajTarih: Pzr 08.08.2004 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Amatör Gruplar Kısmındaki, İlk kurduğunuz Grubunuzda İlk çaldığınız parça adlı topic ortadan kaybolmuştur. Sebebini öğrenmek istiyorum.Ne güzel Nostalji oluyordu. 5 sayfa olmuştu hem.Popülerdi yani.
Atalay

MesajTarih: Pzr 08.08.2004 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Forumlar aynı sebeplerde kapanıyor: Chat room olarak kullanılması veya kişisel saldırıların olması. Seç beğen al Smile
delibassci

MesajTarih: Pzr 08.08.2004 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alexilaiho demiş ki:
Amatör Gruplar Kısmındaki, İlk kurduğunuz Grubunuzda İlk çaldığınız parça adlı topic ortadan kaybolmuştur. Sebebini öğrenmek istiyorum.Ne güzel Nostalji oluyordu. 5 sayfa olmuştu hem.Popülerdi yani.

O forumu ben sildim. Benzeri birsürü forumlar açıldı ve görüldü ki bu tip topicler hiçkimseye birşey kazandırmıyor. Gereksiz yer kaplıyor. Sadece geyiğe dönüyor. Bu arşivlenecek bir bilgi değildir "ilk çaldığınız şarkı". Bu tip muhabbetler mırc'ye daha uygun bence.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yener

MesajTarih: Cum 22.10.2004 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu yaz içinde 'bilgisayarımızda kullandığımız programlar' diye başlık açmıştım.içinde herkesin yararlanabileceği,bilgi alabileceği ve içinde ırc muhabbeti olmayan bir topicti.3-4 hafta önce her telden bölümünde arıyorum yok ve çöp tenekesinde buldum kendisini.yöneticilere konu ile ilgili mesaj attım ve sebebini öğrenmek istedim.işin ilginç yanı yöneticiler o başlığı kimin kilitlediğini bilmiyorlar.
Başa dön
Aldeberan

MesajTarih: Cum 22.10.2004 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sitede bir sürü yönetici bunlara ilaveten bir o kadar da bölümlerden sorumlu kişiler var ve bunlar bazen aylarca siteye uğrayamıyor veya uğrasa da ne nedir ne değildir diye bakmaya zaman bulamayabiliyor. O başlığı çöpe kimin attığını şahsen bilmiyorum ama elbette mantıklı bir açıklaması vardır. Biz 7/24 birbirimizi görüp konuşma fırsatı bulan insanlar değiliz ki herşeyi bilelim. Bu site de bu çaptaki her site/kurum gibi yürüyor. Aksamalar olabilir olacaktır da ve bunlar gayet normaldir. Yüzlerce başlık, binlerce mesaj arasında birkaç tane başlık/mesaj kim vurduya gidebilir bu da yönetimin toleransı olsun artık. Sonuçta biz üyelere dünya kadar tolerans gösteriyoruz. Şu da var bazen o kadar çok topik çöpe atılıyor, siliniyor ki kim neyi kilitlemiş hatırlanmaması da normal bir şey. Bu kadar önemli bir topiktir madem ki bir daha açarsınız (açılmış da olabilir emin değilim) olur biter ve biz de bir daha böyle bir şey olmaması için daha dikkatli oluruz.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yener

MesajTarih: Cmt 23.10.2004 0:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sende haklısın ama o dönemde pek çok gereksiz başlık dururken o başlığın aniden kapatılması garibime gitti.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız