Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Kurtlar Vadisi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Kurtlar Vadisi
Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
lordwild
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 31.05.2004 16:30    Mesaj konusu: Kurtlar Vadisi Alıntıyla Cevap Ver

manyak ötesi bi dizi , 2. bölümünden itibaren seyrediyorum , ve biçok kişiye aşıladım kurtlar vadisini . Daha sonra olay yaratmaya başladı diziyi şimdi bir çok insan izliyor. Gerçi son zamanlarda saçmalamaya başladılar ama Çakırın öldüğü bölüme kadar çok güzel gidiyordu, yorumlarınızı bekliyoruz ...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vooN__

MesajTarih: Prş 03.06.2004 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İzlediği dizinin 'dizi' olduğunu bi türlü idrak edemeyen zihniyete ne demeli bilmiyorum ki.. Milletçe eğimliyiz aabi şiddete...
Noel_Gallagher

MesajTarih: Prş 03.06.2004 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence şu ana kadar yapılmış en iyi türk dizisi...bir defa dizi aslında mafya dizisi değil,mafya ile mücadele dizisidir...dizinin baş karakteri olan polat alemdar aslında mafya değil,mafyayı çökertmek için yollanan bir istihbarat elemanıdır...şimdi dizinin vermek istediği mesajla, halkın aldığı mesaj arasında dağlar kadar fark var...Ayrıca dizinin konsept danışmanı da Bay Pipo,Binbaşı Cem Ersever'in İtirafları ve Efendi gibi derin devletle ilgili aydınlatıcı gerçekleri yazan Soner Yalçın'dır...millete bir türlü anlatamadım polat alemdar'ın aslen ajan olduğunu...bence hemen diziye .ok atmayın...bir diziyi inceleyin ve öyle yorum yapın..konusunu bilmeden eleştiri yapmayın... doğrudur, bazı şiddet görüntüleri var ama millet bundan etkileniyorsa diziden değil o milletin aptallığındandır...
"I told Our Kid the band was shite, but he definitely had something as a frontman. Then I said, 'You either let me write the songs and we go for superstardom or else you stay here in Manchester for the rest of your sad lives...' "
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
janer

MesajTarih: Cmt 05.06.2004 9:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bide dizi açılırken olaylar hayal ürünüdür diye yazı var esas o yazı hayal ürünü resmen türkiye gibi bir dizi. ayrıca bu hafta rtükten ihtar almış öyle duyudum. heralde çabalar sonuç verdi...
adoekin

MesajTarih: Cmt 05.06.2004 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gerceklerle birebir giden bir dizi...
lordwild

MesajTarih: Cum 11.06.2004 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

adoekin demiş ki:
gerceklerle birebir giden bir dizi...

katılıyorum sana dostum inanılmaz gerçekçi bir dizi, türkiyenin sırlarını bir bir keşfediyoruz her bölümde , özellikle aslan bey karakterini çok seviyorum onun gibi hayatını türkiyeye adamış birine saygı duyuyorum , adam gece gündüz uyumuyor devletin sorunlarına kafa yoruyor , keşke onun gibi bir görev alabilsem bende zekamı kullanabilsem ülkem için beni gaza getiren bir dizi ya kurtlar vadisini seviyorum arkadaş
Başa dön
bilet

MesajTarih: Cmt 12.06.2004 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

popüler kültürün hediyesi. insanları gerçeklerle yüzleştirip onları bir yandan da uyutuyor.
bu bitecek yenisi başlayacak. deli yürek bilmem ne bin tane dizi vardı. yeni bir tane daha gelecek hiç merak etmeyin.
insanlar bu diziyi maç izler gibi izliyor. nargile kafelere falan gidin perşembe akşamları, zar sesi duyamazsınız dizi başladığı saatte.
ben racon kesmem, kafa keserim gibi bir laf var mı ya? nedir bu laf?
Başa dön
demirteo

MesajTarih: Pzr 13.06.2004 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

izlemeyen ve konusunu, anlatılmak istenileni anlamayana göre saçma bir dizi. ama türkiye de olmuş olan olayları çok güzel özetliyor. bende uzun süre direnmiştim izlememek için ama 46. bölümden beri izliyorum(yeniyim yani). vahşeti eleştiriliyor ama yıllardır saçma sapan abd yapımı vahşet filmlerine birşey demiyoruz, bu ayrımcılık neden?
birde dizinin müzikleri süper. yapmış gökhan kırdar.
Başa dön
bilet

MesajTarih: Pzr 13.06.2004 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iyi de kimse ben william wallace ım ya da ben hector um diye okula bıçak götürmüyor. ben çakır ım diye götürüyor.
ayrıca neo için cenaze namazı kılındığını hatırlamıyorum.
darthseth

MesajTarih: Cum 18.06.2004 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bilet demiş ki:

Yok biz ermeni kilisesinde özel bir tören yaptırdık kendisine Very Happy
lan dur neo ölüyormuydu? ne zaman öldü Very Happy

dizi hakkında ise bir ton saçmalık var. en basitinden havaya atılan her nesneyi vuran sırp sniperimiz koskoca omza ve yanlamasına kafaya neden sıkmaz? Ben olsam otuz kere vurmuştum salağı.
lordwild

MesajTarih: Cum 18.06.2004 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

darthseth demiş ki:
bilet demiş ki:

Yok biz ermeni kilisesinde özel bir tören yaptırdık kendisine Very Happy
lan dur neo ölüyormuydu? ne zaman öldü Very Happy

dizi hakkında ise bir ton saçmalık var. en basitinden havaya atılan her nesneyi vuran sırp sniperimiz koskoca omza ve yanlamasına kafaya neden sıkmaz? Ben olsam otuz kere vurmuştum salağı.

harbiden haaa , iyice boşladı işi bu yönetmen , saçmalamakta sınır tanımıyorlar bakıyorumda son bölümlerde , yani eski bölümlerin hatrı olmasa çoktaan bırakmıştım izlemeyi , tempoyu düşürmemek için her bölüm olmuycak şeyler oluyor ,senaristler gaza geldiler dizinin içine ediyorlar yaa.
Başa dön
Nato

MesajTarih: Pts 21.06.2004 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence mükemmel bir dizi. . herkes izlemeli. gerçekleri görmeli. o kasdar amerikan filmleri var onları ,zlemekten bıkmıyorsunuzda bundan mı bıkacaksınız. yaşasın kurtlar vadisi. gerçekler örtbas edilemez...

Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu
Başa dön
Gandalf

MesajTarih: Pts 21.06.2004 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bencede Türkiye'nin gerçeklerini yansıtan bir dizi. Diziyi saçma bulanlar Türkiye'deki bilinmeyen gerçeklerden habersizler bence.. Severim,izlerim..
benayevsen

MesajTarih: Pts 21.06.2004 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben saçma buluyorum ama Türkiye nin gerçeklerinden hayallerinden haberim var. EN Uyuz olduğum nokta da şu; esrarın sarılmasını, eroini enjekte edilmesini marifetmiş gibi gösteriyorlar. dan dan silah sahneleri... geçen haftalarda kardeşim izliyor sürekli silah sesi çıldırdım girdim salona bu ne yaaaa sürekli silah mı sıkılıyor oldum... tiryakisi olan kardeşim "valla abla sıktı bu bölüm sürekli silahla geçti dedi" sokakta küçük çocuklar oyuncak silah almışlar boncuk fırlatıyor falan birbirlerine sıkıyorlar salak salak racon kesiyorlar birbirlerine canım ülkem benim.... zaten millet olarak eğitmsizliğin eksikliğini acısını çekiyoruz birde yayınladıkları şeylere bak..... meraklı tipler iyice meraklanıp salak salak şeylere kulp olma yolunda ilerliyorlar.... Türkiye nin gereçkleriymiş gitsinler bir iki kitap okusunlar da öğrensinler gerçekleri..... üffffffffff tepem attı yine!!!! Kültür Sanat başlığında Dizi muhabbeti....
Gandalf

MesajTarih: Pts 21.06.2004 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İyide Türkiye'deki mafya ve yeraltı olaylarının diziyle bir alakası olmadığını söyleyemezsin. Alaaddin Çakıcı yada Abdullah Çatlı gibi tiplerden bahsediyorum bence dizide bunları dile getiriyorlar. Hem malesef bunlar senin söylediğin gibi gidip okuyabileceğimiz kitaplarda yok. Türk milletinin olayı çok abarttığında kesinlikle haklısın. Ben bir dizi olarak oturup severek izliyorum ama sonucta elime silah alıp ben çakırım uleyn gebertirim hepinizi diye takılmıyorum Smile
Bence olumlu yada olumsuz bu olaya bu kadar tepki vermenin gereği yok..
Tabi bu benim görüşüm..
Noel_Gallagher

MesajTarih: Pts 21.06.2004 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu aslında bir mafya dizisi değildir...mafya ile mücadele dizisidir...dizinin başrol oyuncusu polat alemdar aslen ajandır...bunu anlatıyorum millete ama millet anlamıyor...ayrıca diziye bok atıp entel geçinen lümpenlere de söyleyeyim...dizinin konsept danışmanı SONER YALÇIN'dır....
"I told Our Kid the band was shite, but he definitely had something as a frontman. Then I said, 'You either let me write the songs and we go for superstardom or else you stay here in Manchester for the rest of your sad lives...' "
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sessizlik_1

MesajTarih: Sal 22.06.2004 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende ilk başta sevmiyordum daha sonra 1 bölümünü seyrettim sardı hala da izliyorum fanatiği oldum bu dizinin
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Kablo

MesajTarih: Çrş 23.06.2004 4:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence mükemmel bir dizi hiç kaçırmıyorum.Diziye kötü diyenler daha işin vurdunsa kırdısında dizideki politik sohbetleri ve tartışmaları izlerseniz bir şeyler kaparsınız özellikle kıbrıs hakkında...
Göreceli kavramlar üzerine takılmayın...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
Nato

MesajTarih: Prş 24.06.2004 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Açıkçası 5 saat olsa dizi yine izlerim. Dönen dolapları çok güzel açıklıyorlar. Aklı başında insanların takip ettiği bir dizidir.

Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu
Başa dön
Angelus

MesajTarih: Prş 24.06.2004 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Geçen gün Moda da babamla yemek yerken Rus Baron u gördüm. Yanımıza geldi babamla sohbet etmeye başladılar. Meğer eski arkadaşlarmış..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki
1. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız